2024, 12 19, 09:29:21

Szerző Téma: HTC EVO 3D - Beszélgetés  (Megtekintve 94481 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Banderas76

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G2
Re: HTC EVO 3D - Beszélgetés
« Reply #125 Dátum: 2011, 08 18, 16:57:23 »
Idézet
Egyik kép a számokról (Antutu, processzor 1188MHz):...

Új rom, új eredmény :ok::

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #126 Dátum: 2011, 08 19, 16:49:49 »

Sziasztok, nem tudom ismeritek e de van egy program mobilevoip amit ha felraktok a mobilra majd a neten a voipchep.com oldalon reggisztarltok, itt sajnos fel kell tolteni egyszer 10 euroval amit termeszetesen le beszelheto. de inentol kezdve minden magyar vezetékest ingyen hivtok a mobilrol. illetve nem csak magyart hanem meg egy csomo mas orszagot is. en a voipcheppet mar 3 eve hasznalom, teljesen megbizhato de most ki jott az androidos valtozata is es ezert gondoltam meg osztom veletek, ha van valaki aki kulfoldon el, annak nagyon jo ez a progi mert mobiljarol tudja felhivni az otthoniakat ingyen  ezt ki rakom meg masik topikba is ha nem baj. ja es a magyar mobil hivasa is olcsobb mint mobilrol hivni

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Banderas76

« Reply #127 Dátum: 2011, 08 19, 17:59:54 »
Köszi az infót! Màr van aki használja az ismerettsègemben, de mèg èn nem mertem kipróbálni..

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #128 Dátum: 2011, 08 19, 23:32:11 »
Fél éves várakozás után én is boldog tulajdonosa lettem egy Evo 3d-nek. Eddig mindennel tökéletesen meg vagyok elégedve, hozza amit elvárok tőle, sőt, a 3d jobb mint vártam. Nem fáj tőle a fejem és csak ritkán (főleg a közeli képeknél) van "kancsalítós" érzésem. Ha bárkinek kérdése van a telefonnal kapcsolatban szívesen válaszolok! :)

Viszont most megválok szeretett HD2-mtől! Akit érdekel, írjon privátban.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #129 Dátum: 2011, 08 20, 08:24:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Fél éves várakozás után én is boldog tulajdonosa lettem egy Evo 3d-nek. Eddig mindennel tökéletesen meg vagyok elégedve, hozza amit elvárok tőle, sőt, a 3d jobb mint vártam. Nem fáj tőle a fejem és csak ritkán (főleg a közeli képeknél) van "kancsalítós" érzésem. Ha bárkinek kérdése van a telefonnal kapcsolatban szívesen válaszolok! :)

Grat hozzá!  :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #130 Dátum: 2011, 08 20, 08:29:23 »
A High rom megváltoztatta az aksi jelèt, ès a betűvastagságot. A fogyasztást mèg nem nèztem. Gyorsabbnak nem látom az alap romnál. Akadásmentesen fut. :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #131 Dátum: 2011, 08 20, 10:04:28 »
na nem olvastam végig az 5 oldalt, de én most tesztelek egyet a speedshop jóvoltából, amiből készül majd teszt a portálra.Ha van valami kérdés, dobjátok, megpróbálok rá válaszolni
Nekem lenne egy kèrdèsem: az előzetesben "mintha" grafikai hibákat fedeztem volna fel... Azt hogy sikerült produkálni? :) Olyat èn nem láttam eddig. Èrdekes. Persze most már más romot használok, de nem ezèrt törtènt a váltás.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #132 Dátum: 2011, 08 20, 10:06:49 »

Hali. Tapasztaltál lapozáskor grafikai hibákat?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #133 Dátum: 2011, 08 20, 10:18:11 »
Nekem lenne egy kèrdèsem: az előzetesben "mintha" grafikai hibákat fedeztem volna fel... Azt hogy sikerült produkálni? :) Olyat èn nem láttam eddig. Èrdekes. Persze most már más romot használok, de nem ezèrt törtènt a váltás.
az csak azért volt, mert ott még a qtadb-vel csináltam a screenshotot, és az nem mindig kezelte le, ha éppen valami animáció volt. később tudtam meg, h billentyűparancsal is lehet képernyőmentést készíteni. a készüléken semmi hiba nem volt, csak a qtadb fotózta így le
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető Banderas76

« Reply #134 Dátum: 2011, 08 20, 11:10:32 »
az csak azért volt, mert ott még a qtadb-vel csináltam a screenshotot, és az nem mindig kezelte le, ha éppen valami animáció volt. később tudtam meg, h billentyűparancsal is lehet képernyőmentést készíteni. a készüléken semmi hiba nem volt, csak a qtadb fotózta így le
:ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #135 Dátum: 2011, 08 20, 13:40:32 »
Èrdekes a Sensation WLAN esèse jobból bal kèzbe helyezèskor... Az E3D-nèl esetleg tapasztaltál hasonló problèmát? Kitèrsz majd rá a tesztben?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #136 Dátum: 2011, 08 20, 13:44:46 »
Èrdekes a Sensation WLAN esèse jobból bal kèzbe helyezèskor... Az E3D-nèl esetleg tapasztaltál hasonló problèmát? Kitèrsz majd rá a tesztben?
milyen wlan esés? itt nem esett semmi.
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető Banderas76

« Reply #137 Dátum: 2011, 08 20, 13:56:04 »
milyen wlan esés? itt nem esett semmi.
" WiFi probléma alatt én azt értem, hogy ha nem jobb kézbe fogjuk a készüléket (ahogy tervezve van), hanem balba (vagy direkt teljes tenyérbe, de úgy normális ember nem fogja, ugye), akkor a fémházhoz hozzáér a kezünk és letesteli a WLAN-antennát, ezáltal a korábbi 8-10 db WLAN-állomásból marad 1-2, szakadéknyi térerőcsökkenéssel. Én erre gondoltam."
A Sensation topikból származik az èszrevètel, idèztem. Erre gondoltam.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #138 Dátum: 2011, 08 20, 14:07:23 »
" WiFi probléma alatt én azt értem, hogy ha nem jobb kézbe fogjuk a készüléket (ahogy tervezve van), hanem balba (vagy direkt teljes tenyérbe, de úgy normális ember nem fogja, ugye), akkor a fémházhoz hozzáér a kezünk és letesteli a WLAN-antennát, ezáltal a korábbi 8-10 db WLAN-állomásból marad 1-2, szakadéknyi térerőcsökkenéssel. Én erre gondoltam."
A Sensation topikból származik az èszrevètel, idèztem. Erre gondoltam.
már nincs nálam a készülék, de nem tapasztaltam iylet, meg ennek nem fém háza van

Nem elérhető Banderas76

« Reply #139 Dátum: 2011, 08 20, 15:00:16 »
már nincs nálam a készülék, de nem tapasztaltam iylet, meg ennek nem fém háza van
:ok: El lehet árulnod mikorra várható a teszt eredmènye az oldalon? Kb.?  :D

Nem elérhető akooos

« Reply #140 Dátum: 2011, 08 20, 20:49:02 »
:ok: El lehet árulnod mikorra várható a teszt eredmènye az oldalon? Kb.?  :D

Kicsit off, de mégsem, de hozzád fordulnék a kérdésemmel  :)
Mivel mindkét HTC nagyágyút próbáltad a HD2 után, kiváncsi lennék a véleményedre, hogy melyik méltóbb utódja a Leonak. Megéri-e az E3D a +50.000 forintot? Még mindig eléggé hezitálok, hogy Sensation vagy E3D lesz a következő beruházásom és jól szeretnék dönteni :)

Nem elérhető Banderas76

« Reply #141 Dátum: 2011, 08 20, 22:09:41 »
Mivel mindkét HTC nagyágyút próbáltad a HD2 után, kiváncsi lennék a véleményedre, hogy melyik méltóbb utódja a Leonak. Megéri-e az E3D a +50.000 forintot? Még mindig eléggé hezitálok, hogy Sensation vagy E3D lesz a következő beruházásom és jól szeretnék dönteni :)
Hali. Nem követtem újabban már az árakat... Az E3D -t utoljára 159ezerèrt láttam. A Leó utódjakènt nálam az Evo jött be. Persze tèny hogy a Sensation nagyon szèp PDA. Ha nőknek mutattam, azok olvadtak tőle. Az EVO-t pedig csak megnèztèk ès ennyi. Vagyis külsőre nem nagy durranás. Nincs fèmváz, nem gömbölyített, mondhatni elèg vacak külsőre. De ahogy már írtam is, ez nem számít egy Otterbox-ban, vagy egyèb tokban. A külsőt(elsősorban az oldal, ès hátlap területère gondolok) nem láttam a Sensation-nál sem tokban. Az üveglap nem karcolódik, masszív, a Sensationè nekem szívás volt. Hajszálkarcok a köbön. De vègül is kijelzővèdővel ez is megoldható. A beltartalom. Szerintem erre rosszat nem lehet mondani. A Leóra mindig is egy ilyen Sensèt akartam. Gyors, akadàsmentes, pörög ahogy kell. Ès mindezt 1188MHz-en. Az alap Rommal sem volt bajom, a főzött extrákat tartalmaz a megjelenèsèben. A belső memória 1GB, bőven elèg. A 8GB SD kari már kevèsbè. Az nekem szűkös. Bővítendő. :ok: Az aksi a napot vègigbírja. Telefonálásokkal, internetezèssel, 3D videózással együtt. Wifi jelerősséget rendben láttam. Egyèbként elkèpzelhetőnek tartom, hogy a fèmváz èppen azèrt hiányzik, hogy a jelvètel rendben legyen. Erre az amcsik nagyon kènyesek.. Nem csak a 3D miatt èrdemes ebben a vasban gondolkodni, hanem mert összessègèben bivaly erős, és megbízható.. :ok: Persze mindenki maga dönti el meddig nyújtózkodhat.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #142 Dátum: 2011, 08 20, 22:12:49 »
Ha valaki pü-ben ír e-mail címet, ès van lehetősège 3D kèp megtekintèsère, szívesen küldök saját készítèsű 3D kèpet. Csak hogy lássa mit tud a vas. :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #143 Dátum: 2011, 08 20, 22:17:16 »
Az aksiról, bár ma leginkább interneteztem...

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #144 Dátum: 2011, 08 20, 23:39:25 »
sensation még nem volt a kezemben, de mindkettőben ha jól tudom azonos proci pörög, vagy legalábbis azonos órajelen, tehát 1.2 ghz dual core. ami előny az evoban, az kétség kívül a 3d, de ezt nagyjából csak a készüléken tudod élvezni, átküldeni gépre nem tudod. van teszt a sensationről a portálon, jövő héten jön az evo teszt is. olvasd el őket, és mérlegelj
az összeszerelés minősége kíváló, kinézetre sokkal jobban is tetszik nekem, mint a sensation. kifejezettem bejön a gumirozott recés hátlap

Nem elérhető Banderas76

« Reply #145 Dátum: 2011, 08 21, 13:33:20 »
Ha valaki pü-ben ír e-mail címet, ès van lehetősège 3D kèp megtekintèsère, szívesen küldök saját készítèsű 3D kèpet. Csak hogy lássa mit tud a vas. :ok:
A formátum miatt valószínűleg csak 3D kèpolvasó TV-n lehet a kèpeket megnèzni. A kiterjesztès .mpot.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #146 Dátum: 2011, 08 21, 17:31:12 »
10% alòl 100%-ra a feltöltèsi idő kb. másfèl óra. :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #147 Dátum: 2011, 08 21, 22:00:56 »
A kiterjesztès .mpo vagy .jst megosztásként. Az imagic5.zip telepítèsèvel elmèletileg pc-n megnèzhetőek a kèpek.

Nem elérhető Elith

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: HTC desire
  • PDA ROM: 0,75
« Reply #148 Dátum: 2011, 08 22, 19:06:54 »
Az általad küldött fileokat a monitorom (LG cinema 3d) szofvere simán megnyitotta, és szépen 3Dben láttam.
Amúgy ma voltam a Speedshopban megnézni.
A kijelzője kicsit csalódás volt. A Desire -hez képest igen fakók voltak a színei.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #149 Dátum: 2011, 08 23, 10:55:31 »
holnap reggel 7kor kapjátok a tesztet a portálon ;)