2024, 11 23, 16:26:15

Szerző Téma: [ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade  (Megtekintve 106853 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
Re: [ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade
« Reply #75 Dátum: 2011, 09 03, 16:43:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hát feltelepült..semmi net..nincs market se ezek az alap dolgok..de a menuben se kinn widgetként..vagy h hivják..mi teendő lehetnék??
akkor a rom managerben kattints a "Download rom" menüre, azon belül pedig az "Extras" pontra. Ott találsz majd olyat, hogy google apps. Abban benne van a market is.
Egyébként nem értem a problémát, mert benne van a romban a market. Szerintem valamit megint nem sikerült wipe-olni. Tedd fel manuálisan a romot.
Vedd ki az akksit->tedd vissza->indítsd el a készüléket úgy, hogy lenyomva tartod a "hangerő le" gombot->bootol recoverybe->ott wipe minden, és amikor kiírta, hogy "wipe successfull" akkor->install zip from sd->megkeresed a romot és telepíted.
Biztos, hogy a készülékeddel van valami probléma, mert nekem még minden alkalommal megvolt a market.
Mobilnetnél próbáltad beállítani az apn-t? Egyáltalán megnézted, hogy engedélyezve van-e a mobilnet?

Nem elérhető csorby11

• PDA: Telenor One Touch/Alcatel OT 990
  • PDA ROM: gyári 2.2.2(kell egy custom rom!!;))
« Reply #76 Dátum: 2011, 09 03, 16:56:24 »
persze h probáltam beállitani,egy rakás oldalt néztem evvel kapcsolatba.amugy egyetlen egyszer volt market..de csak market..a többi nem.azdekomoly..még rom manager sincs rajta..leirom mik vannak a menübe:battery stats,beállitások,böngészö,car home,cimtár,email,flashlight,fm,galéria,gmail,google search,hangrögzitö,hangtárcsászo,helyek,kamera,koordinátál,letöltések,naptár,navigácio,news&weather,OI file manager,óra,reboot,superuser,szamologep,talk,telefon,térkép,terminal emulator,üzenetek,videók,videókamera,voice search,zene,ZTE Emode helper-ez nemtom mi,meg az emulatorés a superuser...megprobálom akk manuálisan.

Nem elérhető csorby11

« Reply #77 Dátum: 2011, 09 03, 17:08:57 »
ittvagyok a manalis recoverybe..ezekre kattoltam és meg is csinálta,leirom ahogy oda alulra irta a consoleba..vagy mi..rem érted.. na igy: --Wiping data..
formating /data...
formating / cache...
formating /sd-ext..
no app2sd partition found.skipping format of /sd-ext.
formating /sdcard/.android_secure...
data wipe complete.

--Wiping cache...
formating /cache...
cache wipe conplete.
dalvik cache wiped.
back menu button enabled. battery stats wiped.
nos ezeket irta..minden wipe-t megkerestem..még a battery-t is wipeltem..kiváncsi vagyok milyen lesz.most elkezdem tenni a ROM ot.majd irok ha lesz vmi.

Nem elérhető csorby11

« Reply #78 Dátum: 2011, 09 03, 17:24:29 »
na,van market..mek most lett a menüben vmi "könyvek" izé..de nincs rom manager..meg megint nincs net...:S:S :( már elsirom magam..ennyit szarakodni evvel.most megprobálok beállitani apn-t de amm van vmi vpn is a vezeték nélküli és hálozati menüpontban..az nemtom mi..engedélyezve van alapbol a adatok engedélyezése is..és a hozzáférési pontok nevei menüben meg bekapcsoltam zöldre a pannon apn-.t ja amm nekem már lassan 2 éve pannponos a kártyám.nem vált át telenlor ra..ez lehet gond??ja és anyámnak is pannonos még..a hugomnak meg apámnak már telenor..ez a telo meg kb 3 honapos...ugyan erre a kártyára kaptuk a telot..de ez már mástéma és nem akarok belemenni..

Nem elérhető csorby11

« Reply #79 Dátum: 2011, 09 03, 17:57:12 »
NOS MEGCSINÁLTAM EGYEDÜL..rájöttem. probálkoztam a apn beállitásaiban irogattam ami szerintem lehet..nos igy  csináltam:

Név: internet
APN: wap
Proxy: ÜÜÜREEEESS!!!!
Port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés tip.: PAP
Hozzáférési pont tipusa: (üres)

ERRŐL NÉZEGETTEM:Név: internet
APN: wap
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés tip.: PAP
Hozzáférési pont tipusa: (üres)
 csak én probábol kitöröltem a proxy-t nos hát minek az..proba cseresznye..és jólett...
ez Telenoros zte blade.akinek nemment eddig probája meg proxy nélkül!!és köszönöm g.janosh nak h mindig probált segiteni..most van net..megprobálom csinálni a többit h legyen..

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
« Reply #80 Dátum: 2011, 09 03, 18:28:47 »
Csak egy kis okosságként. :)
Az sosem jelent komolyabb problémát, ha nincs Market.
Csinálsz netet, majd beállítások/Fiókok és szinkronizálás menüpont, és itt hozzáadsz egy Google fiókot.
Ezt beállítod, és lesz Market, és talán más Google appokat is bepakol.
A másik megoldás: felrakod a gapps.zip-et recoveryben. Nem tudom RomManager felrakja-e, sosem használtam,  Recovery-vel tettem fel mindent(az a biztos...szerintem).

Gapps: You are not allowed to view links. Register or Login

De GSF-nél az első módszernek működnie kell.

Nem elérhető sztiv

• PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: Crevitus v2: 2.3.4 GSF B21, 2.6.35.7 kernel, http://android.modaco.com/topic/345912-romgen2-crevitus-234/
« Reply #81 Dátum: 2011, 09 06, 19:55:12 »
Hát csorby ne haragudj, de evidens lett volna, hogy megnézed a beállításokat 3g-nél. Én vodkás vagyok, s mikor nem ment net, biza fél perc alatt beállítottam.
De én is nagy hülye vagyok, mert:
Feltettem a cm 179-et, ami nagyon jó, de az akksi merül mint állat.
Az előtte levőt meg a: nem backupoltam, b: elfelejtettem a nevét :) Pedig min. 30%-al tovább bírta.
Amit tudok, hogy modacos, meg 2.3.4 meg hogy rc3 :) de találat annyi mint égen a csillag, s lusta vagyok mindet átnyálazni (no meg állandóan várni kell a keresések között, mert szerinte floodolok:) )

Nem elérhető csorby11

« Reply #82 Dátum: 2011, 09 06, 20:27:41 »
Hát csorby ne haragudj, de evidens lett volna, hogy megnézed a beállításokat 3g-nél. Én vodkás vagyok, s mikor nem ment net, biza fél perc alatt beállítottam.
De én is nagy hülye vagyok, mert:
Feltettem a cm 179-et, ami nagyon jó, de az akksi merül mint állat.
Az előtte levőt meg a: nem backupoltam, b: elfelejtettem a nevét :) Pedig min. 30%-al tovább bírta.
Amit tudok, hogy modacos, meg 2.3.4 meg hogy rc3 :) de találat annyi mint égen a csillag, s lusta vagyok mindet átnyálazni (no meg állandóan várni kell a keresések között, mert szerinte floodolok:) )

igen,de nekem ez az első androidos telóm.amm én ma vagy 3x ujratettem,probálkoztam dolgokkal..az mind 1 h miért tettem ujra..na szval mostmár nekem is simán megy a beállitás..és ráadásul nem is ezt a beállitást használom amit leirtam..amúgy nemlenne nagy ügy beállítani,mert mikor szorakoztam vele h nem volt net akkor beállitottam ugyahogy kell..de akkorsem volt..szval mással volt a baj..

Nem elérhető sztiv

• PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: Crevitus v2: 2.3.4 GSF B21, 2.6.35.7 kernel, http://android.modaco.com/topic/345912-romgen2-crevitus-234/
« Reply #83 Dátum: 2011, 09 06, 20:53:27 »
Segond, nekem is ez az első, előtte n95 8g-m volt, de sikeresen kimostam  :'(
Egy hete még felvenni is alig tudtam a hülye tipi-tapi miatt :), most meg már azt lesem, mely linux parancsokat fogadja el
Jó stuffok gyüjteménye: You are not allowed to view links. Register or Login  Most a paper camera 1.2b-vel szórakozom. Ez a fényképekből rajzot készit, na de ez itt már

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #84 Dátum: 2011, 09 12, 20:13:42 »
Kijött egy olyan CM7.1-es rendszer aminek már az új kernel az alapja tehát portolták bele.

update-cm-7.1.0-RC1-Blade-KANG-n179-2635p3-signed ez a neve. Most tesztelem aztán írok róla pár mondatot.

Nem elérhető Boonen007

« Reply #85 Dátum: 2011, 09 12, 21:28:52 »
Egyelőre nagyon bejön a CM7 testreszabhatósága és pár órás tesztelés után azt kell mondanom, hogy ugyanolyan gyors mint a GSF. Hibát egyelőre nem tapasztaltam, Quadrant 1156 pont volt míg GSF-el 965. Játékokról majd később. A wifi ugyanolyan gyorsan csatlakozik mint a GSF-ben.

Nem elérhető csorby11

« Reply #86 Dátum: 2011, 09 12, 21:41:07 »
Egyelőre nagyon bejön a CM7 testreszabhatósága és pár órás tesztelés után azt kell mondanom, hogy ugyanolyan gyors mint a GSF. Hibát egyelőre nem tapasztaltam, Quadrant 1156 pont volt míg GSF-el 965. Játékokról majd később. A wifi ugyanolyan gyorsan csatlakozik mint a GSF-ben.

én nem teszteltem az új romot,de egy régebbi cm7nekem is fennvolt,nekem nagyon bejön a cm7 gyorsasága,testreszabhatósága..ect,de azt vettem észre, hogy jobban merűl,és mivel nekem fontos az aksi,mivel sokat netezek és játszok,ezért maradtam GSF nél.
ui:ez az új változat mennyire merűl az aksi sok netezésnél és játéknál?lécci teszteld.köszi.

Nem elérhető Boonen007

« Reply #87 Dátum: 2011, 09 12, 21:43:06 »
Mindenképpen megnézem! Engem is érdekel. erről holnap du. tudok nyilatkozni. Mert a mai frissen reggel kalibrált aksiról kis játékkal piszkálással játékkal 10%ot merült délután 4-ig. Ezt holnap ha suliból hazaértem megmondom. Neked stabilak voltak az előző verziók? Nem voltak Program leállások stb? Random reboot?

Nem elérhető Boonen007

« Reply #88 Dátum: 2011, 09 13, 06:15:46 »
egyelőre egyetlen gondom lenne vele, hogy Marketben nem mutat ha beírok x szót találatokat semmihez. Ötlet?

Nem elérhető csorby11

« Reply #89 Dátum: 2011, 09 13, 06:42:32 »
Mindenképpen megnézem! Engem is érdekel. erről holnap du. tudok nyilatkozni. Mert a mai frissen reggel kalibrált aksiról kis játékkal piszkálással játékkal 10%ot merült délután 4-ig. Ezt holnap ha suliból hazaértem megmondom. Neked stabilak voltak az előző verziók? Nem voltak Program leállások stb? Random reboot?

én 179es nightly tettem fel,de ez is csak egy napig volt fenn,mert írták,hogy ez a rom(gsf) jobb,és annak is bizonyult.a nightly meg nem a stabilitásáról hires,annak mindig jön ki ujjab verzió.

Nem elérhető Boonen007

« Reply #90 Dátum: 2011, 09 13, 06:43:45 »
Na semmi gond végre feltalálta magát a telcsi! Eddig stabil! Semmi hibám nem volt. (Nekem is megvan a GSF-es backupok tehát ha bármi baj van azonnal rakom visza.)

Nem elérhető Boonen007

« Reply #91 Dátum: 2011, 09 13, 14:53:02 »
Azt kell mondjam baromi jól ketyeg a kicsike! Sehol egy FC sehol egy Random Reboot semmi! Az aksi idő talán egy picivel csökkent de inkább én használtam többet a telót. A gyorsasága? FSG alatt a legújabb Angry Birds Season első pályája nagyon szaggatott itt húzás nélkül SEM szaggat.

Nem elérhető csorby11

« Reply #92 Dátum: 2011, 09 13, 16:00:09 »
Azt kell mondjam baromi jól ketyeg a kicsike! Sehol egy FC sehol egy Random Reboot semmi! Az aksi idő talán egy picivel csökkent de inkább én használtam többet a telót. A gyorsasága? FSG alatt a legújabb Angry Birds Season első pályája nagyon szaggatott itt húzás nélkül SEM szaggat.

az jó ha nincs semmi bug,viszont én nem telepítem,, csak akkor ha jó az aksi idő,mert én legtöbbet játszok rajta,és nekem kell a sok aksi idő,és ezen viszonylag jó.lécci teszteld nekem játékokon mennyi időt bír.az a jó a cm mod ban ,hogy sok téma van hozzá és egyébb..ja és írj egy linket ahól megtalálom azt a rom ot amiről beszélsz,mert lehet felteszem miután teszteled az aksit:)) köszi!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #93 Dátum: 2011, 09 13, 16:06:56 »
én sokáig használtam a nightly-kat; igazából nem nagyon volt velük problémám, leszámítva az akksit... mert azt bizony nagyon zabálta. Ezért is váltottam GSF-re + a végén már kezdtem úgy érezni, hogy a CM teljesen szét avn tweakelve, a gsf meg szinte olyan, mint amikor egy gyári google frissítés kijön. Igaz, hogy nem lehet úgy testre szabni mint a CM-et, de ennek ellenére jobban szeretem a letisztultsága miatt :)

Nem elérhető csorby11

« Reply #94 Dátum: 2011, 09 13, 16:19:09 »
én sokáig használtam a nightly-kat; igazából nem nagyon volt velük problémám, leszámítva az akksit... mert azt bizony nagyon zabálta. Ezért is váltottam GSF-re + a végén már kezdtem úgy érezni, hogy a CM teljesen szét avn tweakelve, a gsf meg szinte olyan, mint amikor egy gyári google frissítés kijön. Igaz, hogy nem lehet úgy testre szabni mint a CM-et, de ennek ellenére jobban szeretem a letisztultsága miatt :)

nekem a aksi a legfontosabb,hogy sokat tudja játszani,mert a suliba party-zni szoktunk,csak ezért kéne valami jó autós vagy fps játék amivel lehet onlie gamelni,megvan a shift,de azon nem lehet multizni(sajna)meg a pes11,de avval sem lehet multi:( a pocket legends el szoktunk,de már uncsi:(

Nem elérhető Boonen007

« Reply #95 Dátum: 2011, 09 13, 17:38:13 »
Teszteld le Csorby11 tudsz backupot csinálni a mostaniról.. Most, hogy tudom neked letesztelni játék közben? Stopperrel mérjem, hogy 5 percet játszottam ezzel és merült annyit... Rengeteg dologtól függ.

Nem elérhető csorby11

« Reply #96 Dátum: 2011, 09 13, 17:45:06 »
Teszteld le Csorby11 tudsz backupot csinálni a mostaniról.. Most, hogy tudom neked letesztelni játék közben? Stopperrel mérjem, hogy 5 percet játszottam ezzel és merült annyit... Rengeteg dologtól függ.

oks,köszi,hát nem tudom,hogy vegyem e rá magam,mert megvagyok ezzel is elégedve,csak az jobban testre szabható,viszont úgy jobban is merül,vagy nem?

Nem elérhető Boonen007

« Reply #97 Dátum: 2011, 09 13, 17:55:51 »
Megmondom őszintén még ma reggel suliban állítottam be... Egész délelőtt piszkáltam... Nem tudom  :D

Nem elérhető csorby11

« Reply #98 Dátum: 2011, 09 13, 18:34:03 »
ha most felteszem ezt a romot és csináltam back upot akkor kell ugye mindent wipe olni,de a back up ban benne vannak a progik meg a többi cucc?mert nem akarom megint letölteni,ha mégis visza tenném a GSF et.

Nem elérhető Boonen007

« Reply #99 Dátum: 2011, 09 13, 18:35:48 »
I don't know... Kérdezz okosabbat elvileg csont nélkül benne van.