Rendben
szóval, először megcsináltam a htcdev.com féle bootloader unlock-ot. Csak végiglépkedtem a tutorialon. Ezután ez alapján az xda-s link után: You are not allowed to view links.
Register or
Login letöltöttem a linkben található SuperOneClickv2.2-ShortFuse.zip -et és a telefont fastboot ba rakva (usb debuggingot engedélyezve az applications developers menüjében, fastboot-ot kikapcsolva a power menüben) rádugtam a gépre, kicsomagoltam a superoneclicket és elinditottam az exe-t majd ott a root gombra kattintva elvégezte a rootolást. Ezután következett a clockworkmod recovery telepítése. Letöltöttem a legfrisseb cwm-et a You are not allowed to view links.
Register or
Login oldalról, (Desire S nek valót
) majd ezen xda-s poston talált leírás alapján: You are not allowed to view links.
Register or
Login a 4. 5. 6. lépést csináltam meg. A htcdev.com os unlockolás alatt létre kellett hozni egy mappát, amiben volt 3 fájl (ezt ott részletesen leírják, adb.exe , meg két másik fájlt kell belerakni, nem bonyolult) és ebbe a mappába kell berakni a (rommanager oldalárol) letöltött cwm .img fájlt. (nem az xda sat használtam, mert annál már van újabb) nos miután ebbe a mappába berakjuk az .img fájlt, elindítjuk a telefont fastboot módban (ugyanúgy mint az előbb) és bedugjuk a gépbe. Ott elindítunk egy cmd -t és a már rég megkreált mappánkban navigálunk, majd beírjuk ezen parancsot : "fastboot flash recovery recovery_name.img" (a recovery_name helyére az img fájl nevét kell amit letöltöttünk
) ez telepíti nekünk a cwm- recoveryt. Na most boldogak vagyunk, csinálunk is a biztonság kedvéért egy nandroid backupot a recoveryben. Na ezekután jön a rom telepítése. Töltsük le a virtuous quattro rc3 mas romot (You are not allowed to view links.
Register or
Login >>>innen) és ebből a zip fájlból csomagoljuk ki a boot.img -t (csak a boot.img-t) . Ezt rakjuk szintén a legelején megkreaált mappánkba (nyugodtan mehet a többi fájl mellé) Ezután rakjuk rá a letöltött romot, (a zip fáljt) az sd kártya gyökerére. A gépbe dugott telefont indítsuk el recovery módban. A recoveryben válasszuk a "Wipe Data/Factory Reset" utána a "Wipe Cache Partition" -t majd legvégül az Advance Settings -en belül a " Wipe Dalvik Cache" -t. Na ezek után Install zip from sd card. choose zip file. és tallózzuk be neki a virtuous romot. Szépen feltelepíti, és most jön a legfontosabb,EZEKUTÁN HAGYJUK MÉG RECOVERYBEN A TELEFONT!! . Indítsuk el ismét a számítógépen a cmd-t és navigáljuk ismét a mappánkba amiben a fájljaink vannak. (már a boot.img nek is itt kell lennie) Miután a mappánkba navigáltunk cmd- ben (és a telefonunk a gépbe dugva, recoveryben van) írjuk be a "'adb reboot bootloader" parancsot, ami újrabootolja a telefont, fastboot módban. Ezután gépeljük be "fastboot flash boot boot.img" ( ez erről a linkről van: You are not allowed to view links.
Register or
Login) ami flasheli a boot.img-t ezután szimplán kattintsunk a telefonon a reboot opcióra és újraindul, de már a virtuous quattro rc3 mal
Ha valamit nem lehet érteni, vagy kihagytam volna szóljatok nyugodtan. Csak saját felelősségre! És bocsi hogy ilyen hosszúra és szájbarágósra sikeredett.