2024, 11 28, 02:59:39
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Programok, Játékok általános beszélgetés  (Megtekintve 93559 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Mindig más =)
Re: Programok, Játékok általános beszélgetés
« Reply #125 Dátum: 2011, 08 01, 19:09:38 »
Amúgy van valamennyi remény, h a Rayman sorozat valamelyik részét androidon is viszontlássam ? :( iphonera bezzeg ottvan a 2 :((

Nem elérhető trane08

• PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: Cyanogenmod 2.3.7
« Reply #126 Dátum: 2011, 08 01, 19:33:21 »
galaxy on fire 2 baromi jó játék, csak olyan hamar leszívja az aksit mint a fene:S

Nem elérhető Boben

• -
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Alpha / Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
  • PDA ROM: Lollipop 5.0.2 / Jelly Bean4.1.2
« Reply #127 Dátum: 2011, 08 01, 21:07:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ácsi :D Én csak a videót adtam :)
Azzal is beérek egyelőre :D Meg már írták hogy fogyasztja nagyon az aku-t ezért lehet hogy fel sem teszem :(

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #128 Dátum: 2011, 08 03, 08:28:31 »
Akinek root-olt a készüléke, annak javaslom, hogy próbálja ki az OverclockWidget nevű kis app-ot. (Marketen megtalálható.) Tulajdonképpen a proci frekvenciájának beállítására való, egyszerű, gyors, és erőteljes gyorsulást értem el vele a "vasigényes" programoknál. :D

Nem elérhető trane08

« Reply #129 Dátum: 2011, 08 03, 09:25:47 »
pl?:P

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Mindig más =)
« Reply #130 Dátum: 2011, 08 03, 09:36:23 »
Énis nézegettem azt, de a procihúzást ink hanyagolom :) Nem véletlenül van korlátozva az :D

Nem elérhető kmarci

« Reply #131 Dátum: 2011, 08 03, 10:00:46 »
Énis nézegettem azt, de a procihúzást ink hanyagolom :) Nem véletlenül van korlátozva az :D

Nem húzod túl, ezzel nem tudod, de azt beállíthatod, hogy a maxon menjen, mikor szükség van rá. Eszi az akksit az igaz, de csak akkor, mikor szükség van rá.
Egyébként sincs korlátozva, 800-on pöröghet, de hiába okostelefon, azért sztem én okosabb vagyok... :D Pl. ezt sem a telefon írja helyettem. :D
trane08: az Angry Birds pl. még sosem volt ilyen szaggatásmentes vagy pl. Cut the Rope... jóval élvezetesebb...

Nem elérhető trane08

« Reply #132 Dátum: 2011, 08 03, 10:03:38 »
aham értem. cut the rope mondjuk nekem nem is szaggat, angry néha szokott mondjuk. lehet kipróbálom

Nem elérhető Boben

• -
« Reply #133 Dátum: 2011, 08 03, 15:58:57 »
Akinek root-olt a készüléke, annak javaslom, hogy próbálja ki az OverclockWidget nevű kis app-ot. (Marketen megtalálható.) Tulajdonképpen a proci frekvenciájának beállítására való, egyszerű, gyors, és erőteljes gyorsulást értem el vele a "vasigényes" programoknál. :D
De max 800ig lehet feltekerni, nem ?

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #134 Dátum: 2011, 08 03, 16:12:04 »
De max 800ig lehet feltekerni, nem ?
annyi az alap frekvencia pl Zte Bladet 600MHZ-ról 710MHZ-re húzták
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Boben

• -
« Reply #135 Dátum: 2011, 08 03, 16:19:36 »
annyi az alap frekvencia pl Zte Bladet 600MHZ-ról 710MHZ-re húzták
Nekem alapból 800on volt és csak lejebb tudtam tekerni

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #136 Dátum: 2011, 08 03, 16:27:31 »
Nekem alapból 800on volt és csak lejebb tudtam tekerni
ezzel a programmal elvileg lehet húzni a procit
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Boben

• -
« Reply #137 Dátum: 2011, 08 03, 20:38:27 »
ezzel a programmal elvileg lehet húzni a procit
Köszi  :ok:

Nem elérhető Potterky

• PFC Fan
  • PDA ROM: S5830XWKPK 2.3.4
« Reply #138 Dátum: 2011, 08 04, 14:37:11 »
Sziasztok!

Kettő dologban szeretném kérni a segítségeteket.
Az egyik az lenne,hogy a galaxy ace telefonomra szeretnék htc időjárás-óra widgetet tenni a kijelzőmre.Nos,találtam rengeteget a marketen,letöltöttem,majd telepítettem,de folyton visszadob valamiért egy igen hosszú szöveggel,majd exit-el bezáratja velem azt.
A másik problémám az,hogy szeretném használni az All Share progit,de valamiért nem tud szinkronizálni,nem látja a laptopom wifijét vagy mit,pedig routeren keresztül netezek és ő autómatikusan bekepcsoltatja velem,kiválasztom a zenéket és azt írja ki,hogy nincs eszköz.

Valahol mintha már olvastam volna erről,de sajna már nem tudom hol és a problémám azóta sem oldódott meg.Talán jobb lenne ha valamilyen módon vezetékesen oldanám meg?
 :(

Nem elérhető kmarci

« Reply #139 Dátum: 2011, 08 04, 14:45:24 »
Sziasztok!

Az egyik az lenne,hogy a galaxy ace telefonomra szeretnék htc időjárás-óra widgetet tenni a kijelzőmre.Nos,találtam rengeteget a marketen,letöltöttem,majd telepítettem,de folyton visszadob valamiért egy igen hosszú szöveggel,majd exit-el bezáratja velem azt.
A másik problémám az,hogy szeretném használni az All Share progit,de valamiért nem tud szinkronizálni,nem látja a laptopom wifijét vagy mit,pedig routeren keresztül netezek és ő autómatikusan bekepcsoltatja velem,kiválasztom a zenéket és azt írja ki,hogy nincs eszköz.

Valahol mintha már olvastam volna erről,de sajna már nem tudom hol és a problémám azóta sem oldódott meg.Talán jobb lenne ha valamilyen módon vezetékesen oldanám meg?

A widgetet belső memóriába telepítetted? (Ha sd kártyára rakod, úgy nem fog működni megfelelően...) Nekem a Fancy widget pro van fenn (van HTC szerű skin is hozzá), hibátlanul működik, frissít úgy, ahogy beállítottam.

Az AllShare-t én még nem használtam, úgyhogy abban nem tudok segíteni. :(

Pár napja szó volt valahol az akksi kalibrálásáról Battery Calibration progival. Tegnap végre rendesen megcsináltam, és tényleg: mintha új akku lenne a készülékben. A titka a dolognak, feltöltöd 100%-ra a készüléket, amíg töltőn van rányomsz a Battery Calibration gombra, utána leveszed töltőről és addig nyúzod, amíg ki nem kapcsol magától (!) a készülék. Így tegnap elég rendesen toltam a wifit, gps-t, mobilnetet, angry birds-öt, stb. :D Mikor kikapcsolt fel a töltőre, és ismét 100%-ig tölteni. Ahogy írtam én ezt tegnap megtettem, ma fél 7-kor szedtem le hálózatról, azóta átalgosan használtam most van 70%-on, ami emlékeim szerint nem rossz eredmény. Úgyhogy lehet próbálkozni a rootolt készülékeken. :D

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #140 Dátum: 2011, 08 04, 14:47:24 »
Sziasztok!

Hálózati beállításokkal lehet a gond a pc-den, vagy csak simán nincs megosztva az a mappa ahonnan szedni akarod a zenéket.
Van amúgy egy lényegesen egyszerűbb megoldás.
Felmész a marketre, letöltöd a sugarsync nevű alkalmazást, ezután pcn felmész a sugarsync oldalára, ott regisztrálsz, és utána kapsz rögtön 5Giga ingyenes tárhelyet.
Regisztráció után leszeded pc-re is az alkalmazást, feltelepíted és kiválasztod a mappákat, amiket meg szeretnél osztani a gépeden.
Ezután már csak annyi a teendőd, hogy telefonon elindítod az alkalmazást, és már látni is fogsz mindent amit megosztottál a gépen, pl. mondjuk a zene mappát stb...

Sok sikert!
üdv

Nem elérhető Boben

• -
« Reply #141 Dátum: 2011, 08 04, 16:23:00 »
Pár napja szó volt valahol az akksi kalibrálásáról Battery Calibration progival. Tegnap végre rendesen megcsináltam, és tényleg: mintha új akku lenne a készülékben. A titka a dolognak, feltöltöd 100%-ra a készüléket, amíg töltőn van rányomsz a Battery Calibration gombra, utána leveszed töltőről és addig nyúzod, amíg ki nem kapcsol magától (!) a készülék. Így tegnap elég rendesen toltam a wifit, gps-t, mobilnetet, angry birds-öt, stb. :D Mikor kikapcsolt fel a töltőre, és ismét 100%-ig tölteni. Ahogy írtam én ezt tegnap megtettem, ma fél 7-kor szedtem le hálózatról, azóta átalgosan használtam most van 70%-on, ami emlékeim szerint nem rossz eredmény. Úgyhogy lehet próbálkozni a rootolt készülékeken. :D
Köszi, lehet én is megcsinálom, nem nagyon ronthat a helyzeten :)

Nem elérhető Potterky

• PFC Fan
« Reply #142 Dátum: 2011, 08 05, 00:41:06 »
A widgetet belső memóriába telepítetted? (Ha sd kártyára rakod, úgy nem fog működni megfelelően...) Nekem a Fancy widget pro van fenn (van HTC szerű skin is hozzá), hibátlanul működik, frissít úgy, ahogy beállítottam.

Az AllShare-t én még nem használtam, úgyhogy abban nem tudok segíteni. :(

Szia!

Köszönöm a segítséged,igen minden progit,témát a mem.kártyára szoktam áthelyezni a Titánium segítségével.Letöltöttem a Fancy Widgetet én is,de valamiért nem akar elindulni.A menüben ott van,és amikor rákattintok,azonnal a beállításokat hozza be nekem.Elvégeztem minden egyes beállítást rajta,majd kiléptem belőle és újra próbáltam megnyitni,de továbbra is csak a beállításokat hozza be nekem.Ezt nem értem...

Nem elérhető Potterky

• PFC Fan
« Reply #143 Dátum: 2011, 08 05, 00:46:02 »
Hálózati beállításokkal lehet a gond a pc-den, vagy csak simán nincs megosztva az a mappa ahonnan szedni akarod a zenéket.
Van amúgy egy lényegesen egyszerűbb megoldás.
Felmész a marketre, letöltöd a sugarsync nevű alkalmazást, ezután pcn felmész a sugarsync oldalára, ott regisztrálsz, és utána kapsz rögtön 5Giga ingyenes tárhelyet.
Regisztráció után leszeded pc-re is az alkalmazást, feltelepíted és kiválasztod a mappákat, amiket meg szeretnél osztani a gépeden.
Ezután már csak annyi a teendőd, hogy telefonon elindítod az alkalmazást, és már látni is fogsz mindent amit megosztottál a gépen, pl. mondjuk a zene mappát stb...

Sok sikert!
üdv

Szia! Köszönök neked is minden segítséget,sikerűlt megoldanom ezt a fajta problémámat mégpedig az általad felvázolt segítséggel,azaz a sugarsync progival.Csak gáz hogy kevés neki az 5Gb.Na de mindegy,a lényeg,hogy sikerűlt.

Üdv.

Nem elérhető kmarci

Re: Re: Programok, Játékok általános beszélgetés
« Reply #144 Dátum: 2011, 08 05, 06:50:09 »

Szia!

Köszönöm a segítséged,igen minden progit,témát a mem.kártyára szoktam áthelyezni a Titánium segítségével.Letöltöttem a Fancy Widgetet én is,de valamiért nem akar elindulni.A menüben ott van,és amikor rákattintok,azonnal a beállításokat hozza be nekem.Elvégeztem minden egyes beállítást rajta,majd kiléptem belőle és újra próbáltam megnyitni,de továbbra is csak a beállításokat hozza be nekem.Ezt nem értem...

Nah pont ez lenne a lényeg, amihez widget van, azt nem szabad a mem kártyára kell telepiteni.  Hagyod, hogy a belső memóriába települjön, utána hosszú tapp a főképernyő üres pontjára, ott tapp a widget feliratra és kiválasztod a Fancy widgetet.

Nem elérhető Potterky

• PFC Fan
« Reply #145 Dátum: 2011, 08 05, 10:48:56 »
Nah pont ez lenne a lényeg, amihez widget van, azt nem szabad a mem kártyára kell telepiteni.  Hagyod, hogy a belső memóriába települjön, utána hosszú tapp a főképernyő üres pontjára, ott tapp a widget feliratra és kiválasztod a Fancy widgetet.

Köszönöm szépen,így már sikerűlt is.Most már kint van a widget.
Nem tudom,szerinted létezik olyan óra widget,ami folyamatosan mutatja az időt? Értem ezalatt azt,hogy képernyő kikapcsoláskor is anélkül,hogy meg kellene nyomnom egy gombot,ő folyamatosan mutatja az időt és elég ha csak ránézek?

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #146 Dátum: 2011, 08 05, 11:52:47 »
Köszönöm szépen,így már sikerűlt is.Most már kint van a widget.
Nem tudom,szerinted létezik olyan óra widget,ami folyamatosan mutatja az időt? Értem ezalatt azt,hogy képernyő kikapcsoláskor is anélkül,hogy meg kellene nyomnom egy gombot,ő folyamatosan mutatja az időt és elég ha csak ránézek?

Noled nevű alkalmazás tud ilyet, marketen megtalálod.

üdv

Nem elérhető Potterky

• PFC Fan
« Reply #147 Dátum: 2011, 08 05, 15:25:49 »
Noled nevű alkalmazás tud ilyet, marketen megtalálod.

üdv

Szia!

A Noled nevezetű progi fent van nekem és használom is,csupán egy probléma van vele: Bár a képernyő kikapcsolásakor megjelenik a sötét kijelzőmön az óra vagy akár az aksi töltöttségi szintje százalékban,de az óra megáll és nincs tovább.Majdnem el is késtem egy találkozóról miatta.

Üdv.

Nem elérhető Boben

• -
« Reply #148 Dátum: 2011, 08 05, 16:06:25 »
Szia!

A Noled nevezetű progi fent van nekem és használom is,csupán egy probléma van vele: Bár a képernyő kikapcsolásakor megjelenik a sötét kijelzőmön az óra vagy akár az aksi töltöttségi szintje százalékban,de az óra megáll és nincs tovább.Majdnem el is késtem egy találkozóról miatta.

Üdv.
Nekem el sem indul

venta94

• Vendég
« Reply #149 Dátum: 2011, 08 05, 21:44:01 »
Tud valaki olyan programot amivel a beillentyűzár feloldását más módszerrel lehet? Tehát nem az elhúzós hanem egyéb módon, mint pl. htc-nél van vagy bármilyen más hogyan?