0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na ez vajon mi lehet? találtam egy ilyen oldalt :http://download.cyanogenmod.com/?device=ace ha jól értelmezem akkor van újabb cyan mod acre? nézzétek meg és erősítsétek meg légyszi hogy most mi a helyzet??
Ééééééés IGEEEN! cyanogenmode beta 2 !! 2.3.7-es android xDD
Megen beta...
You are not allowed to view links. Register or Login[ROM]GingerReal-1.4 ROM telepítéséről tudna nekem valaki nyiltakozni?Esetleg jó az elgondolásom?2.2.1 --> 2.2.3 --> S5830XXKPH(2011 June 2) --> ClockWorkMod Recovery 4.0.0.9
an unnamed file was not found.--hibával nem engedi telepíteni a S5830XWKPW_S5830OXXKPC_S5830XWKP7 ROM-ot Alapozás megvolt 2.2.1 majd S5830XXKPB és ez után jött volna a [ROM]GingerReal-1.4 !
Sziasztok!Letöltöttem és felraktam egy 2.3.4 es romot,de van benne 2-3 egy Music Store,egy Book Store,és egy számomra ismeretlen program.Ezeket hogy tudom eltávolítani a telefonról,mert a feladat kezelőben nincs benne.
titániummal
Bővebben 1 kicsit ha lehet!
odinnal csak okosan! nehogy úgy járj mint én:(
Te hogyan jártál?Tanulságot kérünk,hogy más ne járhasson úgy!Amúgy szerintem nagyon egyszerű kezelni az a 7 gombot
Téglásított.
És hogy sikerült a téglásítás??Ha fullra legyalultad a készüléket,akkor is lehet rá újra ROM-ot rakni,nem??Vagy mihez nem szabad nyúlni egyáltalán??