Sziasztok!
Olvastam a cikket a MIUI ROM-ról, és meg kell hogy mondjam nagyon teccik, elgondolkoztam rajta hogy feltelepítem.... előtte pár kérdés:
- Mennyire gyors??
- A végén fel voltak sorolva a lehetséges hibák....ezek mennyire gyakran fordulnak elő??
- Kernel-ellátottság (alternatívák) milyen ennél a romnál??
- Mennyit bír az aksi nálatok átlag és erőltetett menetben?
Ennyi hirtelen
Köszönöm a válaszokat
Megtisztelő!
1. Nagyon
2. Ritkán.
3. Jó.
4. Attól függ!
De hogy ne tűnjek szűkszavúnak (nem vagyok az
), a felsorolt hibák közül néhány nyilvánvalóan mindig jelen van (az FM-Rádió, TV-Out, ilyenek), de a többi az szerencsére tényleg csak ritkán, és nem is mindenkinél fordul elő!
Kernelekből ugyan nincs olyan túl sok, mégis, amik vannak, azok nagyon jók, és majdnem az összes támogatja az OC/UV-t is.
Az akksi merülése viszont meglehetősen pocsék. Régen mondjuk sokkal rosszabb volt a helyzet, de ezek a ROM-ok (a Cyanosok) sajnos zabálják az akkut. Hogy egzakt legyek, fel kell készülni a mindennapos töltésre!
De akkor több SMS-ben küldi el az SMS-t. Neked magyar vagy angol? Mert lehet ha magyar nyelvű a telefon, akkor normálisan működik az SMS is.
Ja, értelek. Igen, igazad van, ha használok különleges karaktereket, akkor azonnal lecsökken a maximálisan beüthető betűk száma, és egy normál SMS-t 3 részletben küld el.