2024, 12 19, 19:53:23

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84945 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Dzsohny

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #275 Dátum: 2012, 05 15, 13:40:57 »
Sziasztok. Miután megvan az unlock azután kövessétek You are not allowed to view links. Register or Login  ezt a tutorialt, nem kell megijedni, hogy sok lépésből áll, mindegyik nagyon egyszerű. A tutoriallal kapcsolatban azért leírom tapasztalataimat és javaslataimat, hogy ne kövessétek el ugyanazokat a hibákat amiket én :D és ne rémüljetek halálra :D (mint én :D szóval unlockolás után fel kell rakni egy custom recovery-t azt erről az oldalról You are not allowed to view links. Register or Login megtehetitek. keressétek meg a táblázatban a desire s -t és a középső (download recovery, nem a touch recovery) oszlopból töltsétek le az 5.0.2.0 nevü fájlt. Ez egy img fájl lesz, amit nevezzetek az egyszerűség kedvéért recovery.img nek. Ezekután be kell rakni ezt a fájl abba a mappába amit az unlockolásnál használtál (ahol a fastboot és az adb van) és a telefont csatlakoztatni fastboot módban majd egy cmd-ben abba a mappába navigálni (szintúgy mint az unlockolásnál) be kell írni a következő parancsot: fastboot flash recovery recovery.img na ez megcsinálja, és kész van egy custom recovery-d. Na ezekután rootolni kell a telefont amit You are not allowed to view links. Register or Login ezen a linken lévő tutorial segítségével tudtok megtenni. Nos miután ez is megvan You are not allowed to view links. Register or Login erről az oldalról le kell tölteni a RUU_Saga_HTC_Europe_1.28.401.1_Radio_20.28b.30.0805U_38.03.02.11_M_re nevű fájlt a legelső tutorial egy másik verziószámút ír, na ez az első észrevétel, hogy ne azt hanem ezt az RUU-t töltsétek le. Ezután csinálni kell egy goldcardot a legelső xda-s tutorial szerint csináltam én is! Mégegy észrevétel a tutoriallal kapcsolatban, hogy a "Step 3: Flashing ROOTED Europe 2.10.401.5 base ROM" részt hagyjátok ki! És mégegy észrevétel a "Getting the Official files" részhez, hogy miután elinditottátok az ruu.exe-t a legegyszerübb a hivatalos fájlokat megtalálni, hogyha feladatkezelőben megkeresitek a folyamatok között és jobb klikk fájl helyének megnyitása opcióra mentek! Mégegy megjegyzés, hogy amikor a hivatalos RUU-t rakod fel akkor a telefonban a goldcard legyen benne! Nos miután ez is megvan, és mindent a tutorial szerint csináltál akkor elvileg downgradelve van a hboot verziód. Ezután mehet a revolutionary ami elvégzi neked az s-offot és telepit hogyha akarod cwm recoveryt mert ugyebár az az ruu miatt elveszett. valamit a revolutionary oldalán lévő fájlt kell letölteni a rootoláshoz is. (azért kell újra rootolni és cwm recovery-t rakni mert az ruu visszaállítja stock állapotra a telefonod) Ha valami nem érthető szóljatok nyugodtan! És mindeki saját felelősségre! Nem vállalok felelősséget a téglásított telókért! :D
"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető szundi

• PDA: omnia
  • PDA ROM: i900bohi1
« Reply #276 Dátum: 2012, 05 17, 12:37:06 »
Sziasztok! Szeretném a készülékemet S-OFF-ra és rootolni. Ez van rajta:..LOCKED..SAGA PVT SHIP S-ON RL -HBOOT- 2.00.0002- Radio- 3822.10.08.04 -M Software 2.10.161.3 . Használtan vettem a készüléket, annyit tudok hogy függetlenítve lett, vodás képpel indul, ezek szerint vodás volt. Már probálkoztam a bootloader unlockkal, végig is csinálta, mert a végén az a kép volt a készüléken ami egy nyitott lakatot + angol szöveg + 2 kérdés hogy mit akarok- unlock- igen, nem. Igen, újra indult a készülék, de továbbra is LOCKED, és S-ON. Igaz a készülékek választási listájában nem szerepelt desire s. Én az- All Other Supported Models- választottam. Ebbe kérnék segítséget. Hálás köszönettel előre is.

Nem elérhető somadog

• PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #277 Dátum: 2012, 05 23, 13:53:38 »
Szeretném megkérdezni tőletek mint Desire S tulajoktól de komolyan, előfordul nálatok hogy újraindul magától a készülék vagy a másik hogy megszakad a vonal beszélgetés közben? Mert nekem már 2x alaplapot és akkumulátort cseréltek gariba de rögtön mikor elhoztam előjöttek a hibák. MIT CSINÁLJAK??? Nem értem én ezt. Hányszor lehet alaplapot cserélni ugyanazzal a hiba miatt, létezik olyan hogy nem tudják megjavítani és akkor van egy rossz készülékem garanciális idő alatt?

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #278 Dátum: 2012, 05 24, 10:15:39 »
Hali!
Na odáig megvan, hogy RELOCKED de innen nem csinél semmit nem engedi feltenni a 1.28-as RUU-t.
Ilyenkor mi van? >:( >:(
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #279 Dátum: 2012, 05 24, 10:24:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szeretném megkérdezni tőletek mint Desire S tulajoktól de komolyan, előfordul nálatok hogy újraindul magától a készülék vagy a másik hogy megszakad a vonal beszélgetés közben? Mert nekem már 2x alaplapot és akkumulátort cseréltek gariba de rögtön mikor elhoztam előjöttek a hibák. MIT CSINÁLJAK??? Nem értem én ezt. Hányszor lehet alaplapot cserélni ugyanazzal a hiba miatt, létezik olyan hogy nem tudják megjavítani és akkor van egy rossz készülékem garanciális idő alatt?
frissíts romot meg radiot. lehet, hogy a mostani romnak rossz a memóriakezelése, ezért indítja újra magát vagy szakítja meg a hívást. újabb rommal ez orvosolható sztem
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető somadog

« Reply #280 Dátum: 2012, 05 24, 14:56:42 »
frissíts romot meg radiot. lehet, hogy a mostani romnak rossz a memóriakezelése, ezért indítja újra magát vagy szakítja meg a hívást. újabb rommal ez orvosolható sztem

A legújabb ROM van rajta és most Hétfőn hoztam el garanciális szervizből alaplap és akku csere. :-(

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #281 Dátum: 2012, 05 24, 16:21:29 »
Sziasztok. Miután megvan az unlock azután kövessétek You are not allowed to view links. Register or Login  ezt a tutorialt, nem kell megijedni, hogy sok lépésből áll, mindegyik nagyon egyszerű. A tutoriallal kapcsolatban azért leírom tapasztalataimat és javaslataimat, hogy ne kövessétek el ugyanazokat a hibákat amiket én :D és ne rémüljetek halálra :D (mint én :D szóval unlockolás után fel kell rakni egy custom recovery-t azt erről az oldalról You are not allowed to view links. Register or Login megtehetitek. keressétek meg a táblázatban a desire s -t és a középső (download recovery, nem a touch recovery) oszlopból töltsétek le az 5.0.2.0 nevü fájlt. Ez egy img fájl lesz, amit nevezzetek az egyszerűség kedvéért recovery.img nek. Ezekután be kell rakni ezt a fájl abba a mappába amit az unlockolásnál használtál (ahol a fastboot és az adb van) és a telefont csatlakoztatni fastboot módban majd egy cmd-ben abba a mappába navigálni (szintúgy mint az unlockolásnál) be kell írni a következő parancsot: fastboot flash recovery recovery.img na ez megcsinálja, és kész van egy custom recovery-d. Na ezekután rootolni kell a telefont amit You are not allowed to view links. Register or Login ezen a linken lévő tutorial segítségével tudtok megtenni. Nos miután ez is megvan You are not allowed to view links. Register or Login erről az oldalról le kell tölteni a RUU_Saga_HTC_Europe_1.28.401.1_Radio_20.28b.30.0805U_38.03.02.11_M_re nevű fájlt a legelső tutorial egy másik verziószámút ír, na ez az első észrevétel, hogy ne azt hanem ezt az RUU-t töltsétek le. Ezután csinálni kell egy goldcardot a legelső xda-s tutorial szerint csináltam én is! Mégegy észrevétel a tutoriallal kapcsolatban, hogy a "Step 3: Flashing ROOTED Europe 2.10.401.5 base ROM" részt hagyjátok ki! És mégegy észrevétel a "Getting the Official files" részhez, hogy miután elinditottátok az ruu.exe-t a legegyszerübb a hivatalos fájlokat megtalálni, hogyha feladatkezelőben megkeresitek a folyamatok között és jobb klikk fájl helyének megnyitása opcióra mentek! Mégegy megjegyzés, hogy amikor a hivatalos RUU-t rakod fel akkor a telefonban a goldcard legyen benne! Nos miután ez is megvan, és mindent a tutorial szerint csináltál akkor elvileg downgradelve van a hboot verziód. Ezután mehet a revolutionary ami elvégzi neked az s-offot és telepit hogyha akarod cwm recoveryt mert ugyebár az az ruu miatt elveszett. valamit a revolutionary oldalán lévő fájlt kell letölteni a rootoláshoz is. (azért kell újra rootolni és cwm recovery-t rakni mert az ruu visszaállítja stock állapotra a telefonod) Ha valami nem érthető szóljatok nyugodtan! És mindeki saját felelősségre! Nem vállalok felelősséget a téglásított telókért! :D
Szia! Azt kéne leirni ahogy te csináltad. Igy nem müködik. Ketten probáltuk ez szerint megcsinálni de nem müködik. A recoveryt sem engedi azt irja failed az nem jó. Bár eljutottunk a RELOCKED-ig de sehova nem megy tovább. >:( >:(
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #282 Dátum: 2012, 05 25, 08:36:52 »
én szó szerint követtem a belinkelt tutorialt, és tényleg csak ennyit csináltam :( sajnálom, hogy nem tudok többet segíteni, a tutoriallal kapcsolatban már leírtam a megjegyzéseimet, sajnos én sem értek jobban hozzá. esetleg még ezt nézzétek meg, hátha segít valamit >> >>  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető somadog

« Reply #283 Dátum: 2012, 05 25, 09:51:18 »
Nekem lenne egy egyszerű kérdésem a ROM frissítéssel kapcsolatban. Jól értem hogy a s-off-hoz mindenféleképpen htcdev féle unlock-ot kell megcsinálnom, amivel garancia vesztést idézek elő? Csak ezután tudok rootolni és stb.

Köszönöm

Nem elérhető unikornia

• PFC Fan
  • PDA ROM: Gingerbread 2.3
« Reply #284 Dátum: 2012, 06 02, 16:54:03 »
Sziasztok!

Segítsetek lécci! Igen, nem olvastam végig a témát, de elég sürgős lenne. Kártyafüggetlen HTC Desire S-em van, és most gondolt egyet és átállította a nyelvezetet angolra, és nincs olyan lehetőség, hogy magyar. Igen, visszaállítottam az alapbeállításokat, de nem segített. Ezért kérek tőletek segítséget. Eredeti rom van rajta, nem rootolt, és ilyenre is szeretném visszaállítani. Sajnos nincs mentésem az eredeti rom-ról. Szóval S.O.S.

Köszi előre is!

Nem elérhető honeker

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900dxid1
« Reply #285 Dátum: 2012, 06 02, 18:22:39 »
Sziasztok!

Segítsetek lécci! Igen, nem olvastam végig a témát, de elég sürgős lenne. Kártyafüggetlen HTC Desire S-em van, és most gondolt egyet és átállította a nyelvezetet angolra, és nincs olyan lehetőség, hogy magyar. Igen, visszaállítottam az alapbeállításokat, de nem segített. Ezért kérek tőletek segítséget. Eredeti rom van rajta, nem rootolt, és ilyenre is szeretném visszaállítani. Sajnos nincs mentésem az eredeti rom-ról. Szóval S.O.S.

Köszi előre is!     
         ha a morelocale 2 appot letöltöd a marketről (ingyenes) az vagy teljes vagy bizonyos szintig magyarítja.
a jó pap is holtig tanul....

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #286 Dátum: 2012, 06 03, 11:32:30 »
Sziasztok, Kész a ROM topik, kérem használjátok :) és köszönet a downgrade-ért Balla62 és Dzsohny Kollégáknak.

További szép napot
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető robin34

• PFC Fan
  • PDA ROM: gyári
« Reply #287 Dátum: 2012, 06 08, 18:07:56 »
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy a 3.0.16-os kernelnél lehet-e húzni a processzort. Primo-s v4.1 van fönt a telón és nem bírom húzni a procit. Több romot is próbáltam és több overclock programot de úgy vettem észre hogy csak 3.0-ás kernelnél nem tudom húzni. Légyszi segítsetek. Előre is köszi.

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #288 Dátum: 2012, 06 08, 23:22:16 »
Egyelőre még szerintem nem lehet húzni őket, van több szerelni valójuk is a fejlesztőknek :D Majd ha mindent megcsinálnak akkor majd beraknak pár scaling governort szerintem :D

Nem elérhető robin34

• PFC Fan
  • PDA ROM: gyári
« Reply #289 Dátum: 2012, 06 09, 10:23:20 »
Kösz Dzsohny, csak azt hittem nálam van valami probléma a rommal.

Nem elérhető cL3r1cK

• PDA: N5
  • PDA ROM: 5.0.1 stock
« Reply #290 Dátum: 2012, 06 14, 21:27:16 »

Sziasztok!

Vettem egy gyári független DS-t. Brutál jó, de mégis a root és a romcsere adja az ízét a bulinak.
Nekiálltam de a revolutionary azt dobta vissza, hogy nem tudja ezt a hboot-ot off-olni. Létezik, hogy ezt a hboot-ot nem lehet root-olni:

2.00.0002

Köszi!

Nem elérhető cL3r1cK

« Reply #291 Dátum: 2012, 06 14, 22:08:30 »
Sziasztok!

Vettem egy gyári független DS-t. Brutál jó, de mégis a root és a romcsere adja az ízét a bulinak.
Nekiálltam de a revolutionary azt dobta vissza, hogy nem tudja ezt a hboot-ot off-olni. Létezik, hogy ezt a hboot-ot nem lehet root-olni:

2.00.0002

Köszi!

Aki keres, az talál. Igaz? :D

BTW, valaki megcsinálta már így? Nagy a brick esélye? :)

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA ROM: -
« Reply #292 Dátum: 2012, 06 15, 12:12:03 »
Egy kis Android 4.0 frissítési idő tervezet a HTC-től (Május 22-én meg hirdetett):
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.htc.com/www/help/android4faq/?cid=android4blog
Már nem sokat kell várni remélem. :)

Nem elérhető cL3r1cK

Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #293 Dátum: 2012, 06 16, 14:45:04 »
Aki keres, az talál. Igaz? :D

BTW, valaki megcsinálta már így? Nagy a brick esélye? :)

Na, èn megcsináltam. Minden frankón ment, csak pontosan kell követni a leírást.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
  • PDA ROM: Andromadus Test builds - CM10.1[10]
« Reply #294 Dátum: 2012, 06 18, 12:47:35 »
Nekem is a fenti xda-s leírással ment, frankón. Semmi gáz nem volt :) Persze S-OFF ettől nem lettem...

Így a kérdésem a következő: Amennyiben a mostani ROM-ról váltani szeretnék, az egészet ismét elölről el kell végezzem? Vagy csak egy részét?

Nem elérhető cL3r1cK

« Reply #295 Dátum: 2012, 06 18, 21:10:01 »
Nekem is a fenti xda-s leírással ment, frankón. Semmi gáz nem volt :) Persze S-OFF ettől nem lettem...

Így a kérdésem a következő: Amennyiben a mostani ROM-ról váltani szeretnék, az egészet ismét elölről el kell végezzem? Vagy csak egy részét?

Én váltogattam a ROM-okat és a Recovery-ket is mióta megcsináltam, de nem kellett többször. Nekem az új HBOOT miatt a boot.img-t adb-ből kell a fastboot-ra flesselnem, szinte minden ROM-nál. Különben nem indulnak el...

Nem elérhető somadog

« Reply #296 Dátum: 2012, 06 20, 15:10:39 »
Komolyan szeretném kérdezni, hogy nektek 1 hónapban kb. hányszor indul újra a telefonotok magától?

Köszönöm
Cs

Nem elérhető cL3r1cK

« Reply #297 Dátum: 2012, 06 20, 21:42:55 »
Ezt most vettem észre:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

:))

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #298 Dátum: 2012, 06 21, 06:45:15 »
Mit? :D

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #299 Dátum: 2012, 06 21, 17:01:24 »
Láttátok xda-n hogy Kínába már megérkezett a hivatalos frissítés?  :D :D :taps: :taps: