Sziasztok segítség kellene!
Egy ideje használom már az XXKG1 PFC Edition Lacus_ Theme! romot, és ma ki akartam próbálni a noclock taskbart. ES file explorerrel bemásoltam az ANZO által készített és átnevezett apk-t. de az újraindítás nem sikerült. A kis robot csak kacsintgatott, de a gép nem bootolt. Gondoltam ez az a bizonyos boot loop amiről már olvastam. Megpróbáltam recovery módban (3 gomb) újra indítani a gépet, de nem sikerült. Azt írta ki hogy
A custom OS can cause criticalproblems in phone and installed applications.
If you want to download a custom OS press the volume up key.
Otherwise press thr volume down key to cancel.
Ha volume up-ot nyomok, akkor a következőt írja
ODIN MODEProduct name: GT-i9100
custom binary download: YES (16 counts)
current binary: CUSTOM
a képernyő többi része megfelel a download mode-nak
Ezután neki álltam keresgélni és találtam is az XDA-án valamit, miszerint a Villain 1.1 rom odinnal történő telepítése segíthet. Kipróbáltam, települ és bootol, de ezután sem lehet a gépet recovery módba tenni. Az üzenet ugyanaz. Próbáltam odinnal gyári romot, kernelt feltenni, de mindig ugyanaz történ.
A helyzet most az, hogy a Villain 1.1-en kívül semmi mással nem hajlandó elindulni

, ami eléggé frusztráló.
Megpróbáltam a rom manager telepítését is, de az sem tud recovery módba menni, failed to verify whole-file signature üzenettel kilép a telepítésből, és a törlési (data, cache stb) lehetőségeket fel sem kínálja.
Ha valakinek van ötlete kérem segítsen