tegnap raktam fel a miui-t este feltöltöttem maxra leraktam, és reggel 9 re 44% on volt.... arra gondoltam jo elöfordul tuti csak kalibrálni kell az aksit lemeriteni nullára és feltölteni... most vettem le a töltöröl 7 kor leraktam hozzá se nyultam és most 83% on van.... kicsit eszi az aksit majd megnézem holnap mit lehet ezzel kezdeni, valaki nem tud valamit hogy a rendszer ne egye az aksit? lehet hogy egy ujrainditás vagy repülö mod ki-be segitene valami bug miatt... ??
Ahogy előttem is mondták teljesen máshogy viselkednek a pda-k nincs két egyforma... így találgatni lehet hogy mi lehet a probléma! Mindenképpen azzal kezdeném, hogyha nem kell a 3g akkor lődd ki! Első HSZ-ben megtalálod hogy hol kell most fejből nem vágom, valahol a Call settingsbe talán...
Ha ez megvan akkor töltsd fel fullra, ha azt írja kész akár le is húzhatod, majd megint vissza még egy kicsit. Ezután csinálhatsz egy kalibrálást a recoverybe, aztán kiderül... reméljük menni fog.
Volt aki azt is mondta, hogy az alkalmazások/alkalmazások kezelése/mind kategóriában a "Google Szolgáltatások..."-at ki kell lőni és akkor kevesebbet fog enni. Én is próbálkoztam még Bezke romja alatt de akkor érdemleges változást ezzel a módszerrel nem tapasztaltam, mindesetre egy próbát megér! Ezt viszont minden indítás után meg kell csinálni, szval körülményes és sztem nem ér ennyit, de megpróbálhatod. Sok sikert!