0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mik a beallitasaid? Mert nekem galyra vagta az 1.4GHz a rendszert mikor beallitottam hogy boot utan ennyin porogjon:DSent from xXnymphetamine's Galaxy via Tapatalk
UV-t is adtál neki?
BLN müködik nálatok?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nem működik. Más: nem biztos, hogy ennek tudható be, de cserélgettem a betűtípusokat, aztán elkezdtem böngészgetni, és egyszer csak újra indult a teló, aztán újra és újra... Nyomtam egy FR-t, utána jó lett. Elképzelhető, hogy a betű stílus váltás miatt csinálta ezt?
Még a 2.1 vagy már a 2.2 van rajta? Mert mióta nekem a 2.2 van a NEO kernellel azóta nekem is többször újraindult!
2.2, javítottam is a profilom. Amikor felraktam először a 2.2-t, akkor bejövő hívásnál fagyott le, újra raktam, és utána jó lett. Most megpróbáltam reprodukálni a betűtípusok változtatgatásával, de most nem csinálja. Illetve kaptam egy SMS-t is a rebootok előtt, talán ez is lehetett az oka. Ezt is kipróbáltam most, küldtem egy SMS-t rá egy másik telóról, és most semmi.
Engem megcsörgetett egyik ismerősöm, a telefonom újraindult, majd nem töltött be, csak rezgett, úgyhogy visszament a Froyo és arra csak a 2.2, azóta a téma cserénél már egyszer újraindult, de tesztelem tovább!
... azóta a téma cserénél már egyszer újraindult, de tesztelem tovább!
Igen témacserénél vagy más grafikai elem módosításánál újra betölt a rendszer, de ezt elég gyorsan teszi. A 2.0-2.0+-nál még nem volt ilyen, viszont ott ha témát váltottam vagy az összetevőin változtattam, akkor nem igazán lett olyan amire állítottam, csak reboot után. Nekem egyéb esetben nem indult még újra, csak ha a témát babrálom.
2.2 alatt ismét sokszor újraindítja a rendszert, nem magát a telefont. Kezdem unni nagyon. Valakinek van vmi ötlete rá, hogy mit csináljak, hogy végre tényleg működjön már?!
Azóta nekem is ismét újraindult. Veszem elő a zsebemből, én PIN kódot kért Szerk.: előző visszavonva, userhiba volt Más: MIUI lejátszó nem látja a miscoSD-n lévő zenéket, de a fájlkezelő látja a mem.kártyát. Ilyet tapasztalt vki?
Nálam is user hiba van... után a telefonom ezért szivat...Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Úgy érzem maradok én ezen a 2.0-án... tökéletesen megy minden am is tesztelem az új lock-ot
2.0-nál nálam elszált a telefon az új lockscreen miatt. Nem tudtam feloldani. Csak tudd De 2.2-nél csak én produkálom ezt a hibát is... nekem állandóan baj van a telefonommal, komolyan mondom. Mindegyik ROM-nál volt valami gáz, mikor másnál semmi. Darky, Bezke, MIUI... kezdek azt hinni, hogy nem szoftveres a probléma...
Miért nem tudtad felnyitni? És miért nem mondtad???
Nem a tiédet Ámblokk az új lockscreen nem működött nekem. Újraindítottam és utána többet nem tudtam feloldani. Újabb verzióknál már nem volt ezzel gond.
jaaaa Az más... fúú gyerekek nekem ez az új cuccom tetszik Bár még tesztidőszak van és nem mondom lenne még mit javítani, vagy inkább gondolkodni a design-on de szerintem a nagyérdemű elé tárom egy órán belül!
Ha úgy érzed, hogy lenne még mit javítani, szerintem akkor megéri később publikálni nem? Mert aztán hallgathatod, hogy ez meg ez meg ez meg nem jó, nem szép, ott ilyen ott olyan