2024, 11 29, 11:48:42

Szerző Téma: [ROM] GALNET MIUI  (Megtekintve 154725 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

failed

• Vendég
Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #1275 Dátum: 2011, 07 19, 09:58:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Glitch kernel v11... jó, hogy Galnet is ezt használja. Nekem a sima MiUI v1.7.15 felrakása után az első dolgom volt felnyomni rá a Glitch v11LL-t és nagyon bejött a dolog.
Én viszont nem teszem fel a galnetes 5.2-őt. Várom inkább a pénteket és majd akkor eldől, hogy sima vagy Galnet verzsön.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
én feltettem az 5.2-öt ,majd rá a nyelvi csomagot, és végre ismét magyarítható, és el is indul, és nem marad boot-ban :ok:

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #1276 Dátum: 2011, 07 19, 10:13:30 »
én feltettem az 5.2-öt ,majd rá a nyelvi csomagot, és végre ismét magyarítható, és el is indul, és nem marad boot-ban :ok:

Szuper! :) Tegye fel mindenki nyugodtan! Most már ki merem jelenteni! Van olyan jó mint a 3.2... Galnet remélem túljutott a hullámvölgyén... kopp-kopp
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Utao

• Support-ER
  • PDA: iPod Touch 4th 64GB; Nexus S (i9023 )
  • PDA ROM: MIUI v4 legfrissebb
« Reply #1277 Dátum: 2011, 07 19, 10:15:39 »
Nekem jobban tetszik angolul.

Eddig volt: Spica, Milestone, Omnia 7, HD7, Optimus 2X, Galaxy S, Milestone 2.
Jelenleg pedig egy Nexus S a szemem fénye :)

Nem elérhető T-rabant

« Reply #1278 Dátum: 2011, 07 19, 10:18:59 »
Nekem jobban tetszik angolul.

Kinek, hogy tetszik ez változó  :) Én is jobban szeretem angolul meg persze kevesebb is vele a gond  :D
War does not decide who is right.
                                            Only who is left.

Nem elérhető Utao

• Support-ER
  • PDA: iPod Touch 4th 64GB; Nexus S (i9023 )
  • PDA ROM: MIUI v4 legfrissebb
Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #1279 Dátum: 2011, 07 19, 10:21:37 »
Kinek, hogy tetszik ez változó  :) Én is jobban szeretem angolul meg persze kevesebb is vele a gond  :D
Esetleg valaki használja kínaiul? :-)

Eddig volt: Spica, Milestone, Omnia 7, HD7, Optimus 2X, Galaxy S, Milestone 2.
Jelenleg pedig egy Nexus S a szemem fénye :)

Nem elérhető T-rabant

« Reply #1280 Dátum: 2011, 07 19, 10:23:37 »
Szuper! :) Tegye fel mindenki nyugodtan! Most már ki merem jelenteni! Van olyan jó mint a 3.2... Galnet remélem túljutott a hullámvölgyén... kopp-kopp
Na meggyőztél :D Rávetem magam az 5.2re Aztán meglátjuk mi a helyzet idővel. Poc-OK van olyan jó az akkuidő mint 3.2n? Mert a minap is 72ről egy éjszaka alatt merültem 4%-t ami jónak mondható  :p
                                            Only who is left.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
« Reply #1281 Dátum: 2011, 07 19, 10:24:15 »
Szerintetek 5.1-ről frissítve lefuttassam előtte a kernelcleaner scriptet?
Itt nem láttam még senkitől, hogy futtatta volna, de a Galnet fórumon meg javasolják.
Most akkor mi legyen :hmm: ?

Nem elérhető T-rabant

Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #1282 Dátum: 2011, 07 19, 10:24:51 »
Esetleg valaki használja kínaiul? :-)

Persze! Menj fel eredeti MIUI fejlesztői oldalra. Ott mindenki úgy használja :D ;D
                                            Only who is left.

Nem elérhető T-rabant

« Reply #1283 Dátum: 2011, 07 19, 10:27:12 »
Szerintetek 5.1-ről frissítve lefuttassam előtte a kernelcleaner scriptet?
Itt nem láttam még senkitől, hogy futtatta volna, de a Galnet fórumon meg javasolják.
Most akkor mi legyen :hmm: ?
Én szerintem tedd fel így! Ha mégsem menne vagy nem bootolna be akkor ráér kipucolni a kernelt.
                                            Only who is left.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1284 Dátum: 2011, 07 19, 10:44:29 »
Na meggyőztél :D Rávetem magam az 5.2re Aztán meglátjuk mi a helyzet idővel. Poc-OK van olyan jó az akkuidő mint 3.2n? Mert a minap is 72ről egy éjszaka alatt merültem 4%-t ami jónak mondható  :p

Én úgy érzem az eddigi merülésekből, hogy van olyan jó! :) Mondjuk már semmit nem látok... 3,4 óra alatt kb 1700 PNG-t módosítottam az új témámban :D És még mindig van... most teljesen átszabok mindent! :D

Szerk, OFF: Hue/Saturation-be color-t nem lehet tömbegesen állítani? Úgyértem ne kéne egyesével mert megbolondulok! :S Van erre valami progi? Vagy PS-be be lehet állítani hogy az összes megnyitott képre lőjje be? ON

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #1285 Dátum: 2011, 07 19, 11:06:42 »
Hali!

Szeritem változó am... ki hogy csinálja... valamilyen kódtól függhet, vagy nem tudom... többhelyen találkoztam a file-okkal... az egyik az volt amit írtam... most megnéztem másik témákat és ott tényleg máshol volt! Érdekes! :S Mindenesetre dolgozok a következő témámon :)
Nincs esetlen ingerenciád arra, hogy "jazzk" féle akksikijelzést csinálj? Csak úgy kérdezem....  :D 
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1286 Dátum: 2011, 07 19, 11:11:42 »
Nincs esetlen ingerenciád arra, hogy "jazzk" féle akksikijelzést csinálj? Csak úgy kérdezem....  :D 

dobj egy linket légyszi és meglátjuk... még kb 500 png van hátra + a lock és kész vagyok! :D

Nem elérhető T-rabant

« Reply #1287 Dátum: 2011, 07 19, 11:19:08 »
Én úgy érzem az eddigi merülésekből, hogy van olyan jó! :) Mondjuk már semmit nem látok... 3,4 óra alatt kb 1700 PNG-t módosítottam az új témámban :D És még mindig van... most teljesen átszabok mindent! :D

Szerk, OFF: Hue/Saturation-be color-t nem lehet tömbegesen állítani? Úgyértem ne kéne egyesével mert megbolondulok! :S Van erre valami progi? Vagy PS-be be lehet állítani hogy az összes megnyitott képre lőjje be? ON
Hujúúúj! Akkor itt nagy átalakításnak nézünk elébe :D Már várom azt a témát addig meg marad alap 5.2  ;)
                                            Only who is left.

Nem elérhető T-rabant

« Reply #1288 Dátum: 2011, 07 19, 11:21:44 »
Fenn az 5.2 és itt dicsérem erre meg google+ba lépéskor folyamatosan rezeg és befagy semmi sem reagál... akksi ki és újra be. Azóta minden okés :hmm: csak még ilyet nem tapasztaltam remélem nem jön elő többször  :(
                                            Only who is left.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1289 Dátum: 2011, 07 19, 11:48:50 »

Megkérem a kedves kollégát, hogy az OFF-ot lehetőleg mellőzze!
... viccet félretéve :D, hogy valami hasznomat is vedd, ne csak azt hallgasd, hogy mennyire várom az új témád, leírom, hogy lehet egy adott beállítást több képre is érvényesíteni az úgynevezett "Actions"-ökkel. Remélem, nem késtem még el! :oops:

Nem túl könnyű, legalábbis leírva nem tűnik annak :D, de hamar belejön az ember.

Első dolog, hogy tedd bele az összes szerkeszteni kívánt képet egy darab mappába. Ez nagyon fontos, hogy egy helyen legyen mindegyik.

Nyiss meg egy képet a Photoshop-pal, majd kattints a jobb oldalon található "Actions" panelre, vagy szimplán nyisd le a "Windows / Actions" fület; de akár használhatod az ALT+F9 gombkombót is! :D

Alul (asszem jobbról a második) klikk a "New Actions" parancsra, adj neki nevet (pl. "Saturation"), majd üss a Record-ra. Látni fogod, hogy minden egyes apró módosítás meg fog jelenni az "Action" alatt, amit elvégzel a képpel.

A biztonság kedvéért csinálhatsz rögtön egy másolatot az adott rétegről, de nem muszáj. Klikk a "Hue/Saturation" fülre, majd állíts be mindent, amit csak akarsz, majd mentsd el a képet úgy, ahogy szeretnéd - vigyázz, mert ahogy ezt el fogod menteni, úgy fogja a többi képet is elmenteni a program! Ha JPEG-be kell, akkor mindenképpen "Save As / JPEG" paranccsal mentsed el!

Ha végeztél a beállításokkal, alul, az "Actions" fülön stoppold le a felvételt - ezzel el is készítetted azt az akciót, amit majd minden képen érvényesíteni fogsz.

Ha mindez megvan, akkor klikk a "File / Batch" opcióra. A Set "Default Action" legyen, az "Action"-nek pedig a "Saturation"-t válaszd ki, vagy azt, ahogyan elmentetted. A "Source"-nak azt a mappát válaszd, ahol a képek vannak, és ügyelj arra, hogy a négy lehetőség közül csak a "Supress File Open Options" legyen bejelölve.

A Destination mappának kiválaszthatsz bármit, ami szimpatikus. Az "Override Save As" ne legyen bejelölve, mert akkor az összes képet át fogja nevezni.

Klikk az "OK"-ra, és várj, amíg a PS elvégzi helyetted a munkát! ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1290 Dátum: 2011, 07 19, 12:04:04 »
Megkérem a kedves kollégát, hogy az OFF-ot lehetőleg mellőzze!
... viccet félretéve :D, hogy valami hasznomat is vedd, ne csak azt hallgasd, hogy mennyire várom az új témád, leírom, hogy lehet egy adott beállítást több képre is érvényesíteni az úgynevezett "Actions"-ökkel. Remélem, nem késtem még el! :oops:

...

Hát te egy isten vagy... és ezt eddig miért nem mondtad? :D :D :D Kb 2000 képet szerkesztettem át manuálisan az éjjel :D :D :D Köszönöm! Mindig tanul az ember...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1291 Dátum: 2011, 07 19, 12:05:39 »
Hát te egy isten vagy... és ezt eddig miért nem mondtad? :D :D :D Kb 2000 képet szerkesztettem át manuálisan az éjjel :D :D :D Köszönöm! Mindig tanul az ember...

Bocs! :oops: Nem nagyon értek a témakészítéshez, aztán nem igazán tudtam, hogy működnek a dolgok, csak most láttam meg, amikor leírtad! :)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1292 Dátum: 2011, 07 19, 12:16:51 »
Bocs! :oops: Nem nagyon értek a témakészítéshez, aztán nem igazán tudtam, hogy működnek a dolgok, csak most láttam meg, amikor leírtad! :)
na oké most elcsesztem vele mindent :D :D De ha rendesen beállítom akkor jó lesz mert mindent átszinezett :D

Köszi még 1x!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1293 Dátum: 2011, 07 19, 12:18:03 »
na oké most elcsesztem vele mindent :D :D De ha rendesen beállítom akkor jó lesz mert mindent átszinezett :D

Köszi még 1x!

Ja igen, azt nem mondtam, hogy biztonsági mentést érdemes csinálni az összes képről! :D Amúgy nincsmit. :ok:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #1294 Dátum: 2011, 07 19, 12:19:34 »
dobj egy linket légyszi és meglátjuk... még kb 500 png van hátra + a lock és kész vagyok! :D

Erről az oldalról le is tudod tölteni a telepítő készletet, az ikonok a framework-res-ben vannak.
Én egyébként a "tömbösített" képből próbáltam meg egy használható változatot készíteni, az eredményét már megírtam  :'(

Kíváncsi vagyok a témádra, biztosan kipróbálom, akármilyen akksikijelzés is lesz benne!  :ok:
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1295 Dátum: 2011, 07 19, 12:33:26 »
Erről az oldalról le is tudod tölteni a telepítő készletet, az ikonok a framework-res-ben vannak.
Én egyébként a "tömbösített" képből próbáltam meg egy használható változatot készíteni, az eredményét már megírtam  :'(

Kíváncsi vagyok a témádra, biztosan kipróbálom, akármilyen akksikijelzés is lesz benne!  :ok:

mosolyogni fogsz ha kész leszek! :) Hasonló lesz elvileg... :) Persze ha a ps bírná a tempómat annak örülnék... nem nagyon barát... :S

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1296 Dátum: 2011, 07 19, 12:40:18 »
mosolyogni fogsz ha kész leszek! :) Hasonló lesz elvileg... :) Persze ha a ps bírná a tempómat annak örülnék... nem nagyon barát... :S

Fotóboltot én speciel egyáltalán nem szeretem :D, csak úgy-ahogy tudom használni. A gond az, hogy másik, akár egy kicsit is felhasználóbarátabb alternatíva ugyanennyi funckióval viszont aligha hiszem, hogy akadna.

Lehet vele akár gyorsan is dolgozni, viszont olyan szinten erőforrásigényes, főleg sok és nagy méretű képek szerkesztésénél, hogy egy hatmagos über-brutál atomerőmű se lenne neki elég!  :-X

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #1297 Dátum: 2011, 07 19, 12:45:00 »
Fotóboltot én speciel egyáltalán nem szeretem :D, csak úgy-ahogy tudom használni. A gond az, hogy másik, akár egy kicsit is felhasználóbarátabb alternatíva ugyanennyi funckióval viszont aligha hiszem, hogy akadna.

Lehet vele akár gyorsan is dolgozni, viszont olyan szinten erőforrásigényes, főleg sok és nagy méretű képek szerkesztésénél, hogy egy hatmagos über-brutál atomerőmű se lenne neki elég!  :-X

észrevettem... bekűdtem neki 483 képet... most játszik... de sokat feladott... :S Utómunkára lesz szükség majd...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1298 Dátum: 2011, 07 19, 13:14:57 »

észrevettem... bekűdtem neki 483 képet... most játszik... de sokat feladott... :S Utómunkára lesz szükség majd...

Aha... lehet, hogy túl sok volt neki az ~500 kép. 10-20-nál én nem vettem észre ilyen problémát, ergo a Batch paranccsal szépen átszerkesztette az összeset, hiba nélkül.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #1299 Dátum: 2011, 07 19, 13:52:39 »
Állj,senki nem mozduljon.Ha már a lockot említed,és ha még nem vagy kész vele akkor volna egy aprócska kérésem.Van az online témák között egy famintás,a nevét nem tudom mert kínaiul van írva és képet sem tudok mutatni,majd ha
 hszaértem de felfedeztem benne egy érdekes ficsört és kíváncsi lennék hogy ilyet bele tudnál e varázsolni e egy leendő témádba.Bővebben késöbb,addig hagyom hogy mindenki azon gondolkodjon hogy mi lehet az. :p :D

szerk:helyesbítek,nem ez a kínai.3D VIEW a téma neve.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8