Eddigi tapasztalatok:
BT:
Majdnem mindig újra kell párosítani a headsetet, nem hajlandó csatlakozni, csak ha kiveszem párosításból, meg újra párosodok.
Programok:
Feltettem az operát. Eleinte ment minden jól. Egyszer kellett volna neteznem menet közben, ikon klikk, bejön, hogy opera majd kilép. Eljátszuk 3*, ua. Másik böngésző indít (maxthon), cím beír, csík megy, mielőtt majdnem végigér, exit. OK, restart. opera indít, az összes beállításom, fav, kezdő képernyő elfelejt, mintha most inhaláltam volna.
Régebben installál, most kéne használni. Bejelentkezésnél "homokóra". Próbál 5*, semmi. Market indít, uninstall, reinstall, azonnal bejelentkezik utána.
WLAN:
Hiába van beállítva, bekapcsolva a wlan, ha beérek 1 olyan helyre, amit már használtam nem mindig csatlakozik automatikusan. Ilyenkor van 1 felkiáltójel a wifi toggle mellett. Kikapcs, bekapcs, utána megy tökéletesen.
Ha BT fülest használok (miután újrapárosodtam vele), beszélek telefonon, netalán jön másik hívás, felveszem, de nincs hang, se a bt-n, se a telefonon. Ilyenkor min2 hívás megszakít, majd újrahív.
Vannak gondok vele, nem tudom ezeket mikor javítják ki. Amúgy maga a ROM nagyon jó, pörög forog
Nem a stock kernellel használom, az okozhatja ezeket a problémákat? vmi BLN kernel van rajta (platypus NEO v17 BLN)