Sziasztok. Miután megvan az unlock azután kövessétek You are not allowed to view links.
Register or
Login ezt a tutorialt, nem kell megijedni, hogy sok lépésből áll, mindegyik nagyon egyszerű. A tutoriallal kapcsolatban azért leírom tapasztalataimat és javaslataimat, hogy ne kövessétek el ugyanazokat a hibákat amiket én
és ne rémüljetek halálra
(mint én
szóval unlockolás után fel kell rakni egy custom recovery-t azt erről az oldalról You are not allowed to view links.
Register or
Login megtehetitek. keressétek meg a táblázatban a desire s -t és a középső (download recovery, nem a touch recovery) oszlopból töltsétek le az 5.0.2.0 nevü fájlt. Ez egy img fájl lesz, amit nevezzetek az egyszerűség kedvéért recovery.img nek. Ezekután be kell rakni ezt a fájl abba a mappába amit az unlockolásnál használtál (ahol a fastboot és az adb van) és a telefont csatlakoztatni fastboot módban majd egy cmd-ben abba a mappába navigálni (szintúgy mint az unlockolásnál) be kell írni a következő parancsot:
fastboot flash recovery recovery.img na ez megcsinálja, és kész van egy custom recovery-d. Na ezekután rootolni kell a telefont amit You are not allowed to view links.
Register or
Login ezen a linken lévő tutorial segítségével tudtok megtenni. Nos miután ez is megvan You are not allowed to view links.
Register or
Login erről az oldalról le kell tölteni a
RUU_Saga_HTC_Europe_1.28.401.1_Radio_20.28b.30.0805U_38.03.02.11_M_re nevű fájlt a legelső tutorial egy másik verziószámút ír, na ez az első észrevétel, hogy ne azt hanem ezt az RUU-t töltsétek le. Ezután csinálni kell egy goldcardot a legelső xda-s tutorial szerint csináltam én is! Mégegy észrevétel a tutoriallal kapcsolatban, hogy a "Step 3: Flashing ROOTED Europe 2.10.401.5 base ROM" részt hagyjátok ki! És mégegy észrevétel a "Getting the Official files" részhez, hogy miután elinditottátok az ruu.exe-t a legegyszerübb a hivatalos fájlokat megtalálni, hogyha feladatkezelőben megkeresitek a folyamatok között és jobb klikk fájl helyének megnyitása opcióra mentek! Mégegy megjegyzés, hogy amikor a hivatalos RUU-t rakod fel akkor a telefonban a goldcard legyen benne! Nos miután ez is megvan, és mindent a tutorial szerint csináltál akkor elvileg downgradelve van a hboot verziód. Ezután mehet a revolutionary ami elvégzi neked az s-offot és telepit hogyha akarod cwm recoveryt mert ugyebár az az ruu miatt elveszett. valamit a revolutionary oldalán lévő fájlt kell letölteni a rootoláshoz is. (azért kell újra rootolni és cwm recovery-t rakni mert az ruu visszaállítja stock állapotra a telefonod) Ha valami nem érthető szóljatok nyugodtan! És mindeki saját felelősségre! Nem vállalok felelősséget a téglásított telókért!