Sziasztok!
Kettő dologban szeretném kérni a segítségeteket.
Az egyik az lenne,hogy a galaxy ace telefonomra szeretnék htc időjárás-óra widgetet tenni a kijelzőmre.Nos,találtam rengeteget a marketen,letöltöttem,majd telepítettem,de folyton visszadob valamiért egy igen hosszú szöveggel,majd exit-el bezáratja velem azt.
A másik problémám az,hogy szeretném használni az All Share progit,de valamiért nem tud szinkronizálni,nem látja a laptopom wifijét vagy mit,pedig routeren keresztül netezek és ő autómatikusan bekepcsoltatja velem,kiválasztom a zenéket és azt írja ki,hogy nincs eszköz.
Valahol mintha már olvastam volna erről,de sajna már nem tudom hol és a problémám azóta sem oldódott meg.Talán jobb lenne ha valamilyen módon vezetékesen oldanám meg?
A widgetet belső memóriába telepítetted? (Ha sd kártyára rakod, úgy nem fog működni megfelelően...) Nekem a Fancy widget pro van fenn (van HTC szerű skin is hozzá), hibátlanul működik, frissít úgy, ahogy beállítottam.
Az AllShare-t én még nem használtam, úgyhogy abban nem tudok segíteni.
Pár napja szó volt valahol az akksi kalibrálásáról Battery Calibration progival. Tegnap végre rendesen megcsináltam, és tényleg: mintha új akku lenne a készülékben. A titka a dolognak, feltöltöd 100%-ra a készüléket, amíg töltőn van rányomsz a Battery Calibration gombra, utána leveszed töltőről és addig nyúzod, amíg ki nem kapcsol magától (!) a készülék. Így tegnap elég rendesen toltam a wifit, gps-t, mobilnetet, angry birds-öt, stb.
Mikor kikapcsolt fel a töltőre, és ismét 100%-ig tölteni. Ahogy írtam én ezt tegnap megtettem, ma fél 7-kor szedtem le hálózatról, azóta átalgosan használtam most van 70%-on, ami emlékeim szerint nem rossz eredmény. Úgyhogy lehet próbálkozni a rootolt készülékeken.