2024, 12 19, 02:56:55

Szerző Téma: HTC EVO 3D - Beszélgetés  (Megtekintve 94474 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zoltan.a

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo,sygic.
  • PDA: HTC EVO 3D
  • PDA ROM: Android 2.3.4 HTC SENSE V:3.0
Re: HTC EVO 3D - Beszélgetés
« Reply #325 Dátum: 2012, 04 01, 18:45:55 »
Te mit használsz a telódon?

Nem elérhető joker1980

• Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Sony Z1 Compact
  • PDA ROM: 4.4 Gyári
« Reply #326 Dátum: 2012, 04 01, 19:11:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Te mit használsz a telódon?

Írja a profilom  :D
"Tanulj mások hibáiból.Nem élsz addig,hogy mind magad kövesd el"

Nem elérhető joker1980

« Reply #327 Dátum: 2012, 04 01, 19:19:31 »
Az igo-val van még baj,mert 800/480 as felbontásba van és a teló meg 960/540 és nem nyujtja teljes képernyöre. ezért most sygic-et használok rajta.

Ment a megoldás az e-mail címedre,írj,hogy sikerült-e

Nem elérhető zoltan.a

• PFC Fan
« Reply #328 Dátum: 2012, 04 01, 19:29:24 »
ja igen, utólag olvastam aztán, nem tudom letölteni amit küldtél..

Nem elérhető joker1980

« Reply #329 Dátum: 2012, 04 01, 19:32:24 »
ja igen, utólag olvastam aztán, nem tudom letölteni amit küldtél..

a csatolmányt nem tudod megnyitni?

Nem elérhető zoltan.a

• PFC Fan
« Reply #330 Dátum: 2012, 04 01, 19:39:40 »
igen az a baj, nem tudom megnyitni..

Nem elérhető joker1980

« Reply #331 Dátum: 2012, 04 01, 19:42:39 »
igen az a baj, nem tudom megnyitni..

Átküldöm még egyszer,próbáld újra

Nem elérhető Maksi

• PFC Fan
  • PDA: a
  • PDA ROM: d3
« Reply #332 Dátum: 2012, 04 05, 21:06:19 »
Hol találhatnék magyar nyelvű használati utasítást az Evo 3D-hez?

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #333 Dátum: 2012, 04 13, 20:29:41 »
Sziasztok!

Mit jelent a "nagy akkumlátor fogyasztás"? Mennyi az annyi?
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Arween

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X
« Reply #334 Dátum: 2012, 04 15, 15:05:49 »
sziasztok!
Telefon cserén gondolkodom ,a kiszemelt valamely HTC modell (elsősorban evo 3d).A kérdés mennyire könnyű-lehet ezt a típust rootolni+cwm-et feltenni rá magyar nyelvű leírás esetleg létezik?(xda-n tudom biztosan van,de sajna nem tudok angolul) ICS mikorra várható?
A teszt alapján egyedül a napsütésnél kijelző fényereje lepett meg,tényleg ennyire gyenge?A ffényképező része tényleg silányabb mint a sensationé?Aksi 1 napot azért elketyeg normál használat mellett??

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #335 Dátum: 2012, 04 18, 13:46:12 »
sziasztok!
Telefon cserén gondolkodom ,a kiszemelt valamely HTC modell (elsősorban evo 3d).A kérdés mennyire könnyű-lehet ezt a típust rootolni+cwm-et feltenni rá magyar nyelvű leírás esetleg létezik?(xda-n tudom biztosan van,de sajna nem tudok angolul) ICS mikorra várható?
A teszt alapján egyedül a napsütésnél kijelző fényereje lepett meg,tényleg ennyire gyenge?A ffényképező része tényleg silányabb mint a sensationé?Aksi 1 napot azért elketyeg normál használat mellett??

Szia. Könnyű rootolni, stb., de nem biztos hogy megéri, illetve hogy szükséged lenne a romolgatásra egyelőre. A gyári rommal tökéletesen fut, amíg a Sense 3.0-ás és 4.0-ás romok defektesek, addig nem érdemes próbálkozni velük. Szerintem. A napsütésben valóban nehezebben látható, árnyékban érdemes nézni. A fényképező része "silányabb" lehet a Sensationénál, vagy az Ipod-nál, de próbálj meg azokkal 3D képet készíteni. :D 1napot kibír, de van hozzá erősebb aksi ha valaki 2-3 napig akarja töltés nélkül használni. Mellesleg az én Sensationom annak idején visszakerült a forgalmazóhoz mert a képernyőben pontok jelentek meg (2hónap után), szóval szerintem a Sensationok összerakásánál azért lenne mit fejlődnie a HTC-nek..  >:( illetve anyagösszetételre lehet szép, de hogy mennyire tartós..?. Az EVO 3D-vel semmi bajom nem volt a közel 1év alatt.  :ok:

Nem elérhető Maksi

• PFC Fan
« Reply #336 Dátum: 2012, 04 19, 22:34:33 »
Azt hiszem, egy rossz szavam sem lehet az új akkura. Ugyan nem sokat nyomkodtam a napokban, s csak párszor telefonáltam, de az első feltöltés után elég meggyőző adatokkal kecsegtet. Kíváncsi leszek, éles, nyüstölős használatban mit bír majd?!  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pufi

« Reply #337 Dátum: 2012, 04 20, 16:18:58 »
Azt hiszem, egy rossz szavam sem lehet az új akkura. Ugyan nem sokat nyomkodtam a napokban, s csak párszor telefonáltam, de az első feltöltés után elég meggyőző adatokkal kecsegtet. Kíváncsi leszek, éles, nyüstölős használatban mit bír majd?!  :D

Milyne az új akkumlátor? Mekkora? A gyárival mennyit bírt nálad, kb ennyi használat után?
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.

Nem elérhető zool1

• PDA: HTV EVO 3D
« Reply #338 Dátum: 2012, 04 21, 11:22:49 »
Szia!

Pontosan milyen akkumulátorról lenne szó?! A gyári akksival nekem is elmegy a teló 4 órát(aktív kijelző, és nem készenlét), de sajnos utána "enni kér"!

Nem elérhető Maksi

• PFC Fan
« Reply #339 Dátum: 2012, 04 21, 15:45:02 »
Milyne az új akkumlátor? Mekkora? A gyárival mennyit bírt nálad, kb ennyi használat után?

2430mAh-s, amilyet Banderas76 is használ, E-bay-ről E-Cell féle Sen Sation. A gyári most is kibírja reggeltől estig, ha nem nyüstölöm folyton. Tegnap sikerült 3-4 óra alatt lemeríteni, de akkor szinte folyamatosan ment a 4G, meg a cset, és a kijelző jóformán ki sem volt kapcsolva. Remélem, ezzel az újjal simán kihúzok egy napot intenzív használat mellett is.

Nem elérhető Pufi

« Reply #340 Dátum: 2012, 04 24, 07:19:07 »
2430mAh-s, amilyet Banderas76 is használ, E-bay-ről E-Cell féle Sen Sation. A gyári most is kibírja reggeltől estig, ha nem nyüstölöm folyton. Tegnap sikerült 3-4 óra alatt lemeríteni, de akkor szinte folyamatosan ment a 4G, meg a cset, és a kijelző jóformán ki sem volt kapcsolva. Remélem, ezzel az újjal simán kihúzok egy napot intenzív használat mellett is.

Köszönöm szépen! :)

Nem elérhető Maksi

• PFC Fan
« Reply #341 Dátum: 2012, 04 28, 08:12:59 »
Jelentem, elég intenzív netes használat mellett úgy 14-15 órát bírt ki az akksi. Mégsem 3-4 óra... :)

Nem elérhető doczyus

• PDA ROM: Shipped Android 2.3.4 1.20.401.8
« Reply #342 Dátum: 2012, 05 06, 16:22:08 »
Kedves 3D-t használók!

Gyári ROM van a telefonomon, és a következő problémával találkoztam:
Ha a Google navigációt használom, akkor nagyon nehezen tudok telefonhívásokat indítani, illetve ilyenkor több esetben én sem vagyok elérhető, olyan mintha nem lennék a telefonos hálózaton.

Ti találkoztatok ezzel a jelenséggel? Ha igen, akkor esetleg valami megoldást tudtok rá?

Előre is köszönöm a válaszokat!

ROM: 2.3.4 Szoftverszám: 1.20.401.8

Üdv.: doczyus

Nem elérhető Banderas76

« Reply #343 Dátum: 2012, 05 06, 19:37:54 »
Kedves 3D-t használók!

Gyári ROM van a telefonomon, és a következő problémával találkoztam:
Ha a Google navigációt használom, akkor nagyon nehezen tudok telefonhívásokat indítani, illetve ilyenkor több esetben én sem vagyok elérhető, olyan mintha nem lennék a telefonos hálózaton.

Ti találkoztatok ezzel a jelenséggel? Ha igen, akkor esetleg valami megoldást tudtok rá?

Előre is köszönöm a válaszokat!

ROM: 2.3.4 Szoftverszám: 1.20.401.8

Üdv.: doczyus
IGO....? :D

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #344 Dátum: 2012, 05 06, 21:54:45 »
Van már egy teljesen jól működő ICS rom! Egy napja használom, még nem találtam benne hibát.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #345 Dátum: 2012, 05 07, 15:48:17 »
Van már egy teljesen jól működő ICS rom! Egy napja használom, még nem találtam benne hibát.
Szuper. Köszi   :ok:

Nem elérhető Piki1968

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC ONE X
« Reply #346 Dátum: 2012, 05 13, 12:41:18 »
Sziasztok. Feltettem az ICS romot, minden super de nálam a 3D-s filmet nem játsza le. Tudtok valamit róla, vagycsak én rontottam valamit.

Nem elérhető doczyus

« Reply #347 Dátum: 2012, 05 16, 17:32:51 »
Igen, erre gondoltam én is :-)  egyelőre küzdök, valamiért nem tudom leszedni az xda topic-ban megadott helyekről a fájlokat. Rögtön telefoncsere után volt azonnal szükséges a navigáció... Nézzük pozitívan: legalább vezetés közben ahogy néztem a navihoz a kijelzőt, nem kellett a telefonálásra külön koncentrálnom.  Minden esetre kicsit bosszantott, hogy gyári rommal sem működött jól ez a viszonylag nem túl bonyolult felhasználása a mindenttudónak.
Azóta egy másik érdekességet is tapasztaltam a gyári rommal: Az autóban NOKIA CK-7W kihangosító van, de gyalázatos a hang minősége, amit a E3D produkál rajta. Ha lehalkítom a kihangosító hangszóróját, én nem hallom mit mondanak, ha elfogadható, de igazából még nem hangos hangerőre állítom, akkor a másik fél visszhangban hallja, amit mondott, ami nagyon zavaró. Ugyanez a kihangosító HD2-vel NRG romjaival Winmo / Android egyaránt, illetve még az eredeti HD2 gyári rommal sem csinált ilyet. Sajnos egy kollégám is hasonló cipőben jár a saját E3D-jével és a kihangosítóval kapcsolatban. Erre esetleg valami megoldás?

Valszeg talán az új stock ICS rom lesz a megoldás.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #348 Dátum: 2012, 05 17, 14:06:03 »
Sziasztok. Feltettem az ICS romot, minden super de nálam a 3D-s filmet nem játsza le. Tudtok valamit róla, vagycsak én rontottam valamit.
Ha azzal gondjaid vannak, tedd fel ezt. :ok :
Nálam ez a legjobb eddig. Egyedüli baja hogy a böngészőbe ha be akarsz másolni valamit, azt nem illeszti be.. :(
Elképzelhető hogy még nem jól állítottam be. ::) Elég sok Launcher-t felajánl telepítéskor, érdemes őket kipróbálni.
Az aksifogyasztása is jó, a 3D-vel sincs baja, hangerő jó, pörög, videók, játékok, kamera, wifi jel rendben.

Nem elérhető doczyus

« Reply #349 Dátum: 2012, 05 18, 11:20:02 »
Szia!

Nahát, most veszem észre, hogy a kérdésedre írt válaszom valahogy elveszett az éterben.
Szóval:
Felvetett kérdésem akkor, és ott volt bosszantó, mivel a telefon beüzemelése után rögtön szükség volt navigációra, és erre a legkézenfekvőbb megoldásnak a Google navigációjának használata tűnt. Gyári rommal meglepő volt, hogy a két alkalmazás (telefon és navigáció) egyidejű futtatása összeakad...
IGO- igen, számomra is ez a megnyugtató megoldás, viszont a topicban feljebb megjelölt linken keresztül sehogy sem bírom a kijelző felbontásához a skint leszedni. Most bengázok a 480X800-as felbontással. Olyan, mint a T-Home set top boxán a Cool csatorna: kijelző bal felső sarkából kiindulva, csak a felbontás szerint használja a pixeleket :-)

Más: A kocsiban Nokia CK-7W kihangosító van, és kifejezetten a E3D-vel nagyon rosszul muzsikál. Jó öreg HD2-m akár gyári, akár NRG által főzött WM 6.5 vagy NAND-os Androiddal ,vagy SD-s Androiddal gond nélkül együttműködött. Erre esetleg tudtok-e valami megoldást?

ELőre is köszi!

UI: remélem most átmegy, amit írtam...