Hellobello,
a problémám nem kicsi.
Tegnap rá találtam a (hivatalos?) ICS frissítésre;
RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068.exe
vidáman fel is pattintottam, (utólag utána olvastam, hogy S-OFF -os telokra csak saját felelősségre) mikor befejezte az update-et, ujraindult, majd a képernyőn csak a nagy büdös feketeség jött be.
Bementem a HBOOT-ba, hogy majd Recovery-be vissza rakok egy főzött romot, persze már furcsállottam, mikor kiírta hogy No image or crashed image.. najo, akkor irány a recovery. Azt se találja. HBOOT-bol vissza tudtam tenni a hivatalos Android 2.3.3-t (Fastboot Usb-vel. Mondjuk itt már CSAK így tudtam bármit is csinálni a teloval)
Később találtam clockworkmod-hoz image file-t (recovery-clockwork-5.0.2.0-saga.img) amit fel tudtam tenni (így bejött a recovery, de installálni romot nem tudtam), de még igy is problémázik a superuser jogosultság miatt amint elindítom a rom managert. 4ext-t is kipróbáltam, detto.. (system (x)bin su file missing). Ami ugye nélkülözhetetlen egy rootolt telefonrol. Végül ezt is meg találtam root.zip file-ba... Bementem a recoverybe, majd 'install .zip from sd card' sikeresen meg csinálta... De a probléma nem szűnt meg.
Hogy mi lenne a kérdésem... fingom nincs. Most vagyok azon a ponton, hogy leszarom. Azért a hozzászólásokat köszönöm előre is!
Szép napot!