2025, 01 09, 03:24:08

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598628 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető korimv6

• Nem: Férfi
  • Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #950 Dátum: 2011, 08 18, 13:24:50 »
Van vki, aki hallgat online rádiót a Sensationön? Ha igen, akkor memo nem szokott kimaradozni? Már még progival is próbáltam, de mindkettőnél előfordul, hogy néha elhallgat, majd ismét megszólal. Ja és ezt is wifivel   :'(
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #951 Dátum: 2011, 08 18, 16:20:52 »
Kérdeztem a t-mobilos kapcsolat szakadást,sikerült kiprobálnom telenoros kártyával is a készüléket ugyanazon körülmények között, és nemvolt semmi probléma hála nem a készülék eszekszerint csak a t-m hálózata kerül ott bermuda háromszögbe :D  és a wifi frissités elött és utána is remekül müxik.

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #952 Dátum: 2011, 08 18, 22:30:21 »
Üdv mindenkinek! Mától énis beszállok a Sensationosok táborába :). Ma megvettem a telókámat :D

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #953 Dátum: 2011, 08 19, 10:57:24 »
Sziasztok, nem tudom ismeritek e de van egy program mobilevoip amit ha felraktok a mobilra majd a neten a voipchep.com oldalon reggisztarltok, itt sajnos fel kell tolteni egyszer 10 euroval amit termeszetesen le beszelheto. de inentol kezdve minden magyar vezetékest ingyen hivtok a mobilrol. illetve nem csak magyart hanem meg egy csomo mas orszagot is. en a voipcheppet mar 3 eve hasznalom, teljesen megbizhato de most ki jott az androidos valtozata is es ezert gondoltam meg osztom veletek, ha van valaki aki kulfoldon el, annak nagyon jo ez a progi mert mobiljarol tudja felhivni az otthoniakat ingyen :):) ezt ki rakom meg masik topikba is ha nem baj. ja es a magyar mobil hivasa is olcsobb mint mobilrol hivni
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #954 Dátum: 2011, 08 19, 13:21:42 »
Köszi az infót! Nem ismertem!
Úgy kell érteni, hogy a 10 EUR-t nem is fogyasztom a magyar vezetékes hívásokkal? Ill. ha pl. elfogyott a 10 EUR, mert mondjuk lebeszéltem máshová, pl. mobilra vagy külföldre, akkor is marad a login-om és továbbra is ingyen hívom a magyar vezetékest?
Hangminősége milyen?

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #955 Dátum: 2011, 08 19, 15:22:58 »
ma végre sikerült kipróbálnom a bluetooth kihangosítót egy olyan autós hifin, aminek sztereo a BT egysége: nem volt visszhangos annak, aki hív. A régebbi, mono kihangosítókkal, pl Nokia CK7W, vagy Parrot CK3100, a HTC Sensation -on van visszhang, más telefonnal meg nincs. Ki érti ezt.!?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #956 Dátum: 2011, 08 19, 16:43:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi az infót! Nem ismertem!
Úgy kell érteni, hogy a 10 EUR-t nem is fogyasztom a magyar vezetékes hívásokkal? Ill. ha pl. elfogyott a 10 EUR, mert mondjuk lebeszéltem máshová, pl. mobilra vagy külföldre, akkor is marad a login-om és továbbra is ingyen hívom a magyar vezetékest?
Hangminősége milyen?

Igen így kell érteni, bocs ha nem volt egyértelmű ;) 180 napig továbbra is ingyen hívsz minden vezetekest magyarországon és még egy csomó Mas országban ha elfogyott a 180 nap újra töltöd és mehet újra 180 napig, hang minőség szerintem jó, persze ez függ az adatkapcsolattol is, pl WiFi tökéletes néha kicsit recseg, de elviselhető ( ingyen van ;);) ) mobilnet kicsit többet recseg de ez sem túl zavaró

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #957 Dátum: 2011, 08 19, 18:53:18 »
ez nagyon jól hangzik! :ok:

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #958 Dátum: 2011, 08 19, 22:01:15 »
Sziasztok!

Aktívan olvasom a fórumot, de nem írogatok aktívan. Viszont van valami, ami felháborít, és ezt szeretném tapasztalatból megosztani. Bedarált engem is az SG2 hisztéria, és 2 hónapja vettem egyet. Bújtam a topikokat, teszteket, összehasonlításokat, es végül sensation helyett s2-t vettem. Első töltés után kevés használattal délben lemerült..nem baj, majd 4-5 töltés után, gondoltam én :) hát annyi változást hozott, hogy fél kettőig bírta. Az ideg majd szétb......, hogy ott egy csúcskategóriás csoda, csak telefonálni nem lehet vele. Nézegettem a fórumot, azt írták, hogy főzött romot tegyek rá..eből nem kértem, és maradt a task killer, és juice defender brutál tiltásokkal, így már este 6. Kibírta. Undorító, hogy a tesztelők, főleg a magyarok nem írják meg az igazságot, fosnak, hogy legközelebb nem zabálhatnak a samsung partyn..Hogy lehet egy ilyen készüléknek díjat adni? Arról nem beszélek, hogy az egész iphone koppintás, gagyi anyagokból. Kétségbe esve adtam el, és vettem meg a sensationt, félve attól, hogy android hiba, vagy a kétmagos processzor ilyen. Hetek óta megelégedve használom, teljesen normális a fogyasztása. Órákat olvasok híreket, merek videózni vele, és minden adatkapcsolatom aktív. Szemét módon lehúzzák a sensationt sok helyen, pedig sokkal többet érdemelne. Az egyik legjobb készülék amit életemben használtam.
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #959 Dátum: 2011, 08 19, 22:23:19 »
Sziasztok!

Aktívan olvasom a fórumot, de nem írogatok aktívan. Viszont van valami, ami felháborít, és ezt szeretném tapasztalatból megosztani. Bedarált engem is az SG2 hisztéria, és 2 hónapja vettem egyet. Bújtam a topikokat, teszteket, összehasonlításokat, es végül sensation helyett s2-t vettem. Első töltés után kevés használattal délben lemerült..nem baj, majd 4-5 töltés után, gondoltam én :) hát annyi változást hozott, hogy fél kettőig bírta. Az ideg majd szétb......, hogy ott egy csúcskategóriás csoda, csak telefonálni nem lehet vele. Nézegettem a fórumot, azt írták, hogy főzött romot tegyek rá..eből nem kértem, és maradt a task killer, és juice defender brutál tiltásokkal, így már este 6. Kibírta. Undorító, hogy a tesztelők, főleg a magyarok nem írják meg az igazságot, fosnak, hogy legközelebb nem zabálhatnak a samsung partyn..Hogy lehet egy ilyen készüléknek díjat adni? Arról nem beszélek, hogy az egész iphone koppintás, gagyi anyagokból. Kétségbe esve adtam el, és vettem meg a sensationt, félve attól, hogy android hiba, vagy a kétmagos processzor ilyen. Hetek óta megelégedve használom, teljesen normális a fogyasztása. Órákat olvasok híreket, merek videózni vele, és minden adatkapcsolatom aktív. Szemét módon lehúzzák a sensationt sok helyen, pedig sokkal többet érdemelne. Az egyik legjobb készülék amit életemben használtam.
Az volt a baj, hogy eleve HTC-t akartál venni, de Samsungot vettél. Itt hibáztál. Nagyot.
Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt vele, itt a fórumon a legtöbbünknek semmi gondunk nincs vele, igaz hogy nem megy el 3 napot, de reggel 8-tól 22-ig folyamatos wifivel, kis BT-vel, telefonálással, szinkronizálással mindig kibírja.
Használd egészséggel a Sensationt, de visszautasítom az itteni SGS2-sök és tesztelők nevében amit a magyar tesztelőkről írtál, mert itt is jelentek meg róla írások.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #960 Dátum: 2011, 08 19, 22:34:09 »
Sziasztok!

Valószínűleg rossz példányt fogtál ki.
Viszont adtál egy jó ötletet. Fel kellene vegyem a kapcsolatot a Samsung Magyarországgal, bértollnoknak, mert imádom a potya kaját.
És nyeretlen kétévesnek tartom magam, hogy eddig őszintén, érdek nélkül írtam jót a Samsungról, 13 hónap alatt a negyedik Samsung Androidos készüléket megvásárolva egyetlen falat potyakaját nem tudtam szerezni...
Élhetetlen vagyok, ez van...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető zizi71

« Reply #961 Dátum: 2011, 08 19, 22:47:53 »
Sziasztok!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #962 Dátum: 2011, 08 19, 22:52:16 »

A profilodat írd át kérlek.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #963 Dátum: 2011, 08 19, 22:56:26 »
Sziasztok!

A gyáriból főzött romok és a gyári között leginkább az üzemidőben van különbség, de abban jelentős (tekintsünk el a "kiherélt" romoktól a különbséget illetően). Nekem a gyárival (ami egy eléggé régi rom volt) du. 2-3 között kért töltést. Mindig reggel 7 és 8 között veszem le a tölrőről. Főzött rommal már estig bírta ugyanazzal a használattal. A jelenlegi CM7-el, ami még a fejlesztés korai szakaszában van még tovább bírja.
Hogy nem kértél a főzött romokból, az egy dolog, de vajon raktál-e rá újabb gyárit? Vetted-e a fáradtságot, hogy kérdezz, ahogy arra is vetted a fáradtságot, amit itt írtál? Melyik gyári rom volt a készüléken? Az is lehet, hogy valamelyik program beakadt és zabálta az aksit. Ez kiderült volna egy Gyári adatok visszaállitása és a készülék újratelepítése után. Eladod az új autódat, ha bajod van vele ahelyett, hogy megtudsz mi okozza a bajt? Végülis ez egy mai jelenség, ezért vannak a fájdalom csillapítok is... Nem érdekes az ok.
Egyébként induláskor sokkal egyszerűbb romolni a Samsungon, mint a HTC és a HTC-n is ugyanaz a helyzet a fogyasztással főzött romok esetén: jelentősen javul.
Engem nem darált be az S2, csak jött egy kedvező lehetőség és váltottam DHD-ről és nem bántam meg. Azon meg még gondolkozz kicsit, hogy iphone koppintás gagyi anyagokból... A két készüléknek semmi közé egymáshoz kívül és belül egyaránt.

Nem elérhető zizi71

« Reply #964 Dátum: 2011, 08 19, 23:03:27 »

Már ne is haragudj, de nem fogtam ki rossz készüléket, amúgy a haverommal, aki tech újságíró volt (megszünt a magazin) párhuzamosan használtuk, és ugyan azon véleményen voltunk. Igen is vállalom ország világ előtt, hogy az s2 az akku ideje miatt használhatatlan. Bármilyen próbára hajlandó vagyok, hogy bebizonyosodjon, és végre leírja valaki, hogy a galaxy akkor hagy szarban, amikor a legjobban lenne rá szükség. Nem vitatom, hogy brutálisan jó készülék, de nem szabadna ilyen optimalizálatlanul kiadni. Mégegyszer mondom, nem csak tech őrültek veszik, hanem üzletemberek is orvosok, ügyvedek stb, akik nem fognak romokat telepíteni, meg programokat befagyasztani, hanem egyszerűen használni szeretnék. A galaxy álló helyzetben is 10-12 százalékot fogyasz óránként. Az iphonet, vagy mondjuk a sensationt full adatkapcsolattal, használat nélkül 1 százalékot sem esik.

Nem elérhető zizi71

« Reply #965 Dátum: 2011, 08 19, 23:17:59 »
Elnézést, ha megántottam valakit, nem állt szándékomban, egyszerűen használni szerettem volna egy gyári keszüléket, mindenfajat buhera nélkül, mint jelen esetben is. Igen is felhúztam magam, mert úgy éreztem, hogy a samsung velem tesztelteti a készüléket, aztán, ha nagy a felháborodás akkor majd hegesztenek valamit. Arról nem is beszélve, hogy a töltési idő 5-6 ór volt. Nem baj ha lemerül 3-kor, este 8 kor újra használhatom. Ja mielőtt megmagyarázná valaki, nem dinamóról töltöttem..

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #966 Dátum: 2011, 08 19, 23:50:47 »
Elnézést, ha megántottam valakit, nem állt szándékomban, egyszerűen használni szerettem volna egy gyári keszüléket, mindenfajat buhera nélkül, mint jelen esetben is. Igen is felhúztam magam, mert úgy éreztem, hogy a samsung velem tesztelteti a készüléket, aztán, ha nagy a felháborodás akkor majd hegesztenek valamit. Arról nem is beszélve, hogy a töltési idő 5-6 ór volt. Nem baj ha lemerül 3-kor, este 8 kor újra használhatom. Ja mielőtt megmagyarázná valaki, nem dinamóról töltöttem..
Nézd, nem akarlak semmivel megrágalmazni, de hidd el nekem, hogy én sem hazudok cserébe.
Reggel 8-9 között veszem le a töltőről a telót, egész nap megy a Juicedefenderrel vezérelt adatkapcsolat (wifi, vagy ha az nincs, akkor automatikusan 3G, 5 percenként 15 mp-re, ez mindenre elég).
Így estére - attól függően, hogy mennyit AB-ztem - este 10-re 25-35%-on van az akksi (naponta nem nagyon szoktam 35-40 percnél többet beszélni, SMS-ezni meg ha csak nagyon muszáj, nem szeretek). Hét végén - ha kipróbálom, ezzel elmegy még másnap 11-ig, délig, amikor kikapcsol.

Tehát közel 30 órát bír, ami ekkora fizikai méretű kijelzőnél igen szép teljesítmény.

Abban maximálisan egyetértek Veled, hogy ha egy 2,4 collos, QVGA kijelzős E52-eshez 1500 mAh-s akksit tesznek (és ezzel megy el 3,5-4 napot), akkor komoly felelőtlenség egy ekkora behemót kijelzőhöz (ami közel 4x-es méretű és felbontású) 150 mAh-val nagyobb akksit rakni csak. Ez nagyon nagy könnyelműség volt a Samsung részéről, szerintem minimálisan 2200-as akksit kellett volna kapjon, akár annak árán is, hogy 1 mm-rel vastagabb lesz a készülék...

Amiben viszont nagyon elgurult szerintem a ... véleményed, hogy emiatt az egész telefont lesavaztad gondolkodás és észérvek nélkül.
Pedig ma a piacon kapható legjobb készülék az SGS2. De mondom még egyszer, az akkumulátor-témábna teljesen igazat adok neked, még akkor is, ha tudom, hogy ésszel használva elmegy simán 20-22 órát egy töltéssel...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #967 Dátum: 2011, 08 20, 00:06:10 »
5-6 óra töltés?  :shock: Nekem eddig ez töltődik fel a leggyorsabban. Holnap meg is mérem mennyi idő alatt.

Nem elérhető zizi71

« Reply #968 Dátum: 2011, 08 20, 08:45:31 »
Nézd, nem akarlak semmivel megrágalmazni, de hidd el nekem, hogy én sem hazudok cserébe.
Reggel 8-9 között veszem le a töltőről a telót, egész nap megy a Juicedefenderrel vezérelt adatkapcsolat (wifi, vagy ha az nincs, akkor automatikusan 3G, 5 percenként 15 mp-re, ez mindenre elég).
Így estére - attól függően, hogy mennyit AB-ztem - este 10-re 25-35%-on van az akksi (naponta nem nagyon szoktam 35-40 percnél többet beszélni, SMS-ezni meg ha csak nem muszáj, nem szeretek). Hét végén - ha kipróbálom, ezzel elmegy még másnap 11-ig, délig, amikor kikapcsol.

Tehát közel 30 órát bír, ami ekkora fizikai méretű kijelzőnél igen szép teljesítmény.

Abban maximálisan egyetértek Veled, hogy ha egy 2,4 collos, QVGA kijelzős E52-eshez 1500 mAh-s akksit tesznek (és ezzel megy el 3,5-4 napot), akkor komoly felelőtlenség egy ekkora behemót kijelzőhöz (ami közel 4x-es méretű
és felbontású) 150 mAh-val nagyobb akksit rakni csak. Ez nagyon nagy könnyelműség volt a Samsung részéről,
szerintem minimálisan 2200-as akksit kellett volna kapjon, akár annak árán is, hogy 1 mm-rel vastagabb lesz a
készülék...

Amiben viszont nagyon elgurult szerintem a ... véleményed, hogy emiatt az egész telefont lesavaztad gondolkodás és észérvek nélkül.
Pedig ma a piacon kapható legjobb készülék az SGS2. De mondom még egyszer, az akkumulátor-témábna teljesen igazat adok neked, még akkor is, ha tudom, hogy ésszel használva elmegy simán 20-22 órát egy töltéssel...

Leírtam azt is, hogy nagyon jó készülék. Most leírom azt is hogy a legjobb. Pontosan tudom, hogy a jelenleg kapható csúcs technikát képviseli. Nekem az a bajom, hogy nem csak mi használjuk. Az emberek 90 százaléka nem tudja mi az a juice defender, és nem is akarja tudni. Megvette, beállitja az exhange szervert, 1 órát reggel az éjszaka lejött rss hírekből elolvas. 4-5 órát telefonál, esetleg 15-20 percet navigál, hazamegy csinál pár fotót a gyerekéről. Na ez az amit NEM LeHET MEGTENNI ezzeel a készülékkel. Erre jött valószínüleg rá a Samsung, és az Amerikába szánt készülékeibe visszatette a Sensationban használt processzort.

Egyébként a sensationnal sem vagyok e téren 100 százalékosan elégedett. Olyan érzésem van, hogy hasonló szokásokkal használva, egyik nap jobban fogyaszt, másik nap kevésbé. De nagyságrendekkel többet bír ( nekem mint az S2)

Nem elérhető zizi71

« Reply #969 Dátum: 2011, 08 20, 08:48:51 »
5-6 óra töltés?  :shock: Nekem eddig ez töltődik fel a leggyorsabban. Holnap meg is mérem mennyi idő alatt.
Nekem ennyi volt gyári rommal. Ez volt az egyik fő problémám..

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #970 Dátum: 2011, 08 20, 09:06:47 »
Így estére - attól függően, hogy mennyit AB-ztem - este 10-re 25-35%-on van az akksi (naponta nem nagyon szoktam 35-40 percnél többet beszélni, SMS-ezni meg ha csak nem muszáj, nem szeretek). Hét végén - ha kipróbálom, ezzel elmegy még másnap 11-ig, délig, amikor kikapcsol.

Az a gáz az egészben, hogy egy 120-140eFt-os készülékkel, ilyen beavatkozásokra kényszerülsz, amit leírtál. Én semmilyen adatkapcsolat vezérlőt nem használok, a 3G megy egész nap, sokszor használom a wifi-t is, mert a munkámhoz kell, igaz, hogy nem igazán játszok rajta, viszont 5 e-mail-t szinkronizálok vele, mivel az alám beosztott emberek idejét a google naptárba szoktam beírni. Tehát az internetezés nálam nagyon sokat megy, jelen helyzetben ott vagyok, hogy 1 nap 11 óra 38 perc után az akksi 27%-on áll. Persze ettől még ugyanolyan időközönként kell töltenem mint neked, csak nem használok "segédprogramokat", hogy eddig kibírja és hidd el, én sem hazudok.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zizi71

« Reply #971 Dátum: 2011, 08 20, 10:16:33 »
Az a gáz az egészben, hogy egy 120-140eFt-os készülékkel, ilyen beavatkozásokra kényszerülsz, amit leírtál. Én semmilyen adatkapcsolat vezérlőt nem használok, a 3G megy egész nap, sokszor használom a wifi-t is, mert a munkámhoz kell, igaz, hogy nem igazán játszok rajta, viszont 5 e-mail-t szinkronizálok vele, mivel az alám beosztott emberek idejét a google naptárba szoktam beírni. Tehát az internetezés nálam nagyon sokat megy, jelen helyzetben ott vagyok, hogy 1 nap 11 óra 38 perc után az akksi 27%-on áll. Persze ettől még ugyanolyan időközönként kell töltenem mint neked, csak nem használok "segédprogramokat", hogy eddig kibírja és hidd el, én sem hazudok.
Végre valaki érti miről beszélek :) Aki munkához keres készüléket, annak ez a legfontosabb. Reggel 6 kor vettem le, híreket olvastam, megy a bluetooth gps, 3 g wifi, és 99 százalékon vagyok.. Mindenféle segédprogram, és főzött rom nélkül. Ezt a kedves tesztelők nem írják, csak a wifi vételi problémát, meg hogy a sense akadozik. Egyszerűen nem igaz, akadozott 2 hónapja..tökéletesen bárki álltal a minden napokban buhera nélkül használható kompromisszum mentes készülék

Nem elérhető zizi71

« Reply #972 Dátum: 2011, 08 20, 10:36:43 »
Másik témaként segítséget szeretnék nyújtani, sensation vásárlása előtt állóknak. Sajnos belefutottam, de szerencsésen végződött, ezért megosztanám.

Ismerős gsm boltban vásároltam 10 éve visszajárok, így baráti a viszony. Mikor megjött a készülék meg sem néztem, mert megbeszéltük az Eus garanciát.
A baráti körömben is van sensation, ezért amikor jött az android frissítés, kérdezte a haverom, hogy feltelepítettem e a 2.3.4 et.. Rákerestem a frissítésre és nem jött. Mikor eltelt pár nap, és akkor sem jött, elkezdtem komolyabban foglalkozni a telefonnal. Felhivtam a hivatalos magyar szervizt (e-care) és beolvasott imei után kiderül, hogy távolkeleti, és NINCS garancia!
Gsm bolt vissza, srác ledöbbent, és a nagykerre hivatkozott, hogy neki ezt mondták. Másnapra hozott egy "tuti" eu garisat. Itt már ovatos voltam, rögtön hivtam a szervizt. Imei alapján rögtön mondták hogy Indiai, és itt sincs gari.
Itt már elküldtem a pi....., a gsm boltost, és visszaadta a pénzem.
Mivel nagyon kellett a cucc, felhivtam a legbiztosabb pontot, ami drágább de tuti, a gyorsbolt. Mondták hogy menjek ott van magyar garis készülék. 10.000 el több, gondoltam, de ez a biztos. Odamentem, és kiderült, hogy indiai az általuk forgalmazott cucc is! Panaszköny, tenyérdörzsölgetés, elnézések közepette, az elkövetkező hétre ígertek készüléket, hozzáteszem , korrektul kedvezőbb áron.
Útközben eszembe jutott valami, és felhivtam egy üzletet, ahol valódi gyári garis készüléket kaptam 128.000 ért. A frissitések azonnal jöttek. Az indiaiába, távolkeletre gyártott készülékekre nem jön a frissités, vagy csak jóval késöbb, és hivatalos magyar garancia sincs!

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #973 Dátum: 2011, 08 20, 11:16:45 »
Van vki, aki hallgat online rádiót a Sensationön? Ha igen, akkor memo nem szokott kimaradozni? Már még progival is próbáltam, de mindkettőnél előfordul, hogy néha elhallgat, majd ismét megszólal. Ja és ezt is wifivel   :'(

Szia! Most próbáltam ki wifi meg winamp-al meg a belőle lehetséges rádióból a legnagyobb bitrátást és semmi akadás...  mond a program nevét meg azzal is kipróbálom ha gondolod. a  .pls online rádió fájlt mely program nyitja meg mert erre én hibát kaptam.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #974 Dátum: 2011, 08 20, 11:34:16 »
Másik témaként segítséget szeretnék nyújtani, sensation vásárlása előtt állóknak. Sajnos belefutottam, de szerencsésen végződött, ezért megosztanám.

Ismerős gsm boltban vásároltam 10 éve visszajárok, így baráti a viszony. Mikor megjött a készülék meg sem néztem, mert megbeszéltük az Eus garanciát.
A baráti körömben is van sensation, ezért amikor jött az android frissítés, kérdezte a haverom, hogy feltelepítettem e a 2.3.4 et.. Rákerestem a frissítésre és nem jött. Mikor eltelt pár nap, és akkor sem jött, elkezdtem komolyabban foglalkozni a telefonnal. Felhivtam a hivatalos magyar szervizt (e-care) és beolvasott imei után kiderül, hogy távolkeleti, és NINCS garancia!
Gsm bolt vissza, srác ledöbbent, és a nagykerre hivatkozott, hogy neki ezt mondták. Másnapra hozott egy "tuti" eu garisat. Itt már ovatos voltam, rögtön hivtam a szervizt. Imei alapján rögtön mondták hogy Indiai, és itt sincs gari.
Itt már elküldtem a pi....., a gsm boltost, és visszaadta a pénzem.
Mivel nagyon kellett a cucc, felhivtam a legbiztosabb pontot, ami drágább de tuti, a gyorsbolt. Mondták hogy menjek ott van magyar garis készülék. 10.000 el több, gondoltam, de ez a biztos. Odamentem, és kiderült, hogy indiai az általuk forgalmazott cucc is! Panaszköny, tenyérdörzsölgetés, elnézések közepette, az elkövetkező hétre ígertek készüléket, hozzáteszem , korrektul kedvezőbb áron.
Útközben eszembe jutott valami, és felhivtam egy üzletet, ahol valódi gyári garis készüléket kaptam 128.000 ért. A frissitések azonnal jöttek. Az indiaiába, távolkeletre gyártott készülékekre nem jön a frissités, vagy csak jóval késöbb, és hivatalos magyar garancia sincs!

Jó kis kálvária, a lényeg, hogy most sínen vagy!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login