2024, 12 19, 05:26:50

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84934 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TCsalogany

• PDA: Oneplus Two
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2012, 10 09, 19:44:07 »
Sziasztok.Az volna a kérdésem.Gyári ics-m van,hogy tudom visszarakni a gyári 2.3.3-at vagy a 2.3.5-öt?

Nem elérhető szerpp

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: 2.13.61.3
« Reply #376 Dátum: 2012, 10 09, 23:54:31 »
Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis HELP-re feltettem a DS telefonomra az RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed RUU-t és azóta nem bootol be. A recovery sem megy mert update-et akar ha azt futtatom akkor is ugyan ez a folyamat vége.
Valaki valami megoldás?

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #377 Dátum: 2012, 10 10, 08:11:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy ha több percig ugyanazt a programot futtatom, és nem kapcsolom ki közben a képernyőt,és utána mondjuk a főképernyőre ugrok, akkor olyan, mintha bele égett volna az előző program a képernyőbe. Tehát halványan látszik. Nem tudom, hogy érthető-e. Egy idő után eltűnik, de kissé zavaró. Nem tudom, hogy szoftveres-e a probléma, mert most a htcdev-ről leszedett ICS van rajta, gyári rom volt rajta előtte is, és azon is jelentkezett. Kb. fél éves a telefonom.

Köszi előre is a választ!

Ilyen beégés szeru dologgal valahol találkoztam én is a telefonomon, de engem eddig nem zavart, mert nem tényleges beégésrol van szó.

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
« Reply #378 Dátum: 2012, 10 10, 18:13:17 »
Ilyen beégés szeru dologgal valahol találkoztam én is a telefonomon, de engem eddig nem zavart, mert nem tényleges beégésrol van szó.
Ezt nekem is csinálja gyári GB-n és ICE_DS_v5-ön is.
Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető aaandraaas

• PFC Fan
  • PDA: SGS
  • PDA ROM: 2.2.3
« Reply #379 Dátum: 2012, 10 27, 21:25:32 »
hát sziasztok!

mókás helyzet állt elő. eladtam egy nagyon kedves barátomnak a desire s-em, ami akkor 5 hónapos volt, gyári garanciával. annyi kérése volt, hogy valami gyári rommal adjam, azzal kapta. viszont a root és a touch recovery megmaradt. na erre meghalt az érintője és most csak akkor tudja leadni garba, ha visszacsinálom a bulit. a root sikerült. aztán addig küszködtem, hogy már beragad a htc logoba. továbbá a recovery is touch. ruu nem megy fel, htc logobol nem jön ki. igazi kihívás ez most, csak sajnos nekem elfogyott a kitartásom. napok óta keresgélek, olvasgatok.

tehát arra volna szükségem, hogy a recovery és a rom gyári legyen.

kérlek benneteket, segítsetek rajtam! :)

köszönöm! :)

Nem elérhető acul

• PFC Fan
  • PDA: htc desire s,nexus 4,nexus 5
  • PDA ROM: slimkat
« Reply #380 Dátum: 2012, 10 28, 07:12:51 »
Nézted az XDA oldalain?

Nem elérhető acul

• PFC Fan
« Reply #381 Dátum: 2012, 10 28, 07:16:49 »
milyen recoveryt használsz?millyen ROM-ot akarsz visszarakni?melyik RUU-t?A HTC dev-ről nyitottad a bootloadert?

Nem elérhető Hipermang

• HTC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO Nextgen
  • PDA: Huawei P20 Pro / Samsung Galaxy Note 10+ 5G
« Reply #382 Dátum: 2012, 11 11, 00:26:28 »
Sziasztok!
Van egy angol orange-s desire s telónk, amit a szolgáltató letíltott angliában, lehet bele életét lehelni valahogy?
Gondolok itt rootolásra + főzött rom.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #383 Dátum: 2012, 11 11, 00:43:01 »
Sziasztok!
Van egy angol orange-s desire s telónk, amit a szolgáltató letíltott angliában, lehet bele életét lehelni valahogy?
Gondolok itt rootolásra + főzött rom.

Tudtommal az IMEI tiltása nemzetközi, azaz sehol nem fogsz tudni fellépni a telefonnal hálózatra.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Hipermang

• HTC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO Nextgen
  • PDA: Huawei P20 Pro / Samsung Galaxy Note 10+ 5G
« Reply #384 Dátum: 2012, 11 11, 01:03:44 »
Tudtommal az IMEI tiltása nemzetközi, azaz sehol nem fogsz tudni fellépni a telefonnal hálózatra.

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #385 Dátum: 2012, 11 11, 02:35:24 »
Ráadásul én kint szeretném használni. Az IMEI valahogy változtatható?

Hát tudtommal nem, de a nagyobb gond hogy illegális tehat kerülni kéne ezt a témát koszi. Fórum szabályzat.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető solarenqu

• PFC Fan
  • PDA: desire s
  • PDA ROM: ics
« Reply #386 Dátum: 2012, 11 14, 21:46:02 »
Sziasztok, feltelepitettem a htc oldalarolletoltott ics frissitest, es nincs benne magyar nyelv, bar a WWE es az EU is arra utalt hogy lesz.. :( letezik valamilyen megoldas hogy magyar legyen a keszulek? ha az ics-en belul nem akkor esetleglehetseges a downgrade olyan romra amiben van magyar nyelv?

koszi a valaszt elore is!

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #387 Dátum: 2012, 11 15, 00:53:47 »
Sziasztok, feltelepitettem a htc oldalarolletoltott ics frissitest, es nincs benne magyar nyelv, bar a WWE es az EU is arra utalt hogy lesz.. :( letezik valamilyen megoldas hogy magyar legyen a keszulek? ha az ics-en belul nem akkor esetleglehetseges a downgrade olyan romra amiben van magyar nyelv?

koszi a valaszt elore is!

Play : morelocal2 telepít magyar kivalaszt és örül ;)

HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető solarenqu

• PFC Fan
  • PDA: desire s
  • PDA ROM: ics
« Reply #388 Dátum: 2012, 11 15, 05:13:00 »
aaaaa köszi szépen! :) magyar lett :)

Nem elérhető acul

• PFC Fan
« Reply #389 Dátum: 2012, 11 22, 16:10:56 »
Szevasztok!
Srácok!
Nem tudja v.ki,hogy lehet a Pdroidot használni CM10 4.1.2-es ROM-on?
Köszi előre is.

Nem elérhető robin34

• PFC Fan
  • PDA ROM: gyári
« Reply #390 Dátum: 2012, 11 22, 18:14:48 »
Olyan kérdésem lenne, hogy a gta 3 miért nem működik egyik ics romon se. Most sabsa prime 8.5-ös van rajta, de ezen se működik. Kb 2 percet fut a játék ezután megfagy és ki kell szedni az akkumulátorát.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #391 Dátum: 2012, 11 23, 17:16:19 »
Olyan kérdésem lenne, hogy a gta 3 miért nem működik egyik ics romon se. Most sabsa prime 8.5-ös van rajta, de ezen se működik. Kb 2 percet fut a játék ezután megfagy és ki kell szedni az akkumulátorát.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről
nem ismerem ezt a játékot, de lehet nem kompatibilis az ics-el? Vagy esetleg a Desire s -ben lévő erő kevés neki, sok minden lehet a probléma sajnos ha nem megy akkor nem megy, erre nem nagyon van megoldás

Nem elérhető robin34

• PFC Fan
« Reply #392 Dátum: 2012, 11 24, 10:57:58 »
Csak azért kérdeztem, mert amikor még gingerbread volt rajta, akkor szépen futott, úgy hogy elvileg kompatibilis a desire s-el. Csak mióta ics van rajta azóta nem fut a játék (gta 3). Az eredeti ics-n (nem főzött rom) pl: htc one s, x fut. Ezért gondolom hogy az ics-vel is kompatibilis.

Nem elérhető kemilke

• Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Samsung galaxy s mini, LG G2 mini
  • PDA ROM: l9195XXUBML4
« Reply #393 Dátum: 2012, 12 02, 15:45:08 »
Feltelepitettem a Bigg Buttons billentyuzetet, meg is jelenik a beallitasok----nyelv es billentyuzet-----Bigg buttons kipipalva es megis az eredeti billentyuzet megy mindig, hogyan lehetne felcserelni mert nekem a bigg buttons kellene? Probaltam egy galaxy mini-n es azon megy jol :( Van valami trukk? vagy en vagyok bena....

Nem elérhető robin34

• PFC Fan
« Reply #394 Dátum: 2012, 12 04, 13:06:17 »
Feltelepitettem a Bigg Buttons billentyuzetet, meg is jelenik a beallitasok----nyelv es billentyuzet-----Bigg buttons kipipalva es megis az eredeti billentyuzet megy mindig, hogyan lehetne felcserelni mert nekem a bigg buttons kellene? Probaltam egy galaxy mini-n es azon megy jol :( Van valami trukk? vagy en vagyok bena....
Kedves Kemilke: Bemész egy olyan helyre ahol tudsz írni pl: google, és sokáig ráböksz és meg fog jelenni, ahol be tudod állítani a big buttonst.

Nem elérhető kemilke

• Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Samsung galaxy s mini, LG G2 mini
  • PDA ROM: l9195XXUBML4
« Reply #395 Dátum: 2012, 12 04, 23:09:29 »
Kedves Kemilke: Bemész egy olyan helyre ahol tudsz írni pl: google, és sokáig ráböksz és meg fog jelenni, ahol be tudod állítani a big buttonst.

Koszonom szepen, sikerult :)

Nem elérhető bakos1991

• PFC Fan
  • PDA: Htc Desire S
  • PDA ROM: Htc sense 3.0
« Reply #396 Dátum: 2012, 12 26, 17:52:55 »
Helló, Sajnos nem tudom S-offolni a telefont mert amikor revolutionary.EXE-t elindítom azt írja, hogy: HBOOT 2.00.0002 is not supported at this time. Előre is köszi a segítséget. (az s-off lépései, lépésről-lépésre megcsináltam újra indítottam a gépet ... és mindig ezt dobja ki revolutionary.exe-nél) :/  :'(

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #397 Dátum: 2012, 12 26, 18:39:11 »
Helló, Sajnos nem tudom S-offolni a telefont mert amikor revolutionary.EXE-t elindítom azt írja, hogy: HBOOT 2.00.0002 is not supported at this time. Előre is köszi a segítséget. (az s-off lépései, lépésről-lépésre megcsináltam újra indítottam a gépet ... és mindig ezt dobja ki revolutionary.exe-nél) :/  :'(

Mert a 2.0....hboot verziora még nincs soff, csak htcdev unlock, de ez garancia vezetéssel jár.

Nem elérhető joni870303

• PDA: desire, hero
« Reply #398 Dátum: 2013, 01 04, 00:59:59 »
Sziasztok!

Van egy Desire S-em. Próbálom a fórumban leírtak szerint rootolni, de az Ginger Break nem reagál semmire, a Super One Click pedig rootolja, de amikor újraindítom mintha semmi sem történt volna.

Valaki tud segíteni SOS a dolog.

Előre is köszi!

Nem elérhető tom485

• PFC Fan
    • TOM485 Website
  • Navigáció / Navigation: HTC Desire S
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #399 Dátum: 2013, 01 04, 06:23:46 »
Azért tűnik úgy, hogy nem történt semmi, mert nem is történt :)

Az oldalon leírtak szerint csinálod sikerülni fog, csak figyelmesen olvass, és pontosan kövesd az utasításokat!

Menni fog, hidd el!
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok pedig tele vannak kételyekkel.