ÜDv , eléggé idegesít a galaxy ace aksija, olvastam hogy jegelni kell az ota frissítést, de ehez root kell, a gépen android 2.3.3 tmobilos rom van.Ezért érdemes rootolni a készüléket? Illetőleg ez unroot meg oldást észre veszik a szervizben? mivel érdmes ha érdemes a rootolást végezni? az említett fenti zippekkel, vagy pedig a super one clikkel.Köszi előre is!
ui: A cyanogen modot lehet felfogom rakni, érdemes? (hétköznapi használatra , de a teljesítmény miatt főleg, nha meg úgy tudom ez még jobban bánik az aksival is, de ilyen pl marker meg go launcher megy? ) köszi ezt is
Szerintem érdemes rootolni, de nem is csak ezért. Alapvetően sokkal több hozzáférésed lesz a telefonodhoz, mint root nélkül. Rendszeralkalmazásokat törölhetsz, amit egyébként nem, vagy igen, jegelheted a nem használt dolgokat meg azokat, amik csak szívják az aksit meg eszik a memóriát. Mivel alapból nem túl nagy a telefon tárhelye, hamar be lehet lakni, szerintem a legésszerűbb dolog, ha eltávolítod az általad nem használt programokat, mert sok helyet lehet így felszabadítani. A rootolásra a legegyszerűbb megoldás, ha azt a bizonyos root zipet telepíted. Pofon egyszerű és gyors alternatíva. Az unroottal pedig eltávolíthatod a rootot, nem fogják észre venni. De ha egyébként friss romot raksz fel, az is eltünteti a rootot.
A titanium backup pro nevezetű progival tudod jegelni illetve törölni a dolgokat. Ha beírod a google keresőbe, hogy galaxy ace gyári programok eltávolítása, ki fog dobni az első pár találatra egy oldalt, ( samsung galaxy ace gyik ) ott minden frankón le van írva, hogy mit szabad, illetve nem szabad jegelni, eltávolítani.
Cianogenmodot én nem használtam, nem tudok nyilatkozni róla. De ha csak hétköznapi használatra kell, nem biztos, hogy érdemes felszenvedni azt. Friss, új romokat tölthetsz le a sammobile.com-ról is, ezek hivatalos frissítések, és azért jobbak már, mint a hazai gyáriak.