2024, 12 19, 06:09:01

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84935 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető honeker

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900dxid1
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2012, 02 18, 09:35:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali.Megfogom csak a hetvegen dolgozom. Hetfon nekiugrok kajakra. :ok:
várok türelemmel....
a jó pap is holtig tanul....

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #201 Dátum: 2012, 02 22, 10:16:37 »
várok türelemmel....
Szia.Még egy kis türelem már két napja küzdünk karalyossal de remélem elöbb vagy utóbb sikerülni fog. :ok: :ok: :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető honeker

« Reply #202 Dátum: 2012, 02 22, 16:19:36 »
Szia.Még egy kis türelem már két napja küzdünk karalyossal de remélem elöbb vagy utóbb sikerülni fog. :ok: :ok: :ok:
vár-ok  :ima:

Nem elérhető honeker

« Reply #203 Dátum: 2012, 02 26, 17:47:59 »
   nem akar össze jönni ?

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
« Reply #204 Dátum: 2012, 02 27, 15:54:31 »
sziasztok ismét! 3 napnyi kutakodás, olvasás és némi szenvedés után sikerült flashelnem a vitruous quattro rc3 romot a Desire S-emre! hboot verzióm 2.00 -ás ezért nem tudtam s-off olni revolutionary vel. Megcsináltam a htcdev.com-os bootloader unlockolást, majd  rootoltam, ezekután felraktam rá az 5.0 ás cwm recoveryt. Minden szuperül ment. Csináltam nandroid bakcupot, biztos ami biztos, majd nekiláttam a romkeresésnek, végül ráakadtam a virtuous quattro -ra. Felraktam a .zip fájlt az sd kártyára, recoveryben wipeoltam mindent, aztán telepítettem a romot. Újraindítottam a készüléket, és megakadt a fehér htc boot képernyőnél. Ezt megismételtem jópárszor többféle rommal de ugyanez lett az eredmény. Aztán rábukkantam egy xda-s bejegyzésre ahol valakinek ugyanez volt a problémája, és végül találtam rá megoldás. Gépről kellet a boot.img flashelni, és ezután rebootoltam és megjelnt a virtuous rom logója :D összegezve flasheltem egy 2.00 ás hboot verziójú, Desire S re egy custom romot, (+root, + cwm)  úgy hogy tobábbra is S-on maradt! Eddig gyünyörűen muzsikál a ICS :D Kedves sorstársaim, ha valakit érdekelnek a részletek, hogy pontosan hogy sikerült akkor szívesen megosztom veletek!

és ittvan néhány screenshot

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető honeker

« Reply #205 Dátum: 2012, 02 27, 16:45:28 »
sziasztok ismét! 3 napnyi kutakodás, olvasás és némi szenvedés után sikerült flashelnem a vitruous quattro rc3 romot a Desire S-emre! hboot verzióm 2.00 -ás ezért nem tudtam s-off olni revolutionary vel. Megcsináltam a htcdev.com-os bootloader unlockolást, majd  rootoltam, ezekután felraktam rá az 5.0 ás cwm recoveryt. Minden szuperül ment. Csináltam nandroid bakcupot, biztos ami biztos, majd nekiláttam a romkeresésnek, végül ráakadtam a virtuous quattro -ra. Felraktam a .zip fájlt az sd kártyára, recoveryben wipeoltam mindent, aztán telepítettem a romot. Újraindítottam a készüléket, és megakadt a fehér htc boot képernyőnél. Ezt megismételtem jópárszor többféle rommal de ugyanez lett az eredmény. Aztán rábukkantam egy xda-s bejegyzésre ahol valakinek ugyanez volt a problémája, és végül találtam rá megoldás. Gépről kellet a boot.img flashelni, és ezután rebootoltam és megjelnt a virtuous rom logója :D összegezve flasheltem egy 2.00 ás hboot verziójú, Desire S re egy custom romot, (+root, + cwm)  úgy hogy tobábbra is S-on maradt! Eddig gyünyörűen muzsikál a ICS :D Kedves sorstársaim, ha valakit érdekelnek a részletek, hogy pontosan hogy sikerült akkor szívesen megosztom veletek!

és ittvan néhány screenshot

ne tartsad magadba az infót várjuk a részleteket !

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #206 Dátum: 2012, 02 27, 17:51:08 »
Rendben :) szóval, először megcsináltam a htcdev.com féle bootloader unlock-ot. Csak végiglépkedtem a tutorialon. Ezután ez alapján az xda-s link után: You are not allowed to view links. Register or Login letöltöttem a linkben található SuperOneClickv2.2-ShortFuse.zip -et és a telefont fastboot ba rakva (usb debuggingot engedélyezve az applications developers menüjében, fastboot-ot kikapcsolva a power menüben) rádugtam a gépre, kicsomagoltam a superoneclicket és elinditottam az exe-t majd ott a root gombra kattintva elvégezte a rootolást. Ezután következett a clockworkmod recovery telepítése. Letöltöttem a legfrisseb cwm-et a You are not allowed to view links. Register or Login oldalról, (Desire S nek valót :D ) majd ezen xda-s poston talált leírás alapján: You are not allowed to view links. Register or Login a 4. 5. 6. lépést csináltam meg. A htcdev.com os unlockolás alatt létre kellett hozni egy mappát, amiben volt 3 fájl (ezt ott részletesen leírják, adb.exe , meg két másik fájlt kell belerakni, nem bonyolult) és ebbe a mappába kell berakni a (rommanager oldalárol) letöltött cwm .img fájlt. (nem az xda sat használtam, mert annál már van újabb) nos miután ebbe a mappába berakjuk az .img fájlt, elindítjuk a telefont fastboot módban (ugyanúgy mint az előbb) és bedugjuk a gépbe. Ott elindítunk egy cmd -t és a már rég megkreált mappánkban navigálunk, majd beírjuk ezen parancsot : "fastboot flash recovery recovery_name.img"  (a recovery_name helyére az img fájl nevét kell amit letöltöttünk :D ) ez telepíti nekünk a cwm- recoveryt. Na most boldogak vagyunk, csinálunk is a biztonság kedvéért egy nandroid backupot a recoveryben. Na ezekután jön a rom telepítése. Töltsük le a virtuous quattro rc3 mas romot (You are not allowed to view links. Register or Login >>>innen) és ebből a zip fájlból csomagoljuk ki a boot.img -t (csak a boot.img-t) . Ezt rakjuk szintén a legelején megkreaált mappánkba (nyugodtan mehet a többi fájl mellé) Ezután rakjuk rá a letöltött romot, (a zip fáljt) az sd kártya gyökerére. A gépbe dugott telefont indítsuk el recovery módban. A recoveryben válasszuk a "Wipe Data/Factory Reset" utána a "Wipe Cache Partition" -t majd legvégül az Advance Settings -en belül a " Wipe Dalvik Cache" -t. Na ezek után Install zip from sd card. choose zip file.  és tallózzuk be neki a virtuous romot. Szépen feltelepíti, és most jön a legfontosabb,EZEKUTÁN HAGYJUK MÉG RECOVERYBEN A TELEFONT!! . Indítsuk el ismét a számítógépen a cmd-t és navigáljuk ismét a mappánkba amiben a fájljaink vannak. (már a boot.img nek is itt kell lennie) Miután a mappánkba navigáltunk cmd- ben (és a telefonunk a gépbe dugva, recoveryben van) írjuk be a "'adb reboot bootloader" parancsot, ami újrabootolja a telefont, fastboot módban. Ezután gépeljük be "fastboot flash boot boot.img" ( ez erről a linkről van: You are not allowed to view links. Register or Login) ami flasheli a boot.img-t ezután szimplán kattintsunk a telefonon a reboot opcióra és újraindul, de már a virtuous quattro rc3 mal :D
Ha valamit nem lehet érteni, vagy kihagytam volna szóljatok nyugodtan. Csak saját felelősségre! És bocsi hogy ilyen hosszúra és szájbarágósra sikeredett. :D

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #207 Dátum: 2012, 02 27, 18:35:22 »
kifelejtettem, hogy a superoneclickes rootoláshoz, le kell törölni a telepített htcsync-et! (de azt írja a belinkelt tutorial is)   + az utolsó résznél a boot.img flashelésnél  (You are not allowed to view links. Register or Login ennél ) CSAK AZ UTOLSÓ LÉPÉST: a "Flashing a custom rom" -ot kell megcisnálni!!  és ehhez ismét kell a htcsync!!

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #208 Dátum: 2012, 02 27, 19:13:59 »
kifelejtettem, hogy a superoneclickes rootoláshoz, le kell törölni a telepített htcsync-et! (de azt írja a belinkelt tutorial is)   + az utolsó résznél a boot.img flashelésnél  (You are not allowed to view links. Register or Login ennél ) CSAK AZ UTOLSÓ LÉPÉST: a "Flashing a custom rom" -ot kell megcisnálni!!  és ehhez ismét kell a htcsync!!

Szia, ez nagyon jó és köszönjük szépen, de azt ugye tudod hogy ezzel a módszerrel ugrot a garanciája a telefonnak? Tehát arra is figyelni kell, hogy aki nem akarja elveszteni a garanciát az inkább várjon türelemmel amíg rá nem jövünk a megoldásra. Üdv.

Küldve az én MT11i-emről Tapatalk használatával.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #209 Dátum: 2012, 02 27, 19:21:33 »
igen tudom :) a htcdev -en figyelmeztettek rendesen :) de elvileg ha s-off olsz akkor is ugrik nem?

Nem elérhető honeker

« Reply #210 Dátum: 2012, 02 27, 19:46:30 »
Szia, ez nagyon jó és köszönjük szépen, de azt ugye tudod hogy ezzel a módszerrel ugrot a garanciája a telefonnak? Tehát arra is figyelni kell, hogy aki nem akarja elveszteni a garanciát az inkább várjon türelemmel amíg rá nem jövünk a megoldásra. Üdv.

jutottatok e már valamire balla62 fórum társsal ?

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #211 Dátum: 2012, 02 27, 20:01:36 »
igen tudom :) a htcdev -en figyelmeztettek rendesen :) de elvileg ha s-off olsz akkor is ugrik nem?

Elvileg igen, ha ugy marad amikor viszed szervizbe de ugye a nem hivatalos s-off vissza csinálható s-onra így nem ugrik a garancia.

HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető NWTEAM

• Blogom
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: -
« Reply #212 Dátum: 2012, 02 28, 11:17:00 »
Nem sokára érkezik a HTC Desire S-hez az ICS Update! :)

Nem elérhető honeker

« Reply #213 Dátum: 2012, 02 28, 18:16:35 »
  kérdezed vagy mondod....?

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #214 Dátum: 2012, 02 29, 07:14:43 »
Messze van még május (augusztus) :)

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #215 Dátum: 2012, 02 29, 08:07:06 »
jutottatok e már valamire balla62 fórum társsal ?
Szia. Még nem nagyon jutottunk  de nem egy megoldáson vagyunk rajta. Valami csak lesz remélem. Azt kell valahogy elérni, hogy bootloader modban végig menjen a root, ha ezt megtudjuk oldani akkor nyert ügy az egész. Onnan már simán rakható bármelyik rom. Vagy a hboot-ot kellene megcserélni a két romba. A 2.xxxx-be a 1.xxx-ből mert csak a HTC álltal aláirtakat engedi telepiteni. Szerintem egy probát meg ér. Csak exe ki-be csomagoloval lehet megcsinálni, plussz amikor ki van csomagolva ott két cab fájl van abba van valamelyikben.
Dolgozunk rajta. :ok: :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető honeker

« Reply #216 Dátum: 2012, 02 29, 15:57:54 »
Szia. Még nem nagyon jutottunk  de nem egy megoldáson vagyunk rajta. Valami csak lesz remélem. Azt kell valahogy elérni, hogy bootloader modban végig menjen a root, ha ezt megtudjuk oldani akkor nyert ügy az egész. Onnan már simán rakható bármelyik rom. Vagy a hboot-ot kellene megcserélni a két romba. A 2.xxxx-be a 1.xxx-ből mert csak a HTC álltal aláirtakat engedi telepiteni. Szerintem egy probát meg ér. Csak exe ki-be csomagoloval lehet megcsinálni, plussz amikor ki van csomagolva ott két cab fájl van abba van valamelyikben.
Dolgozunk rajta. :ok: :ok:
kösz a infot  :shock: :ima: :ima:

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #217 Dátum: 2012, 03 01, 10:13:46 »
Hali.
Nem tudja valaki, hogy hova csinál egy ideiglenes mappát a gyári telepitő ahonnan ki lehetne másolni a zip fájl-t.
Megköszönném. :taps:

Nem elérhető honeker

« Reply #218 Dátum: 2012, 03 06, 20:35:04 »
Hali.
Nem tudja valaki, hogy hova csinál egy ideiglenes mappát a gyári telepitő ahonnan ki lehetne másolni a zip fájl-t.
Megköszönném. :taps:
nem akar össze jönni ?

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #219 Dátum: 2012, 03 07, 14:26:51 »
nem akar össze jönni ?
Férfiasan bevallom nem. >:( >:(

Nem elérhető acul

• PFC Fan
  • PDA: htc desire s,nexus 4,nexus 5
  • PDA ROM: slimkat
« Reply #220 Dátum: 2012, 03 09, 13:00:23 »
sziasztok!
Egy htc desire s boldog tulajdonosa vagyok.
bootloader 2.00.0002.s-off unlocked. ROM CM 7
létezik egy valami,amit engineering bootloadernek,vagy ENG hboot-nak neveznek.
szükségem van nekem erre??
Ha igen,hogy tudom a régit lecserélni.
Köszönet előre is.

Nem elérhető Viktor013

• PFC Fan
  • PDA: Htc Desire s
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #221 Dátum: 2012, 03 11, 22:08:52 »
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy kártyafüggetlen desire s-n lehet e szoftvert frissiteni ugy hogy nelegyen semmi probléma!!??

Nem elérhető light

« Reply #222 Dátum: 2012, 03 12, 07:30:13 »
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy kártyafüggetlen desire s-n lehet e szoftvert frissiteni ugy hogy nelegyen semmi probléma!!??

Ha a Telefon névjegy menü Szoftverfrissítés pontjára gondolsz, akkor abból nem lehet gond. (Kivéve, ha elotte root-oltál és más romot- raktál a telefonra)

Nem elérhető Viktor013

• PFC Fan
  • PDA: Htc Desire s
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #223 Dátum: 2012, 03 12, 17:56:23 »
Kártyafüggetlen a telefon,másfél hónapja vettem. Nemigazán értek még az ilyen dolgokhoz azért is szeretném megkérdezni!!

Nem elérhető light

« Reply #224 Dátum: 2012, 03 13, 09:01:41 »
Kártyafüggetlen a telefon,másfél hónapja vettem. Nemigazán értek még az ilyen dolgokhoz azért is szeretném megkérdezni!!

Ha újonnan vetted, és nem használtan valakitol (aki esetleg turkált az agyában), akkor nem szabad, hogy gond legyen a szoftverfrissítésnél.

Ebben az esetben menj a Menü -> Beállítások -> A telefon névjegye ->Szoftverfrissítések menüpontra, és nyomj egy Ellenorzés most gombot.