0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
De neked nem Miui romod van fenn.
CM7-ben is ilyen...
Spitya Te felraktad a 4wayreboot Miui 1.10.28 zippet?
Válaszolok magamnak igen Spitya felrakta felraktam én is és nekem is van ilyen kikapcsoló menűm, nem ilyen szép színes, de van.
Öööööö. Az igaz . Bocs, ha félreértettem valamit...
Semmi gond, csak ugyanaz a romunk van fenn Spityával és nem értettem, hogy nekem miért nincs ilyen kikapcsoló menűm, de rájöttem.
hétvégére bejárod az utam!
Hej én nem raktam fel semmi ilyet!!! Amit utoljára linkeltem romot az van fent, Siyah 2.1.1-el, meg Reiben téma Ennyi. Semmit nem toltam rá!!!!
Én az első linkedet raktam fel, abba nem volt ez a menű, de most már van. Mitől lett ilyen színes a kikapcsoló menüd??? Reiben színezését raktad fel rá? Esetleg ez így van a második linkedbe?
de a romot neked kell felrakni és témázgatni, úgy fogod érezni, mintha egy másik telefonod lenne.Három napon keresztül mindig valamit állítgattam a témákból, hogy más, szebb legyen.
Én az első linkedet raktam fel, abba nem volt ez a menű, de most már van.
Rájöttem mitől van!! A második link, abban frissebb framework van!!!!
Akkor ezt érdemesebb felrakni?Nem kell külön a recowery-t tartalmazó bővített menüt telepítgetni?
Szerintem a második linket rakd fel, de azt már neked kell kideríteni és kipróbálni , mert mint írtam no wipe és nem tudom, hogy megmaradt a kibővített menű vagy a második link romja rakta újra fel, de most is van.
Azért a framework mappában lévő policy.jar felel, és azt lecseréli!!!
Na ennyi, 4 napig voltunk a MIUI-val barátok , kb 10 perce újraindul. Volt minden wipe, factory reset. aksi ki-be.Valakinek van ötlete
Siyah kernel De csináltál legalább wipe cache-t, meg wipe dalvik cache-t? A romcserénél???
Igen előtte is, utána is. Még 1 próba Siyah kernel nélkül, ha nem viselkedik jól, érzékeny búcsút veszek tőle. A Siyah kernelre azt írták, hogy jó a MIUI-hoz.
Azt akartam irni, hogy cseréld le Siyah-ra!!!
Az volt fenn.
Ne csináljátok már...mitől indulgat újra a telótok? Nekem a gyári kernellel sem indult újra...sőt most Siyah 2.1.1 kernellel sem. A kernel csere annyit változtatott a kütyün, hogy sokkal, de sokkal strapabíróbb az akku, ellenben picit döcögősebbnek érzem a rendszert. A témámnak, pedig nics köze a 4 way-reboothoz . Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról