0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ok,felcsúszott.Könnyen és simán Szépen le lett nyúlva a touchwiz4 widget hozzáadási felülete.Az új UI-t nem vettem észre,bár lehet hogy a widgetes részre gondolt galnet.Egy menüponttal kevesebb van a beállításokban,vagyis hogy másképpen vannak csoportosítva,szerintem egy hangyányit megint sötétebb lett automata fényerőnél.A magyarítás vajon jó lehet hozzá?
Magyarítást ne tegyétek rá,örökboot a jutalom érte...
Az jó szeretem! Felteszem!
Nem tudjatok mi lett a GTalk alkalmazassal? Meg valamelyik verzioban benne volt, aztan eltunt...es a legszebb, hogy a Marketen sincsen Tegnap ramirt ismeros gtalk-on, a statusbar-on meg is jelent az uzenet de ha ranyomtam nem csinalt semmit Valami otlet?
Enyémben benne van...You are not allowed to view links. Register or Login
Tenyleg! Mekkora marha vagyok! Lefagyasztottam Titanium Backuppal csak total elfelejtettem... Azert koszonom szepen
MIUI alatt titánium... ejjj-ejjj
rondzsy89 tanácsára feltenném itt is a kérdést: Nálam jelenleg elég gyakori a böngésző force close... ráadásul az oldalakon nem látszanak a flash animációk... bekapcsoltam a bővítményeket, de így el sem indul a böngésző... ez általános a MIUI-nál? Vagy van valami megoldás?
ennek a romnak miket tud a camera funkcioja pl mosoj ismerés,zoomolás videozáskor ezeket tudja?
Húú... Lehet most már bevállalok én is egy 5.1-et... bár ezt a jó 3.2-t nehéz itthagyni... és szomorú vagyok azok miatt amiket olvasok
Én szoktam Titanium-ozni MIUI alat... Elvileg nem szabadna?
hát nem nagyon mondják... persze baj nem lesz belőle