2024, 12 18, 10:46:16

Szerző Téma: HTC EVO 3D - Beszélgetés  (Megtekintve 94448 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Banderas76

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G2
Re: HTC EVO 3D - Beszélgetés
« Reply #50 Dátum: 2011, 07 06, 12:42:19 »
Az európai verziót meg kell várni eme nem csekély probléma miatt: You are not allowed to view links. Register or Login
Már több fórumon is jelezték a túlmelegedést, amit készülékcserével old meg a Sprint...

Nem elérhető Banderas76

« Reply #51 Dátum: 2011, 07 06, 15:18:08 »
Az LG Optimus 3D-t ennyiért már meg lehet kapni:
You are not allowed to view links. Register or Login
Valahogy ezek után durvának találom a közel 180ezres vételárat a HTC EVO 3D-ért, főleg ha melegedési problémákkal küzd.... :shock:
Bízom benne hogy barátságosabbra veszik megjelenésre az árat... :ima:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #52 Dátum: 2011, 07 06, 17:49:57 »
Kértem anno a topik elindítását, de csipetnyit elbizonytalanodtam... Az LG Optimus és a HTC EVO között... Az LG Optimus képernyője minden dőlésszögből jó. HDMI csatlakozó van rajta, nem melegszik, nem akad. Rosszat még nem láttam róla írni (ha akad valahol sérelem, valaki pü-ben a linket kérem küldje el  :ima:). És az ára is elfogadható. Az aksi 1980mAh-s vékony, megbízható aksira cserélhető (XDA fórumon tapasztaltak alapján). Akkor a Sense -n kívül miért is jobb az EVO? Ez a túlmelegedés (ami csak készülék cserével orvosolható) nem egy szimpi tulajdonság.. :'(

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #53 Dátum: 2011, 07 06, 20:11:13 »
Kértem anno a topik elindítását, de csipetnyit elbizonytalanodtam... Az LG Optimus és a HTC EVO között... Az LG Optimus képernyője minden dőlésszögből jó. HDMI csatlakozó van rajta, nem melegszik, nem akad. Rosszat még nem láttam róla írni (ha akad valahol sérelem, valaki pü-ben a linket kérem küldje el  :ima:). És az ára is elfogadható. Az aksi 1980mAh-s vékony, megbízható aksira cserélhető (XDA fórumon tapasztaltak alapján). Akkor a Sense -n kívül miért is jobb az EVO? Ez a túlmelegedés (ami csak  készülék cserével orvosolható) nem egy szimpi tulajdonság.. :'(
Ami miatt nálam az EVO 3D a nyerő: Sense; jobb specifikációk;  jobban néz ki :) ; és ami a legfontosabb, hogy nagyobb a felbontása, ugyanis 3d módban feleződik a felbontás a "parallaxis gát" miatt
Egyébként expansyson már előrendelhető.
Ami viszont engem zavar hogy az amazon szerint csak szept. 12-én jön a "sim-free" változat.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #54 Dátum: 2011, 07 07, 08:29:08 »
Ami miatt nálam az EVO 3D a nyerő: Sense; jobb specifikációk;  jobban néz ki :) ; és ami a legfontosabb, hogy nagyobb a felbontása, ugyanis 3d módban feleződik a felbontás a "parallaxis gát" miatt
Ami viszont engem zavar hogy az amazon szerint csak szept. 12-én jön a "sim-free" változat.
Az LG Optimus terjeszkedéséből kiindulva - július 3-tól Angliában, július közepétől a magyarországi T-Mobilban - nem csúszhatna olyan sokat az EVO 3D.. Az LG-ből a megjelenésre pár nappal már független verzióban is kapható (Németo. , Anglia), míg hazánkban csak a T-Mobile-nál.  Ha tényleg megjelenik július 11-én Angliában, tegyük fel - persze ez a telefoncserélgetős túlmelegedés lehet hogy intő jel, és rendbe teszik még a megjelenés előtt az EU-s verziót - akkor érdekes lenne ha csak két hónap alatt jelenne meg nálunk a független. Július végére Vodásan már Magyarországon is kaphatónak kellene lennie... De addigra lesz független készülék is  :ok:, csak nem itthon.  :(

Nem elérhető Th3viL

« Reply #55 Dátum: 2011, 07 07, 12:32:43 »
Az LG Optimus terjeszkedéséből kiindulva - július 3-tól Angliában, július közepétől a magyarországi T-Mobilban - nem csúszhatna olyan sokat az EVO 3D.. Az LG-ből a megjelenésre pár nappal már független verzióban is kapható (Németo. , Anglia), míg hazánkban csak a T-Mobile-nál.  Ha tényleg megjelenik július 11-én Angliában, tegyük fel - persze ez a telefoncserélgetős túlmelegedés lehet hogy intő jel, és rendbe teszik még a megjelenés előtt az EU-s verziót - akkor érdekes lenne ha csak két hónap alatt jelenne meg nálunk a független. Július végére Vodásan már Magyarországon is kaphatónak kellene lennie... De addigra lesz független készülék is  :ok:, csak nem itthon.  :(
Én is ebben bízom! :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #56 Dátum: 2011, 07 07, 18:22:26 »
:ok: A GSM Aréna szerint is csak szeptember 12-én jön a független, vagy egy kicsit előbb illetve később. (pontos dátumot nem írnak)  :(
Addig Vodás lesz...

Nem elérhető Th3viL

« Reply #57 Dátum: 2011, 07 07, 21:54:28 »
:ok: A GSM Aréna szerint is csak szeptember 12-én jön a független, vagy egy kicsit előbb illetve később. (pontos dátumot nem írnak)  :(
Addig Vodás lesz...
Erre a cikkre gondolsz? Mert ez is az amazonra hivatkozik...

Nem elérhető Th3viL

« Reply #58 Dátum: 2011, 07 07, 21:58:54 »
Ez azért nem semmi!!!
1,5 GHz-en tuti mindegyik példány el fog döcögni, mert ha jól tudom a proci alapból ekkora frekvenciára lett fejlesztve...

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #59 Dátum: 2011, 07 07, 22:18:22 »
Kis marketing videó, nem sok újdonsággal:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

« Reply #60 Dátum: 2011, 07 09, 11:01:27 »
Akkumulátor idő növelés: You are not allowed to view links. Register or Login
Téglásítás  :D: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

« Reply #61 Dátum: 2011, 07 09, 11:22:59 »
Felpörgetve  ::): You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #62 Dátum: 2011, 07 11, 09:34:30 »
"We wanted to provide an update on HTC’s progress with bringing bootloader unlocking to our newest phones. We know how excited some of you are for this capability, and we’ve put significant resources behind making this change as soon as possible. While we wish we could flip a simple switch and unlock all bootloaders across our device portfolio, this is actually a complex challenge that requires a new software build and extensive testing to deliver the best possible customer experience.

We’re thrilled to announce today that software updates to support bootloader unlocking will begin rolling out in August for the global HTC Sensation, followed by the HTC Sensation 4G on T-Mobile USA and the HTC EVO 3D on Sprint. We’re in the testing phase for the unlocking capability now, and we expect it to be fully operational by early September for devices that have received the software updates. We'll continue rolling out the unlocking capability over time to other devices as part of maintenance releases and new shipments.

HTC continues its commitment to unlocking bootloaders and supporting the developer community. Because of the importance of this community to us, please expect an update on this about every few weeks as we make progress toward launch. Thank you for your patience and continued support!"

Forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

« Reply #63 Dátum: 2011, 07 11, 12:21:25 »
Valaki tud már valamit a megjelenésről? Én annyit látok hogy a 11-e nem jött össze... Legalább is az angliai Vodánál még mindig csak "Coming Soon"...  :(

Nem elérhető Banderas76

« Reply #64 Dátum: 2011, 07 16, 10:34:28 »
Megkérdeztem az Amazon.co.uk -on hogy ha rendelek egy készüléket, mikorra szállítják.. A válasz egyértelmű: szeptember 12-e előtt SIM free készüléket nem kapnak, illetve Európában nem lesz.  :( Természetesen felveszik a megrendelést, és sorrendben kiszállítják. Tehát lehet később is.

Nem elérhető akooos

« Reply #65 Dátum: 2011, 07 18, 15:52:13 »
Kicsit off, de XXLGSM-nél kapható az Optimus 3D, 160.000 magyar fizetőeszközért cserébe. Remélem az Evo nem lesz több.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #66 Dátum: 2011, 07 18, 16:17:59 »
Kicsit off, de XXLGSM-nél kapható az Optimus 3D, 160.000 magyar fizetőeszközért cserébe. Remélem az Evo nem lesz több.
A probléma az, hogy míg pl. Németországban 130.000,-ért hozzájutsz az optimus 3D-hez, addig nálunk 30-al drágább. >:( Magyarországon ennyi lenne a plusz költség???? N A G Y  l ó t ú r ó t. Csak azt érdemes megvenni, ami már 3-4 hónapja 10helyen forgalomba van. Akkor kezd realizálódni a megfelelő ár. Bocs a kirohanásért, de látva az Amazonon az árképzést, ami alapján 160ezer körül lesz az EVO 3D ha egyszer Európába kerül, és ebből kiindulva nálunk könnyen 180-190körül várható függetlenül (szeptemberben).... Nem tudom a 3D ér e ennyit. Nekem nem. Lehet hogy ennek a versenynek, és a technológiának még alakulnia kell, és jövő ilyenkorra már egy komolyabb készüléke születik valakinek, megfelelő áron. Gondolok arra hogy ha 170ezret ki is fizet valaki egy PDA ért, az nem akarja hogy felforrjon a kezében, hogy 6-8 óra alatt lemerüljön, akadjon a szoftver és ne legyen térerő stb. Nem csak a HTC EVO ról olvasni ilyeneket, hanem az LG O3D ről is. Nyilván a tapasztalatok eltérőek. De ezt már nem vártam meg, vettem egy Sensation-t, végre megfelelő áron, újonnan, 122.000-ért. Remélem jövőre előrukkol még a Samsung is valami 3D-s csúcsgéppel, és akkor már tényleg igyekezni fognak a gyártók a jó minőség kedvező áron formátumhoz.  :ok:

Nem elérhető akooos

« Reply #67 Dátum: 2011, 07 18, 17:27:56 »
A probléma az, hogy míg pl. Németországban 130.000,-ért hozzájutsz az optimus 3D-hez, addig nálunk 30-al drágább. >:( Magyarországon ennyi lenne a plusz költség???? N A G Y  l ó t ú r ó t. Csak azt érdemes megvenni, ami már 3-4 hónapja 10helyen forgalomba van. Akkor kezd realizálódni a megfelelő ár. Bocs a kirohanásért, de látva az Amazonon az árképzést, ami alapján 160ezer körül lesz az EVO 3D ha egyszer Európába kerül, és ebből kiindulva nálunk könnyen 180-190körül várható függetlenül (szeptemberben).... Nem tudom a 3D ér e ennyit. Nekem nem. Lehet hogy ennek a versenynek, és a technológiának még alakulnia kell, és jövő ilyenkorra már egy komolyabb készüléke születik valakinek, megfelelő áron. Gondolok arra hogy ha 170ezret ki is fizet valaki egy PDA ért, az nem akarja hogy felforrjon a kezében, hogy 6-8 óra alatt lemerüljön, akadjon a szoftver és ne legyen térerő stb. Nem csak a HTC EVO ról olvasni ilyeneket, hanem az LG O3D ről is. Nyilván a tapasztalatok eltérőek. De ezt már nem vártam meg, vettem egy Sensation-t, végre megfelelő áron, újonnan, 122.000-ért. Remélem jövőre előrukkol még a Samsung is valami 3D-s csúcsgéppel, és akkor már tényleg igyekezni fognak a gyártók a jó minőség kedvező áron formátumhoz.  :ok:

Magyarországon minden túl van árazva sajnos, de pár hónap után beáll az ára. Gondolok itt a Sensation 159.000 forintos kezdőárára, ami alig 1 hónap alatt majdnem 40 ezret csökkent.
Gratulálok egyébként a Sensationhoz, én is nagyon vívódok a két gép között. Milyenek az első tapasztalatok? Nem akad rajta a Sense? GSMHome-nál vetted? :) Lehet, hogy végül én megvárom az év végét, hátha valaki nagyot újít. Ha meg nem jön be semmi akkor marad a jó öreg HD2 :)

Nem elérhető Banderas76

« Reply #68 Dátum: 2011, 07 18, 19:20:28 »
Magyarországon minden túl van árazva sajnos, de pár hónap után beáll az ára. Gondolok itt a Sensation 159.000 forintos kezdőárára, ami alig 1 hónap alatt majdnem 40 ezret csökkent.
Gratulálok egyébként a Sensationhoz, én is nagyon vívódok a két gép között. Milyenek az első tapasztalatok? Nem akad rajta a Sense? GSMHome-nál vetted? :) Lehet, hogy végül én megvárom az év végét, hátha valaki nagyot újít. Ha meg nem jön be semmi akkor marad a jó öreg HD2 :)
Így igaz. 2-3 hónap várakozással már reálisabbak az árak. De ha belegondolok hogy szeptember közepe+2-3 hónap, az már igen sok idő.... :(
Igen ott vettem a Sensation black-et kedvezményes kuponnal... :D Amit szerettem volna a HD2-ön elérni - hogy végre a Sense 3.0 szépen fusson rajta bug-ok, laggolás nélkül - az itt nagyon rendben van. Vettem hozzá egy gyári 1700mAh-s aksit is, mert a két mag azért érezhető nem csak a sebességben, a fogyasztásban is, de a napot kibírja. Talán erre a vasra mondanám hogy a Leó méltó továbbfejlesztett utóda. Nekem szükségem volt rá, (nem volt a Leóm eladása után csak a jó öreg leharcolt Nokiám) de szerintem is érdemes várnod, gyűjtögetni, mert sok újdonság jöhet még, bár szerintem jövő tavasszal. Az LG már most tovább fejlesztgeti a 3D-t, és nem gondolom hogy a többi gyártó le akarna maradni tőle. Ezért is voltam úgy hogy ha nem is az első 3D hullámot próbálom ki - ahol azért még bőven akad fejleszteni való - a következő szériára azért vevő leszek én is.  ;) Annyi még hogy a Sensation-t én egy kicsit karcsúbbnak érzem, valószínűleg a hosszúsága miatt a Leóhoz képest, ezért Otter Box-ot néztem ki rá, hamarosan rendelhető lesz. EVO 3D-re már van:

Nem elérhető akooos

« Reply #69 Dátum: 2011, 07 21, 10:36:10 »
Angliában Sim-Free EVO 3D 527 font minden költséggel! Ez 165.000 forint! Ha itthon nagyon drága lesz, akkor egyszerűbb lesz talán megrendelni.
You are not allowed to view links. Register or Login ez a honlap.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #70 Dátum: 2011, 07 21, 13:19:51 »
Angliában Sim-Free EVO 3D 527 font minden költséggel! Ez 165.000 forint! Ha itthon nagyon drága lesz, akkor egyszerűbb lesz talán megrendelni.
You are not allowed to view links. Register or Login ez a honlap.
Kezdem magam jövendőmondónak érezni... :whistle:
És a 3D tovább fejlesztésére sem kellett sokat várni: You are not allowed to view links. Register or Login
Tudom nem ide tartozik, de jövőre "érdekes" PDA-k jelenhetnek meg...

Nem elérhető akooos

« Reply #71 Dátum: 2011, 07 22, 17:47:59 »
Hoppá. Eddig vagy nem hallottam még erről, vagy átsiklottam felette, de ti tudtátok,hogy 3D-ben csak 2megapixeles fotók lőhetők?  :shock:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #72 Dátum: 2011, 07 22, 17:56:34 »
Hoppá. Eddig vagy nem hallottam még erről, vagy átsiklottam felette, de ti tudtátok,hogy 3D-ben csak 2megapixeles fotók lőhetők?  :shock:
Igen. Ezt tartotta az Engadget-es teszt az EVO nagy gyengeségének. Még az Optimus 3D is jobbat csinál. :(

Nem elérhető akooos

« Reply #73 Dátum: 2011, 07 22, 20:12:23 »
Igen. Ezt tartotta az Engadget-es teszt az EVO nagy gyengeségének. Még az Optimus 3D is jobbat csinál. :(
Így viszont megfontolandó a várakozás. Vagy nekem is a Sensation.

Nem elérhető Kopee

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #74 Dátum: 2011, 07 23, 00:08:10 »
Sziasztok!
 Én is nagy dillemába vagyok , hogy várjak-e rá vagy inkább Sensation, mert bár jó a 3D-s kijelző meg szerintem jobban is néz ki a telefon , de gyenge a 2 megapixeles 3D ,és én azt hallottam, hogy 24 fps-el vesz fel 2D-ben is videót, erre várnék megerősítést, illetve még annyi, hogy az ismerősön most rendelte meg írországba a készüléket 650 euró volt az ára, mire az nálunk forgalomba lesz 190ezerre saccolnám, a sensation meg 120ezer, szerintetek melyiket érdemes megvenni?