2024, 11 23, 10:07:52

Szerző Téma: [ROM] GALNET MIUI  (Megtekintve 154472 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető paal

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: CM-9.1.0-galaxysmtd
Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2950 Dátum: 2011, 10 17, 15:46:00 »
Sziasztok!

Többszöri nekifutásra sem stabil az SGS-emen a MIUI.hu egyik verziója sem :( (a legutolsó, 1.10.14-est meg már fel sem raktam). You are not allowed to view links. Register or Login átlag 2-3 napig jó, majd a legváratlanabb pillanatban újraindul, de ilyen "soft reset"-tel (PIN kódot nem kéri be újból). A legtöbbször egy végtelennek tűnő ciklusba áll ilyenkor, és folyamatosan reboot-ol. Csak az "gyógyítja" meg ideiglenesen, hogy huzamosabb időre (10-15 perc) kiveszem az akku-t, és csak később kapcsolom be.
Rápróbáltam a "gyári" 2.3.5-re váltani, de az egy fapad a MIUI-hoz képest, és gyorsan ki is kukáztam.
A Galnet-et is kipróbáltam, az jónak tűnt, de hiányzott a lokalizáció belőle, ami miatt tovább próbálkoztam a miui-hu-val. Hiába, csak boot-olgat.
Néztem, hogy létezik egy ún. Multi-Language Pack hozzá, de az XDA-s fórumot olvasva ez eléggé el van maradva. Vagy csak én látom ezt rosszul? Vagy mindenki meg van magyarítás nélkül?

Köszi a segítséget előre is!
Üdv, Pali

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #2951 Dátum: 2011, 10 17, 15:58:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Többszöri nekifutásra sem stabil az SGS-emen a MIUI.hu egyik verziója sem :( (a legutolsó, 1.10.14-est meg már fel sem raktam). You are not allowed to view links. Register or Login átlag 2-3 napig jó, majd a legváratlanabb pillanatban újraindul, de ilyen "soft reset"-tel (PIN kódot nem kéri be újból). A legtöbbször egy végtelennek tűnő ciklusba áll ilyenkor, és folyamatosan reboot-ol. Csak az "gyógyítja" meg ideiglenesen, hogy huzamosabb időre (10-15 perc) kiveszem az akku-t, és csak később kapcsolom be.
Rápróbáltam a "gyári" 2.3.5-re váltani, de az egy fapad a MIUI-hoz képest, és gyorsan ki is kukáztam.
A Galnet-et is kipróbáltam, az jónak tűnt, de hiányzott a lokalizáció belőle, ami miatt tovább próbálkoztam a miui-hu-val. Hiába, csak boot-olgat.
Néztem, hogy létezik egy ún. Multi-Language Pack hozzá, de az XDA-s fórumot olvasva ez eléggé el van maradva. Vagy csak én látom ezt rosszul? Vagy mindenki meg van magyarítás nélkül?

Üdv, Pali

lehet hogy a 2.3.5 alap fapados,,,,de minden müxik rendesen,,,,aksi meg kiválló....nekem ez fontosabb mint a csicsa. :D

Nem elérhető paal

• PFC Fan
« Reply #2952 Dátum: 2011, 10 17, 16:23:23 »
lehet hogy a 2.3.5 alap fapados,,,,de minden müxik rendesen,,,,aksi meg kiválló....nekem ez fontosabb mint a csicsa. :D

Valóban. A Lada Niva is elmegy mindenhol, de ha én szebb és jobb autót szeretnék? Csak ne álljon le állandóan...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2953 Dátum: 2011, 10 17, 16:27:34 »
Valóban. A Lada Niva is elmegy mindenhol, de ha én szebb és jobb autót szeretnék? Csak ne álljon le állandóan...

értelek én,,,nekem már volt sok féle rom fent fözött  ,,,de mindben volt valami hiba,,,,,már unom ,,,ne legyen csicsa de müködjön minden,,,,,ha neked a csicsa kell,,,,akkor fogadd el a hibáit is :D

én még tökéletes fözött romot nem találtam,,,,igy meg nyugodt vagyok mert müxik minden,,,stb. 

Nem elérhető paal

• PFC Fan
« Reply #2954 Dátum: 2011, 10 17, 16:52:19 »
értelek én,,,nekem már volt sok féle rom fent fözött  ,,,de mindben volt valami hiba,,,,,már unom ,,,ne legyen csicsa de müködjön minden,,,,,ha neked a csicsa kell,,,,akkor fogadd el a hibáit is :D

én még tökéletes fözött romot nem találtam,,,,igy meg nyugodt vagyok mert müxik minden,,,stb.

Engem csak az zavar, hogy ha másoknak jó, nekem miért indulgat újra? Vagy másoknál is van ilyen (csak nem mondják)?

A vége tényleg az lesz, hogy felteszem a gyárit :((

Nem elérhető paal

• PFC Fan
« Reply #2955 Dátum: 2011, 10 17, 16:53:24 »
Az első hsz-ban leírtak azok mennyire állják meg a helyüket? Vagy az mindig aktualizálva van?

Köszönöm!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2956 Dátum: 2011, 10 17, 16:57:34 »
Engem csak az zavar, hogy ha másoknak jó, nekem miért indulgat újra? Vagy másoknál is van ilyen (csak nem mondják)?

A vége tényleg az lesz, hogy felteszem a gyárit :((

ha nem is pont az de hidd el van más,,,nagyon merülö aksi,,,,,ujraindulás,,,ez nem ugy müxik ahogy kéne ,,,az nem,,,,hidd el nincs tökéletes fözött rom,,,,,,,én mostanra untam bele a keresgélesbe ,,,,és probálgatásba,,,,,és most nyugodt vagyok mert azt csinálja a telom amit kell neki,,,,,de probálgass nyugodtan én nem akarlak lebeszélni,,,,,de idövel te is meglátod,,,,ha meg találsz 1 olyat ami mindenben frankó majd irj,,,mert én is felteszem. :ok:

Nem elérhető paal

• PFC Fan
« Reply #2957 Dátum: 2011, 10 17, 17:08:36 »
ha nem is pont az de hidd el van más,,,nagyon merülö aksi,,,,,ujraindulás,,,ez nem ugy müxik ahogy kéne ,,,az nem,,,,hidd el nincs tökéletes fözött rom,,,,,,,én mostanra untam bele a keresgélesbe ,,,,és probálgatásba,,,,,és most nyugodt vagyok mert azt csinálja a telom amit kell neki,,,,,de probálgass nyugodtan én nem akarlak lebeszélni,,,,,de idövel te is meglátod,,,,ha meg találsz 1 olyat ami mindenben frankó majd irj,,,mert én is felteszem. :ok:

Hja, hát már én is itt tartok :D pedig csak egy hónapja próbálgatom. Mivel céges levelezést, naptár szinkront is használok hozzá, ráadásul ezeket csak spec APN-en keresztül érem el, nem sok kedvem van tovább játszani vele. De én már azzal is elégedett lennék, ha nem indulna újra. :)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #2958 Dátum: 2011, 10 17, 18:50:53 »
Sziasztok!

Üdv, Pali

hát pedig nekem is  1.10.4 van fent és minden müxik rendesen a hozzá tartozó magyar nyelvi csomaggal is. én azt hiszem rosszul csinálsz valamit! itt egy link, én ez alapján csináltam, azóta is hibátlan a cucc!
kezd el újra, mennie kell, és szerintem nagyon jó!

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #2959 Dátum: 2011, 10 17, 21:55:35 »
Szasztok

Helyzet nálam MIUI fronton

Feltettem ezt !! You are not allowed to view links. Register or Login  de nem találok hozzá magyar lokalizáciot !!

Ezt meg nem sikerült feltennem   You are not allowed to view links. Register or Login

Az elsőt nyuzom most, egyelőre hibátlannak tünik !!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Hogen

• PDA: Apple IPhone 4S
  • PDA ROM: IOS 7.1.1
« Reply #2960 Dátum: 2011, 10 17, 22:10:26 »
Valami megoldás a gameloftos játékokra ? mert leszedtem már vagy egy tucattal de a gameloft logo után kis gondolkodás és kidob valami megoldás létezik e erre ?  :'(

Nem elérhető adam08

• PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8
« Reply #2961 Dátum: 2011, 10 17, 22:53:07 »
Valami megoldás a gameloftos játékokra ? mert leszedtem már vagy egy tucattal de a gameloft logo után kis gondolkodás és kidob valami megoldás létezik e erre ?  :'(
Ez érdekes, nekem működött eddig az összes, csak arra kell figyelni, hogy a Galaxy S-el kompatibilis legyen!

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #2962 Dátum: 2011, 10 17, 23:37:28 »
lehet javallani olyat,h tegyuk be a faq-ba azt, h kernel frissites elott a tisztito scriptet erdemes lefuttatni?most a rom nem produkalja az elozoleg leirt hibakat, most mondhatni tokeletesen teszi a dolgat.(eddig)

Nem elérhető steviejay

• Navigáció / Navigation: I-GO
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V20G-EUR
« Reply #2963 Dátum: 2011, 10 18, 07:56:29 »
Sziasztok!
Talán 3 vagy négy hónapja figyelem a fórum életét aktívan, nagyon sokat tanultam Tőletek. Remélem, most talán tudok valakinek segíteni. Nem célom más oldalak reklámozása, de itt nagyon szájbarágósan le van írva a Miui tiszta telepítése, példaként az 1.10.8 van ugyan, ugyaninnen elérhető az 1.10.14 is. Szerintem, ha valaki követi az utasításokat, akkor semmi gond nem lesz. Nem kell külön kernel, más magyarítás, semmi extra, és végül felkerül egy tökéletesen magyar nyelvű Miui.

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #2964 Dátum: 2011, 10 18, 10:43:06 »
vissza is vonnám ezt a kijelentésem, ahogy minden csoda ez is megint pár napig tartott, ma már megint olyan szar amilyen volt, megint 40%-os az Android OS, reggel húztam le, már 18%-on vagyok...
egyszerűen nem értem, akárhány miuit felraktam eddig mindig ez volt. a felrakás után megy másfél napot legalább, alszik is a teló, minden szuper, utána 1-2 töltés és elszaródik az egész :S

1.10.14v2 fent, második napja megy, de a többinél is ez volt nálam az első töltésekig... holnap kiderül.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sitQ

• Navigáció / Navigation: Samsung galaxy S
  • PDA: Samsung galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJS7
« Reply #2965 Dátum: 2011, 10 18, 10:55:42 »
Sziasztok!

Feltettem a 2.9.23 stable verziót. A probléma az, hogy a mobilnet nem akar működni. APN beállításokat megcsináltam, repülő módot ki-bekapcsoltam, de semmi. Felraktam újra a firmwaret, de úgy sem jelenik meg a 3g jel a kijelző tetején. Mintha olvastam volna valahol erre a megoldást, de nem találom.

Másik, hogy a névjegyeimet kiessel mentettem el spb fájlba. A baj, hogy miui nem tud mit kezdeni ezzel a fájllal. Van valami mód rá, hogy visszarakjam a névjegyeket? (csak névjegy mentésre szoktam használni a kiest, eddig sikerrel :)

Köszi, üdv.

failed

• Vendég
« Reply #2966 Dátum: 2011, 10 18, 15:37:49 »
Sziasztok!

Feltettem a 2.9.23 stable verziót. A probléma az, hogy a mobilnet nem akar működni. APN beállításokat megcsináltam, repülő módot ki-bekapcsoltam, de semmi. Felraktam újra a firmwaret, de úgy sem jelenik meg a 3g jel a kijelző tetején. Mintha olvastam volna valahol erre a megoldást, de nem találom.

Másik, hogy a névjegyeimet kiessel mentettem el spb fájlba. A baj, hogy miui nem tud mit kezdeni ezzel a fájllal. Van valami mód rá, hogy visszarakjam a névjegyeket? (csak névjegy mentésre szoktam használni a kiest, eddig sikerrel :)

Köszi, üdv.
- az adat forgalmat engedélyezted a setting-s menu-n belül ?
- névjegy visszarakás: felteszel egy gyári ROM-ot, odin-nal, visszatolod KIES-sel a mentést, majd új mentést készítesz az android beépített mentő funkciójával az SD-re, ezt már a MIUI is ismeri, és más ROM-ok is.
 ( de működhet a google szerverrel való fel és leszinkronozás is, mint B-terv,  de én az SD-s módszert javaslom)
 :zzz:

Nem elérhető Hogen

• PDA: Apple IPhone 4S
  • PDA ROM: IOS 7.1.1
« Reply #2967 Dátum: 2011, 10 18, 21:12:10 »
Ez érdekes, nekem működött eddig az összes, csak arra kell figyelni, hogy a Galaxy S-el kompatibilis legyen!
próbáltam én már mindent de nem akar jó lenni  és 100% GAlaxy S re való a játék de vagy 10 et kipróbáltam és egy sem akar indulni ugyan ez mindegyiknek a hibája

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #2968 Dátum: 2011, 10 18, 22:05:33 »
Help

alaki segitsen már egy kicsit sokat !!!
You are not allowed to view links. Register or Login  ezt a romot szerteném feltenni de de akármit csinálok nem bootol be ..
egy kisebb leirást kérhetnék csak cimszavakban !!!
üdv

Ja és ehez esetleg egy magyaritást ??
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető sitQ

« Reply #2969 Dátum: 2011, 10 18, 23:03:03 »
- az adat forgalmat engedélyezted a setting-s menu-n belül ?
- névjegy visszarakás: felteszel egy gyári ROM-ot, odin-nal, visszatolod KIES-sel a mentést, majd új mentést készítesz az android beépített mentő funkciójával az SD-re, ezt már a MIUI is ismeri, és más ROM-ok is.
 ( de működhet a google szerverrel való fel és leszinkronozás is, mint B-terv,  de én az SD-s módszert javaslom)
 :zzz:

A névjegyes kérdés megoldva. ;) Viszont a mobilnet még mindig nem jó. Megint felraktam újra a firmet, az APN beállításokat eszerint csináltam meg : You are not allowed to view links. Register or Login  Az APN protocol IPv4-en van. Network type selection only 3g-n és 3g prefered-en is ezt csinálja.
A mobile network settings-en belül a data enabled-et on-ra toltam, de nem jelenik meg a 3g jel a felső sarokban >:(

Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Járt már így valaki? Egyébként telenoros vagyok, ha ez számít.

Üdv.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2970 Dátum: 2011, 10 19, 06:20:49 »
A névjegyes kérdés megoldva. ;) Viszont a mobilnet még mindig nem jó. Megint felraktam újra a firmet, az APN beállításokat eszerint csináltam meg : You are not allowed to view links. Register or Login  Az APN protocol IPv4-en van. Network type selection only 3g-n és 3g prefered-en is ezt csinálja.
A mobile network settings-en belül a data enabled-et on-ra toltam, de nem jelenik meg a 3g jel a felső sarokban >:(

Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Járt már így valaki? Egyébként telenoros vagyok, ha ez számít.

Üdv.
Rémlik, mintha az rc3/rc4 környékén hasonlóba futottam volna. Nem találtam rá kielégítő megoldást, de úgy emlékszem, amokor 2g only-ra kapcsoltam, akkor elkapta, és dereng, hogy utána 3g-re is át tudtam kapcsolni. Olyan határozatlan vagyok, vagy nem?

Sent from a GALAXY far far away
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

« Reply #2971 Dátum: 2011, 10 19, 14:55:42 »
1.10.14v2 fent, második napja megy, de a többinél is ez volt nálam az első töltésekig... holnap kiderül.

ismét papírforma beigazolódott ennél a verziónál is: felraktam a 1.10.14v2-őt vasárnap éjszaka, hétfő reggel lehúztam töltőről, tegnap estig 20%-ra ment le (~1nap 17 óra), töltés, reggel lehúz és már most 45%-on járok.
MiÉRT VAN EZ??? miért megy 2 napot rom felrakás után mindig és az első töltés után miért megy már csak felet??
egyszerűen nem értem :S

a másik durva dolog, 7végén voltunk Velencében, wifi ki volt kapcsolva, 3G nem ment, pár képet készítettem és külső GPS-t használtam párszor, 1 nap alatt 15%-ot esett csak az aksi!!!!! ki se merem számolni hány napig bírná így...
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szemisun

• Navigáció / Navigation: Waze/Google Maps
  • PDA: Nexus 6P 32GB Silver
  • PDA ROM: Stock 7.1.1 ROM + Systemless root [KERNEL] ElementalX
« Reply #2972 Dátum: 2011, 10 19, 15:15:39 »
Azért ezzel a radio.app-al vannak gondok hangerő(vezérlés) fronton!

Ha bedugom a fülest, majd elindítom az appot, akkor a speaker szól halkan. Át kell állítani, hogy külső hangszóróny szóljon a muzsika, erre max hangerőn szól a speaker. Ezután visszaállítom az appban a fülest és rendben van.
Ezután hallgatom a rádiót, szépen levéve a hangerőt, emrt alapból az is max, majd telefon szundiba megy... szól, szól, majd mikor bekpacsolom a szerkezetet, megint üvölteni kezd a füles, billzár gyorsan kikapcsol, majd a hangeről vissza leveszem. Érdekes, hogy a hangerő elvileg nincs felvéve, csak maxon szól, egyet leveszek és emgint a minimumra áll.

Szóval kicsit beteg az app.

Nem elérhető sitQ

Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2973 Dátum: 2011, 10 19, 21:26:51 »
Rémlik, mintha az rc3/rc4 környékén hasonlóba futottam volna. Nem találtam rá kielégítő megoldást, de úgy emlékszem, amokor 2g only-ra kapcsoltam, akkor elkapta, és dereng, hogy utána 3g-re is át tudtam kapcsolni. Olyan határozatlan vagyok, vagy nem?

Sent from a GALAXY far far away

Nekem nem nyert >:(, Ha bekapcsolom a network data-t, akkor a statusban disconnectednek írja a mobilnetet. Furcsa. Nem baj, felrakok egy rc3-at, vagy egy cyanogenMod-ot. Bár nekem a miui kinézete jobban bejön, (videók alapján).

« Reply #2974 Dátum: 2011, 10 20, 10:50:56 »
Nincs olyan gondja másnak is, hogy csak egyet cseng haváskor a teló? Vagyis egyszer játssza le ismétlés nélkül a hangot.