2024, 11 23, 23:02:37

Szerző Téma: [ROM] GALNET MIUI  (Megtekintve 154494 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2725 Dátum: 2011, 09 21, 06:28:55 »
Érdemes olvasgani a galnet fórumot. Pénteken lesz egy kis hoppá, megújul az oldaluk, és új változatot adnak ki.
Pár napja tettek egy bejelentést, hogy elindult valami kooperáció a miui csapattal, most pedig az a hír, hogy ismét lesz heti update, ami csak egy gyors galnatesítésen esik át, és lesznek stabil változatok, amik az összes saját fejlesztést tartalmazzák.

Sent from a GALAXY far far away
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
« Reply #2726 Dátum: 2011, 09 21, 08:26:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
én RC3-ra tettem a FINAL-t, de semmi különbség aksi időben. Ezzel is majdnem megvan a 1,5-2 nap.
az jó, mert amit tegnap tettem kernel igen csak hepciás, írtam, hogy otthon alig merült, ez így is volt igaz, este 10-ig 73%-on állt, reggelre is csak 71-re esett, ezt jó jelnek vettem, jött 20 perc WiFi-s netezés, lement 64-re, míg beért (kb 2 óra) lement 47-re...
This way or that way?

Nem elérhető Atom75

• Nem: Férfi
  • PDA: S3 LTE
  • PDA ROM: gyári
« Reply #2727 Dátum: 2011, 09 21, 12:18:31 »
Köszi az infokat. Ez az amit Bezke ajánlott igaz?

Nem elérhető Atom75

« Reply #2728 Dátum: 2011, 09 21, 12:22:52 »
én RC3-ra tettem a FINAL-t, de semmi különbség aksi időben. Ezzel is majdnem megvan a 1,5-2 nap.

Amennyire utána jártam az accelerometer sensor a ludas a nagy fogyasztában. A tippem, hogy ha ki van kapcsolva az autómata elforgatás akkor talán az is kikapcsol. A mostani kernelemnél ( Platypus rev Neo ) nincs ilyen baj, de ez viszont sokszor akad. Főleg ha ébredés után kezdem használni (mármint a telefon ébredése után :) ).

A battery use deatils képernyődről tudnál screensotot feltenni vagy küldeni mailben? Kiváncsi vagyok acc. sens. neked megy-e a final ben. Nekem folyamatosan on volt...

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #2729 Dátum: 2011, 09 21, 13:19:38 »
Amennyire utána jártam az accelerometer sensor a ludas a nagy fogyasztában. A tippem, hogy ha ki van kapcsolva az autómata elforgatás akkor talán az is kikapcsol. A mostani kernelemnél ( Platypus rev Neo ) nincs ilyen baj, de ez viszont sokszor akad. Főleg ha ébredés után kezdem használni (mármint a telefon ébredése után :) ).

A battery use deatils képernyődről tudnál screensotot feltenni vagy küldeni mailben? Kiváncsi vagyok acc. sens. neked megy-e a final ben. Nekem folyamatosan on volt...
Nekem az acc.meter egyszer akadt ki (véletlenül kipróbáltam valami autós játékot, ami használta), majd azt követően, míg én békésen aludtam, óránként 10%-kal szívta magát. Újraindítás után nem jelentkezett a probléma, a batt.stat nem is jelezte, hogy folyamatosan aktív lenne, ezzel együtt a final akksihasználatát túl magasnak találtam az RC3, de főleg az RC2-höz képest.
Bezke egyébként pár oldallal korábban belinket egy megoldást (RC2 kernel a final-hoz, boot, majd kikapcsolt szenzorral reboot).
Nálam nem jött be, változatlanul sokat fogyasztott, de azt fontos hozzátennem, hogy én nem kapcsoltam ki az elforgatást, viszont RC2 és RC3-nál is be volt kapcsolva, vagyis így korrekt az összehasonlítás.

Jó buli ez!  :taps:

Nem elérhető fkarcsi

« Reply #2730 Dátum: 2011, 09 21, 13:55:21 »
Nekem az acc.meter egyszer akadt ki (véletlenül kipróbáltam valami autós játékot, ami használta), majd azt követően, míg én békésen aludtam, óránként 10%-kal szívta magát. Újraindítás után nem jelentkezett a probléma, a batt.stat nem is jelezte, hogy folyamatosan aktív lenne, ezzel együtt a final akksihasználatát túl magasnak találtam az RC3, de főleg az RC2-höz képest.
Bezke egyébként pár oldallal korábban belinket egy megoldást (RC2 kernel a final-hoz, boot, majd kikapcsolt szenzorral reboot).
Nálam nem jött be, változatlanul sokat fogyasztott, de azt fontos hozzátennem, hogy én nem kapcsoltam ki az elforgatást, viszont RC2 és RC3-nál is be volt kapcsolva, vagyis így korrekt az összehasonlítás.

jah írtam ezt a reggeli merülést, hát igen kihagytam, hogy az elforgatást visszakapcsoltam, már tuti azért merült, mert kikapcsoltam, újraindítottam, azóta ohne merülés, de komolyan
This way or that way?

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #2731 Dátum: 2011, 09 21, 14:26:21 »
kérnék egy kis segítséget, mert gondjaim vannak. :(
Feltettem a Chameleon-Final-I9000-et. erre ment a MultiLangPack-GalnetChameleonFinal-I9000
így nagyrészt magyar, lett, de van benne elvétve angol, és kínai is! ez most ilyen, vagy rosszul csináltam valamit?
És még azt kérdezném, hogy rádiót lehet-e tenni rá, mert az kellene. amúgy elsőre tetszik a rom nagyon!  :taps:

Nem elérhető fkarcsi

« Reply #2732 Dátum: 2011, 09 21, 14:29:39 »
kérnék egy kis segítséget, mert gondjaim vannak. :(
Feltettem a Chameleon-Final-I9000-et. erre ment a MultiLangPack-GalnetChameleonFinal-I9000
így nagyrészt magyar, lett, de van benne elvétve angol, és kínai is! ez most ilyen, vagy rosszul csináltam valamit?
És még azt kérdezném, hogy rádiót lehet-e tenni rá, mert az kellene. amúgy elsőre tetszik a rom nagyon!  :taps:
az enyém ilyen, még nem találtam rá megoldást
hm, a rádió hiánya még fel sem tűnt :)
This way or that way?

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #2733 Dátum: 2011, 09 21, 14:37:35 »
az enyém ilyen, még nem találtam rá megoldást
hm, a rádió hiánya még fel sem tűnt :)

annyira nem vészes a nyelv, a rádiót sajnálom, de még próbálkozom. most ismerkedem a rommal. azt esetleg be lehet állítani, hogy hívásnál ne írja ki a számot?

Nem elérhető fkarcsi

« Reply #2734 Dátum: 2011, 09 21, 14:51:18 »
annyira nem vészes a nyelv, a rádiót sajnálom, de még próbálkozom. most ismerkedem a rommal. azt esetleg be lehet állítani, hogy hívásnál ne írja ki a számot?
persze be lehet, nekem meg be kellett kapcsolni (beállítások->programok->hívásbeállítások->Beállítások(utolsó menüpont legalul)->Incoming calls status and outgoings->Hívásazonosító)
a rádióról meg azt olvastam, hogy összeakad a kernellel, de már dolgoznak rajta
This way or that way?

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #2735 Dátum: 2011, 09 21, 14:56:17 »
persze be lehet, nekem meg be kellett kapcsolni (beállítások->programok->hívásbeállítások->Beállítások(utolsó menüpont legalul)->Incoming calls status and outgoings->Hívásazonosító)
a rádióról meg azt olvastam, hogy összeakad a kernellel, de már dolgoznak rajta

köszi :)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #2736 Dátum: 2011, 09 21, 15:00:07 »
keresnék még jól működő időjárás progit. eddig a fancy widget volt, de itt nem akar működni. :(
nehezen áll össze a dolog....

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #2737 Dátum: 2011, 09 21, 15:06:32 »
jah írtam ezt a reggeli merülést, hát igen kihagytam, hogy az elforgatást visszakapcsoltam, már tuti azért merült, mert kikapcsoltam, újraindítottam, azóta ohne merülés, de komolyan
Vajh lépezik olyan alkalmazás, amivel kikapcsolt szenzor mellett egy gombnyomásra tudok váltani álló és fekvő elrendezés között?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #2738 Dátum: 2011, 09 21, 15:08:12 »
keresnék még jól működő időjárás progit. eddig a fancy widget volt, de itt nem akar működni. :(
nehezen áll össze a dolog....
nem cukkolni akarlak, de a fancy widget (pro), ami én hónapok óta használok, teljesen jól muzsikál miui rom-okon is. meg cm-en, meg mindenen. ne add fel, ess neki még egyszer!

Nem elérhető Atom75

« Reply #2739 Dátum: 2011, 09 21, 15:18:59 »

Nekem a Final folyamatosan használta az acc. sens.-t, néha újraindításután felhagyott vele, de utána előbb utóbb megint ment mint barom. És ehhez egész nap az asztalomon feküdt, ha telefonáltam akkor használtam, tehát se játék se ilyesmi nem volt. Ez egy Tboy vazeg....!

Nem elérhető fkarcsi

« Reply #2740 Dátum: 2011, 09 21, 15:23:31 »
Vajh lépezik olyan alkalmazás, amivel kikapcsolt szenzor mellett egy gombnyomásra tudok váltani álló és fekvő elrendezés között?
inkább az a durva, hogy én már lecseréltem az elforgatás app-ot, meg már a kernel sem az ami a finalban volt...
most nagyon ígérik, hogy lesz stabil verzió és pénteket emlegetik nagyon
ez a kép van kint:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
This way or that way?

Nem elérhető Atom75

« Reply #2741 Dátum: 2011, 09 21, 15:24:11 »

Ezt a be-ki kapcsolást az RC2 kernelére mondták. Neked most az van?

Nálam a Bezke féle megy, 1 H beszélgetés, reggel kb egy óra PDF nézés olvasás, most van 59%-on, 10 órája vettem le töltőről. Végül is ez se katasztrófa... :)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #2742 Dátum: 2011, 09 21, 15:25:32 »
nem cukkolni akarlak, de a fancy widget (pro), ami én hónapok óta használok, teljesen jól muzsikál miui rom-okon is. meg cm-en, meg mindenen. ne add fel, ess neki még egyszer!

nem cukkolsz, csak kezdem feladni. elindítom, kiírja hogy folyamatban, és ott el is akad. még próbálkozom. de az nekem elég baj hogy nincs rádió, meló közben csak ezt tudom hallgatni. ha nincs rá megoldás, megy vissza a gyári rom amíg meg nem oldódik a probléma.
azért leírhatnád, mit tettél fel a telóra, rom, kerner, stb...hátha nálam van a bibi

Nem elérhető fkarcsi

« Reply #2743 Dátum: 2011, 09 21, 15:28:29 »
Ezt a be-ki kapcsolást az RC2 kernelére mondták. Neked most az van?

Nálam a Bezke féle megy, 1 H beszélgetés, reggel kb egy óra PDF nézés olvasás, most van 59%-on, 10 órája vettem le töltőről. Végül is ez se katasztrófa... :)

igen azt hiszem, a Neo-tribal van fent
This way or that way?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #2744 Dátum: 2011, 09 21, 15:35:27 »
nem cukkolsz, csak kezdem feladni. elindítom, kiírja hogy folyamatban, és ott el is akad. még próbálkozom. de az nekem elég baj hogy nincs rádió, meló közben csak ezt tudom hallgatni. ha nincs rá megoldás, megy vissza a gyári rom amíg meg nem oldódik a probléma.
azért leírhatnád, mit tettél fel a telóra, rom, kerner, stb...hátha nálam van a bibi
nem cifráztam, csak ment fel galmet cucc, az elmúlt hetekben még kernelt sem nagyon cseréltem (kivéve az RC2 a final alá). mi van folyamatban, ami megakad? nem lehet, hogy a helymeghatározással van baj? nálam volt ilyen korábban, akkor az volt a megoldás, hogy kézzel állítottam be a települést, és később kapcsoltam vissza az automatikus helymeghatározást.
rádió: ha van wifi-d a munkahelyen (vagy korlátlan adatforgalmad  :)), akkor ajánlom a tunein alkalmazást (ingyenes a marketről)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #2745 Dátum: 2011, 09 21, 15:40:56 »
nem cifráztam, csak ment fel galmet cucc, az elmúlt hetekben még kernelt sem nagyon cseréltem (kivéve az RC2 a final alá). mi van folyamatban, ami megakad? nem lehet, hogy a helymeghatározással van baj? nálam volt ilyen korábban, akkor az volt a megoldás, hogy kézzel állítottam be a települést, és később kapcsoltam vissza az automatikus helymeghatározást.
rádió: ha van wifi-d a munkahelyen (vagy korlátlan adatforgalmad  :)), akkor ajánlom a tunein alkalmazást (ingyenes a marketről)

na a fancy widget már megy rendesen!! a rádiót megnézem köszi a tippet. RC2 honnan szedhető le, és mit csinál a telón??

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #2746 Dátum: 2011, 09 21, 16:16:15 »
na a fancy widget már megy rendesen!! a rádiót megnézem köszi a tippet. RC2 honnan szedhető le, és mit csinál a telón??
Az RC2 alatt az RC2 ROM-ban lévő Neotribal kernelt értettem.
További info: You are not allowed to view links. Register or Login
Mit csinál: szenzorhibát hivatott orvosolni a leírt módszerrel.

Kérlek frissítsd a profilodat!!!!

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #2747 Dátum: 2011, 09 21, 17:32:00 »
Az RC2 alatt az RC2 ROM-ban lévő Neotribal kernelt értettem.
További info: You are not allowed to view links. Register or Login
Mit csinál: szenzorhibát hivatott orvosolni a leírt módszerrel.

Kérlek frissítsd a profilodat!!!!

Még nem frissítem a profilt, mert ha nem tudom megoldani a rádiót, melóhelyen nincs wifi, akkor marad a gyári rom. Tegnap feltettem a CM7 SGS 20110918 NEO 17-woodoo-col r14-et. Ez mi?? Mert fél óráig küzdött a teló, de nem indult el.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2748 Dátum: 2011, 09 21, 18:10:07 »
Még nem frissítem a profilt, mert ha nem tudom megoldani a rádiót, melóhelyen nincs wifi, akkor marad a gyári rom. Tegnap feltettem a CM7 SGS 20110918 NEO 17-woodoo-col r14-et. Ez mi?? Mert fél óráig küzdött a teló, de nem indult el.
Kernel.
Mire és hogy tetted fel?

Sent from a GALAXY far far away

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2749 Dátum: 2011, 09 21, 18:21:41 »
Kernel.
Mire és hogy tetted fel?

Hát már pontosan nem tudom, de nem indult el a teló. Na de mindegy, vissza tettem a gyári JVS-t, az tuti. Azért jelezzétek ha megy a rádió, akkor megnézem megint!  :)