0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nincs olyan gondja másnak is, hogy csak egyet cseng haváskor a teló? Vagyis egyszer játssza le ismétlés nélkül a hangot.
market sem megy, elszáll
Nyelvet átállítottad English (UK)-ra? (Ezt akkor is meg kell tenni, ha alapból angol a nyelv)
Csináltam egy magyarítást a az 1.10.21-hezYou are not allowed to view links. Register or Loginhibája, a naptár, meg a rádió félkész fordítása, ha megvan akkor frissítem a linket
Javítottam, a naptárban már nincs krixkrax,Rádió teljesel lefordítva, a frissítés app ami még kirxkraxlink:You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem nem nyert , Ha bekapcsolom a network data-t, akkor a statusban disconnectednek írja a mobilnetet. Furcsa. Nem baj, felrakok egy rc3-at, vagy egy cyanogenMod-ot. Bár nekem a miui kinézete jobban bejön, (videók alapján).
Van valakinek valami véleménye az új romról? (weekly vagy stabil mindegy)
2 kerdes.Mukodik valakinel az OTA?Hogy lehet feltenni az uj stable-t,h ne vesszenek el a beallitasok?Kell elotte futtatni vmi cleaner scriptet?Na jo, ez mar 3volt
ota-ról nem tudok nyilatkozni. ketnel cleaner nem árthat, de én kifejezetten másgajta kernel felrakása előtt szoktam csak. új galnet-et meglévőre system, cache és dalvik törlésével szoktam felrakni simán. alternatív megoldás a beépített backup system része.Sent from a GALAXY far far away
nem...de már mind1. főztem konyhában egy romot. megnézem most ezzel mi az aksihelyzet...
már egy töltésen túl vagyok és hát mit mondhatnék. a galnetes 12-14 óra aksiidő helyett 2. napja megy a telóm és 40%-on vagyok. cserében fapados lett a gép, viszont megint megy minden, a divx lejátszástól kezdve. szóval valamit valamiért. kár sajnos, pedig nagyon megszerettem a miuit. majd ha legalább másfél napot elmegy akkor visszatérek
Még szerencse, hogy hetente jön ki új verzió, így mindig friss rom van fent
You are not allowed to view links. Register or LoginIdézetMég szerencse, hogy hetente jön ki új verzió, így mindig friss rom van fent És akkor mi a helyzet a nightly-kkal?
Most cyanogen van fent, kiprobalnam, de nem tudom, hogy cwm-bol mehet ra a Galnet, vagy kell elotte kernel odinnal?
cm és miui mehet egymásra, de ott már kell a full wipe + dalvik, és javaslom a lippo féle kernel cleaner-t is.