2024, 11 23, 13:52:40

Szerző Téma: [ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade  (Megtekintve 106844 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető rondzsy89

• Nem: Férfi
  • T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
[ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade
« Dátum: 2011, 06 06, 10:08:20 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Gondolom a Cyanogenmod romokat már szinte senkinek sem kell bemutatni Androidos körökben. Én személy szerint ezeket használom, amióta Androidos vagyok – teljes megelégedettséggel.
Az alábbiakban nagyon röviden szeretném leírni, hogy hogyan telepíthetjük egyszerűen ZTE Blade (Orange Sanfransisco) típusú készülékeinkre!
(Megj.: a rootolás folyamatát itt most kihagynám, bővebb információt az ezzel foglalkozó topicban találhattok)

A Cyanogenmod romok csak gen2-es készülékekre telepíthetőek, így telepítés előtt azért érdemes ellenőrizni a masinánkat, nehogy szerviz legyen a vége. Ezt legegyszerűbben egy ingyenes kis market alkalmazással tehetjük meg, csak egy kattintás, és máris megvan az eredmény: You are not allowed to view links. Register or Login

A Cyanogenmod rom telepítéséhez két dologra lesz szükségünk:
 - maga a rom valamint
- a You are not allowed to view links. Register or Login nevű alkalmazás (tapasztalataim alapján teljesen fölösleges megvásárolni a fizetős verziót, a szükséges funkciókat az ingyenessel is elérhetjük).

Cyanogenmod romokból két verziót találunk a You are not allowed to view links. Register or Login, az egyik a stable (RC) a másik pedig a nightly build. Utóbbiak szinte naponta frissülnek, azonban nem mindig tartalmaznak jelentős újításokat, így telepítés előtt érdemes megnézni mindig az aktuális You are not allowed to view links. Register or Login-ot.

Első lépésként tehát telepítenünk kell a Clockworkmod Recovery-t. Elindítjuk a Rom Manager alkalmazást, s mindjárt az első menüpontban találjuk a Flash ClockworkMod Recovery opciót. (Rákattintva kiválasztjuk a készülékünk típusát, majd a Flash opcióra kattintva el is indul a művelet és újraindítás után már van is recovery. (Jelenleg éppen a 3.0.2.7 a legújabb.)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tipp: telepítés előtt érdemes egy teljes mentést készíteni a rendszerről, így hiba esetén a legutolsó beállításig, szinte minden visszaállítható az eredeti állapotába.
Ezt legegyszerűbben a recovery-ből tudjuk megtenni, a Backup and Restore menüpont alatt. Miután lefutott a mentés, az sd/clockworkmod/backup/mentés_dátuma mappában találjuk meg a rendszermentésünket, amit érdemes átmásolni a PC-re is a biztonság kedvéért. Amennyiben vissza szeretnénk majd állítani a mentést, egyszerűen csak menjünk recovery-ben a Backup and Restore menübe, és kattintsunk a Restore opcióra, majd válasszuk ki, hogy melyik mentést szeretnénk visszaállítani.

Következő lépésként kattintsunk az Install ROM from SD Card opcióra, majd tallózzuk be a telepíteni kívánt ROM-ot.

A Rom Manager azonnal teszi is a dolgát, s telepítés előtt felajánl néhány opciót: Backup Existing ROM (telepítés előtt menti a jelenlegi rendszert), Wipe Data and Cache (törli a felhasználói alkalmazásokat és a cache tárat), valamint a Wipe Dalvik Cache.

Amennyiben most váltunk Cyanogenmodra, akkor érdemes az utolsó kettőt bepipálni, azonban ha csak váltunk két Cyanogenmod között (pl. nightly build-ek között) akkor elég csupán a Wipe Dalvik Cache opció is.
Ezt követően a készülék újraindul, majd recovery-ben elindítja a telepítést. Miután települt a ROM ismét újraindul a készülékünk, de az első indulás eltarthat néhány percig, úgyhogy legyünk türelemmel. És íme a végeredmény:

Tipp: a Cyanogenmod romok nem tartalmaznak minden google alkalmazást (térkép, gtalk), de ezt is könnyedén orvosolhatjuk a már említett Rom Manager alkalmazással. Egyszerűen csak kattintsunk Download ROM -> Goole Apps menüre, és máris letöltődik a legújabb google alkalmazásokat tartalmazó csomag, amelyet recovery-ből telepítve minden a helyére kerül.

Sok sikert mindenkinek! És tudjátok, ha gond van itt a fórum!

A leírásért köszönet g.janosh-nak!

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kajafun

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: CayogenMod ICS 4.0.4 Nightly
Re: [ROM] CyanogenMod 7 - ZTE Blade
« Reply #1 Dátum: 2011, 06 06, 17:15:13 »
Sziasztok! :)
Olyan problémám van nekem hogy parázok 1000-el! :S :D
Az az Én igazi gondom, hogy keresgélek ROM-ot a ZTE Bladeemre és nem tudom sehol sem megállapítani hogy az a rom most GEN1-re vagy GEN2-re való! :S Pl.: felmentem a fentebb linkelt honlapra is, nézelődtem, találtam jó ROM-okat és nem merem leszedni mert egyszerűen hibádzik a tájékoztatás a ROM nevéből hogy pl: x.x.xgen1xxxx
Lehet hogy én nézek el valamit, vagy akármi más, lécci segítsetek már ki ezzel hogy akkor most mit is nézzek vagy hogy csináljam! :)
Am minden mással tisztában vagyok csak ez az egy, a ROM választás a gázos nekem! :)
Köszi! :)

Nem elérhető prh

• PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: 2.6.32.9
« Reply #2 Dátum: 2011, 06 07, 17:47:37 »
Sziasztok! :)
Olyan problémám van nekem hogy parázok 1000-el! :S :D
Az az Én igazi gondom, hogy keresgélek ROM-ot a ZTE Bladeemre és nem tudom sehol sem megállapítani hogy az a rom most GEN1-re vagy GEN2-re való! :S Pl.: felmentem a fentebb linkelt honlapra is, nézelődtem, találtam jó ROM-okat és nem merem leszedni mert egyszerűen hibádzik a tájékoztatás a ROM nevéből hogy pl: x.x.xgen1xxxx
Lehet hogy én nézek el valamit, vagy akármi más, lécci segítsetek már ki ezzel hogy akkor most mit is nézzek vagy hogy csináljam! :)
Am minden mással tisztában vagyok csak ez az egy, a ROM választás a gázos nekem! :)
Köszi! :)

CM n39-ig GEN1. n40-től már GEN2 az összes.

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
« Reply #3 Dátum: 2011, 06 08, 17:30:22 »
A telód GEN2-esedik, ha felrakod a hivatalos T-s 2.2-őt.
A Cyanogenes romokat egyáltalán nem ajánlom, mert tele van buggal az összes. :S
Együtt lehet velük élni, de nem ér annyit az egész. És szerintem eszi az akksit.
Ha jó Romot akarsz, mindenféle bug nélkül, SwedishSpringet tegyél fel, mindig erre tértem vissza.
Majd ha kijön egy ilyen minőságű cm rom, akkor esetleg váltok...

Ezt használom.

Nem elérhető willowfield

• Navigáció / Navigation: iGo 8
  • PDA: Samsung Galaxy W GT-I8150
  • PDA ROM: Stock ROM /amíg nem alkotnak vmi Custom ROM-ot/ :D
« Reply #4 Dátum: 2011, 06 09, 13:55:01 »
A telód GEN2-esedik, ha felrakod a hivatalos T-s 2.2-őt.
A Cyanogenes romokat egyáltalán nem ajánlom, mert tele van buggal az összes. :S
Együtt lehet velük élni, de nem ér annyit az egész. És szerintem eszi az akksit.
Ha jó Romot akarsz, mindenféle bug nélkül, SwedishSpringet tegyél fel, mindig erre tértem vissza.
Majd ha kijön egy ilyen minőságű cm rom, akkor esetleg váltok...

Ezt használom.

Mondj már egy BUGot például :D
Nekem tökéletesen működött minden a CM ROMmal, soha nem fagyott semmi és az akksit így is úgy is minden nap tölteni kell...Ez az akksis téma nagy hülyeség, aki azt állítja h 1 napnál többet bír a Bladeje az hazudik :ok: Vagy csak StandBy-ba lelöki az asztalra és feszít h 2 nap múlva ugyanúgy megy.

749Mhz-re húzva CM N87-el 1077-es Quadrant pontszámot kaptam, úgy pörög a rendszer vele hogy nem tudod hol jársz :shock:
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #5 Dátum: 2011, 06 09, 15:26:30 »
Csatlakozok az előttem szólóhoz; eddig még egy bugot sem tapasztaltam.

Sent from my Blade using Tapatalk

Nem elérhető t181

« Reply #6 Dátum: 2011, 06 09, 16:46:27 »
Nekem tökéletesen működött minden a CM ROMmal, soha nem fagyott semmi és az akksit így is úgy is minden nap tölteni kell...Ez az akksis téma nagy hülyeség, aki azt állítja h 1 napnál többet bír a Bladeje az hazudik :ok: Vagy csak StandBy-ba lelöki az asztalra és feszít h 2 nap múlva ugyanúgy megy.

749Mhz-re húzva CM N87-el 1077-es Quadrant pontszámot kaptam, úgy pörög a rendszer vele hogy nem tudod hol jársz :shock:

Oké... pl.: nem tudok 640x480-ba felvenni videót. Ez nekem nem fájó pont, mert kb csak próbaként videózok.
Remélem Te sem gondoltad komolyan, hogy tökéletesen működik... A Cyanogen oldalán, ha egy kicsit kattintgatnál, meglátnád, hogy konkréten fel vannak sorolva a bugok...
Az tény, hogy gyors, mert az, de nem vagyok benne biztos, hogy sokkal gyorsabb, mint a svéd.
De ha magyar oldalról töltesz le, ott is fel vannak sorolva a bugok. Ha nincsenek felsorolva, hsz.-eket kell olvasni...
Elmondom miért van ez: azért, mert Bladera nincs, és nem is lesz hivatalos 2.3 .
Nekem kibírt két napot, svéd rommal. Zenét hallgattam, wifiztem, telefonáltam. Nem mondom, hogy folyamatosan nyomkodtam, mert oszt.kirándulni voltam, de kibírta.

Ami a quadrantot illeti: Te nézted az eredményeket??? Ugye nem gondolod komolyan, hogy a Blade jobb, mint a Galaxy S? Mert a quadrant szerint igen... De ha kicsit utána olvasnál, belátnád, hogy nem szabad túl sokat adni ezekre a pontszámokra...

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #7 Dátum: 2011, 06 09, 18:18:36 »

Az az 1000-es Q eredmény nincs kizárva, hogy a Q hibája, régebben is voltak róla hírek, hogy nem teljesen oké a Bladenek.

Nem elérhető willowfield

« Reply #8 Dátum: 2011, 06 09, 19:16:37 »
Az az 1000-es Q eredmény nincs kizárva, hogy a Q hibája, régebben is voltak róla hírek, hogy nem teljesen oké a Bladenek.

Nem nagyon adok a Quandrant eredményekre, de érzésre is sokkal gyorsabb, plusz a játékok is jobban futna stb.
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető atak8

• Navigáció / Navigation: Műanyag 20cm átmérővel rendelkező fölgömb :)
  • PDA: Motorola Defy+ MB526
  • PDA ROM: Ami sikerül:)
« Reply #9 Dátum: 2011, 06 09, 20:55:30 »
Oké... pl.: nem tudok 640x480-ba felvenni videót. Ez nekem nem fájó pont, mert kb csak próbaként videózok.
Remélem Te sem gondoltad komolyan, hogy tökéletesen működik... A Cyanogen oldalán, ha egy kicsit kattintgatnál, meglátnád, hogy konkréten fel vannak sorolva a bugok...
Az tény, hogy gyors, mert az, de nem vagyok benne biztos, hogy sokkal gyorsabb, mint a svéd.
De ha magyar oldalról töltesz le, ott is fel vannak sorolva a bugok. Ha nincsenek felsorolva, hsz.-eket kell olvasni...
Elmondom miért van ez: azért, mert Bladera nincs, és nem is lesz hivatalos 2.3 .
Nekem kibírt két napot, svéd rommal. Zenét hallgattam, wifiztem, telefonáltam. Nem mondom, hogy folyamatosan nyomkodtam, mert oszt.kirándulni voltam, de kibírta.

Ami a quadrantot illeti: Te nézted az eredményeket??? Ugye nem gondolod komolyan, hogy a Blade jobb, mint a Galaxy S? Mert a quadrant szerint igen... De ha kicsit utána olvasnál, belátnád, hogy nem szabad túl sokat adni ezekre a pontszámokra...
Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban!Mióta nevezzük bug-nak azt,hogy a video felvétel beállításáinál nincs meg az a felbontás ami neked Froyo-n megvan?Amúgy ha annyira kell akkor tedd fel az LGCamera appot és meglesz!:DÉn személy szerint Cyanogenmod függő vagyok!:D Ezt használtam anno Spicán is és most Blade-en is folyamatosan ez van fent.Nekem sok gondom nem volt eddig vele,és a sebessége veri minden Froyo-s elődjét!
Bocs,hogy ilyen csúnyán írok,de siettem!

Nem elérhető willowfield

« Reply #10 Dátum: 2011, 06 09, 20:59:21 »
Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban!Mióta nevezzük bug-nak azt,hogy a video felvétel beállításáinál nincs meg az a felbontás ami neked Froyo-n megvan?Amúgy ha annyira kell akkor tedd fel az LGCamera appot és meglesz!:DÉn személy szerint Cyanogenmod függő vagyok!:D Ezt használtam anno Spicán is és most Blade-en is folyamatosan ez van fent.Nekem sok gondom nem volt eddig vele,és a sebessége veri minden Froyo-s elődjét!

:ok: :ok: :ok: :taps: :taps: :taps:
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető willowfield

« Reply #11 Dátum: 2011, 06 09, 21:06:00 »

Háát én ebből a szövegből nem látok egy konkrét bugot sem :ok:
Azt mond meg nekem, hogy miért nem jó a CM7, ha minden tökéletesen működik a telefonon hetekig semmi gond nincs vele, nem fagy semmilyen progi, megy a 3G, Wifi, GPS, kamera, tudok sms-ezni, telefonálni, játszani, e-book-ot olvasni, zenét hallgatni etc.

Onnantól h a telefon minden funkciója tökéletesen működik én pont le censored om h pár olyan ember aki csak azért rágja át sorról sorra a CM7 minden forráskódját hogy találjanak egy két bugot leírja egy fórumra hogy márpedig a CM7 bugos.

Ha Neked ez nem tetszik, ne használd, használj nyugodtan Svédet, nekem nincs vele semmi bajom, imádom a CM7-et mégsem okoskodok a bugokkal és mégsem járom le h milyen  censored  elavult a "svéd", hónapok óta nem fejlesztik és nem is fogják, mivel mindenki a 2.3-at fogja mostmár csiszolgatni :D
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető t181

« Reply #12 Dátum: 2011, 06 10, 08:13:22 »
Háát én ebből a szövegből nem látok egy konkrét bugot sem :ok:
Azt mond meg nekem, hogy miért nem jó a CM7, ha minden tökéletesen működik a telefonon hetekig semmi gond nincs vele, nem fagy semmilyen progi, megy a 3G, Wifi, GPS, kamera, tudok sms-ezni, telefonálni, játszani, e-book-ot olvasni, zenét hallgatni etc.

Onnantól h a telefon minden funkciója tökéletesen működik én pont le censored om h pár olyan ember aki csak azért rágja át sorról sorra a CM7 minden forráskódját hogy találjanak egy két bugot leírja egy fórumra hogy márpedig a CM7 bugos.

Ha Neked ez nem tetszik, ne használd, használj nyugodtan Svédet, nekem nincs vele semmi bajom, imádom a CM7-et mégsem okoskodok a bugokkal és mégsem járom le h milyen  censored  elavult a "svéd", hónapok óta nem fejlesztik és nem is fogják, mivel mindenki a 2.3-at fogja mostmár csiszolgatni :D

Ahány ember, annyi bug... nem bogarászom a forráskódot, nem a CM oldaláról töltöm le, egy magyar oldalról, ahol felvannak sorolva az idegesítő bugok. Elismerem, lehet, Neked tényleg nincs vele semmi bajod, mert van akinek tényleg nem jelentkeznek bugok.

Egyszer nem olvastam végig a forráskódot. A hsz.-eket olvasom. A svédet azért nem "csiszolgatják, mert nincs semmi baja. A CM-et azért csiszolgatják, mert kismillió, apró(nem mondom, hogy észreveszed, hogy szembetűnik, esetleg valóban nincs is benne) bug van benne. Ha megnézed, hogy mikor adták ki az utolsó stabil cm-et, nem most... Amiket most nyomkodnak a nightlyk, azaz a bétábbnál is bétább verziók. Majd ha kiadnak egy friss "stable"-t, szinte biztos, hogy áttérek rá.

Egyébként kb. 3 hete van zte-m. winmo-m volt, tehát edződtem.
És engem visszataszít maga a nightly szó. Ez csak azért van, mert nincs időm tesztelni, nyomkodni folyamatosan. 11.-es vagyok, évvége van. Tanulni kellett. Kellett egy ROM, ami bírja a kiképzést. A svédet mindenki dícsérte, és szinte mindenki ajánlotta a cm helyett. Ezért ezt használom, nem csalódtam. Tegnap 2 cm is volt fennt, de recovery lett belőlük. Nem mondom, hogy találtam bennük bugot, egyszerűen nem volt kedvem nyomkodni, nézegetni. De most, hogy vége az évnek, lesz időm, és talán egy kicsivel tovább is fennmarad fél óránál egy CM.
Tehát félreértés ne essék. Minden elismrésem a CM-é. Én nagyon örülök, hogy neked tökéletesen működik, de nekem szükségem volt egy olyan romra ami olyan mint a svéd.
Esetleg küldenél egy linket, hogy melyiket használod?
(nem lógok, nincs első órám. :) )

Nem elérhető willowfield

« Reply #13 Dátum: 2011, 06 10, 08:46:53 »
Így érthető h miért lell Neked stabil rom:)
Egyébként a legfrisebb Nightly-ba szoktam belefőzni az általam használt cuccokat, a stabil nem volt fent 1 percig sem mert nem telepítette a "Gapps" csomagot...
Általában a kelzsoca féle rom-ok nagyon jók, azokból próbálgass ki párat, nálam beváltak. Már vasárnap óta nincs bladem úgyh nem követem melyik a legfrisebb.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #14 Dátum: 2011, 06 10, 08:49:54 »
Így érthető h miért lell Neked stabil rom:)
Egyébként a legfrisebb Nightly-ba szoktam belefőzni az általam használt cuccokat, a stabil nem volt fent 1 percig sem mert nem telepítette a "Gapps" csomagot...
Általában a kelzsoca féle rom-ok nagyon jók, azokból próbálgass ki párat, nálam beváltak. Már vasárnap óta nincs bladem úgyh nem követem melyik a legfrisebb.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
n96 a legfrissebb nightly, éppen ma reggel frissítettem  :D   de nekem nagyon bejön! gps pillanatok alatt talál jelet, akksi idő kiváló és stabil a rom.

Nem elérhető willowfield

« Reply #15 Dátum: 2011, 06 10, 10:14:48 »
n96 a legfrissebb nightly, éppen ma reggel frissítettem  :D   de nekem nagyon bejön! gps pillanatok alatt talál jelet, akksi idő kiváló és stabil a rom.

96?! Akkor még 3 nightly lesz és jön egy újabb stabil ROM :taps:
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #16 Dátum: 2011, 06 10, 12:20:01 »
96?! Akkor még 3 nightly lesz és jön egy újabb stabil ROM :taps:
nem is tudtam, hogy így működik :) még csak most ismerkedek a szisztémával. De akkor már csak 2, mert egy órája kijött az n97  :ok:  frissítettem is a rom managerrel és eddig minden rendben van vele.

Nem elérhető willowfield

« Reply #17 Dátum: 2011, 06 10, 14:35:15 »
nem is tudtam, hogy így működik :) még csak most ismerkedek a szisztémával. De akkor már csak 2, mert egy órája kijött az n97  :ok:  frissítettem is a rom managerrel és eddig minden rendben van vele.

Azért ne vedd szentírásnak :D
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető atak8

« Reply #18 Dátum: 2011, 06 10, 15:13:33 »
Alapvetően csak az ADW Launcher-t kell kicserélni a cm-romokban,mert ami benne van az ADW2 lassú,de ha lecseréled az EX-re akkor pörög mint az állat :D Vagy még az SE Launcher az ami jól működik alatta.Én személy szerint váltogatom,hogy éppen melyiket teszem bele az eredeti helyett,de ez az egy "bug" van amit fel tudnék hozni jelenleg a CM ellen.Minden másban eddig rendkívül jól teljesít nálam :D Amúgy meg,ha már bugoknál tartunk,az egyik kollégám a napokban vett egy ACE-t,és rengeteg dolog van amit nem tud feltenni rá,mert már a teleptésnél hiba van!Azoknak a programoknak jórészét teszteltem a saját Blade-emen CM-el és semmi gond nem volt velük!Akkor jelenleg hol is van a bug?? :D :D

Nem elérhető willowfield

« Reply #19 Dátum: 2011, 06 10, 15:38:53 »
Alapvetően csak az ADW Launcher-t kell kicserélni a cm-romokban,mert ami benne van az ADW2 lassú,de ha lecseréled az EX-re akkor pörög mint az állat :D Vagy még az SE Launcher az ami jól működik alatta.Én személy szerint váltogatom,hogy éppen melyiket teszem bele az eredeti helyett,de ez az egy "bug" van amit fel tudnék hozni jelenleg a CM ellen.Minden másban eddig rendkívül jól teljesít nálam :D Amúgy meg,ha már bugoknál tartunk,az egyik kollégám a napokban vett egy ACE-t,és rengeteg dolog van amit nem tud feltenni rá,mert már a teleptésnél hiba van!Azoknak a programoknak jórészét teszteltem a saját Blade-emen CM-el és semmi gond nem volt velük!Akkor jelenleg hol is van a bug?? :D :D

Ugye-ugye :taps: :ok: Ott a pont!
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető t181

« Reply #20 Dátum: 2011, 06 10, 15:56:58 »
Megvolt a kiköltözés a koleszból, jöhet a próbálgatás ezerrel. :D
Települ a 97. ADW-t kicseréltem GO Launcherre.

Nem elérhető willowfield

« Reply #21 Dátum: 2011, 06 10, 17:04:56 »
Megvolt a kiköltözés a koleszból, jöhet a próbálgatás ezerrel. :D
Települ a 97. ADW-t kicseréltem GO Launcherre.

Van magyar is :ok:

!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető t181

« Reply #22 Dátum: 2011, 06 10, 18:35:29 »
ajjj...
Csak rábeszélem(rábeszélsz :D) magam.
feltettem a 97-et, lassú volt. :S Tényleg lassú volt, nem csinált semmit szaggatás nélkül...
Esetleg tudtok ajánlani? Mert már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi legyen. Alap cyanogenes, vagy magyaros,legújabb, vagy régebbi, fogalmam sincs. :S

Nem elérhető willowfield

« Reply #23 Dátum: 2011, 06 10, 19:15:20 »
ajjj...
Csak rábeszélem(rábeszélsz :D) magam.
feltettem a 97-et, lassú volt. :S Tényleg lassú volt, nem csinált semmit szaggatás nélkül...
Esetleg tudtok ajánlani? Mert már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi legyen. Alap cyanogenes, vagy magyaros,legújabb, vagy régebbi, fogalmam sincs. :S

Ez vált be a legjobban eddig:)
!!!T!€$T04€V€R!!!

Nem elérhető atak8

« Reply #24 Dátum: 2011, 06 10, 19:19:49 »
Elmondom újra :) A CM-ben az ADW 2 van azt cseréld ki vagy az ADW EX-t re vagy az SE Launcherre(Sony Ericsson Launcher).Nálam ezek váltak be,de ha gondolod a Kelzsoca féle CM variációk is jól működnek!Itt néz körül utánnuk!: You are not allowed to view links. Register or Login