2024, 12 18, 13:44:10

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84908 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető joni870303

• PDA: desire, hero
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #400 Dátum: 2013, 01 04, 23:13:04 »
Nyilván, de ettől függetlenül a szuperuser ikon megjelenik ezzel párhuzamosan az SD kártyát nem látja.
Ilyenkor indítom újra és minden visszaáll a régi állapotába. A leírások nagyon szuperek, a driverek fenn vannak.

Mondjuk egy érdekesség van hogy az "android composite adb driver"-ből van nekem kb 4 és mindenél sárga felkiáltójel. Ez lehet a hiba forrása? Ha igen ezek a driverek honnan jönnek le, mert már egy csomó helyen próbálkoztam és semmi..

You are not allowed to view links. Register or Login
Azért tűnik úgy, hogy nem történt semmi, mert nem is történt :)

Az oldalon leírtak szerint csinálod sikerülni fog, csak figyelmesen olvass, és pontosan kövesd az utasításokat!

Menni fog, hidd el!

Nem elérhető tom485

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • TOM485 Website
  • Navigáció / Navigation: HTC Desire S
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #401 Dátum: 2013, 01 05, 05:40:07 »
Azok a driverek feltétlen fontosak az ügy érdekében!
A You are not allowed to view links. Register or Login oldalon keresd meg a htc sync programot, ennek a feltelepítése után lesznek drivereid.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok pedig tele vannak kételyekkel.

Nem elérhető joni870303

• PDA: desire, hero
« Reply #402 Dátum: 2013, 01 07, 13:32:57 »
Köszi, felpakoltam a HTC sync-et, valamint leszedtem egy google-ös driver paketet azzal a céllal, hogy a sárga felkiáltójeles kiemelés eltűnjön az összes eszköz mellől amit a telefonhoz párosít.
Jelenleg ugyanúgy áll minden sárga felkiáltójelen, a windows állítja hogy a legjobb s a legfrissebb szoftver van telepítve. Innentől nem tudom mit tegyek..
Most van egy Android ADB Interface-em, és 4 db Bluetooth perifériaeszközöm, amit ha telepítenék az is Android ADB Interface lenne. Van valami ötlet, hogyan tudnom működésre bírni a rendszert?

Azok a driverek feltétlen fontosak az ügy érdekében!
A You are not allowed to view links. Register or Login oldalon keresd meg a htc sync programot, ennek a feltelepítése után lesznek drivereid.

Nem elérhető 1975zoli

• PFC Fan
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #403 Dátum: 2013, 01 08, 21:09:23 »
esetleg itt valaki ?

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #404 Dátum: 2013, 01 09, 19:16:15 »
esetleg itt valaki ?

Mindenhol ottvagyunk ;)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA ROM: -
« Reply #405 Dátum: 2013, 01 11, 15:58:56 »
Üdv Mindenkinek. Érdeklődnék, hogy akkor Desire S-re meg fog jelenni a központi frissítés (OTA) amit a telefonről lehet majd indítani, vagy csak ez a letöltéses RUU WWE verzió marad ami nem tartalmazza a magyar nyelvet?

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #406 Dátum: 2013, 01 14, 08:32:13 »
Üdv Mindenkinek. Érdeklődnék, hogy akkor Desire S-re meg fog jelenni a központi frissítés (OTA) amit a telefonről lehet majd indítani, vagy csak ez a letöltéses RUU WWE verzió marad ami nem tartalmazza a magyar nyelvet?

Már az újabb telefonok JB frissítésénél tartanak, nem hiszem, hogy egy lassan 2 éves telefon ICS OTA frissítésével foglalkoznának.

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
  • PDA ROM: Andromadus Test builds - CM10.1[10]
« Reply #407 Dátum: 2013, 01 15, 17:22:17 »
Már az újabb telefonok JB frissítésénél tartanak, nem hiszem, hogy egy lassan 2 éves telefon ICS OTA frissítésével foglalkoznának.

Biztosan nem lesz OTA. Most az a fontos hogy a One szériára tolják fel a JB update-eket.

Tapatalk app - Desire S

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #408 Dátum: 2013, 01 16, 16:48:02 »
Sziasztok! Van egy kis problémám, ami kezdi szép nagyra kinőni magát:

Van hogy naponta kétszer is ilyen értesítést kapok: "Az sd kártya váratlanul eltávolításra került" (nem teljesen szó szerint).
Eleinte arra gyanakodtam hogy a Deezer app lehet a hibás, mivel mindig zenehallgatás közben lökte ki hirtelen a kártyát. De már többször láttam attól függetlenül is azóta (pl simán feloldás után).
Természetesen ilyenkor sem a fájl böngészőben, sem a Beállítások/Tarhely menüben nem látszik az sd. Csak reboot hozzá helyre.
Időközben sd kártyát (class2 -->class10) és romot (aokp 4.1.2. alapú -->cm 10.1 4.2.1 alapú) is váltottam. Az egyetlen átfedés talán a kernel lehet, ami az új 3-as HTC kernel.

Ha nem a kernel, akkor mi tud még okozni hasonló problémát? Mit tehetek?

Tapatalk app - Desire S

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #409 Dátum: 2013, 01 16, 18:13:31 »
Sziasztok! Van egy kis problémám, ami kezdi szép nagyra kinőni magát:

Van hogy naponta kétszer is ilyen értesítést kapok: "Az sd kártya váratlanul eltávolításra került" (nem teljesen szó szerint).
Eleinte arra gyanakodtam hogy a Deezer app lehet a hibás, mivel mindig zenehallgatás közben lökte ki hirtelen a kártyát. De már többször láttam attól függetlenül is azóta (pl simán feloldás után).
Természetesen ilyenkor sem a fájl böngészőben, sem a Beállítások/Tarhely menüben nem látszik az sd. Csak reboot hozzá helyre.
Időközben sd kártyát (class2 -->class10) és romot (aokp 4.1.2. alapú -->cm 10.1 4.2.1 alapú) is váltottam. Az egyetlen átfedés talán a kernel lehet, ami az új 3-as HTC kernel.

Ha nem a kernel, akkor mi tud még okozni hasonló problémát? Mit tehetek?

Tapatalk app - Desire S

Valószínüleg a kernel lesz, próbáld meg kicserélni és nézd meg, hogy akkor is jelentkezik-e a probléma. Ha ez sem segit és sd kártyát is cseréltél akkor valószinüleg a géppel lesz a probléma, de ezt tartom a kevésbé valószínűnek! Hajrá :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #410 Dátum: 2013, 01 16, 20:21:16 »
Valószínüleg a kernel lesz, próbáld meg kicserélni és nézd meg, hogy akkor is jelentkezik-e a probléma. Ha ez sem segit és sd kártyát is cseréltél akkor valószinüleg a géppel lesz a probléma, de ezt tartom a kevésbé valószínűnek! Hajrá :)

Köszönöm, egy kis lökés jól jönne :) ROM-okat többször cserélgettem már, viszont kernelt nem.

Most ez a ROM van fent: You are not allowed to view links. Register or Login És igazából gőzöm sincs, hogy mindegy milyen kernelt flash-elek? Mondjuk innen: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dzsohny

Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #411 Dátum: 2013, 01 16, 22:42:46 »
Köszönöm, egy kis lökés jól jönne :) ROM-okat többször cserélgettem már, viszont kernelt nem.

Most ez a ROM van fent: You are not allowed to view links. Register or Login És igazából gőzöm sincs, hogy mindegy milyen kernelt flash-elek? Mondjuk innen: You are not allowed to view links. Register or Login

Jaj, most látom, hogy milyen romokat használsz :D az lesz a probléma! Hiszen hivatalos jellybean frissitest nem kapott a desire s, szoval ezek csak portok, ezert még elégge bugosak. Keress egy jol müködö sense-s romot, és nézd meg azzal akadnak-e gondjaid. Én a sabsa primeot ajánlom, megtalálod ugyanott xda-n! :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #412 Dátum: 2013, 01 16, 22:57:08 »
Jaj, most látom, hogy milyen romokat használsz :D az lesz a probléma! Hiszen hivatalos jellybean frissitest nem kapott a desire s, szoval ezek csak portok, ezert még elégge bugosak. Keress egy jol müködö sense-s romot, és nézd meg azzal akadnak-e gondjaid. Én a sabsa primeot ajánlom, megtalálod ugyanott xda-n! :)

Még egyszer köszönöm a tanácsot. A Sense-t már két év ismerem és sajnos nem nagyon kedveljük egymást. A HTC hardverét nagyon szeretem, de nálam a Vanilla Android a nyerő. Szétnézek mik a lehetőségek még.
Természetesen ha nem lesz más lehetőség, úgyis megfogadom amit írtál :)

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
« Reply #413 Dátum: 2013, 01 20, 12:51:24 »
Üdv Mindenkinek. Sikeresen sikerült frissíteni a Desire S-em a gyári ICS-re és sikerült véglegesen magyarítani is. :D Eddig nem tapasztaltam semmi komoly hátrányt a rendszerben.

Nem elérhető kemilke

• Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Samsung galaxy s mini, LG G2 mini
  • PDA ROM: l9195XXUBML4
« Reply #414 Dátum: 2013, 01 20, 15:01:58 »
Üdv Mindenkinek. Sikeresen sikerült frissíteni a Desire S-em a gyári ICS-re és sikerült véglegesen magyarítani is. :D Eddig nem tapasztaltam semmi komoly hátrányt a rendszerben.
Hello!

Meseld el, hogy sikerult?

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
« Reply #415 Dátum: 2013, 01 20, 17:28:54 »
Hello!

Meseld el, hogy sikerult?

Eddig ez segített a magyar nyelven.
Lépések:
1. Válassza a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válassza ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válassza ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresse ki a 'Customization Setting Provider'-t és válassza ki
5. Állítsa le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyja jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsa le és válaszoljon OK-val (válassza: Disable, majd OK)
8. Lépjen a programok közé (Home-All Apps) és keresse ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden a készüléken elérhető nyelv
Ezzel a megoldással sikerült magyarítani, újraindítás után is magyar marad minden. Vagy nem erre lettél volna kíváncsi?

Nem elérhető kemilke

• Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Samsung galaxy s mini, LG G2 mini
  • PDA ROM: l9195XXUBML4
« Reply #416 Dátum: 2013, 01 20, 21:30:38 »
Ezzel a megoldással sikerült magyarítani, újraindítás után is magyar marad minden. Vagy nem erre lettél volna kíváncsi?

Inkabb arra lettem volna kivancsi, hogy a Desire S gyari ICS-t hogy raktad fel es honnan?

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
« Reply #417 Dátum: 2013, 01 24, 17:41:06 »
Sziasztok! Készítettem egy leírást a ICS frissítés menetéről. Használjátok egészséggel. (Felelősséget természetesen nem vállalok  :) )

Készíts minden adatodról biztonsági mentést a frissítés előtt és másold biztonságos helyre a telefonról!!!
A frissítés megegyezik egy factory resettel (formázza a belső memóriát, de az SD-t nem bántja)

Töltsd le a Frissítéshez szükséges fájlt az alábbi oldalról:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
http://htcdev.com/devcenter/downloadsFelül a Device feliratú oszlopot gördítsd le majd válaszd ki a Desire S-t. Majd ezt követően az Android version oszlopot legördítve válaszd ki a 4.0-t. Kattints a Find Files feliratú gombra.
Ha mindent jól csináltál akkor, kiadja a Desire S-hez tartozó 4.0-ás Android verziókat.
A felsorolt verziók közül HTC WWE RUU 404MB méretű 14.01.401.2 szoftverszámú fájlt kell letölteni (kattints a sor végén a zöld nyílra). Ha minden rendben akkor megkezdődik a letöltés és letöltődik a következő fájl: RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068.zip

Letöltés befejezése után csomagold ki a fájlt, melynek tartalma:
HTC ROM Upgrade Utility.pdf (Leírás a frissítés menetéről)
RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed.exe

Töltsd le az alábbi oldalról a HTC Sync legfrissebb verzióját majd telepítsd:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.htc.com/hu/support/news.aspx?p_id=391&p_name=htc-desire-s
A telefont töltsd fel teljesen a frissítés előtt.
A képernyőzár funkciót kapcsold ki ha be van kapcsolva: Menü > Beállítások > Biztonság és itt ne legyen pipa ennél a lehetőségnél.

FONTOS!!! A Rootolt készülékkel rendelkezőknek vissza kell zárni a Hboot-ot telepítés előtt, különben nem fog működni a készülék telepítés után!
A telepítés alatt NE szakítsd meg az USB kapcsolatot, NE kapcsold ki a számítógépet, illetve NE indítsd újra azt.

Csatlakoztasd a telefont USB kábellel a PC-hez úgy, hogy a HTC Sync program felismerje. Ha ez megtörtént akkor indítsd el a RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed.exe-t és kövesd a megjelenő utasításokat.
Feltelepül a ICS kb 5-10 perc.

Az első indítás után még angol, de a fentebb írt módszerrel magyar nyelvűvé varázsolható.

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #418 Dátum: 2013, 03 08, 12:01:40 »
Az mitol lehet, hogy 780 mega elérheto belso tárhelyem van, és mégis állandóan kint van az ikon, hogy növeljem a tárhelyet?

Nem elérhető becy46

• PFC Fan
  • PDA: HTC Wildfire S
  • PDA ROM: Android 2.2.3
« Reply #419 Dátum: 2013, 04 01, 08:35:59 »
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!A HTC Dev.com-on nincsen desire s a listában akkor melyikre kell mennem.Már csináltam más HTC telokat de ennek addig nem akarok nekiállni amíg nem vagyok biztos benne.Segítsetek ebben HEEEELLLLPPPP!!Előre is köszi:D

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #420 Dátum: 2013, 04 01, 11:51:04 »
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!A HTC Dev.com-on nincsen desire s a listában akkor melyikre kell mennem.Már csináltam más HTC telokat de ennek addig nem akarok nekiállni amíg nem vagyok biztos benne.Segítsetek ebben HEEEELLLLPPPP!!Előre is köszi:D

Szia!
Ha jól emlékszem én az "All other supported models"-t választottam.

Nem elérhető becy46

• PFC Fan
  • PDA: HTC Wildfire S
  • PDA ROM: Android 2.2.3
« Reply #421 Dátum: 2013, 04 01, 15:32:13 »
Jó lett köszi.Van egy nagy gondom.Megcsináltam az unlockot.Telepítettem a recoveryt/5.0.2.0-verziót/,rootoltam superuser meg is jelent.Raktam rá egy custom romot.De valamiért elakad a bootnál/fehér képernyő HTC felirat/.Ezután visszaakartam állítani a gyári lementett romot de ott is ugyanúgy beakad.Segítsetek HHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #422 Dátum: 2013, 04 02, 12:54:02 »
Jó lett köszi.Van egy nagy gondom.Megcsináltam az unlockot.Telepítettem a recoveryt/5.0.2.0-verziót/,rootoltam superuser meg is jelent.Raktam rá egy custom romot.De valamiért elakad a bootnál/fehér képernyő HTC felirat/.Ezután visszaakartam állítani a gyári lementett romot de ott is ugyanúgy beakad.Segítsetek HHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP

Van egy boot.img fájl a ROM .zipjében, amit a rom telepítése után indítani kell parancssorral.
Ennek a leírásnak (You are not allowed to view links. Register or Login) a 4. pontját olvasd el.

Nem elérhető Batuka

• PDA: IPhone 4
« Reply #423 Dátum: 2013, 04 05, 19:46:45 »
Üdv mindenkinek!!!

Segítsen aki tud, a problémám a következő:
S-Off nem megy a DESIRE s telómon, leírás szerint csináltam mindent, de a következő hibaüzenetet kapom a revolutionary-0.4pre4-ben: "Your device: saga, witj HBOOT 2.00.0002 is not supported at this time"

Tud valaki valami megoldást erre?

Köszönöm
Üdv:

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #424 Dátum: 2013, 04 05, 23:41:27 »
Sajnos ezt a HBOOT verziót nem szereti a Revolutionary...
Ha jól tudom két megoldás van: downgrade hboot, vagy htcdev-en keresztüli feloldás.

Ezeknek próbálj utánanézni.

Tapatalk app - Desire S