Értetlenül állok a helyzetem előtt, így kérnék egy kis segítséget. Tegnap este elkezdett elég sok dolog fc-zni, mint a gmail, market, 3gwatchdog, dolphin browser ezért azt gondoltam itt az ideje egy rebootnak. Nem is volt utána semmi baj, éjszaka lekapcsoltam az automata fényerő szabályozást és levettem minimumra a fényerőt, hogy lássak olvasni, erre ma reggel nem tudtam visszakapcsolni automatára, hiába nyomogattam semmit nem csinált. Úgy voltam az újraindítás majd megint megoldja. Hát jobban is mint vártam. Azóta bootloop van. Ahogy megjelenik a boot animáció, 5-6 másodperc múlva megakad egy pillanatra és mintha lassított felvétel lenne, akadozva megy tovább a végtelenségig, 20 percig hagytam, de semmi. Volt aksi ki-be, pihentettem is már hátha, most egy kicsit töltöm mert 30% volt benne. Semmi rendszerszintű piszkálás nem volt a részemről, a tegnap esti reboot óta, amikor még utoljára felállt nem telepítettem, nem töröltem, reggel ébresztett ahogy kellett, volt egy kis market meg google+ használat és ennyi. Nem értem egy reboottól, hogy kerül bootloopba?! Természetesen friss mentésem nincs, mivel csak a tudatos romoláskor szoktam minden adatot lementeni. Van jó pár program amit az egy hónappal ezelőtti clean install óta használok és olyan adatok vannak benne, amik nincsenek meg máshol.
Szóval hogy tudnék úgy újra életet lehelni bele, hogy a programjaim megmaradjanak? Egy dolog eszembe jutott esetleg, fent van az rc2 a belső sd-n, de bizonytalan vagyok abban, hogy wipe vagy no-wipe verzió. Ha ebben valaki meg tudna erősíteni, hogy no-wipe verzió, akkor rá tudnám húzni a mostani sz*r rendszerre.
Köszönöm előre is!