2024, 11 30, 00:47:49

Szerző Téma: [ROM] MIUI 2.3.9 (Development Version)  (Megtekintve 72470 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kovacsabesz

• Nem: Férfi
    • Cool Miui by kovacsabesz launcher
Re: [ROM] MIUI 1.10.21 Development Version
« Reply #550 Dátum: 2011, 10 29, 02:59:57 »
Azért azt leírhatnád hogy csináltad!  :taps:
Mit kell kivenni honnan,és hová betenni!  :ok:

Gyerekek nem félreérteni!  :p
Piszkos fantáziákat félretenni!  :D
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #551 Dátum: 2011, 10 29, 09:08:17 »
Én felraktam a hivatalos MIUI-t és ami rögtön rossz tapasztalatként is szembetűnik, rengeteg nyelvi fordítási dolgot kihagytak.
A telefon kínaiul indul, amit rögtön át is állítottam angolra (még jó, hogy tudtam hol és mit kell átállítani), de iszonyat mennyi minden marad meg a számunkra olvashatatlan kínai szimbólumokból :)

Lehet nyitok neki egy külön topikot és oda tényleg csak a hivatalos MIUI tapasztalatok menjenek.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #552 Dátum: 2011, 10 29, 09:39:53 »
Megy vissza a development verzió...
Annyira gáz még a nyelvi fordítás, hogy rengeteg dolgot nem fordítottak le angolra. Plusz amit észrevettem, a témámban használt betűtípusom, össze-vissza jelenik meg. Hol használja a rendszer, hol pedig nem.

10 percig volt fent, de annyira idegen, hogy muszáj volt leszednem...így a topik nyitást sem érdemli még meg :hmm: (Viszont hd1080p-ben a kamera már tud videót rögzíteni, ami korábban nem ment. Kíváncsi vagyok a fejlesztői verzióra...)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
« Reply #553 Dátum: 2011, 10 29, 10:00:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én felraktam a hivatalos MIUI-t és ami rögtön rossz tapasztalatként is szembetűnik, rengeteg nyelvi fordítási dolgot kihagytak.
A telefon kínaiul indul, amit rögtön át is állítottam angolra (még jó, hogy tudtam hol és mit kell átállítani), de iszonyat mennyi minden marad meg a számunkra olvashatatlan kínai szimbólumokból :)

Lehet nyitok neki egy külön topikot és oda tényleg csak a hivatalos MIUI tapasztalatok menjenek.

Ha jól tudom Mark féle verzió a hivatalos kínai rom "Európaibb" kiadása.(pl ugye egyből angolul indul) Szerintem felesleges szétszabdalni 2 topicot nyitni neki, de te tudod. Nekem semmi probléma nem volt a miuiandroid.com-ról letöltött verzióval. Ami zavar a CM7-ből örökölt hangerő füllhallgatóval csak félig engedi felvinni a hangerőt aztán marad 1 szinten + eléggé halk a gyárihoz képest és nem olyan jók a hangszínek. (pl basszus).
Remélem ezt orvosolni fogják egyszer....
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #554 Dátum: 2011, 10 29, 10:03:52 »
10 percig volt fent, de annyira idegen, hogy muszáj volt leszednem...így a topik nyitást sem érdemli még meg :hmm: (Viszont hd1080p-ben a kamera már tud videót rögzíteni, ami korábban nem ment. Kíváncsi vagyok a fejlesztői verzióra...)

Teljesen jól megy az 1080p-s videózás meglestem.
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #555 Dátum: 2011, 10 29, 10:09:22 »
Ha jól tudom Mark féle verzió a hivatalos kínai rom "Európaibb" kiadása.(pl ugye egyből angolul indul) Szerintem felesleges szétszabdalni 2 topicot nyitni neki, de te tudod. Nekem semmi probléma nem volt a miuiandroid.com-ról letöltött verzióval. Ami zavar a CM7-ből örökölt hangerő füllhallgatóval csak félig engedi felvinni a hangerőt aztán marad 1 szinten + eléggé halk a gyárihoz képest és nem olyan jók a hangszínek. (pl basszus).
Remélem ezt orvosolni fogják egyszer....
Az az igazság annyi mindent olvasni a facebook-n, hogy a MIUI-sok a miuiandroid.com-t, egy fan oldalnak írják le, máskor pedig megköszönik Mark-nak az egészet. Ha a kettő verzió valamilyen szinten egy, akkor a hivatalos MIUI verziónál nem lehetett volna ennyi fordítási probléma, mert az Európaibb kiadásnál ilyet nem tapasztaltam.

A hangerő probléma több készüléknél is fókuszban volt a pénteki frissítésnél, sajnos az SGS2-nél nem olvashattunk ilyen hírről. Viszont mintha hangosabb lenne a rendszer. Nem tudom, lehet csak én érzem így.

Tegyél egy próbát a dev. verzióval ;)

A topik nyitást hanyagolom, inkább ennek az első hozzászólását szerkesztem át.

@Más:
Kérdésem a további fejlesztésről (az angolt ne nézzétek :) ):
Idézet
Now, that devs have hands of the ICS, what do you see, continued develop of 2.3.7 and go to the next ICS or exclusively focused on the android 4.0 and then stop develop older android version?

Válasz:
Idézet
We are working on android 4.0, and we will also maintain MIUI based on 2.3.7.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #556 Dátum: 2011, 10 29, 10:20:32 »
Feltettem az 1.10.28-at, eddig még nem próbáltam MIUI-t. Annyira furcsa és ismeretlen volt a normál Androidok után,  :shock: hogy leszedtem elég hamar. Pedig valahogy meg kellene ismerkednünk. Találok hozzá valahol útmutatót? ???

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #557 Dátum: 2011, 10 29, 10:26:01 »
Feltettem az 1.10.28-at, eddig még nem próbáltam MIUI-t. Annyira furcsa és ismeretlen volt a normál Androidok után,  :shock: hogy leszedtem elég hamar. Pedig valahogy meg kellene ismerkednünk. Találok hozzá valahol útmutatót? ???
Hát pár perc alatt nem is igen ismered ki... Épp ez a szépsége a MIUI-nak, hogy egy teljesen más filozófiával készült android alkotás. A MIUI-nak szerintem azért van akkora rajongókból álló köre, mert a témázhatósága egyedülálló és páratlan is. Szerintem nincs két egyforma MIUI-s ROM, ellenben gyári kinézetű igen ;)

Minden pénteken új frissítések kerülnek nap világot, ezáltal jobbá és gördülékenyebbé teszik a készülékeiket.
Én már nem mennék vissza a gyári kinézetű android rom-hoz. Kíváncsi vagyok az ICS-vel mit raknak le az asztalra.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #558 Dátum: 2011, 10 29, 11:00:04 »
Hát pár perc alatt nem is igen ismered ki... Épp ez a szépsége a MIUI-nak, hogy egy teljesen más filozófiával készült android alkotás.

Igazad lehet, nem is hagytam neki annyi időt, hogy össze ismerkedjünk. Talán most a hétvége nyugisabb lesz kevésbé kell használnom a telefont és visszarakom.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #559 Dátum: 2011, 10 29, 13:37:03 »
Igazad lehet, nem is hagytam neki annyi időt, hogy össze ismerkedjünk. Talán most a hétvége nyugisabb lesz kevésbé kell használnom a telefont és visszarakom.
Adj a MIUI romnak még 1 esélyt, a témázgatása tényleg szuper, furcsa volt nekem is, de 1-2 nap és megszokod, olyan mintha egy teljesen másik telefonod lenne.  :D :D :taps: Szerintem ismerkedj vele az ünnepek alatt.  ;) ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #560 Dátum: 2011, 10 29, 13:38:37 »
Adj a MIUI romnak még 1 esélyt, a témázgatása tényleg szuper, furcsa volt nekem is, de 1-2 nap és megszokod, olyan mintha egy teljesen másik telefonod lenne.  :D :D :taps: Szerintem ismerkedj vele az ünnepek alatt.  ;) ;)
Neked se volt fent sokáig, látom a gyárinál ragadtál le most :oops: :oops:

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #561 Dátum: 2011, 10 29, 13:49:28 »
Neked se volt fent sokáig, látom a gyárinál ragadtál le most :oops: :oops:
Nekem állandóan újraindult az NDT MIUI Ginger rom, azért cseréltem vissza gyárira  :p, de én legalább elmondhatom, hogy kipróbáltam a MIUI romot.  :D :D
Hétvégén Bezke rom és ez a MIUI rom felrakása van terítéken (lehet, hogy most sem lesz fenn sokáig a MIUI, de olyan jó témázgatni vele, ha megunom, megy vissza a gyári rom)  :D
Amíg Darky nem ad ki új romot, (dolgozhatna már) addig körbenézek a romok között. Darky KI3 romnál nekem nem volt jó az aksi idő, ezért nem rakom vissza.
Nem azt mondtam , hogy oil csak ezt használhatja, hanem pár nap kell, hogy megismerje, ha nem jön be, akkor mehet vissza a régi romja.  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #562 Dátum: 2011, 10 29, 13:58:37 »
Nekem állandóan újraindult az NDT MIUI Ginger rom, azért cseréltem vissza gyárira  :p, de én legalább elmondhatom, hogy kipróbáltam a MIUI romot.  :D :D
Hétvégén Bezke rom és ez a MIUI rom felrakása van terítéken (lehet, hogy most sem lesz fenn sokáig a MIUI, de olyan jó témázgatni vele, ha megunom, megy vissza a gyári rom)  :D
Amíg Darky nem ad ki új romot, (dolgozhatna már) addig körbenézek a romok között. Darky KI3 romnál nekem nem volt jó az aksi idő, ezért nem rakom vissza.
Nem azt mondtam , hogy oil csak ezt használhatja, hanem pár nap kell, hogy megismerje, ha nem jön be, akkor mehet vissza a régi romja.  ;)
Há me nem az NDT-t kell felrakni ;). Rakd fel a fejlesztői MIUI-t. Mellesleg van még Galnet is ;)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #563 Dátum: 2011, 10 29, 14:03:03 »
Há me nem az NDT-t kell felrakni ;). Rakd fel a fejlesztői MIUI-t. Mellesleg van még Galnet is ;)
Nekem fontos a magyar nyelv, de most, hogy Spitya megcsinálta, megy majd fel.  ;)

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #564 Dátum: 2011, 10 29, 19:40:36 »
Nekem fontos a magyar nyelv, de most, hogy Spitya megcsinálta, megy majd fel.  ;)

MUI kat nem ismerem, mondanátok egy stabil verziot ami nem indul ujra, minden pöpec benne és megyar nyelvü? :)
Köszi

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #565 Dátum: 2011, 10 29, 20:08:45 »
MUI kat nem ismerem, mondanátok egy stabil verziot ami nem indul ujra, minden pöpec benne és megyar nyelvü? :)
Köszi
Ilyen nincs, de még főzött rom-t sem ismerek, ami az elvárásaidnak megfelelne.

Stabil verzióból talán a topik első hozzászólásában linkelt 1.10.28 felel meg, amit magyarítani is lehet. Korábban linkelve van egy zip, amit Spitya tett közzé.

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: [ROM] MIUI 1.10.21 Development Version
« Reply #566 Dátum: 2011, 10 30, 01:07:09 »
Köszi

Nekem tegnap este óta van fent a Spitya féle Miui,és egyetlen egyszer sem indult újra,és persze magyar nyelvű.Hallod Ibolya? ;)

Sent by Samsung Galaxy SII.
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Re: Re: Re: [ROM] MIUI 1.10.21 Development Version
« Reply #567 Dátum: 2011, 10 30, 06:01:16 »
Nekem tegnap este óta van fent a Spitya féle Miui,és egyetlen egyszer sem indult újra,és persze magyar nyelvű.Hallod Ibolya? ;)

Nem azért, de nekem még az első miui-val volt ilyen gondom a bmarko és a galnet félével, viszont hónapok óta nem. Szal ha újraindulgat igen csak elcseszett vmit a romban az a gyerek :)

Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: Re: [ROM] MIUI 1.10.21 Development Version
« Reply #568 Dátum: 2011, 10 30, 06:05:46 »

Oké, ma megy fel. :-):-)

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
Re: [ROM] MIUI 1.10.28 (Development Version)
« Reply #569 Dátum: 2011, 10 30, 10:23:57 »
Minden szuper a ROM-on, csak az a fránya hang+ fogyasztás.. a hangon már javítottam pár trükkel, a fogyasztáson most más kernellel próbálok javítani felraktam a Siyah 2.0-át, kíváncsi vagyok jobb lesz e!
Nektek milyen a fogyasztás?

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: [ROM] MIUI 1.10.28 (Development Version)
« Reply #570 Dátum: 2011, 10 30, 10:28:26 »
Minden szuper a ROM-on, csak az a fránya hang+ fogyasztás.. a hangon már javítottam pár trükkel, a fogyasztáson most más kernellel próbálok javítani felraktam a Siyah 2.0-át, kíváncsi vagyok jobb lesz e!
Nekem az a kernek van vent,de szerinten így is sokat eszik.

Lacus_

• Vendég
« Reply #571 Dátum: 2011, 10 30, 10:29:46 »
Nem akarok beleszólni isten mencs, de figyelem hogy cserélgetitek a kerneleket folyamatosan agyba-főbe.
Az én meglátásom szerint egy kernel csere után legalább kéne várni 2-3-4 aksi feltöltési ciklust hogy beálljon a rendszer.
És ahogy olvasom és nem csak itt, ti naponta cserélitek, van aki 2-3-at is, ne csodálkozzatok hogy a fogyasztás összevissza alakul :oops: :oops:

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #572 Dátum: 2011, 10 30, 10:47:52 »
Nem akarok beleszólni isten mencs, de figyelem hogy cserélgetitek a kerneleket folyamatosan agyba-főbe.
Az én meglátásom szerint egy kernel csere után legalább kéne várni 2-3-4 aksi feltöltési ciklust hogy beálljon a rendszer.
És ahogy olvasom és nem csak itt, ti naponta cserélitek, van aki 2-3-at is, ne csodálkozzatok hogy a fogyasztás összevissza alakul :oops: :oops:

Persze ez jogos, én is szoktam neki időt adni... kalibrálni az akksit stb.
Viszont érdekelne melyik jobb amit alapból hozzá csomagolnak vagy a Siyah;)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #573 Dátum: 2011, 10 30, 10:54:39 »
Persze ez jogos, én is szoktam neki időt adni... kalibrálni az akksit stb.
Viszont érdekelne melyik jobb amit alapból hozzá csomagolnak vagy a Siyah;)
Én sosem kernelezek, mindig a rom-ba építettet használom, de a development verziós MIUI jobban eszi az akkut, mint előtte a stable 2.9.23 Galnet. Battery Calibration-t mindig csinálok flash után, sőt az első hozzászólást is szerkesztettem picit és oda is bevéstem ;)

Szerintem MIUI-nál akadhatnak gondok a kernel cserékkel, de ez az én meglátásom. Mellesleg olvasgattam már, hogy pl. az egyikkel ment a bt a másik kernellel nem...

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #574 Dátum: 2011, 10 30, 11:44:54 »
Én sosem kernelezek, mindig a rom-ba építettet használom, de a development verziós MIUI jobban eszi az akkut, mint előtte a stable 2.9.23 Galnet. Battery Calibration-t mindig csinálok flash után, sőt az első hozzászólást is szerkesztettem picit és oda is bevéstem ;)

Szerintem MIUI-nál akadhatnak gondok a kernel cserékkel, de ez az én meglátásom. Mellesleg olvasgattam már, hogy pl. az egyikkel ment a bt a másik kernellel nem...

Nekem valahogy semmi bajom nincs a Siyah-al, nem kalibrálom az akkut, és a nálam megszokott használat mekllett, megy úgy hogy este, 8-9 óra felé 50-55% az akku, de igy is teszem töltőre, ugyhogy le.zarom hogy 10-20, vagy 50%, mindenképpen töltöm este!!!!
Egy a lényeg a kernel cserénél, hogy zip-ből, telepitem, és ugyan ugy wipe cache, és wipe dalvik cache, mint rom cserénél!!!!