2024, 11 24, 04:42:50

Szerző Téma: [ROM] GALNET MIUI  (Megtekintve 154507 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2625 Dátum: 2011, 09 08, 14:57:31 »
Van már normális kamera app benne? :D Csábít ez az aksifogyasztás vissza... :) Deee, ha nincs kamera nincs Pocok :D
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #2626 Dátum: 2011, 09 08, 15:43:15 »
Van már normális kamera app benne? :D Csábít ez az aksifogyasztás vissza... :) Deee, ha nincs kamera nincs Pocok :D

nincs Pocok :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #2627 Dátum: 2011, 09 08, 17:04:08 »
nincs Pocok :D

XD XD

Mi most itt vagyunk: You are not allowed to view links. Register or Login :P :P
Valami átmenet a stock romok és a MIUI között... ígéretesnek tűnik... :) Lehet nyitok is neki majd egy topicot! :)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #2628 Dátum: 2011, 09 08, 18:30:34 »
XD XD

Valami átmenet a stock romok és a MIUI között... ígéretesnek tűnik... :) Lehet nyitok is neki majd egy topicot! :)
Nyiss. :D
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető ChrisSmith

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami X 2.1 + Sema JB 2.3.0s
« Reply #2629 Dátum: 2011, 09 08, 19:09:18 »
Hogy a fene eSSen ebbe a magyar nyelvbe, hogy ennyi mindenre kell figyelni!  ;)
OOOOPPPSSSS :D Köszönöm! :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kissattila

• PDA: 1+3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #2630 Dátum: 2011, 09 09, 12:42:10 »
XD XD

Magyar nyelv van benne?

Nem elérhető norbert80

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Galnet RC3
« Reply #2631 Dátum: 2011, 09 09, 13:22:29 »
XD XD

Nézegettem, de az egyedüli miui-s feautre a launcher, free-ként ki is lehet próbálni. A többi stock....

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2632 Dátum: 2011, 09 09, 16:53:10 »
Nézegettem, de az egyedüli miui-s feautre a launcher, free-ként ki is lehet próbálni. A többi stock....

Nem éri meg kipróbálni, sajnos köszönőviszonyban sincs a "normális ROM" kifejezéssel. Nem stabil, fagy, sokszor nem lehet letenni egyszerűen a telefont, szóval...
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #2633 Dátum: 2011, 09 09, 16:58:42 »
Nem éri meg kipróbálni, sajnos köszönőviszonyban sincs a "normális ROM" kifejezéssel. Nem stabil, fagy, sokszor nem lehet letenni egyszerűen a telefont, szóval...

Igen igen! Ne próbáljátok ki... felesleges! Ugyanezek a tapasztalataim vannak... próbálkozunk tovább másik rommal ha felfedezünk valami izgalmasat úgyis publikáljuk! :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2634 Dátum: 2011, 09 09, 17:20:41 »
Igen igen! Ne próbáljátok ki... felesleges! Ugyanezek a tapasztalataim vannak... próbálkozunk tovább másik rommal ha felfedezünk valami izgalmasat úgyis publikáljuk! :)

Lassan kezd kihalni bennem a remény... ;D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Utao

• Support-ER
  • PDA: iPod Touch 4th 64GB; Nexus S (i9023 )
  • PDA ROM: MIUI v4 legfrissebb
« Reply #2635 Dátum: 2011, 09 09, 19:43:49 »
Du. kipróbáltam, de hamar rájöttem, hogy ez jelenlegi állapotában használhatatlan. Az ellenségemnek se ajánlanám.
Eddig volt: Spica, Milestone, Omnia 7, HD7, Optimus 2X, Galaxy S, Milestone 2.
Jelenleg pedig egy Nexus S a szemem fénye :)

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Bezke Innovation 5.1 + DarkCore 4.0
« Reply #2636 Dátum: 2011, 09 09, 20:05:06 »
Sziasztok!

Régóta nem írtam már, de most megint összegyűlt egy kis szösszenet amit gondoltam megosztok illetve kérdezek:).

Szóval, azt az érdekes dolgot tapasztaltam hogy votl nekem egy egy 8 gigás sd-karim ami eddig tökéletesen szuperált (Kingmax class6), aztán miután felraktam a chameleont úgy 2-3 hét múlva elkezdett szórakozni hogy néha nem ismerte fel meg hasonló de az egy újra indulás után hylre jött gondoltam szokásos android dolog, hogy a romok 2-3 hét után meghülyülnek ígyhát nem is foglalkoztam vele, időm sem volt rá, hisz egész nap reggeltől estig dolgozom.
Aztán eljött az a pillanat amikor azt mondta a teló, hogy rossz a file rendszer, kibekapcsa 5-6 szora aztán megint helyre jött, mostmár ott tartottam, hogy teljesen kuka lett a kártya, mondjuk nem sírok utána mert jövőhéten valszeg kapok egy zsír újat gariból, csak annyi lenne ennek az egésznek a lénege, hoyg létezhet az, hogy az android kinyírja a kártyát? Vagy csak szimplán ezt a kingmaxot nem arra teremtették? Tudom, ha tartósabbat akarok vegyek scandisk-et, de az picit borsos áron kapható.

A másik dolog az lenne, hogy mostanában tervezem majd újra rakni a telót gondolom sokat fejlődött chaméleon v11 béta óta a dolog:). Most hogy állunk? Olvasgattam a fórumot, de egyértelműen nem tudtam eldönteni, hogy pozitív irányban haladunk e vagy sem. Érdemes az új verziót megvárnom?

Egy picit kezdek csábulni Bezke felé is:), szóval várom pro és kontrákat:) illetve az sd-keris dologra a választ, tapasztalatokat:).

ui.: Csak, hogy legyen miről koketálni:P

üdv: Pracli

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #2637 Dátum: 2011, 09 09, 20:51:24 »
Du. kipróbáltam, de hamar rájöttem, hogy ez jelenlegi állapotában használhatatlan. Az ellenségemnek se ajánlanám.

Én szóltam XD XD A hybridet inkább ajánlom! :)

Nem elérhető Karnok

« Reply #2638 Dátum: 2011, 09 09, 21:09:10 »
Sziasztok!

Régóta nem írtam már, de most megint összegyűlt egy kis szösszenet amit gondoltam megosztok illetve kérdezek:).

Szóval, azt az érdekes dolgot tapasztaltam hogy votl nekem egy egy 8 gigás sd-karim ami eddig tökéletesen szuperált (Kingmax class6), aztán miután felraktam a chameleont .........
Nekem is tönkre vágta a 8 gigást a MIUI. Egy éve vettem a GS-t és azóta használom benne a kártyát is. Minden képem, letöltésem, fontos cuccom azon volt mikor egyszercsak közölte velem az RC1, hogy nem tetszik a kártya. Mondom akkor megnézem a tartalmat a noteszen, de win7 rögtön szólt behelyezés után, hogy ácsi itt vannak bajok. Hát voltak! 400 képem veszett oda, de érdekes módon egy csomó app és doksi megmaradt. Amit tudtam kimentettem aztán formázás és ezután ráengedtem egy SD recovery programot ami visszahozta a képeimet. Ezután RC2-vel eljátszotta ugyanezt, de akkor már nem sajnáltam formázni az üres kártyát.  :)
Jelenleg is RC2-t használok, mert még új vagyok MIUI fronton és RC3-hoz nincs is honosító pack. Elégedett vagyok vele, de ez az eset majdnem megkeserítette az életem.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #2639 Dátum: 2011, 09 09, 22:43:57 »
Nekem is tönkre vágta a 8 gigást a MIUI. Egy éve vettem a GS-t és azóta használom benne a kártyát is. Minden képem, letöltésem, fontos cuccom azon volt mikor egyszercsak közölte velem az RC1, hogy nem tetszik a kártya. Mondom akkor megnézem a tartalmat a noteszen, de win7 rögtön szólt behelyezés után, hogy ácsi itt vannak bajok. Hát voltak! 400 képem veszett oda, de érdekes módon egy csomó app és doksi megmaradt. Amit tudtam kimentettem aztán formázás és ezután ráengedtem egy SD recovery programot ami visszahozta a képeimet. Ezután RC2-vel eljátszotta ugyanezt, de akkor már nem sajnáltam formázni az üres kártyát.  :)
Jelenleg is RC2-t használok, mert még új vagyok MIUI fronton és RC3-hoz nincs is honosító pack. Elégedett vagyok vele, de ez az eset majdnem megkeserítette az életem.

Nekem a 4 gigás ment gallyra, mondjuk nem volt rajta semmi pótolhatatlan, csak bosszantó a dolog.
Először azt mondta, hogy nem ismeri fel, de nem nagyon foglalkoztam vele, aztán mire oda jutottam néhány újtaindítással később, hogy most jól megnézem, addigra már azt jelezte, hogy sérült, és le kell formázni.
Nosza, meg is tettem, és hirtelen felindulásból át is tértem Bezke romjára B-)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Bezke Innovation 5.1 + DarkCore 4.0
« Reply #2640 Dátum: 2011, 09 10, 06:17:19 »
Jòlvan akkor, illetve nincs jól ... mèg szerencse hogy én csak zenèt tároltam rajta amibmegvan a gèpen ès termèszetesen eredeti lemezeken is. :-p xd lol. Ha minden igaz akkor jovohet elejen megkapom az új karit garból, ha az is beadná a derekát akkor asszem kènytelen leszek mèlyebben a zsebembe nyúlni egy scandisk vègett. Talán annyira nem is meglepôaz egèsz kingmax ès a kingston nem igazán jeleskednek memkarikban. Állìtólag a class 10-esek mèg rosszabbak, hamarabb kikèszülnek, legalabbis a szervizes kollegam szerint.

failed

• Vendég
« Reply #2641 Dátum: 2011, 09 10, 08:10:05 »
Jòlvan akkor, illetve nincs jól ... mèg szerencse hogy én csak zenèt tároltam rajta amibmegvan a gèpen ès termèszetesen eredeti lemezeken is. :-p xd lol. Ha minden igaz akkor jovohet elejen megkapom az új karit garból, ha az is beadná a derekát akkor asszem kènytelen leszek mèlyebben a zsebembe nyúlni egy scandisk vègett. Talán annyira nem is meglepôaz egèsz kingmax ès a kingston nem igazán jeleskednek memkarikban. Állìtólag a class 10-esek mèg rosszabbak, hamarabb kikèszülnek, legalabbis a szervizes kollegam szerint.

én több mint egy éve kingston-t használok ( class10), igen sokféle ROM-ot kipróbáltam, a MIUI.k is fent voltak mind, de ilyet nem tapasztaltam soha. ( mondjuk nem volt olcsó kártya anno a maga 25 eFt-jával)
Az RC2 mondjuk nem látja az MP3-akat a mem-kártyán, már a zenelejátszója, mert a file kezelője igen, de az ROM -baj, amit az rc3-ban már javítottak.
Most próbaként ezt használom:

nagyon jó a grafikája, gyors, és az aksi kímélése is szuper...ajánlom másnak is. :ok:

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
« Reply #2642 Dátum: 2011, 09 10, 09:12:35 »

Most próbaként ezt használom:

nagyon jó a grafikája, gyors, és az aksi kímélése is szuper...ajánlom másnak is. :ok:

meddig bírja az aksi? Megy addig mint az RC3?

failed

• Vendég
« Reply #2643 Dátum: 2011, 09 10, 09:34:07 »
meddig bírja az aksi? Megy addig mint az RC3?
Jobb mint az rc3. 2.napja hasznalom,telelitgetessel,probakkal, hosszu telsfonalasokkal,wifi 3g, kicsi navi, stb, ejjel is on line vagyok, es most 56%_on allok
 :ok:

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
« Reply #2644 Dátum: 2011, 09 10, 10:37:28 »
Jobb mint az rc3. 2.napja hasznalom,telelitgetessel,probakkal, hosszu telsfonalasokkal,wifi 3g, kicsi navi, stb, ejjel is on line vagyok, es most 56%_on allok

Az nagyon jó!

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #2645 Dátum: 2011, 09 10, 16:18:05 »

Csináltam neki egy topic-ot! :)

failed

• Vendég
« Reply #2646 Dátum: 2011, 09 10, 17:36:19 »
Csináltam neki egy topic-ot! :)
hszuper..koszi

Nem elérhető norbert80

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Galnet RC3
« Reply #2647 Dátum: 2011, 09 11, 10:04:26 »
Még egy hiba RC3-ban, ami legalábbis nálam az elmúlt 2 napban párszor előjött random.

Kikapcsolt képernyőből visszahozva a telót, nem enged semmit csinálni a lockscreennél, majd örök feketeség, csak restart segít.
Valakinél hasonló gond?

Nem elérhető vadam22

• Navigáció / Navigation: Co-pilot
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Omega v27.1
« Reply #2648 Dátum: 2011, 09 11, 14:24:10 »
Még egy hiba RC3-ban, ami legalábbis nálam az elmúlt 2 napban párszor előjött random.

Kikapcsolt képernyőből visszahozva a telót, nem enged semmit csinálni a lockscreennél, majd örök feketeség, csak restart segít.
Valakinél hasonló gond?

Jelen! :( Nálam szintén csak restart oldja meg...

Nem elérhető xXnymphetamine

• Flavors.me
  • PDA: SGS GT-I9000
  • PDA ROM: GALNET MIUI 1.12.16
« Reply #2649 Dátum: 2011, 09 12, 13:16:43 »
Twooey II-rol Chameleon RC3-ra van valami kulonosebb teendo vagy siman csak sd-re masol es install?