Kromosome, te melyik programmal húztad fel a telód jelét? MIUI alatt melyik programmal lehet. Még Bezke ROM-jánál ki akartam próbálni, hogy lehet felhúzni, de valahogy nekem bonyolultak voltak a programok, és azt se tudtam, hogy akkor most mit, és hogyan. Hiába olvastam el a FAQ-t. :S ((( De ha esetleg részletesen el tudod nekem magyarázni a dolgokat, akkor szívesen kipróbálnám.
Pimp my CPU-t használd, szerintem az a legjobb!
Ha viszont ingyenes alternatívára vágysz, akkor kipróbálhatod a Voltage Controlt is, az is tökéletesen használható MIUI alatt, a SetCPU-val viszont tilos próbálkozni, mert befagyasztja az egész rendszert.
Ami fontos, hogy:
- 1.4 GHz-es frekvencia fölé ne nagyon merészkedj, mert instabillá teszi a rendszert!
- Mindig alkalmazz megfelelő UV-értékeket, ha nem akarod, hogy 1 óra alatt lemerüljön a telefonod!
Mellesleg a FAQ-ban van egy olyan rész, hogy "Overclocking - avagy túlhúzni a processzort", és ott le is vannak írva a megfelelő UV-értékek, valamint a folyamat mikéntje is!
Nyugodtan próbálkozz, de ha esetleg az ott leírtakkal kapcsolatban valami nem világos, nyugodtan kérdezzél, szívesen válaszolok / válaszolunk!