Mobilarénán tesztelték... Nagyon lehúzták
Annyira azért nem..
Csak kicsit tárgyilagosnak érzem a cikket, és próbáltak valami nagyot írni. Nagy "durranásra" meg tűzijátékra tényleg nem kell számítani, mert ez is "csak" egy HTC a sok közül. Mivel a HD2-n, Sensationon túl vagyok, azért összehasonlítás alapom azt hiszem van egy kicsi. Kicsi, mert sajnos én olyan Sensationba futottam bele, ami gari hibás volt. Tehát anyagösszetételre; a Sensation-t tényleg csúcs volt kézbe venni, homorú üvegfelület, kézbe simuló alak, vékony stb., mégis jöttek a bosszúságok a karcolódásokkal, természetes fénynél üvegpor a kijelző alatt stb. Ez nekem annyira nem jött be, illetve megkérdőjelezte hogyan is rakták össze a vasat. Persze lehet hogy azt a bizonyos kínai gorilla glas-t kaptam ami úgy látszik gyengébb minőségűre sikeredett. De szerintem a Sensation-t inkább a Desire HD-hez kellene hasonlítani, illetve annak utódjaként nézni rá, és nem az EVO-val összevetni. Jöhetett volna a Sensation és az EVO akár egy időben is, mert a két PDA-nak külön-külön is van helye a piacon. Hogy a 3D-nek mennyire lesz a jövőben folytatása...
Arról a cikk szerzője kicsit elhamarkodottan írja :
"reméljük, hogy senki nem gondol rá úgy, mint a jövő egyik irányvonala. Ez a 3D-kijelző ugyanis nem az, ezt biztosan állíthatjuk." Fekete-fehér TV-ről színesre váltáskor is hasonlóan vélekedhettek egyesek, de szerencsére vannak akik tovább láttak.
Mellesleg ha bemegy valaki jelenleg egy TV szaküzletbe, igen sok 3D-s készülékbe botlik. Ezek után a 3D irányzat nem a jövő ez biztosan állíthatjuk?? Szerintem ez marhaság. A Hitachi cég sem hiába kutakodik ebbe az irányba, egyelőre sikeresen. De inkább az EVO-ról: sajnos drocap-al nem tudom még a valós aksi fogyasztást szemléltetni, nekem 1nap 1óra 17perc után jelezte hogy aksira kellene tennem. Ebben 36% kijelző, 34% hanghívás, cella készenlét, kamera, internet, Gun Bros (3D-ben is nagyon jó
), stb. és 6% nem használt telefon volt. A Leóm pár órával kevesebbet bírt a Sense 3.0-val gyári aksival ( de a Leónak 1230mAh-s a gyári aksija). A 3D videókészítés, lejátszás gyorsított az aksi merülésén az biztos. egyelőre én a 3D videózáskor felvett videókat tudtam visszanézni, a PDA-ra másolt 3D-ket nem, de lehet hogy felbontásbeli különbség lesz ennek is az oka. Vastagság: A HD2 méretei: 120,5mmx67mmx11mm. Az EVO 3D-é: 126mmx65mmx12mm.
A Sensationé: 126,1mmx65,4mmx11,3mm. A 3D képalkotás kemény 0,7mm vastagságbeli eltérést okoz a Sensationhoz képest, 1mm-t a Leóhoz. Nem tudom kinek mekkora léptek számítanak, nekem 1mm ide vagy oda nem feltűnő.
Annak idején a Leómnál kipróbáltam:
Wifi analyzer-rel a Signal Strength (dBm) -ben így alakult:
Dungphp Kingdom Sprint SENSE 3 : 2m: -40dBm 30m : -80dBm 50m: -95dBm
Quadrant pont:
Dungphp Kingdom Sprint SENSE 3 : Még nem futott.
Sensationra ezeket nem próbáltam ki, EVO-nál a Signal Strengh szintén hasonlókat produkált, Quadrant pontnak 1860 -as értéket kaptam.
Én jelenleg is egyedüli gyengeségnek a hátlap, illetve a hangerő szabályozó ,és a power gomb anyagát tekintem, de ezeket senki nem fogdossa egy Otterbox-ban, vagy CaseMate tokban. Ott erős gumi/műanyag borítás van rajtuk. Az ár az tényleg lehetne kedvezőbb, többen vállalkoznának erre a készülékre.