2024, 12 19, 14:17:49

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84939 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Attilka

• Nem: Férfi
    • Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #350 Dátum: 2012, 09 22, 20:06:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Gyári ICS? Egyik ismerősömnek ilyen telefonja van, de neki még nem ajánl fel frissítést. :(

Nem is fogja, a htcdev-ről kell leszedni, mert csak fejlesztői verzió van belőle.
Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #351 Dátum: 2012, 09 22, 20:08:38 »

Nem is fogja, a htcdev-ről kell leszedni, mert csak fejlesztői verzió van belőle.

Aha, köszi. Akkor hivatalos nem is lesz?

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #352 Dátum: 2012, 09 22, 20:12:11 »
Aha, köszi. Akkor hivatalos nem is lesz?

Ez hivatalos és viszonylag stabil is, csak mikor feltelepíted, akkor a memóriakártya kivételével minden partíciót formáz, azaz minden adat elveszik. Egy ismert hibája van: ha facebook-on vagy egyéb csevegőprogramban linket akarsz megnyitni, akkor összeomlik a program. Asszem rootolt készülék estében van megoldás, de azt most fejből nemtudom (pedig nekem is szükségem lenne rá, szal ha valaki tudja, akkor pls ne tartsa magába :)).

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #353 Dátum: 2012, 09 22, 20:14:15 »
Sziasztok!

Találtam az egyik hozzászólás alatt egy hboot verziót azzal mit kell csinálni?

Bizonyos romok megkövetelik a legfrissebbet (pl gyári ICs), akkor kell letölteni, rátenni a memóriakártyán a gyökérbe és recovery-ből beflash-elni.

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
« Reply #354 Dátum: 2012, 09 22, 20:16:09 »
Sziasztok!

Tudtok olyan programot, ami ha megmozdítom a telót, akkor elkezd visítani, míg be nem írok egy előre beállított jelszót?

Köszi!

Erre nincs vkinek 5lete?

Nem elérhető rtitusz

Re: Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #355 Dátum: 2012, 09 22, 20:28:34 »

Ez hivatalos és viszonylag stabil is, csak mikor feltelepíted, akkor a memóriakártya kivételével minden partíciót formáz, azaz minden adat elveszik. Egy ismert hibája van: ha facebook-on vagy egyéb csevegőprogramban linket akarsz megnyitni, akkor összeomlik a program. Asszem rootolt készülék estében van megoldás, de azt most fejből nemtudom (pedig nekem is szükségem lenne rá, szal ha valaki tudja, akkor pls ne tartsa magába :)).

Köszi, akkor majd meglessük a htcdeven. :)

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
Re: Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #356 Dátum: 2012, 09 22, 20:37:17 »
Köszi, akkor majd meglessük a htcdeven. :)

nincs mit! :)

Nem elérhető teabee

• PDA ROM: CoolDroid Revolution v 7.0
« Reply #357 Dátum: 2012, 09 23, 18:02:00 »
Üdv Mindenkinek. Segítséget kérnék.
Sokat kínlódtam ,hogy főzött romot tudjak feltenni a DS-re. Eljutottam a rootig ,mentést készítettem az androidról, de mégsem jutottam el addig,hogy feltegyek egy főzött romot.
Visszazártam a bootloadert és feltettem a gyári 4.0.4-et. Újra nyitottam a booloadert stb.. mert szükségem volna a   root jogra de a SoneC 2.3.3 is kimered egy lépésnél. a 2.2 persze ismeretlen OS-t talál. Kérdésem az volna mi lehet a gondja a proginak?
 :ima:

Köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető iffilyn

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA ROM: 2.00.0002
« Reply #358 Dátum: 2012, 09 23, 20:51:38 »
Sziasztok!

Már 2 hete ilyen teló tulajdonosa vagyok, és felmerült pár kérdésem :)

Az lenne az 1ik, hogy van 1-2 weboldal, amit nem nyit meg a telóm, az elején még megnyitotta, de azóta cask tölt, tölt, tölt és semmi sem történik (ezek flash alapú oldalak)

A másik meg az lenne, hogy elvileg jövő héten fogják rátenni a ICS 4.0, és előtte szeretném lementeni a feltelepített játék mentéseimet, ez megoldható valahogyan?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Nem elérhető iffilyn

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA ROM: 2.00.0002
« Reply #359 Dátum: 2012, 09 23, 20:57:24 »
Sziasztok, egy ismerősömnek van ilyen telefonja, és a probléma az, hogy gyakran random újraindul, vagy csak teljesen lefagy, de annyira, hogy csak az aksi kivétel segít. (Az akkumulátor fedő már lötyög, annyit lett levéve.) Van hogy naponta többször is előfordul az eset. Mikor feláll a rendszer, kap egy hibaüzenetet, hogy a telefon egy váratlan rendszerösszeomlás után állt helyre, és hogy kívánja-e továbbítani az infót a htc felé. Volt már szervizben, kapott új szoftvert, factory reset is volt, még sincs előre lépés az ügyben. A szerviz is csak vakarja a feje búbját. Találkozott már valaki ilyennel?

Szia!

Nem tudom, hogy megoldódott-e a problémád, de nekem is ezt csinálta a telóm, de már az első pár napban... Én felhívtam azokat, ahonnan vettem és kicserélték a készülékemet (legalábbis azt mondták :D), azóta nem csinált ilyet...

Nem elérhető rtitusz

« Reply #360 Dátum: 2012, 09 23, 21:32:07 »
Szia!

Nem tudom, hogy megoldódott-e a problémád, de nekem is ezt csinálta a telóm, de már az első pár napban... Én felhívtam azokat, ahonnan vettem és kicserélték a készülékemet (legalábbis azt mondták :D), azóta nem csinált ilyet...

Nem oldódott meg sajnos, ma is újra indult egyszer... :( Szerintem már idő közben a garanciája is lejárt.

Nem elérhető teabee

• PDA ROM: CoolDroid Revolution v 7.0
« Reply #361 Dátum: 2012, 09 24, 19:40:47 »
Üdv Mindenkinek. Segítséget kérnék.
Sokat kínlódtam ,hogy főzött romot tudjak feltenni a DS-re. Eljutottam a rootig ,mentést készítettem az androidról, de mégsem jutottam el addig,hogy feltegyek egy főzött romot.
Visszazártam a bootloadert és feltettem a gyári 4.0.4-et. Újra nyitottam a booloadert stb.. mert szükségem volna a   root jogra de a SoneC 2.3.3 is kimered egy lépésnél. a 2.2 persze ismeretlen OS-t talál. Kérdésem az volna mi lehet a gondja a proginak?
 :ima:

Köszönöm a válaszokat.
Mindent sikerült megoldani  hála a Fórumon lévő nagyszerű embereknek!
Sikerült feltenni a CoolDroid Revolution v 7.0-t Desire S-re. :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető tom485

• PFC Fan
    • TOM485 Website
  • Navigáció / Navigation: HTC Desire S
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #362 Dátum: 2012, 09 25, 08:50:25 »
Üdv!

Keresek olyan hozzáértőt aki tudna egy olyan romot feltenni a telefonomra amiben Nem tűnik el állandóan a kikapcsoló menü.
Én már próbáltam leírások alapján, de Nem ment :( téglát pedig Nem gyártanék.
Előre is köszönöm.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok pedig tele vannak kételyekkel.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #363 Dátum: 2012, 10 02, 09:13:46 »
Üdv!

Keresek olyan hozzáértőt aki tudna egy olyan romot feltenni a telefonomra amiben Nem tűnik el állandóan a kikapcsoló menü.
Én már próbáltam leírások alapján, de Nem ment :( téglát pedig Nem gyártanék.
Előre is köszönöm.

Szia! unlokkolva van a vas, vagy gyári romra gondoltál. :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető tom485

• PFC Fan
    • TOM485 Website
« Reply #364 Dátum: 2012, 10 02, 09:40:30 »
Unlockolva van, de a recovery IMG nem akart felmenni, ezért nem erőltettem tovább, nehogy ....  nem gyári romot szeretnék, hanem olyat ami sokaknak bevált már.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok pedig tele vannak kételyekkel.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #365 Dátum: 2012, 10 02, 10:20:47 »
Unlockolva van, de a recovery IMG nem akart felmenni, ezért nem erőltettem tovább, nehogy ....  nem gyári romot szeretnék, hanem olyat ami sokaknak bevált már.

Semmi baj Milyen romra gondoltál. 4.1.01-re akkór ezt ted fel  You are not allowed to view links. Register or Login   nekem is ez van fent. Nekem bejött.
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető tom485

• PFC Fan
    • TOM485 Website
« Reply #366 Dátum: 2012, 10 02, 10:23:30 »
:) baj nincs, mert a rootolásig sem jutottam el!

Nem elérhető szerpp

• PFC Fan
  • PDA ROM: 2.13.61.3
« Reply #367 Dátum: 2012, 10 02, 14:43:42 »
sziasztok!

tudna valaki segíteni mert egy picit elakadtam a telefont már sikerült rootolni superone click-kel, de az S-OFF az nem megy a HBOOT verziom 2.xx ezt ugye downgradelni kell na ezt is megprobáltam elvileg sikerült is de amikor az RUU-val próbálkozok akkor Customer ID error-ral megáll.

Mit csinálok rosszul?

Köszönöm

Nem elérhető aaandraaas

• PFC Fan
  • PDA: SGS
  • PDA ROM: 2.2.3
« Reply #368 Dátum: 2012, 10 03, 21:21:10 »
siasztok!

desire s-em touch-a elpusztult, illetve féligmeddig, mert bizonyos helyeken még reagál az érintésre.
viszont root-olva van, custom rom-mal. az volna a kérdésem, hogy hogyan tudom visszaállítani gyári állapotára, hogy nyugodt szívvel adjam le a HTC-nek kijelzőcserére?

Köszi! :)

Nem elérhető tom485

• PFC Fan
    • TOM485 Website
« Reply #369 Dátum: 2012, 10 05, 10:43:20 »

Köszönet teabee-nek és balla62 nek a segítségért!
Megoldottuk a rootolást, így már tudok bármilyen főzött ROM-ot telepíteni. ^-^

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #370 Dátum: 2012, 10 05, 15:18:30 »
Ez buli, de még egyszer szeretnék meg kérni mindenkit hogy a megoldások ide is kerüljenek ki. Nagyon köszönöm.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető tom485

• PFC Fan
    • TOM485 Website
« Reply #371 Dátum: 2012, 10 05, 17:48:18 »
Ez buli, de még egyszer szeretnék meg kérni mindenkit hogy a megoldások ide is kerüljenek ki. Nagyon köszönöm.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

Elnézést kérek utólag is, de nem volt megoldás, illetve az volt a megoldás ami itt az oldalon már többször le lett írva, csak én értetlenebb voltam az átlagnál is! :)

Még egyszer elnézést kérek!

Nem elérhető unikornia

• PFC Fan
  • PDA ROM: Gingerbread 2.3
« Reply #372 Dátum: 2012, 10 07, 11:19:05 »
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy ha több percig ugyanazt a programot futtatom, és nem kapcsolom ki közben a képernyőt,és utána mondjuk a főképernyőre ugrok, akkor olyan, mintha bele égett volna az előző program a képernyőbe. Tehát halványan látszik. Nem tudom, hogy érthető-e. Egy idő után eltűnik, de kissé zavaró. Nem tudom, hogy szoftveres-e a probléma, mert most a htcdev-ről leszedett ICS van rajta, gyári rom volt rajta előtte is, és azon is jelentkezett. Kb. fél éves a telefonom.

Köszi előre is a választ!

Nem elérhető Solyomjoci

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: v5
Desire S - Kihangosító
« Reply #373 Dátum: 2012, 10 09, 12:03:51 »
Hali, autós kihangosító terén valaki érdekelt?
Találtam egy patent kihangosítót, csak szeretnék véleményt kérni, hátha használja valaki. Megerősítés kellene ;)
--j

Nem elérhető zolkoe

• PFC Fan
  • PDA ROM: Android 2.3.3
« Reply #374 Dátum: 2012, 10 09, 14:17:37 »
Hellobello,
a problémám nem kicsi.
Tegnap rá találtam a (hivatalos?) ICS frissítésre;
RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068.exe

vidáman fel is pattintottam, (utólag utána olvastam, hogy S-OFF -os telokra csak saját felelősségre) mikor befejezte az update-et, ujraindult, majd a képernyőn csak a nagy büdös feketeség jött be.
Bementem a HBOOT-ba, hogy majd Recovery-be vissza rakok egy főzött romot, persze már furcsállottam, mikor kiírta hogy No image or crashed image.. najo, akkor irány a recovery. Azt se találja. HBOOT-bol vissza tudtam tenni a hivatalos Android 2.3.3-t (Fastboot Usb-vel. Mondjuk itt már CSAK így tudtam bármit is csinálni a teloval)
Később találtam clockworkmod-hoz image file-t (recovery-clockwork-5.0.2.0-saga.img) amit fel tudtam tenni (így bejött a recovery, de installálni romot nem tudtam), de még igy is problémázik a superuser jogosultság miatt amint elindítom a rom managert. 4ext-t is kipróbáltam, detto.. (system (x)bin su file missing). Ami ugye nélkülözhetetlen egy rootolt telefonrol. Végül ezt is meg találtam root.zip file-ba... Bementem a recoverybe, majd 'install .zip from sd card' sikeresen meg csinálta... De a probléma nem szűnt meg.
Hogy mi lenne a kérdésem... fingom nincs. Most vagyok azon a ponton, hogy leszarom. Azért a hozzászólásokat köszönöm előre is!
Szép napot!