2024, 12 19, 17:01:21

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84943 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető cL3r1cK

• Nem: Férfi
  • PDA: N5
  • PDA ROM: 5.0.1 stock
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2012, 06 21, 22:32:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mit? :D

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Hogy az ora mennyire ki van dolgozva. Mintha tenyleg tarcsas lenne.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #301 Dátum: 2012, 06 24, 13:14:32 »
 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a főképernyőn a láblécben található App list gomb funkcióját meg lehet változtatni (lehetőleg root nélkül)? Azért kérdezem, mert leszedtem egy másik menü programot, amiben lehet mappákat létrehozni, azt szeretném beállítani erre a gombra.
Köszi előre is!

Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #302 Dátum: 2012, 06 24, 20:52:57 »
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a főképernyőn a láblécben található App list gomb funkcióját meg lehet változtatni (lehetőleg root nélkül)? Azért kérdezem, mert leszedtem egy másik menü programot, amiben lehet mappákat létrehozni, azt szeretném beállítani erre a gombra.
Köszi előre is!

Én nem tudok róla.

Nem elérhető cL3r1cK

• PDA: N5
  • PDA ROM: 5.0.1 stock
« Reply #303 Dátum: 2012, 06 26, 20:54:42 »
Csak kíváncsiságból, nektek mennyi idő alatt merül le a telefonotok, ha egész nap csak telefonáltok, tehát semmi navigáció, nyomkodás stb.? Az enyém négy hónapos. Naponta átlagban 1-1,5 órát beszélek. Délután 14-15 óra körül már alig 30%-on van. A háttérben frissít a Gmail, Facebook, RSS reader és a Sense Weather. Rendeltem már akksit hozzá, de arra is gondoltam, hogy esetleg a ROM rossz amit használok, bár stock 2.3.5 HTC Sense...

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
« Reply #304 Dátum: 2012, 06 27, 19:00:09 »
Tapasztalataim szerint abszolút romfüggő, nekem volt már ami egy napot sem bírt, de azért a mostaniak amiket használtam a tiédhez hasonló igénybevételű napokon azért jobban bírták  :)
"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető Misi80

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #305 Dátum: 2012, 06 28, 18:07:34 »
Aki keres, az talál. Igaz? :D

BTW, valaki megcsinálta már így? Nagy a brick esélye? :)

Sziasztok!

Tudna valaki egy jó magyar fordítást csinálni erről a root megoldásról?

Nem elérhető Istvanka35

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: HTC Desire s
  • PDA: htc deire s
  • PDA ROM: 2.10.401.8
« Reply #306 Dátum: 2012, 07 04, 18:58:48 »
Sziasztok,én még nagyon uj vagyok itt,de van egy htc desire s készülékem amit szeretnék ha az s-off bol s-on legyen,de sehogysem akarar sikerüéni,ja meg egy magyar menü is jo lenne a telomra,ha valaki jártas ebben ,légyszi irja le h mit tegyek,mert tanácstalan vagyok kőszi előre is  minden segitséget,és őrülők h találtam egy ilyen honlapot mint ez.ime a Hboot-2.00.0002. a kis rozsaszin ikonban felül az van h locked.saga pvt ship s-on rl
radio-3822.10.08.04_M. aNDROID VERSION 2.3.5. htc sense version 3.0   software number: 2.10.401.8. Várom a segitséget h mit tegyek,Kőszi :taps: :taps: ;) ;)

Nem elérhető Attilka

• Nohab-M61
  • Navigáció / Navigation: GMaps
  • PDA ROM: ICE DS v5 (ICs + Sense 3.6)
« Reply #307 Dátum: 2012, 07 22, 22:32:39 »
Szerintetek ez megy DS-en? You are not allowed to view links. Register or Login Az én gépem nem root-olt, így nemtudtam kipróbálni.
Üzemképes Nokia 3120-est keresek!

Nem elérhető azsoho

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc blackstone
  • PDA ROM: kwbr 2.9.2 1.59 2.1
« Reply #308 Dátum: 2012, 07 26, 14:33:32 »
skacok, valaki tud segíteni nekem desire s gps port illetve baud beéllítással?

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA ROM: -
« Reply #309 Dátum: 2012, 08 06, 20:41:32 »
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy esetleg már valaki kapott frissítést a HTC-től esetleg, tudok valami infot? Vagy esetleg a Desire S ICS frissítés a Desire HD sorsára jut azaz nem kap ICS-t? A frissítési blog szerint már meg kellett volna kapni, de még nem érkezett meg.

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
« Reply #310 Dátum: 2012, 08 07, 00:14:57 »
Xda-n már írtak ilyen kínai frissitésekről, sőt van "hivatalos" rom is. Személyszerint nem próbáltam, mert nem nagyon vonz a 3.6os sense :D

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #311 Dátum: 2012, 08 19, 13:50:20 »
Sziasztok, egy ismerősömnek van ilyen telefonja, és a probléma az, hogy gyakran random újraindul, vagy csak teljesen lefagy, de annyira, hogy csak az aksi kivétel segít. (Az akkumulátor fedő már lötyög, annyit lett levéve.) Van hogy naponta többször is előfordul az eset. Mikor feláll a rendszer, kap egy hibaüzenetet, hogy a telefon egy váratlan rendszerösszeomlás után állt helyre, és hogy kívánja-e továbbítani az infót a htc felé. Volt már szervizben, kapott új szoftvert, factory reset is volt, még sincs előre lépés az ügyben. A szerviz is csak vakarja a feje búbját. Találkozott már valaki ilyennel?
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető hav

• Navigáció / Navigation: Wayteq X820bt
  • PDA: Samsung Galaxy i9505, i9300, Ipad 2
  • PDA ROM: 5.0.1, 4.3, 8.3
« Reply #312 Dátum: 2012, 08 21, 09:59:27 »
Illetve próbáld meg felrakni az advanced wifi lock nevű progit a marketbol ez ingyenes, hátha segít. Nem kell semmit csinálni csak instal és elinditod.

Küldve az én MT11i-emről Tapatalk használatával.

Üdv!

Egy fél évvel ezelőtt ezzel a válaszoddal megoldottad a problémámat a tegnap előtti napig :). A gondom az volt, hogy a készülék nem tudott visszajönni stand by állapotból, lefagyott. Ezt értsd úgy, hogy a felső gombbal lezárod a készüléket és pár másodperc után kifagy (ezt csak akkor produkálja, ha nincs töltőn. Töltőn minden rendben vele). Ajánlottad a A. W. L progit és a feltelepítése után azonnal megoldotta a problémát. Viszont kezdett sántikálni így fél év után a rendszer, ezért csináltam egy visszaállítást rajta. Miután ez megtörtént AWL vissza, úgy tűnt semmi gond, de egy bizonyos idő után elkezdte ezt a fagyást ismét. Úgy veszem észre, addig nincs gond, míg a készülék nem kerül töltőre. Töltés után ha elveszti a wifi jelét (kimegyünk a lakásból) kifagy. Esetleg nincs valami mentőötleted ismét? Kár lenne ezért a készülékért... :'( :'(

Ui.: Ami még érdekes, és többek között ezért is lett visszaállítva alap helyzetre, hogy elkezdett az AWL sokat fogyasztani, volt hogy az akku 45%át megette valamiért. Régebben 2-3%al el volt.

Előre is köszi!

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #313 Dátum: 2012, 08 21, 16:19:26 »
Hu ez most hirtelen jött, körbe nézek mi lehet a gond, nekem már régen nincs meg a dedire s téglát csináltam belőle :):) de körbe nézek es irok mi lehet, bár lehet így elsőre akár hardware hiba is, nincs már rá garancia? Ha van érdemes egy próbát tenni vele hátha menni fog. De azért meg nézem neked hátha találok valamit erről a problémáról. Üdv.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető hav

« Reply #314 Dátum: 2012, 08 21, 16:28:08 »
Hu ez most hirtelen jött, körbe nézek mi lehet a gond, nekem már régen nincs meg a dedire s téglát csináltam belőle :):) de körbe nézek es irok mi lehet, bár lehet így elsőre akár hardware hiba is, nincs már rá garancia? Ha van érdemes egy próbát tenni vele hátha menni fog. De azért meg nézem neked hátha találok valamit erről a problémáról. Üdv.

Gari sajnos nincs rá. Megköszönném, ha utána néznél. Asszony telója, és annó én beszéltem rá erre... Én azért gondolom, hogy csak szoftveres hiba lehet, mert fél évig, amíg nem történt meg a visszaállítás az AWL segítségével hiba nélkül üzemelt. Egyébként egy ROM melyik része felelős a Wifi vezérléséért?

Nem elérhető hav

« Reply #315 Dátum: 2012, 08 21, 20:01:42 »
Gari sajnos nincs rá. Megköszönném, ha utána néznél. Asszony telója, és annó én beszéltem rá erre... Én azért gondolom, hogy csak szoftveres hiba lehet, mert fél évig, amíg nem történt meg a visszaállítás az AWL segítségével hiba nélkül üzemelt. Egyébként egy ROM melyik része felelős a Wifi vezérléséért?

Esetleg egy radio csere segithet a dolgon szerintetek?

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #316 Dátum: 2012, 08 21, 21:18:05 »
Esetleg egy radio csere segithet a dolgon szerintetek?

Hat ha gari nincs már rá az biztos hogy nem árt, többek közt az a felelős a wifiert. Sőt akkor esetleg meg próbálni egy másik rommal az sem art. Konkrétan eddig olvasgattam es software problémákat találtam eddig, próbáld meg elsonek rádió majd ha nem javul  rom csere

HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető hav

« Reply #317 Dátum: 2012, 08 21, 21:30:41 »
Hat ha gari nincs már rá az biztos hogy nem árt, többek közt az a felelős a wifiert. Sőt akkor esetleg meg próbálni egy másik rommal az sem art. Konkrétan eddig olvasgattam es software problémákat találtam eddig, próbáld meg elsonek rádió majd ha nem javul  rom csere

Mivel soha sem csináltam még, ezért akkor most elkezdek olvasgatni és tanulgatni. Nem akarom téglásítani a készüléket, bár van JTAGos ismerősöm, gondolom Ő tud nekem segíteni, ha valamit sikerül elcs...nem, csak egy kicsit nehéz utolérni az emberkét. Tudsz adni egy linket (ha lehet magyar nyelvűt), hogy hol kezdjem a tanulást? Esetleg azt is jó lenne tudnom hogy a gyári rom mellé (nem akarok még főzöttet rátenni) melyik radio-t érdemes feltenni?

NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY FOGLALKOZOL A TÉMÁVAL!  :taps:

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #318 Dátum: 2012, 08 22, 00:45:29 »
Mivel soha sem csináltam még, ezért akkor most elkezdek olvasgatni és tanulgatni. Nem akarom téglásítani a készüléket, bár van JTAGos ismerősöm, gondolom Ő tud nekem segíteni, ha valamit sikerül elcs...nem, csak egy kicsit nehéz utolérni az emberkét. Tudsz adni egy linket (ha lehet magyar nyelvűt), hogy hol kezdjem a tanulást? Esetleg azt is jó lenne tudnom hogy a gyári rom mellé (nem akarok még főzöttet rátenni) melyik radio-t érdemes feltenni?

NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY FOGLALKOZOL A TÉMÁVAL!  :taps:

Hát először is a desire s root, soff topicot tudom ajánlani itt a pdafanclub fórumon ;) de persze a hboot verziotol is függ meg tudod e a szerint csinálni, ha újabb van akkor a htcdev.com oldalán először nyitni kell a készüléket, ha régebbi akkor tudod soffolni. Nagyon egysZerű a dolog de először olvas olvas es tanulj ;););) de ha kérdésed van vagy valamit nem értesz kérdez és válaszolunk itt neked. Sok sikert

Nem elérhető hav

Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #319 Dátum: 2012, 08 22, 14:57:17 »
Hát először is a desire s root, soff topicot tudom ajánlani itt a pdafanclub fórumon ;) de persze a hboot verziotol is függ meg tudod e a szerint csinálni, ha újabb van akkor a htcdev.com oldalán először nyitni kell a készüléket, ha régebbi akkor tudod soffolni. Nagyon egysZerű a dolog de először olvas olvas es tanulj ;););) de ha kérdésed van vagy valamit nem értesz kérdez és válaszolunk itt neked. Sok sikert

Tegnap este nem hagyott nyugodni a dolog, és újra próbálkoztam, hátha vissza térne a régi rend. Az AWL beállításaival elkezdtem szórakozni és láss csodát, a készülék működik!!! Amit nem értek, hogy mért kellett most változtatnom az AWL beállításain ehhez, ugyanis az első alkalommal csak feltettem, elindítottam és ennyi. Valami nem kerek az tuti, így arra jutottam, hogy ha így stabil marad, akkor addig használjuk, míg az előzőekben említett szerelő barátommal le nem tudok egyeztetni egy radio cserét. Nézegettem a dolgot, de én nem akarok/merek belevágni.

Felmerült bennem még az is, hogyha esetleg megjelenik az ICS, akkor egyáltalán azt fel merjem-e tenni rá? Gondolok itt arra, hogyha hardver hibáról van szó (mondjuk ezt azért nem hiszem, mert akkor az AWL sem segítene szerintem) akkor azon az ICS sem fog segíteni és lehet, hogy AWL nem is fog alatta rendesen működni, de viszont az is lehet, hogy megoldja a gondomat, mert ahhoz új kernel, meg új radio is társul... nagy dilemma...  :shock:

De a lényeg, hogy most múkodik, köszi mégegyszer!  ;) :D

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #320 Dátum: 2012, 08 22, 16:51:11 »
Tegnap este nem hagyott nyugodni a dolog, és újra próbálkoztam, hátha vissza térne a régi rend. Az AWL beállításaival elkezdtem szórakozni és láss csodát, a készülék működik!!! Amit nem értek, hogy mért kellett most változtatnom az AWL beállításain ehhez, ugyanis az első alkalommal csak feltettem, elindítottam és ennyi. Valami nem kerek az tuti, így arra jutottam, hogy ha így stabil marad, akkor addig használjuk, míg az előzőekben említett szerelő barátommal le nem tudok egyeztetni egy radio cserét. Nézegettem a dolgot, de én nem akarok/merek belevágni.

Felmerült bennem még az is, hogyha esetleg megjelenik az ICS, akkor egyáltalán azt fel merjem-e tenni rá? Gondolok itt arra, hogyha hardver hibáról van szó (mondjuk ezt azért nem hiszem, mert akkor az AWL sem segítene szerintem) akkor azon az ICS sem fog segíteni és lehet, hogy AWL nem is fog alatta rendesen működni, de viszont az is lehet, hogy megoldja a gondomat, mert ahhoz új kernel, meg új radio is társul... nagy dilemma...  :shock:

De a lényeg, hogy most múkodik, köszi mégegyszer!  ;) :D

Na örülök, hogy sikerült. Remélem végleges megoldás lesz. Az icst meg szerintem nyugodtan felrakhato ha lesz ra, rosszabb nem lesz tőle az biztos. Az awl meg biztos fel van készítve arra is már.

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
  • PDA ROM: Andromadus Test builds - CM10.1[10]
Mobil adat problémák
« Reply #321 Dátum: 2012, 08 24, 09:52:39 »
Sziasztok!

Több hónapja rendben működik a kis Desire S-em. Egyetlen nagyobb problémám van, ami gyakorlatilag azóta elkísér, hogy megvettem a készüléket. A furcsa az, hogy különböző ROM-oknál is fennáll a probléma, ami a következő:

Random módon nem kapcsol be az adatforgalom. Ez annyit jelent, hogy 50 %-ban, amikor bekapcsolom ténylegesen elindul és felkapcsolódik, az esetek másik felében pedig mintha be sem kapcsoltam volna. Nem jelenik meg a 3G/HSDPA/Edge jelzés és természetesen nem érek el semmilyen online tartalmat.

Most Root-olva van a Desire S, viszont S-ON. Tudtok esetleg erre valamilyen megoldást?

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
Re: Mobil adat problémák
« Reply #322 Dátum: 2012, 08 27, 08:38:37 »
Sziasztok!

Több hónapja rendben működik a kis Desire S-em. Egyetlen nagyobb problémám van, ami gyakorlatilag azóta elkísér, hogy megvettem a készüléket. A furcsa az, hogy különböző ROM-oknál is fennáll a probléma, ami a következő:

Random módon nem kapcsol be az adatforgalom. Ez annyit jelent, hogy 50 %-ban, amikor bekapcsolom ténylegesen elindul és felkapcsolódik, az esetek másik felében pedig mintha be sem kapcsoltam volna. Nem jelenik meg a 3G/HSDPA/Edge jelzés és természetesen nem érek el semmilyen online tartalmat.

Most Root-olva van a Desire S, viszont S-ON. Tudtok esetleg erre valamilyen megoldást?

A két DS-em közül az egyik nekem is ezt csinálja, ráadásul gyári ROM-mal.

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
  • PDA ROM: Andromadus Test builds - CM10.1[10]
Re: Mobil adat problémák
« Reply #323 Dátum: 2012, 09 06, 12:48:39 »
Sziasztok!

Az eddigi restartolások, helyett sikerült találnom egy másik megoldást. Hátha ezzel másnak is segítek.
Ha nem kapcsolódik be az adatforgalom átváltok "Csak 2G hálózatok használatára". Ahogy megtörtént az átváltás, ugyaninnen kiveszem a pipát és elkezd működni a mobil internet.

Egyelőre sajnos ezzel kell beérnem.

Nem elérhető kisteri

• PFC Fan
  • PDA: desire s
  • PDA ROM: 12345678
« Reply #324 Dátum: 2012, 09 11, 22:44:59 »
Hello Mindenki,
Találtam egy oldalt ahonnan állítólag le lehet tölteni hivatalosan az ics 4.0.0 valaki esetleg próbálta már???http://www.gottabemobile.com/2012/08/31/htc-desire-s-ice-cream-sandwich-update-now-available/