Nem az átverésről van szó, hogy pl. rendeltem aksit és wcpumpa érkezett, hanem a minőségről....Én biztos nem örültem volna, ha jön egy hátlap és már az első napokban nekem kell otthon ragasztgatnom, na ez nálam nem fér bele, akkor veszek inkább gyárit, bár az talán nem lesz rossz sosem, én elég sokat használom a pda-t a munkám során, semmi baja a hátlapnak.....de ez én vagyok, mindenkinek más az elképzelése arról, hogy mire mennyi pénzt ad ki......
Jogos, értem amit mondasz, ugyanakkor sokszor lehet kompromisszumot is kötni az ilyen dolgokban. Én sosem rendelek kintről úgy, hogy 100 Ft-ot spóroljak az itthoni árhoz képest és még rizikót is vállaljak. Amiket én megveszek, töredékébe kerülnek mint itthon. Például ha veszek egy itthoni áron 10eFt-os dolgot kintről 1eFt-ért, megéri nekem rászánni 50 Ft-ot még egy pillanatragasztóra
Persze csak abban az esetben mondom ezt, ha minden egyéb téren rendben van a cucc. Egy ilyen elszíneződéses dolog persze teljesen más, főleg hogy ezeket a hátlapokat kint sem kimondottan bagóért adják
Ilyen esetben egyébként érdemes írni az eladónak, hallottunk már olyan sztorikat aminek 'heppiend' lett a vége