Sziasztok!
Régóta nem írtam már, de most megint összegyűlt egy kis szösszenet amit gondoltam megosztok illetve kérdezek:).
Szóval, azt az érdekes dolgot tapasztaltam hogy votl nekem egy egy 8 gigás sd-karim ami eddig tökéletesen szuperált (Kingmax class6), aztán miután felraktam a chameleont úgy 2-3 hét múlva elkezdett szórakozni hogy néha nem ismerte fel meg hasonló de az egy újra indulás után hylre jött gondoltam szokásos android dolog, hogy a romok 2-3 hét után meghülyülnek ígyhát nem is foglalkoztam vele, időm sem volt rá, hisz egész nap reggeltől estig dolgozom.
Aztán eljött az a pillanat amikor azt mondta a teló, hogy rossz a file rendszer, kibekapcsa 5-6 szora aztán megint helyre jött, mostmár ott tartottam, hogy teljesen kuka lett a kártya, mondjuk nem sírok utána mert jövőhéten valszeg kapok egy zsír újat gariból, csak annyi lenne ennek az egésznek a lénege, hoyg létezhet az, hogy az android kinyírja a kártyát? Vagy csak szimplán ezt a kingmaxot nem arra teremtették? Tudom, ha tartósabbat akarok vegyek scandisk-et, de az picit borsos áron kapható.
A másik dolog az lenne, hogy mostanában tervezem majd újra rakni a telót gondolom sokat fejlődött chaméleon v11 béta óta a dolog:). Most hogy állunk? Olvasgattam a fórumot, de egyértelműen nem tudtam eldönteni, hogy pozitív irányban haladunk e vagy sem. Érdemes az új verziót megvárnom?
Egy picit kezdek csábulni Bezke felé is:), szóval várom pro és kontrákat:) illetve az sd-keris dologra a választ, tapasztalatokat:).
ui.: Csak, hogy legyen miről koketálni:P
üdv: Pracli