2024, 11 23, 13:06:23

Szerző Téma: [ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade  (Megtekintve 106841 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
Re: [ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade
« Reply #50 Dátum: 2011, 08 02, 20:46:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
szia!
tudnád linkelni esetleg ezt a romot (meg a MIUI témát)? megpróbálkoznék vele :) bár én a CM-el is nagyon elégedett vagyok!

A ROM:

És az általam készített téma:

Eddig semmi bajom nem volt vele.
És érzésre sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.
Remélem neked is bejön. :)
(először a romot tedd fel,bootolj be,aztán megint recovery, fel a téma, és a bizt kedvéért, csinálj egy 'wipe dalvik cache'-t)

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #51 Dátum: 2011, 08 04, 17:20:44 »
A ROM:

És az általam készített téma:

Eddig semmi bajom nem volt vele.
És érzésre sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.
Remélem neked is bejön. :)
(először a romot tedd fel,bootolj be,aztán megint recovery, fel a téma, és a bizt kedvéért, csinálj egy 'wipe dalvik cache'-t)
köszi  :ok:
kipróbálom, csak nagyon fáj a szívem wipe data and cache-re nyomni  :(  én elégedett vagyok a CM-el, csak kipróbálni szeretném ezt a romot, mert hajt a kíváncsiság  :D  de lehet, hogy nyomok egy nandbackup-ot és felrakom.
A témáról tudnál felrakni vhová néhány képet? Én CM-el az Orion-t használom (MIUI szerű téma) és az is nagyon dizájnos!
Előre is köszönöm!

Nem elérhető tomi937

• Navigáció / Navigation: Igo / sygic
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: sweet Dearms III
« Reply #52 Dátum: 2011, 08 13, 19:28:03 »
Üdv.
Valaki tud valami megoldást amivel textúra hiba nélkül futnak a játékok? (gangstar2 játszhatatlan, cut the rope-ban nem látni a békát.. de néha még az angry birds-ben is eltünnek a madarak, és a majmok.)
Viszont zenelejátszásban sokkal jobb a sdIII-nál, és sokkal személyre szabhatóbb.
+ Ha van rá megoldás, akkor az alap feladatkezelőt sdIII-ból nem lehet valahogy beilleszteni a romba. régebben próbálgattam de nekem nem fogadta be.
előre is köszi a segítséget!  :)

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
Re: Re: [ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade
« Reply #53 Dátum: 2011, 08 13, 20:50:57 »
Üdv.
Valaki tud valami megoldást amivel textúra hiba nélkül futnak a játékok? (gangstar2 játszhatatlan, cut the rope-ban nem látni a békát.. de néha még az angry birds-ben is eltünnek a madarak, és a majmok.)
Viszont zenelejátszásban sokkal jobb a sdIII-nál, és sokkal személyre szabhatóbb.
+ Ha van rá megoldás, akkor az alap feladatkezelőt sdIII-ból nem lehet valahogy beilleszteni a romba. régebben próbálgattam de nekem nem fogadta be.
előre is köszi a segítséget!  :)
Ha játszani akarsz, akkor inkább a ginger stir fry beta 19 romot ajánlom!

Sent from my ZTE-BLADE

Nem elérhető Nestor

• PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: T-Moblil
« Reply #54 Dátum: 2011, 08 13, 22:22:14 »

Sent from my ZTE-BLADE

Kérhetek hozzá egy linket?  :ima:
Engem is érdekelne a dolog :D
Kösz!

Nem elérhető tomi937

• Navigáció / Navigation: Igo / sygic
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: sweet Dearms III
« Reply #55 Dátum: 2011, 08 14, 09:17:05 »

Sent from my ZTE-BLADE
Köszi! :) kipróbálom.

Nem elérhető csorby11

• PDA: Telenor One Touch/Alcatel OT 990
  • PDA ROM: gyári 2.2.2(kell egy custom rom!!;))
« Reply #56 Dátum: 2011, 09 01, 17:59:28 »
helló.én teljesen kezdő vagyok az "egyedi" ROM telepitésébe..sebaj probálkozok.viszont már az elején megakadtam.letöltöttem a cm7 179 lightly-t és feltettem sd-re.megnyitom a rom manager-t és ott katt a instal ROM from sd card.azon belül megvan a mappa amiben elvileg a mod van,de megnyitom és semmi elindithato(telepithető)dolog nincs.gépen találtam egy "boot" nevü cuccot azt megnéztem telón látom-e,nem.betettem mappába telón továbbra sem látom.segitene valaki h mit kell megnyitni? vagy talán rosszul csinálok valamit (ez biztos)..
ui:ZTE Blade 2.2 es telenoros rom van rajta..ezt én tettem rá még anno..pls help.thanks.
ui2: amugy játszani is szeretnék a telón fölleg online rpg vel név szerint : potcket legends(nemtudom ez hibának számit h kiírtam a nevét.)erre megfelelő a cm7 nagyon gyorsan fogok merülni?vagy a mod nem változtat nagyon benne.köszi.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #57 Dátum: 2011, 09 01, 21:16:37 »
helló.én teljesen kezdő vagyok az "egyedi" ROM telepitésébe..sebaj probálkozok.viszont már az elején megakadtam.letöltöttem a cm7 179 lightly-t és feltettem sd-re.megnyitom a rom manager-t és ott katt a instal ROM from sd card.azon belül megvan a mappa amiben elvileg a mod van,de megnyitom és semmi elindithato(telepithető)dolog nincs.gépen találtam egy "boot" nevü cuccot azt megnéztem telón látom-e,nem.betettem mappába telón továbbra sem látom.segitene valaki h mit kell megnyitni? vagy talán rosszul csinálok valamit (ez biztos)..
ui:ZTE Blade 2.2 es telenoros rom van rajta..ezt én tettem rá még anno..pls help.thanks.
ui2: amugy játszani is szeretnék a telón fölleg online rpg vel név szerint : potcket legends(nemtudom ez hibának számit h kiírtam a nevét.)erre megfelelő a cm7 nagyon gyorsan fogok merülni?vagy a mod nem változtat nagyon benne.köszi.
Szia!
1. A topic első posztjában megtalálod a teljes és részletes telepítési leírást; ha azt pontról-pontra követed, akkor sikerülnie kell (mindannyian így csináltuk  ;)  )
2. Tegyél egy próbát a cyanogenmoddal; s habár én magam is nagy rajongója voltam anno, most mégis inkább a ginger stir fry-t használom (ZTE Blade topicban megtalálod, ugyanúgy kell telepíteni, mint a cm-et).
(3. egyébként a letöltött fájlt .zip kiterjesztéssel kell felmásolni az sd-re, nem kell kicsomagolni).
Ha gond lenne, írj nyugodtan!

Nem elérhető csorby11

« Reply #58 Dátum: 2011, 09 01, 23:25:37 »
hello.köszi mostmár ment 3 perc alatt fentvolt minden be is bootolt gyorsan..egy gondom lenne h állitom be h 3g hálozatot használni tudjak? telenoros..de nem találtam sehol..köszi.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #59 Dátum: 2011, 09 02, 00:10:11 »
hello.köszi mostmár ment 3 perc alatt fentvolt minden be is bootolt gyorsan..egy gondom lenne h állitom be h 3g hálozatot használni tudjak? telenoros..de nem találtam sehol..köszi.
én T-s vagyok, de még soha nem kellett beállítani, mióta androidom van...

Nem elérhető csorby11

« Reply #60 Dátum: 2011, 09 02, 00:58:02 »
back up oltam a 2.2 es eredetire ott ment a net..megint feltettem megint elment a net..milehet a baj?? esetleg vmi más ROM?? ami megy is..lehet h az a baj h van mobilnetem telenor előfizetésbe és a telenor látja vhogy h én ROM ot cserélek??mi lehet a gond?? vki vmi megoldás? vagy más rom? ja és nekem azért kell a 3g.azaz mobilnet mert nincs sehol nyilt wifi ..ithon meg nincs router..

Nem elérhető csorby11

« Reply #61 Dátum: 2011, 09 02, 01:53:23 »
na dejo.tejjesen elrontottam a telom..vissza szeretném tenni a sima 2.2.. de nemtudom h nemtudok backupolni se sztem mert nincsen netem..de én akarom a 2.2 ezek a cm meg a ********...az h gyorsabb meg szebb semmivel nemjobb..mennyivel gyorsabb 5%??max..help h tegyem vissza telefon net nélkül a 2.2 telenort...eggyáltalán nemtok a teloval semmit kezdeni..bennvagyok a cm7 (*********) ez van rajta..de vissza kell tennem a 2.2 pls help.nagy szükség van help re.

Moderator Comment Az idegességed ellenére is próbálj meg kulturáltan fogalmazni!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #62 Dátum: 2011, 09 02, 10:50:44 »
na dejo.tejjesen elrontottam a telom..vissza szeretném tenni a sima 2.2.. de nemtudom h nemtudok backupolni se sztem mert nincsen netem..de én akarom a 2.2 ezek a cm meg a ********...az h gyorsabb meg szebb semmivel nemjobb..mennyivel gyorsabb 5%??max..help h tegyem vissza telefon net nélkül a 2.2 telenort...eggyáltalán nemtok a teloval semmit kezdeni..bennvagyok a cm7 (*********) ez van rajta..de vissza kell tennem a 2.2 pls help.nagy szükség van help re.

Moderator Comment Az idegességed ellenére is próbálj meg kulturáltan fogalmazni!
Nyugi ;)
Nem kell kapkodni. Recoveryben nyomj egy factory reset -et, majd rakd fel a ginger stir fry beta romot.
Az Android általános topicban találsz telenoros apn beállításokat és lesz neted ha nem menne magától.

Sent from my ZTE-BLADE

Nem elérhető csorby11

« Reply #63 Dátum: 2011, 09 02, 13:36:39 »
oké.moderálom magam..ammugy hol van ez a recocvery?, mert ezen csak rom manager van...

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #64 Dátum: 2011, 09 02, 13:56:16 »
oké.moderálom magam..ammugy hol van ez a recocvery?, mert ezen csak rom manager van...
ROM managerben nyomj arra, hogy reboot to recovery!

Sent from my ZTE-BLADE

Nem elérhető csorby11

« Reply #65 Dátum: 2011, 09 02, 15:42:39 »
hello.feltettm.mükszik..csak a net nem megy megint..és nincsenek ilyen progik fenn pl:market..meg most nem jutnak eszembe..de ezek sztem kellenének..hogyan kell megcsinálni?ja,de legjobban a net kellene..kiirja fenn h: 3g vagy H..de megnyitom az alap böngészőt és kiirja h xy oldal lehetséges hogy jelenleg nem üzemel..help:)

Nem elérhető csorby11

« Reply #66 Dátum: 2011, 09 02, 17:21:24 »
na mindeggy..már meguntam ezeket az egyedi romokat..nekem semmi nem tetszik bennük..azon kivül h lehet témát választani.szeretném vissza tenni a 2.2 es telenoros romot.. miután elküldtem a hsz-t megprobizok backupolni..mert van egy müködö 2.2es telenoros back upom..reménykedek benne h jo,lesz.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #67 Dátum: 2011, 09 02, 18:03:27 »
na mindeggy..már meguntam ezeket az egyedi romokat..nekem semmi nem tetszik bennük..azon kivül h lehet témát választani.szeretném vissza tenni a 2.2 es telenoros romot.. miután elküldtem a hsz-t megprobizok backupolni..mert van egy müködö 2.2es telenoros back upom..reménykedek benne h jo,lesz.
sajnálom, hogy nem sikerült  :'(
ha cyanogenmodot raktál fel, akkor - ahogyan az első hozzászólásban is le van írva - nincsenek benne alapból a google alkalmazások, hanem a rom manager "Extras" menüjében kell letölteni.
Ha ginger stri fry-t raktál, akkor abban benne kell, hogy legyen minden alap alkalmazás. Beállítottad az apn-t, ahogyan a másik topicban mondták?

Nem elérhető csorby11

« Reply #68 Dátum: 2011, 09 02, 18:37:27 »
igen beállitottam...vissza sikerült back uppolnom a 2.2..jo lesz ez nekem..de amm nem értem mér nem volt jó eggyiksem..pedig használnám nagyon szivesen..tudtok mondani vmit h mért nemjo??ja és itt h backuppoltam és felált a op,beirom a pin-t eggyből láttam is h fenn ottvan a 3G..bementem egyből böngészőbe és ment a net..tipp h mért nem jó nekem más??vagy én rontok el vmit??

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #69 Dátum: 2011, 09 02, 18:47:44 »
igen beállitottam...vissza sikerült back uppolnom a 2.2..jo lesz ez nekem..de amm nem értem mér nem volt jó eggyiksem..pedig használnám nagyon szivesen..tudtok mondani vmit h mért nemjo??ja és itt h backuppoltam és felált a op,beirom a pin-t eggyből láttam is h fenn ottvan a 3G..bementem egyből böngészőbe és ment a net..tipp h mért nem jó nekem más??vagy én rontok el vmit??
Volt telepítés előtt recoveryben teljes factory reset? (wipe data and cache + wipe dalvik?)

Sent from my ZTE-BLADE

Nem elérhető csorby11

« Reply #70 Dátum: 2011, 09 03, 14:58:32 »
hát az tuti h volt vmi wipe meg chache reset de h wipe dalvik azt nemtom..mert az holvan?? és ez lehet a baj??amm mindig reseteltem mindeggyik ujratelepitésnél is..sőt még ha jol emlékszem akk backup nál is..ez lehet a baj h nem wipe dalvik oltam??amm nemtom miaz a dalvik..de én ilyet nem is hiszem h láttam..

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #71 Dátum: 2011, 09 03, 15:18:19 »
hát az tuti h volt vmi wipe meg chache reset de h wipe dalvik azt nemtom..mert az holvan?? és ez lehet a baj??amm mindig reseteltem mindeggyik ujratelepitésnél is..sőt még ha jol emlékszem akk backup nál is..ez lehet a baj h nem wipe dalvik oltam??amm nemtom miaz a dalvik..de én ilyet nem is hiszem h láttam..
igen, az Advanced menüben van a wipe dalvik cache opció. Lehetséges, hogy emiatt nem ment pl a mobilneted. Frissítettem már jópárszor a Blade-t (meg anno a Spicát is agyonromoltam) de soha nem volt gondom a mobilnettel, mindig felismerte magától.
Ha élhetek egy javaslattal, akkor tegyél egy próbát; nyomj mindenre, aminek a nevében "wipe" van, aztán rakd fel a Ginger stir fry-t, és indítsd újra első boot után. Sok sikert! Üdv!

Nem elérhető csorby11

« Reply #72 Dátum: 2011, 09 03, 16:32:24 »
köszi,megprobálom..épp most telepiti..de mikor kiválasztottam a telepiteni kivánt romot rom managerben felajanlja a dalviket is..ugy eddig is volt és használtam is ,mert az utcso 2 pipáltam be mindig..most már bootol be az op..reménykedem lesz net..vagy probálkozok vele tovább.nagyon szeretnék egyedi romot használni..csak nekem szükséges a 3g net..

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #73 Dátum: 2011, 09 03, 16:35:32 »
köszi,megprobálom..épp most telepiti..de mikor kiválasztottam a telepiteni kivánt romot rom managerben felajanlja a dalviket is..ugy eddig is volt és használtam is ,mert az utcso 2 pipáltam be mindig..most már bootol be az op..reménykedem lesz net..vagy probálkozok vele tovább.nagyon szeretnék egyedi romot használni..csak nekem szükséges a 3g net..
elhiszem  ;)  az Android nem sokat ér mobilnet nélkül; mióta van androidos pda-m, azóta van mindig mobilnetem is. ha nem menne, akkor írj, és összehozzuk  :ok:

Nem elérhető csorby11

« Reply #74 Dátum: 2011, 09 03, 16:36:12 »
hát feltelepült..semmi net..nincs market se ezek az alap dolgok..de a menuben se kinn widgetként..vagy h hivják..mi teendő lehetnék??