Amennyire utána jártam az accelerometer sensor a ludas a nagy fogyasztában. A tippem, hogy ha ki van kapcsolva az autómata elforgatás akkor talán az is kikapcsol. A mostani kernelemnél ( Platypus rev Neo ) nincs ilyen baj, de ez viszont sokszor akad. Főleg ha ébredés után kezdem használni (mármint a telefon ébredése után ).
A battery use deatils képernyődről tudnál screensotot feltenni vagy küldeni mailben? Kiváncsi vagyok acc. sens. neked megy-e a final ben. Nekem folyamatosan on volt...
Nekem az acc.meter egyszer akadt ki (véletlenül kipróbáltam valami autós játékot, ami használta), majd azt követően, míg én békésen aludtam, óránként 10%-kal szívta magát. Újraindítás után nem jelentkezett a probléma, a batt.stat nem is jelezte, hogy folyamatosan aktív lenne, ezzel együtt a final akksihasználatát túl magasnak találtam az RC3, de főleg az RC2-höz képest.
Bezke egyébként pár oldallal korábban belinket egy megoldást (RC2 kernel a final-hoz, boot, majd kikapcsolt szenzorral reboot).
Nálam nem jött be, változatlanul sokat fogyasztott, de azt fontos hozzátennem, hogy én nem kapcsoltam ki az elforgatást, viszont RC2 és RC3-nál is be volt kapcsolva, vagyis így korrekt az összehasonlítás.
Jó buli ez!