helló.én teljesen kezdő vagyok az "egyedi" ROM telepitésébe..sebaj probálkozok.viszont már az elején megakadtam.letöltöttem a cm7 179 lightly-t és feltettem sd-re.megnyitom a rom manager-t és ott katt a instal ROM from sd card.azon belül megvan a mappa amiben elvileg a mod van,de megnyitom és semmi elindithato(telepithető)dolog nincs.gépen találtam egy "boot" nevü cuccot azt megnéztem telón látom-e,nem.betettem mappába telón továbbra sem látom.segitene valaki h mit kell megnyitni? vagy talán rosszul csinálok valamit (ez biztos)..
ui:ZTE Blade 2.2 es telenoros rom van rajta..ezt én tettem rá még anno..pls help.thanks.
ui2: amugy játszani is szeretnék a telón fölleg online rpg vel név szerint : potcket legends(nemtudom ez hibának számit h kiírtam a nevét.)erre megfelelő a cm7 nagyon gyorsan fogok merülni?vagy a mod nem változtat nagyon benne.köszi.
Szia!
1. A topic első posztjában megtalálod a teljes és részletes telepítési leírást; ha azt pontról-pontra követed, akkor sikerülnie kell (mindannyian így csináltuk
)
2. Tegyél egy próbát a cyanogenmoddal; s habár én magam is nagy rajongója voltam anno, most mégis inkább a ginger stir fry-t használom (ZTE Blade topicban megtalálod, ugyanúgy kell telepíteni, mint a cm-et).
(3. egyébként a letöltött fájlt .zip kiterjesztéssel kell felmásolni az sd-re, nem kell kicsomagolni).
Ha gond lenne, írj nyugodtan!