2024, 12 19, 03:21:40

Szerző Téma: Desire S - Általános beszélgetés  (Megtekintve 84931 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #150 Dátum: 2012, 01 27, 20:37:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali.
Valamikor leirod majd, hogy kell visszarakni az S-on-t. Megköszönjük. :ok:

Igen igen csak ki ment a fejembol most neki állok reggelre kint lesz. Bocsánat mindenkitől. :-[

Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Tama

• PDA: SonyEricson Arc S
  • PDA ROM: Android:4.0.3
Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #151 Dátum: 2012, 02 01, 14:40:52 »
Sziasztok!

Három hete vásároltam egy Htc Desire S-t.A 3 hét alatt 15-20 alkalommal történt meg hogy beszélgetés befejezése után mikor letettem automatikusan ujraindult a telefon.Bejött a kezdö logo és kérte a pin kodot.
Volt hogy egy nap háromszor utána 5 napig tökéletes.
Valami ötletetek van e esetleg hogy mi okozhatja,vagy vigyem el a szervizbe szoftverfrissitésre?
Ami most rajta van:Android verzio:2.3.5
                               Htc sense:3.0
                               Szoftverszám:2.10.401.8

Válaszotokat elöre is köszönöm!

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #152 Dátum: 2012, 02 01, 15:33:33 »
Sziasztok!

Három hete vásároltam egy Htc Desire S-t.A 3 hét alatt 15-20 alkalommal történt meg hogy beszélgetés befejezése után mikor letettem automatikusan ujraindult a telefon.Bejött a kezdö logo és kérte a pin kodot.
Volt hogy egy nap háromszor utána 5 napig tökéletes.
Valami ötletetek van e esetleg hogy mi okozhatja,vagy vigyem el a szervizbe szoftverfrissitésre?
Ami most rajta van:Android verzio:2.3.5
                               Htc sense:3.0
                               Szoftverszám:2.10.401.8

Válaszotokat elöre is köszönöm!

Szia!
Lehet egy alkalmazástól is, de frissiteni te is tudod magad is.
Itt megtalálood a romot: You are not allowed to view links. Register or Login
sok sikert. :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető Tama

• PDA: SonyEricson Arc S
  • PDA ROM: Android:4.0.3
« Reply #153 Dátum: 2012, 02 01, 15:59:32 »
Köszi balla 62 a segitséget,de sajnos én teljesen amatör vagyok ilyen szoftverfrissitésben.

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #154 Dátum: 2012, 02 02, 05:09:49 »
Köszi balla 62 a segitséget,de sajnos én teljesen amatör vagyok ilyen szoftverfrissitésben.

pedig nagyon egyszerű, letöltöd a fent említett fájlt majd rá dugod a gépre a telefont ra klikkelsz a letöltött exe fájlra és mindent úgy csinálsz ahogy kéri a program ennyi. nagyon egyszerű ha majd kész vagy azt fogod mondani : miből gondoltam, hogy nem tudom megcsinálni?? :):) sok sikert.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #155 Dátum: 2012, 02 02, 05:20:13 »
Sziasztok mindenkitől elnézést, de most van ra egy fel oram hogy le irjam az s-on-t

Szoval:

ezt a fájlt le töltöd:  You are not allowed to view links. Register or Login
majd felmásolod a sd-kártya gyökerébe
be rakod a telefonba a kártyát
hangerő le gomb folyamatosan nyomod és közben bekapcsolod (hboot)
ekkor a telefon rákérdez biztos akarod frissíteni a hboot-ot? itt igent mondasz illetve nem csak itt hanem minden kérdésére igent mondasz (hangerő gombbal) miután kész kikapcsolod, ki veszed a kártyát letorlod róla a fájlt majd kártya vissza és bekapcsolod, ha minden oké akkor s-on és örül :)

sok sikert hozza mindenkinek, bar inkább azt kívánom ne legyen rá szükség :)

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #156 Dátum: 2012, 02 02, 05:30:22 »
És ha mar itt vagyok még a rootolással is tartoztam:

első: fájl letolt: You are not allowed to view links. Register or Login

telefonra másolod majd fel telepíted és elindítod az alkalmazást, onnantól értelemszerűen klikk a root-ra :)

második: fájl letolt: You are not allowed to view links. Register or Login

kicsomagol majd klikk az exe fájlra, a telefon bekapcsolt állapotban rádug a gépre de a fejlesztés alatt az usb-hibakeresési módot engedélyezd és utána klikk a root gombra a programban.. ennyi :)

remélem segíteni tudtam mindenkinek ha nem akkor írjatok.

további szép napot

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #157 Dátum: 2012, 02 02, 14:28:34 »
Sziasztok mindenkitől elnézést, de most van ra egy fel oram hogy le irjam az s-on-t

Szoval:

ezt a fájlt le töltöd:  You are not allowed to view links. Register or Login
majd felmásolod a sd-kártya gyökerébe
be rakod a telefonba a kártyát
hangerő le gomb folyamatosan nyomod és közben bekapcsolod (hboot)
ekkor a telefon rákérdez biztos akarod frissíteni a hboot-ot? itt igent mondasz illetve nem csak itt hanem minden kérdésére igent mondasz (hangerő gombbal) miután kész kikapcsolod, ki veszed a kártyát letorlod róla a fájlt majd kártya vissza és bekapcsolod, ha minden oké akkor s-on és örül :)

sok sikert hozza mindenkinek, bar inkább azt kívánom ne legyen rá szükség :)

Köszönjük úram, kiprobálom ha lesz egy kicsit több időm. Mert útánna újra ki kell nyitni. :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #158 Dátum: 2012, 02 02, 15:12:01 »
Köszönjük úram, kiprobálom ha lesz egy kicsit több időm. Mert útánna újra ki kell nyitni. :ok:

Nemtudom, hogy ez valakinek sikerült-e de ebben a formában nem megy. Ilyet nem kérdez, hogy frissited a hboot-ot fel sem ismeri a fájlt. Nekem nem megy. :( :( :(

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Desire S - Általános beszélgetés
« Reply #159 Dátum: 2012, 02 02, 20:04:58 »
Nemtudom, hogy ez valakinek sikerült-e de ebben a formában nem megy. Ilyet nem kérdez, hogy frissited a hboot-ot fel sem ismeri a fájlt. Nekem nem megy. :( :( :(

Igen bocsi mindenkitől hajnal volt ;-) tehát át kell nevezni a zip fájlt pg88.zip-re és azt másolni ;-):$

Küldve az én MT11i-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #160 Dátum: 2012, 02 03, 08:53:11 »
Igen bocsi mindenkitől hajnal volt ;-) tehát át kell nevezni a zip fájlt pg88img.zip-re és azt másolni ;-):$

Küldve az én MT11i-emről Tapatalk használatával.

Szia.
Ez igy sem müködik. Szerintem van valami amit még meg kell csinálni, na a jövő héten jobban ráérek utána nézek. Valamelyik gyári rommal is vissza lehet zárni, vagy a gyári kártya adatokkal. Vagy formázni a kártyát meg a telót is.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #161 Dátum: 2012, 02 03, 12:46:54 »
Sziasztok.

Na sikerült, de a hboot 0.98.0002-vel. Viszont utána mindenféleképpen frissiteni kell a gyári romra, mert nem indul el a teló.
Igy a gyári állapot hozható vissza. :ok:

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #162 Dátum: 2012, 02 03, 12:52:34 »
Sziasztok.

Na sikerült, de a hboot 0.98.0002-vel. Viszont utána mindenféleképpen frissiteni kell a gyári romra, mert nem indul el a teló.
Igy a gyári állapot hozható vissza. :ok:

Na kozben en is megneztem es igy van ahogy a kollega mondja :) igaz igaz :)

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #163 Dátum: 2012, 02 03, 12:55:57 »

Na kozben en is megneztem es igy van ahogy a kollega mondja :) igaz igaz :)
Kikéne rakni ide de nem tudom hogy kell :hmm:

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #164 Dátum: 2012, 02 04, 02:30:40 »
Fent van az S-ON és a Root menete is a másik topikban újat nem nyitunk neki, ha igény van rá és annyi hozzászólás lesz itt, hogy nem lehet velük bírni akkor az s-off, s-on, root és egyéb ezzel kapcsolatos hozza szólásokat áthelyezem oda, egyelőre még nem vagyunk sokan...

Balla kollégának köszönöm a helyre igazítást az s-on-al kapcsolatban.

További szép napot mindenkinek.

Nem elérhető honeker

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900dxid1
« Reply #165 Dátum: 2012, 02 05, 10:26:57 »
Fent van az S-ON és a Root menete is a másik topikban újat nem nyitunk neki, ha igény van rá és annyi hozzászólás lesz itt, hogy nem lehet velük bírni akkor az s-off, s-on, root és egyéb ezzel kapcsolatos hozza szólásokat áthelyezem oda, egyelőre még nem vagyunk sokan...

Balla kollégának köszönöm a helyre igazítást az s-on-al kapcsolatban.

További szép napot mindenkinek.
                                                                                                                                      szio.......a szolgáltatói függőséget ki lehet nyitni ?
a jó pap is holtig tanul....

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #166 Dátum: 2012, 02 06, 07:53:51 »

Hali! asszem ki,de ez kicsit több időbe telik. utána nézek, mint a 2.10-es romnak is. :ok:

Nem elérhető honeker

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900dxid1
« Reply #167 Dátum: 2012, 02 06, 16:30:59 »
Hali! asszem ki,de ez kicsit több időbe telik. utána nézek, mint a 2.10-es romnak is. :ok:
kösz...várom a meg oldást
a jó pap is holtig tanul....

Nem elérhető somadog

• PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #168 Dátum: 2012, 02 07, 08:37:44 »
Szeretném megroot-ni a telcsimet, a legújabb Hboot és SW van rajta, lehetséges-e valahogyan?

Köszönöm

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #169 Dátum: 2012, 02 07, 15:56:54 »
Szeretném megroot-ni a telcsimet, a legújabb Hboot és SW van rajta, lehetséges-e valahogyan?

Köszönöm
Nem lehet S-OFF nélkül, de rajta vagyok a megoldáson. Valahogy vissza kell rakni a 1.47.401.4 ROMOT. Ha erre rájövök,hogy oldható meg akkor leirom. Én is el.....tam mert a legujjabbat raktam fel. :( :(

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #170 Dátum: 2012, 02 08, 00:38:57 »
kösz...várom a meg oldást

Sajnos egyelőre csak ez a megoldás van rá You are not allowed to view links. Register or Login

kipróbált és biztosan küldik a kódot, de figyelj oda az imei szám pontosságára.

sok sikert.

szerk: bocsi, most nézem ezen csak spanyol nyelvterületű telefonokat lehet csinálni...

szerk2:szerk: You are not allowed to view links. Register or Login   itt már megy a magyar is, és ezek is korrektek voltak eddig velem.

Nem elérhető karalyos

• TOPIKGAZDA
« Reply #171 Dátum: 2012, 02 08, 00:57:59 »
Sziasztok, meg van a megoldás a hboot vissza butítására s-off-ólható változatra. és így s-off-ólható az összes hboot verzió. egyelőre spanyol nyelven, de azon vagyok hogy minél pontosabban le fordítsam nektek is. de azért bemásolom ide ha valaki érti és ki akarja próbálni akkor hajra.  :):):)

2.- DESACTUALIZAR HBOOT

Nuestro objetivo en este tutorial es pasar nuestro HBOOT a una versión anterior que nos permita realizar el S-OFF y ROOT. Para ello, necesitaremos:
- Android Tools. Instaladas en el paso 1.
- GoldCard. Sencillo proceso muy bien explicado por Fosco. Ir a la web.
- ROM preROOT. Por ejemplo, SAGA3D. Descarga directa.
- RUU antigua. Por ejemplo, HTC Europe 1.47.401.4 Radio 20.28I.30.085.
o FILEFACTORY: Descargar.
o MEDIAFIRE: Parte 1 - Parte 2
- Carpeta con archivos necesarios. Se solicitarán durante el tutorial.
o FILESERVE: Descargar.
o MEDIAFIRE (dividido en dos partes): Parte 1 - Parte 2
El proceso de convertir vuestra tarjeta microSD en GoldCard nos permitirá instalar RUUs en formato .exe y .zip. Las RUUs son versiones del sistema operativo Android oficiales de HTC, sin modificaciones propias de la compañía móvil.
La ROM que has descargado tienes que introducirla en la tarjeta microSD.
- Conectas el cable USB.
- Seleccionas modo “almacenamilyento USB”.
- Mueves el archivo .zip a la raíz del dispositivo, no lo introduzcas en subcarpetas.
En cuanto al archivo fichero .rar, descomprímelo en un lugar accesible. Para facilitar el proceso te recomilyendo que lo hagas en el disco local (C:).
Ahora procederemos a instalar el Recovery, un modo de arranque especial que nos permitirá, entre otras cosas, flashear ROMs.
Para ello, apaga tu móvil (con el reinicio rápido desmarcado) y entra en el bootloader como se explicó anteriormente. Conecta el cable USB al móvil.
Asimismo, abre una terminal (cmd.exe) y sitúate sobre la carpeta que acabas de descomprimir. Por ejemplo, si la tuvieras en el Disco Local (C:) sería:
cd C:\Recuperacion
Posteriormente, copia y pega:
7 Guía realizada por Sedrik para HTCMANÍA.com
Fastboot flash recovery recoverymod.img
Ahora vuelve a la pantalla de bootloader. Accede a la opción marcada en verde “Recovery”. Vamos a instalar la ROM pre-ROOT, para ello:
Install zip from sdcard - Choose zip from sdcard - Update-Saga3D-v4.zip
Una vez finalizada la instalación, conecta por USB con el modo “depuración activa” y sólo carga. El siguiente paso es modificar la versión de la ROM instalada.
Abrimos de nuevo una terminal, nos situamos sobre la carpeta “Recuperacion” y copiamos/pegamos, línea por línea:
adb push C:\Recuperacion /data/local/tmp
adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
adb shell
su
cd /data/local/tmp
./misc_version -s 1.27.405.6
exit
exit
Sin cerrar la terminal, flasheamos (instalamos) Europe 2.10.401.5 base ROM:
fastboot flash system system.img
fastboot flash boot boot.img
No cerréis todavía la ventana, pues cuando finalice la instalación en el móvil recuperamos el Recovery original:
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot-bootloader
¡Ya queda poco! Ahora toca escribir:
fastboot oem lock
*Debe aparecer relocked.
Ahora viene el paso más importante y por el cual hemos llevado a cabo todo el proceso anterior, realizar la desactualización del HBOOT.
Para ello, apaga el móvil y entra en el bootloader. Conecta el cable USB. Ejecuta desde el PC el archivo RUU_Saga_HTC_Europe_1.47 (…).exe y sigue las instrucciones.
8 Guía realizada por Sedrik para HTCMANÍA.com
Si todo ha salido bien, en el bootloader aparecerá HBOOT 0.98.0002 en vez de 2.000.002 como comprobamos al principio de la guía.
Una vez finalizado proceso seremos S-ON con Unlock Oficial, ¡pero ahora con posibilidad de rooteo!

ha nem érted jól ne állj neki, egy két nap és meg lesz a fordítás.

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #172 Dátum: 2012, 02 08, 08:22:09 »
keres meg, meg tudom oldani.

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #173 Dátum: 2012, 02 08, 08:29:20 »
Sziasztok, meg van a megoldás a hboot vissza butítására s-off-ólható változatra. és így s-off-ólható az összes hboot verzió. egyelőre spanyol nyelven, de azon vagyok hogy minél pontosabban le fordítsam nektek is. de azért bemásolom ide ha valaki érti és ki akarja próbálni akkor hajra.  :):):)

2.- DESACTUALIZAR HBOOT

Nuestro objetivo en este tutorial es pasar nuestro HBOOT a una versión anterior que nos permita realizar el S-OFF y ROOT. Para ello, necesitaremos:
- Android Tools. Instaladas en el paso 1.
- GoldCard. Sencillo proceso muy bien explicado por Fosco. Ir a la web.
- ROM preROOT. Por ejemplo, SAGA3D. Descarga directa.
- RUU antigua. Por ejemplo, HTC Europe 1.47.401.4 Radio 20.28I.30.085.
o FILEFACTORY: Descargar.
o MEDIAFIRE: Parte 1 - Parte 2
- Carpeta con archivos necesarios. Se solicitarán durante el tutorial.
o FILESERVE: Descargar.
o MEDIAFIRE (dividido en dos partes): Parte 1 - Parte 2
El proceso de convertir vuestra tarjeta microSD en GoldCard nos permitirá instalar RUUs en formato .exe y .zip. Las RUUs son versiones del sistema operativo Android oficiales de HTC, sin modificaciones propias de la compañía móvil.
La ROM que has descargado tienes que introducirla en la tarjeta microSD.
- Conectas el cable USB.
- Seleccionas modo “almacenamilyento USB”.
- Mueves el archivo .zip a la raíz del dispositivo, no lo introduzcas en subcarpetas.
En cuanto al archivo fichero .rar, descomprímelo en un lugar accesible. Para facilitar el proceso te recomilyendo que lo hagas en el disco local (C:).
Ahora procederemos a instalar el Recovery, un modo de arranque especial que nos permitirá, entre otras cosas, flashear ROMs.
Para ello, apaga tu móvil (con el reinicio rápido desmarcado) y entra en el bootloader como se explicó anteriormente. Conecta el cable USB al móvil.
Asimismo, abre una terminal (cmd.exe) y sitúate sobre la carpeta que acabas de descomprimir. Por ejemplo, si la tuvieras en el Disco Local (C:) sería:
cd C:\Recuperacion
Posteriormente, copia y pega:
7 Guía realizada por Sedrik para HTCMANÍA.com
Fastboot flash recovery recoverymod.img
Ahora vuelve a la pantalla de bootloader. Accede a la opción marcada en verde “Recovery”. Vamos a instalar la ROM pre-ROOT, para ello:
Install zip from sdcard - Choose zip from sdcard - Update-Saga3D-v4.zip
Una vez finalizada la instalación, conecta por USB con el modo “depuración activa” y sólo carga. El siguiente paso es modificar la versión de la ROM instalada.
Abrimos de nuevo una terminal, nos situamos sobre la carpeta “Recuperacion” y copiamos/pegamos, línea por línea:
adb push C:\Recuperacion /data/local/tmp
adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
adb shell
su
cd /data/local/tmp
./misc_version -s 1.27.405.6
exit
exit
Sin cerrar la terminal, flasheamos (instalamos) Europe 2.10.401.5 base ROM:
fastboot flash system system.img
fastboot flash boot boot.img
No cerréis todavía la ventana, pues cuando finalice la instalación en el móvil recuperamos el Recovery original:
fastboot flash recovery recovery.img
¡Ya queda poco! Ahora toca escribir:
fastboot oem lock
*Debe aparecer relocked.
Ahora viene el paso más importante y por el cual hemos llevado a cabo todo el proceso anterior, realizar la desactualización del HBOOT.
Para ello, apaga el móvil y entra en el bootloader. Conecta el cable USB. Ejecuta desde el PC el archivo RUU_Saga_HTC_Europe_1.47 (…).exe y sigue las instrucciones.
8 Guía realizada por Sedrik para HTCMANÍA.com
Si todo ha salido bien, en el bootloader aparecerá HBOOT 0.98.0002 en vez de 2.000.002 como comprobamos al principio de la guía.
Una vez finalizado proceso seremos S-ON con Unlock Oficial, ¡pero ahora con posibilidad de rooteo!

ha nem érted jól ne állj neki, egy két nap és meg lesz a fordítás.
Köszi Várjuk! :ok:

Nem elérhető hav

• Navigáció / Navigation: Wayteq X820bt
  • PDA: Samsung Galaxy i9505, i9300, Ipad 2
  • PDA ROM: 5.0.1, 4.3, 8.3
« Reply #174 Dátum: 2012, 02 08, 09:50:27 »
Sziasztok!

Kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha valaki már találkozott hasonló problémával. Adott egy Desire S. Minden rendben vele, stabil, gyors és nem fagyogat addig a percig, míg a készülék le nem megy stand by üzemmódba, azaz le nem kapcsolja a kijelzőt és el nem telik 3-4 másodperc. Amint ez megtörténik a készülék kifagy, nem jön vissza belőle, nem elérhető. Sajnos újkora óta ezt csinálja, de a garanciája már nem érvényes. Ázva nem volt, mert járt már szerelőnél és nem látható rajta ázás nyom, de nem tudta megfejteni mi lehet a hiba forrása. Szoftverezésen is túl vagyunk, viszont ha a készülék töltőn van a hiba megszűnik, minden megy rendesen, nem fagy. Jelenleg 2.3.3 fut rajta rootolva, de 2.3.5 root nélkül is produkálta ezt a jelenséget.

Esetleg valakinek ötlete? Köszi!