no akkor a tapasztalatok és egy kis segítség annak, akinél megakad a telepítés, vagy nem győzi kivárni.
nálam folyamatosan megy a wifi, időjárás félóránként frissül, facebook is frissít óránként, állítgattam, maileztem, és így az elmúlt 2 órában 7%-ot merült. szerintem az nem rossz, sőt!
telepítés: tedd fel az installfiles.zip-ben lévő GT-I9000_FROYO_FULL_PDA.tar file-t odinnal. ha elindult, lépj be recoverybe. itt szerintem érdemes egy data wipe, bár állítólag nem kell. utána mehet fel sd-ről a galnet miui. folyamatból látszik, mikor teszi fel a recoveryt. ha ez megvan, akku ki, recoverybe be, és innen újra galnet miui. így kb 3-5 perc alatt felmászik, majd nem indul el, hanem marad recoveryben. most felmehet a JVP modem, majd reboot. mikor feláll a rendszer, FC-zik a testreszabó "varázsló", de csak a legvégén, és amit beállítottál, azt meg is jegyzi.
nekem eddig tökéletesen működik, egyetlen hibát tapasztaltam. a lock screen nálam átlátszóra volt állítva, és ez ment is hibátlanul az első rebootig. reboot után fekete lett a háttere, nem átlátszó. próbltam másikat beállítani, majd vissza, de az eredmény ugyanaz. mondjuk legkisebb probléma, mivel be tudom a képernyő hátterét állítani itt is, csak furcsa, hogy ezt csinálja.
wifi problémára: nem lehet, hogy törölted az IMEI-det? csekkold le!
a telefonálásra pedig van egy kis help a maulban:
"2.6Calls not working! Unable to hear other person and other person cannot hear you
Soft Menu Button > Settings > Common Tab > Call Settings > Enable Third-party access"