2024, 12 18, 23:48:12

Szerző Téma: HTC EVO 3D - Beszélgetés  (Megtekintve 94470 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kosturica

• Nem: Férfi
  • Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
Re: HTC EVO 3D - Beszélgetés
« Reply #275 Dátum: 2011, 12 15, 18:28:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Yesssss...! Meg van a "drákaszág"!!!! Csak egyelőre nincsen rajta magyar nyelv. Sajnos! De eddig nagyon gyors és kézre álló, nem bántam meg a cserét!!!!!! :ok:
Próbáld ki a következőt, segíthet a magyar nyelvben:
Menu > Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése > Összes: Itt keresd meg a Customization Settings Provider-t! > Adatok törlése. Most futtasd újra a Settings-et, a nyelvek között ott kell legyen a magyar is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zool1

• PDA: HTV EVO 3D
« Reply #276 Dátum: 2011, 12 16, 06:58:05 »
Próbáld ki a következőt, segíthet a magyar nyelvben:
Menu > Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése > Összes: Itt keresd meg a Customization Settings Provider-t! > Adatok törlése. Most futtasd újra a Settings-et, a nyelvek között ott kell legyen a magyar is.

Szia!

Nagyon szépen köszönöm az infot, működik! Yesss......!!!!!!!! :taps: :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #277 Dátum: 2011, 12 16, 08:37:59 »
Szia!

Nagyon szépen köszönöm az infot, működik! Yesss......!!!!!!!! :taps: :taps: :taps: :taps:
Csodálkoztam volna, ha nem működik! :D
Hol vetted egyébként?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zool1

« Reply #278 Dátum: 2011, 12 17, 09:09:34 »
Csodálkoztam volna, ha nem működik! :D
Hol vetted egyébként?

Egerben egy gsm boltban. Eléggé megbízhatóak, már vagy 10 éve tőlük veszek telefont. Az mitől lehet, hogy a telefon elég gyorsan merül. Még nem nagyon van teleaggatva programokkal, és a szinkronizálás is ki van teljesen kapcsolva. Esetleg a Sense meríti ennyire az akksit?! A legfrisebb HTC által kiadott szoftver van rajta.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #279 Dátum: 2011, 12 17, 09:27:19 »
Egerben egy gsm boltban. Eléggé megbízhatóak, már vagy 10 éve tőlük veszek telefont. Az mitől lehet, hogy a telefon elég gyorsan merül. Még nem nagyon van teleaggatva programokkal, és a szinkronizálás is ki van teljesen kapcsolva. Esetleg a Sense meríti ennyire az akksit?! A legfrisebb HTC által kiadott szoftver van rajta.
Még nem érted el a teljes akku kapacitást. 3-4 teljes feltöltés után éri el. Utána sem várhatsz csodákat, minden nap fog kérni enni! :D
A custom romok között vannak olyanok, amelyek kevesebbet fogyasztanak. Érdemes a fényerőt is lejjebb venni, vagy automatára állítani, ill. élő háttérkép helyett a hagyományost választani.

Nem elérhető zool1

« Reply #280 Dátum: 2011, 12 18, 16:03:27 »
Még nem érted el a teljes akku kapacitást. 3-4 teljes feltöltés után éri el. Utána sem várhatsz csodákat, minden nap fog kérni enni! :D
A custom romok között vannak olyanok, amelyek kevesebbet fogyasztanak. Érdemes a fényerőt is lejjebb venni, vagy automatára állítani, ill. élő háttérkép helyett a hagyományost választani.

Üdv!

Most már nem merül annyira a kicsike, élőháttérkép, meg nincsen engedélyezve. Feltettem a go launcher ex-et, ami nagyon gyors és jól szuperál. Csak olyan időjárás widgetet keresnék, ami stimmel az evo 3d felbontásához, mert go weather widgetje így elég pici. 4x2 ben van kitéve, de körbe jó 0,5 cm elmarad körben, és így eléggé hülyén néz ki.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #281 Dátum: 2011, 12 18, 21:01:28 »
Üdv!

Most már nem merül annyira a kicsike, élőháttérkép, meg nincsen engedélyezve. Feltettem a go launcher ex-et, ami nagyon gyors és jól szuperál. Csak olyan időjárás widgetet keresnék, ami stimmel az evo 3d felbontásához, mert go weather widgetje így elég pici. 4x2 ben van kitéve, de körbe jó 0,5 cm elmarad körben, és így eléggé hülyén néz ki.
A Fancy widget pro tud még sokat, de nézz utána, milyen felbontást támogat!
Én úgy vagyok vele, ha már HTC, akkor sense! De mindenkinek más az igénye!

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #282 Dátum: 2011, 12 19, 12:13:53 »
Hali. Esetleg érdemes beruházni egy nagyobb kapacitású aksira.. az előző oldalakon már írtam róla. Nekem rendben működik vele, 1-2 napot kibír.  :ok:

Nem elérhető zool1

« Reply #283 Dátum: 2011, 12 20, 13:44:31 »
Hali. Esetleg érdemes beruházni egy nagyobb kapacitású aksira.. az előző oldalakon már írtam róla. Nekem rendben működik vele, 1-2 napot kibír.  :ok:

Volt 3-4 töltés, és feltettem a go launchert ex-et, és nem merül annyira, sőőőt...! Egy napot intenzív használat mellett simán kibír. Imádom az Evo 3d-t. Ezentúl csak htc!!!! Ha csak nem változik az üzletpolitikájuk!!!! :ima:

Nem elérhető mocsyzozi

• PFC Fan
  • PDA: HTC EVO 3D
  • PDA ROM: Android 2.3.4
« Reply #284 Dátum: 2011, 12 25, 11:33:58 »
Sziasztok!
Elöször is boldog karácsonyt mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy a HTC-m miért nem szinkronizálja a telefonon lévő neveket az outlook-al?Az outlook-on lévő adatok átkerülnek a telóra de a telóról mondjuk egy uj szám már nem !?????Miért van ez?Sehol nem találok megfelelő beállítást!Én vagyok a béna?Windows 7 fut a gépemen ,nagy outlook-ot használok!
üdv:Zoli

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #285 Dátum: 2011, 12 25, 11:57:53 »
Sziasztok!
Elöször is boldog karácsonyt mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy a HTC-m miért nem szinkronizálja a telefonon lévő neveket az outlook-al?Az outlook-on lévő adatok átkerülnek a telóra de a telóról mondjuk egy uj szám már nem !?????Miért van ez?Sehol nem találok megfelelő beállítást!Én vagyok a béna?Windows 7 fut a gépemen ,nagy outlook-ot használok!
üdv:Zoli
Szia!
Szerintem használd a gmail szinkronizációt, mégiscsak egy androidos  telefonról van szó! Az működik oda-vissza. ;)

Nem elérhető mocsyzozi

• PFC Fan
  • PDA: HTC EVO 3D
  • PDA ROM: Android 2.3.4
« Reply #286 Dátum: 2011, 12 26, 15:26:37 »
Szia!
Szerintem használd a gmail szinkronizációt, mégiscsak egy androidos  telefonról van szó! Az működik oda-vissza. ;)
de ha az outlook-ot hasznalom es vin7-en fut a szinkronizacios progi akkor miert nem mukodik?Amugy a gmail szinkronizacio az milyen?meg nem probaltam!Azzal ki lehet nyomtatni a nevjegyzeket?Tudom szerkesztgetni szamitogepen keresztul?Valami otlet az outlookhoz?
Udv:Zoli

Nem elérhető Piki1968

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC ONE X
« Reply #287 Dátum: 2012, 01 08, 10:00:32 »
Szevasztok. Segitséget kérnék. Romtelepítőt keresek recovery helyett. Nekem az evón 5.0.2.0 recovery van fent de mostanában töbszöris megált, lefagyot és csak aksi ki segitett. Olvastam, hogy van valami másik progi de nemtudom mi a neve, és hol találom. találtam egy TWRP 2.0 nevüt de nemtudom felrakni. Ha valaki tud jó megoldást nagyon megköszönném.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #288 Dátum: 2012, 01 09, 15:52:59 »
Szevasztok. Segitséget kérnék. Romtelepítőt keresek recovery helyett. Nekem az evón 5.0.2.0 recovery van fent de mostanában töbszöris megált, lefagyot és csak aksi ki segitett. Olvastam, hogy van valami másik progi de nemtudom mi a neve, és hol találom. találtam egy TWRP 2.0 nevüt de nemtudom felrakni. Ha valaki tud jó megoldást nagyon megköszönném.
Tessék!

Nem elérhető zool1

« Reply #289 Dátum: 2012, 01 10, 10:38:56 »
Sziasztok!

Szeretném a telefont rootolni, és valami romot is rátenni, ami nem annyira eszi az akksit. Nem ragadt be semmi program, csak ha nyomogatom kb 4-5 óra alatt teljesen le is merül. Golauncher ex fut rajta.

Nem elérhető Piki1968

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC ONE X
« Reply #290 Dátum: 2012, 01 10, 19:49:23 »
Köszönöm, ez segitett, amit én hallottam az a GSM verziohoz sajna nincs.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #291 Dátum: 2012, 01 23, 16:54:57 »
Sziasztok, tudja valaki hogy az evora mikor érkezik az ics? Köszönöm.

Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető szly

• PDA: LG Nexus 5
« Reply #292 Dátum: 2012, 02 13, 20:58:11 »
Sziasztok!

A mai naptól én is boldog EVO 3D tulaj vagyok 90 papír ellenében hála egy országos bolthálózatnak :)
Ismerkedek, nézegetem, lassan kezdek beköltözni rá :)

Üdv szly

Nem elérhető akooos

« Reply #293 Dátum: 2012, 02 13, 21:01:09 »
Sziasztok, tudja valaki hogy az evora mikor érkezik az ics? Köszönöm.

Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.

A hivatalos HTC közlemény szerint a Sensation utáni hullámban. Remélem március-április környékén már meglesz nekünk is :)

Sziasztok!

A mai naptól én is boldog EVO 3D tulaj vagyok 90 papír ellenében hála egy országos bolthálózatnak :)
Ismerkedek, nézegetem, lassan kezdek beköltözni rá :)

Üdv szly

Üdv és gratula a gépezethez :P Megkérdezhetem, hogy melyik országos bolthálózat vesztegeti 90 pénzért? :shock:

Nem elérhető szly

• PDA: LG Nexus 5
« Reply #294 Dátum: 2012, 02 13, 21:18:53 »
edigital volt oly kedves és így adta, mondjuk ehhez kellett a már meglévő cetelem kártyám is, de anélkül is csak 100 k lett volna

Nem elérhető gyurika981

• PDA: Samsung Galaxy SIII
« Reply #295 Dátum: 2012, 02 19, 14:04:58 »
Sziasztok!
Sikerült nekem is beszerezni egy ilyen telefont, S2-ről váltottam erre van amiben az egyik jobb van amiben a másik, egyelőre  nagyon tetszik! Ez az első HTC telefonom, az lenne a kérdésem, hogy van e valahol valami összefoglaló pl. rootolásról, custom romok telepítéséről olyan szájbarágós lehetőleg magyar leírás érdekelne?

Nem elérhető akooos

« Reply #296 Dátum: 2012, 02 19, 15:10:30 »
Sziasztok!
Sikerült nekem is beszerezni egy ilyen telefont, S2-ről váltottam erre van amiben az egyik jobb van amiben a másik, egyelőre  nagyon tetszik! Ez az első HTC telefonom, az lenne a kérdésem, hogy van e valahol valami összefoglaló pl. rootolásról, custom romok telepítéséről olyan szájbarágós lehetőleg magyar leírás érdekelne?

Üdv a csapatban :ok:
A rootolás menete nagyban függ attól, hogy milyen hboot verzió van a vason. S-OFF például nem lehetséges mindegyiken, az enyém is csak rootolva van. Ha az angol nem okoz gondot, akkor javasolnám az xda-developers fórumot :)(You are not allowed to view links. Register or Login) Még mindig a legjobb és leghasznosabb oldal androidozás szempontjából.
Bár az első teendő szerintem (ha a hboot verziód olyan) a htc hivatalos unlock módszere.

Nem elérhető Ferka79

• PDA: EVO 3D
« Reply #297 Dátum: 2012, 02 28, 02:19:03 »
Sziasztok!Samsung galaxy s  telefonomat szeretném lecserélni EVO 3D re!!Nagyon bejön a készülék de még soha nem volt htc-m.Sense nagyon jó szerintem de kiváncsi lennék hogy nagy az eltérés a super amoled és a 3D display között!!Tudom felbontásban jó de a színeket hogyan adja vissza?Olyan készülékre lenne szükségem ami stabil megbizható nem fagy és szuper felhasználói élményt biztosit!!galaxy s2 vagy evo3d???Melyiket válasszam...?????segítsetek köszönöm... ;)

Nem elérhető Maksi

• PFC Fan
  • PDA: a
  • PDA ROM: d3
« Reply #298 Dátum: 2012, 02 28, 13:51:10 »
:D Valóban nagyon jó az E3D. Ha pót aksira lenne szükséged, ezt bátran ajánlom. Már pár hete használom, nagyon rendben van, jól bírja a képzést...és nem drága. :ok:

Szia!
Mennyi idő alatt érkezett meg az akksi? Valóban ingyenes volt a szállítás? Vagy mennyire jött ki összesen?

Nem elérhető Maksi

• PFC Fan
  • PDA: a
  • PDA ROM: d3
« Reply #299 Dátum: 2012, 02 28, 22:15:46 »
Konvertáló progi: Ultra Video Converter
Nem tudom van-e másik is ami ennyire gyors.. A 3D filmeket magas felbontásúvá is varázsolhatjuk vele, kevés hibával (piros árnyékkal), de nálam szépen futnak a filmek: Resident.Evil.Afterlife.3D.CUSTOM_AVI, Piranha.3D.2010, Sammys.Adventures.The.Secret.Passage.3D. és stb.

Szia! Tudnál segíteni abban, hogy .mp4 kiterjesztésű 3D-s filmet hogy tudok lejátszani az EVO-n 3D-ben? Kell valami lejátszó program hozzá, vagy át kell konvertálni előbb, vagy mi a módja? Ha konvertálni kell, azt hogyan kell megtenni? Van valami leírás hozzá? Milyen videólejátszót használtok az EVO-hoz?