Hát elég szomorú vagyok, hogy az egykori kedvenc oldalam (egykori nevén pdamania) idáig süllyedt, hogy olyan problémákat ír le mai nappal, amiket már régen kiküszöböltek (akadozás) ill. ami régóta ismert tény (wifi). Ráadásul belinkel két olyan videót is, aminek még a keletkezése is lassan 2,5 hónapos. Nem tudok másra gondolni, minthogy ez egy marketing cikk a HTC lejáratásra idehaza, mert túl sokan vesznek mostanában Sensation-t.
Ha esetleg ez a cikk neked új volt, akkor olvass vissza itt a topicban is kitárgyaltuk ezeket már régen.
Sajnos igazat kell adjak kedves jóbarátomnak abban, amit írt. Tegnap megnéztem ezeket a videókat újra(mivel láttam már sokkal korábban is) és megpróbáltam lemodelezni ugyanazokat a mozdulatokat, fogásokat a készüléken. A szomszédom wifijére csatlakoztam, ami 2 emelettel van alattam. Egyetlen sávot nem csökkent a wifi jelszintje. A 2.3.4-re való áttérés után, sosem látot szárnyakra kapott a Sense, legalábbis NEKEM ismétlem NEKEM ez az észrevételem. Kijelző érzéketlenségi problémám meg sosem volt, így azt kell gondoljam, hogy valóban lejárató hadműveletről lehet szó, mint amikor az egyik oldal(direkt nem írom melyik, aki jártas a dolgokban az tudni fogja) összehasonlította az SGS2-t és a Sensation-t, egy a Samsungtól kapott kamerával készítve a videót, ugye nem kell mondanom melyik készüléket hozták ki győztesnek.(hozzáteszem nem biztos, hogy alaptalanul)
Jelen állás szerint, nálam és megint csak ismétlem NÁLAM a világon semmi baj a készülékkel, egyetlen dolog zavar engem csak, a melegedés.