Szerző Téma: [ROM] XXKG1 PFC Edition Lacus_ Theme! 07.12 Új!!!  (Megtekintve 25204 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
[ROM] XXKG1 PFC Edition Lacus_ Theme! 07.12 Új!!!
« Dátum: 2011, 06 13, 17:29:59 »
XXKG1 PFC Edition Lacus_ Theme

Letöltés:

You are not allowed to view links. Register or Login

Wipe verzió!

220x220 -as hívókép
Javított böngésző.
Bővített kikapcsolás menü.
Túlhúzás effekt.
CRT-off effekt.
Javított téma.
CF-Root kernel.

You are not allowed to view links. Register or Login Nevezd át SystemUI.apk -ra és másold be a system/app mappába utána restart.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Modem: KG1
Téma a megszokott Lacus_ által elkövetett.

You are not allowed to view links. Register or Login  SH=SocialHub

A szokásos:

Deodexelt
Zipalign
Rootolt
Nagy számos akkumulátor kijelzés
Áttetsző időjárás, Email, Genie widgetek
Téma Lacus_ által elkövetve (kis módosítás bocsi)
Bővített kikapcsolás menü (Bmarko82)
Ablak animáció
GTalk videó hívással
Módosított kamera.
Bekapcsolás hang törölve
Feltöltöttség jelző hang törölve.
Nélkülözhető Samsung alkalmazások törölve.
PFC Boot animáció
Google maps navigációval.
SH=SocialHub

Frissítés:

CWM-ből telepíthető.
No Wipe. (Amennyiben boot loopba futnál először csinálj egy factory resetet ha nem segít akkor cwm/mount and storage/format system + Cache + data ezután ne indítsd újra hanem telepítsd fel a romot.)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xedamen

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
Re: [ROM] KF1 PFC Edition
« Reply #1 Dátum: 2011, 06 13, 17:35:40 »
Gyorsabbak vagytok, mint az XDA-sok :D Ott még semmi hír KF1-es főzöttről :) Nagyon várom már :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Re: Re: [ROM] KF1 PFC Edition
« Reply #2 Dátum: 2011, 06 13, 17:38:20 »
Gyorsabbak vagytok, mint az XDA-sok :D Ott még semmi hír KF1-es főzöttről :) Nagyon várom már :)

Persze, mert ez lesz az xda-s főzött rom. :D

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #3 Dátum: 2011, 06 13, 19:06:04 »
 :ok: Várjuk! Szerintem kap esélyt nálam is.Csak tudnàm mikor fogok megállapodni már valamelyiknél ?   :ima:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #4 Dátum: 2011, 06 13, 19:14:51 »
Anzo Rom, ha kész egyböl telepitem :-)

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #5 Dátum: 2011, 06 13, 19:33:37 »
Izgatottan és kiváncsian várom ;)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #6 Dátum: 2011, 06 13, 20:03:39 »
Sajnálom de egyenlöre nem találom a hiba okát és a laptomommal egy örökké valóság a deodexelés pedig sztem nem lesz rá más megoldás. :-(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

« Reply #7 Dátum: 2011, 06 13, 20:54:09 »
Sajnálom de egyenlöre nem találom a hiba okát és a laptomommal egy örökké valóság a deodexelés pedig sztem nem lesz rá más megoldás. :-(

Bízunk a képességeidben :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #8 Dátum: 2011, 06 13, 22:19:22 »
Innen látszik, hogy kik a mesteremberek!

Nem adnak ki félkész munkát, vagy döcögős-akadós ROM-ot, hanem addig csiszolják, míg hibátlan nem lesz!

Nagy piros pont Nektek!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #9 Dátum: 2011, 06 14, 11:10:09 »
Töltődik fel a rom :)

Kérdés:

A jövőben milyen formát részesítenétek előnyben a rom frissítésnél odinos vagy CWM.

Elkészítésben nincsen sok különbség a frissítésnél én hasznosabbnak tartom az odinost de adott helyzetekben jól jön ha nincsen az ember géphez kötve. Azt ne mondjátok, hogy legyen mindkét verzió :D

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #10 Dátum: 2011, 06 14, 11:16:52 »

Kérdés:

A jövőben milyen formát részesítenétek előnyben a rom frissítésnél odinos vagy CWM.

Elkészítésben nincsen sok különbség a frissítésnél én hasznosabbnak tartom az odinost de adott helyzetekben jól jön ha nincsen az ember géphez kötve. Azt ne mondjátok, hogy legyen mindkét verzió :D
Szerintem aki rom-ol rendszeresen annak tök mind1  :D :D :D Amit leirtál az meg igy van.Néha jól jön a CWM,ott a komplett rom  SD-n helyben  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #11 Dátum: 2011, 06 14, 11:20:33 »

Kérdés:

CWM-es és no wipe, de szavaztassuk meg  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #12 Dátum: 2011, 06 14, 11:28:25 »
Hozzáadva  ;)

Nem elérhető xedamen

Re: [ROM] KF1 PFC Edition Online!
« Reply #13 Dátum: 2011, 06 14, 11:32:45 »
Anzo!

Te a Tegrak kernelt ajánlod vagy inkább a CWM-ot? Csak ugye a CWM-es még csak KE7-re van, igaz azt olvastam jó a KF1-re is, de gondoltam inkább megkérdezem, hogy te melyiket részesíted előnyben.

Már csak a válaszodra várok, és flash-elem is fel a ROM-od :)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #14 Dátum: 2011, 06 14, 11:38:41 »
Anzo!

Te a Tegrak kernelt ajánlod vagy inkább a CWM-ot? Csak ugye a CWM-es még csak KE7-re van, igaz azt olvastam jó a KF1-re is, de gondoltam inkább megkérdezem, hogy te melyiket részesíted előnyben.

Már csak a válaszodra várok, és flash-elem is fel a ROM-od :)
Mindegyikkel tökéletesen fut, talán kényelmesebb a CWM de aki hozzá szokott a Tegrakhoz az is nagyon jó.
Nekem most a CF van fent de teljesen véletlen, hogy éppen ezt használom. :) Működésben nem vettem észre különösebb eltérést.
Talán annyi, hogy ha a Tegrakot download módba teszem akkor valamilyen kattogás hallatszik a készülékből a fene tudja mi lehet az. A működést nem befolyásolja.

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #15 Dátum: 2011, 06 14, 12:28:34 »
+1

Nem elérhető xedamen

« Reply #16 Dátum: 2011, 06 14, 12:38:54 »
Nagyon jól fut! Minden tökéletes eddig :)

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #17 Dátum: 2011, 06 14, 12:39:15 »
A kamera Video felvétele mennyi fps? FullHD nál?

Vakera

• Vendég
« Reply #18 Dátum: 2011, 06 14, 12:43:14 »
Biztosan leharapjátok a fejem, de azértis leírom. Miért kell egy valamilyen szinten tuningolt, módosított romba témát tenni? Miért nem lehet alapon hagyni, maximum mellé CWM-ból igény szerint telepíthetően kitenni a hozzá készült témákat?
Egyszerűen nemtudom megérteni, miért kell elrontani azzal valamit, hogy ráerőltetnek valami olyan pluszt, amire nekem nincs szükségem, nem tetszik, vagy nem akarok olyant?
Nem azért mondom, mert nem tetszene a téma, de ezt sztem mindenki maga döntse el, hogy szeretné-e vagy sem.
Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, és senkit sem akarok ezzel sem megbántani, sem haragot, veszekedést, csak gondoltam leírom.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #19 Dátum: 2011, 06 14, 12:52:19 »
Már próbálom egy ideje letölteni, de el se indul a dolog! :(
Egyébként meg az összes romot próbálgatom, de szinte semmi különbséget nem veszek észre köztük. Persze, ha valami nem műxik, akkor visítok, de különben csak design-ban különböznek leginkább. Mondjuk nekem eddig a kedvencem a "Lite'ning Rom v1.2", mert ki van szedve belőle a szoftver frissítés, amit mindig ki kell lőni, mert eszi az akksit. :ok:

Nem elérhető fireman

• PDA: Samsung Galaxy S3 LTE
  • PDA ROM: Samsung Galaxy S3 LTE 4.4.2 OmniRom
« Reply #20 Dátum: 2011, 06 14, 12:53:45 »
A téma választható maradt?
Nekem a feltöltést jelző hang kellett volna. Kár, hogy kitörölted. Inkább egy leírás annak aki némítani akarja.

Nem elérhető xedamen

« Reply #21 Dátum: 2011, 06 14, 13:50:58 »
Végre kész vagyok (illetve programok terén még csak félig) a visszaállítással! Minden remekül fut, nagyon jól megy a téma a Go Launcheres témámhoz :) Nekem semmi bajom nincs vele!

Mostmár akkor sem rakom újra, ha kijön ma az android 2.4 :D :D (Nah jó, persze, hogy újraraknám) :D

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #22 Dátum: 2011, 06 14, 13:58:23 »
Végre kész vagyok (illetve programok terén még csak félig) a visszaállítással! Minden remekül fut, nagyon jól megy a téma a Go Launcheres témámhoz :) Nekem semmi bajom nincs vele!

Mostmár akkor sem rakom újra, ha kijön ma az android 2.4 :D :D (Nah jó, persze, hogy újraraknám) :D
Profil. Köszi!  ;)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #23 Dátum: 2011, 06 14, 14:17:41 »
+1
+1  a CWM-es no wipe-nak ;)

« Reply #24 Dátum: 2011, 06 14, 14:40:42 »
Biztosan leharapjátok a fejem, de azértis leírom. Miért kell egy valamilyen szinten tuningolt, módosított romba témát tenni? Miért nem lehet alapon hagyni, maximum mellé CWM-ból igény szerint telepíthetően kitenni a hozzá készült témákat?
Egyszerűen nemtudom megérteni, miért kell elrontani azzal valamit, hogy ráerőltetnek valami olyan pluszt, amire nekem nincs szükségem, nem tetszik, vagy nem akarok olyant?
Nem azért mondom, mert nem tetszene a téma, de ezt sztem mindenki maga döntse el, hogy szeretné-e vagy sem.
Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, és senkit sem akarok ezzel sem megbántani, sem haragot, veszekedést, csak gondoltam leírom.

Én nagyon nem értek egyet veled.Amugy nem mindenki ér rá témázgatni :-(  szerintem a gyári romnak a téma nagyon gagyi :-(  Uj rom, ráadásul megfözve :-)
A magyar romfözök szerintem fantasztikus jó munkát végeznek, hihetetlen gyorsan :-) Igy tovább :-)