Szerintem már le lehet venni a Development Version-t a címből!
Most nézem, hogy a 10.28-i verzió már a MIUI hivatalos honlapján is fenn van! Most töltöm, lehet, hogy ez még csak kínai
You are not allowed to view links.
Register or Login
A miui.com a hivatalos MIUI ROM, amit a kínaiak fejlesztenek. Ha ezt felrakod, ami már a nevében is benne van, már 10.28.-a óta elérhető és tölthető, ahol rengeteg rosszul átfordított dologgal fogsz találkozni. Tehát nyelvi problémákba fogsz ütközni. Én is felraktam és 10 percnél tovább nem bírtam a masinámon, mert nagyon durván zavartak ezek az ugyan "apró", de számomra idegesítő problémák. Mellesleg szerintem ezt a verziót nem is nagyon használják a felhasználók (akik folyamatosan postolnak)
A topikot pedig azért neveztem át Development Version-ra, mert a miuiandroid.com-n található fejlesztői ROM-ról van szó. Ez egy úgynevezett miui fan site, ahol gondolom, szintúgy remek fejlesztők brigádjával vannak vértezve, mint korábban említett csapatnál, viszont ha innen töltöd a ROM-t, nem fogsz találkozni nyelvi botlásokkal.
Azt nem tudom, hogy a két fejlesztői csapat, mennyire van egymás mellett és beszélhetünk-e egyazon csapatról, mindenesetre a Facebook-n két külön csapatról beszélnek, de megköszönik egymás munkáját.