Kicsit off, de mégsem, de hozzád fordulnék a kérdésemmel 
Mivel mindkét HTC nagyágyút próbáltad a HD2 után, kiváncsi lennék a véleményedre, hogy melyik méltóbb utódja a Leonak. Megéri-e az E3D a +50.000 forintot? Még mindig eléggé hezitálok, hogy Sensation vagy E3D lesz a következő beruházásom és jól szeretnék dönteni 
Hali. Nem követtem újabban már az árakat... Az E3D -t utoljára 159ezerèrt láttam. A Leó utódjakènt nálam az Evo jött be. Persze tèny hogy a Sensation nagyon szèp PDA. Ha nőknek mutattam, azok olvadtak tőle. Az EVO-t pedig csak megnèztèk ès ennyi. Vagyis külsőre nem nagy durranás. Nincs fèmváz, nem gömbölyített, mondhatni elèg vacak külsőre. De ahogy már írtam is, ez nem számít egy Otterbox-ban, vagy egyèb tokban. A külsőt(elsősorban az oldal, ès hátlap területère gondolok) nem láttam a Sensation-nál sem tokban. Az üveglap nem karcolódik, masszív, a Sensationè nekem szívás volt. Hajszálkarcok a köbön. De vègül is kijelzővèdővel ez is megoldható. A beltartalom. Szerintem erre rosszat nem lehet mondani. A Leóra mindig is egy ilyen Sensèt akartam. Gyors, akadàsmentes, pörög ahogy kell. Ès mindezt 1188MHz-en. Az alap Rommal sem volt bajom, a főzött extrákat tartalmaz a megjelenèsèben. A belső memória 1GB, bőven elèg. A 8GB SD kari már kevèsbè. Az nekem szűkös. Bővítendő.

Az aksi a napot vègigbírja. Telefonálásokkal, internetezèssel, 3D videózással együtt. Wifi jelerősséget rendben láttam. Egyèbként elkèpzelhetőnek tartom, hogy a fèmváz èppen azèrt hiányzik, hogy a jelvètel rendben legyen. Erre az amcsik nagyon kènyesek.. Nem csak a 3D miatt èrdemes ebben a vasban gondolkodni, hanem mert összessègèben bivaly erős, és megbízható..

Persze mindenki maga dönti el meddig nyújtózkodhat.