2025, 01 08, 07:10:03

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598499 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #925 Dátum: 2011, 08 17, 20:11:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Uj vagyok, és érdeklödnék, hogy ezekre a droidos :D gépekre érdemes virusirtot tenni?!Egyébként nekem bejött, egy omnia 2-röl váltottam, még kicsit furi, de alakul.
Nem érdemes.

Nem elérhető szasa77

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 3/Navigon-Waze
  • PDA: Galaxy Note 3
« Reply #926 Dátum: 2011, 08 17, 20:16:39 »
Köszi a gyors választ! Remélem nem lesz semmi virus a cuccon :D

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #927 Dátum: 2011, 08 17, 20:19:26 »
ha a marketből telepítesz, akkor nem lesz vírusod ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #928 Dátum: 2011, 08 17, 20:26:43 »
ha a marketből telepítesz, akkor nem lesz vírusod ;)
Pedig az egyetlen program (vírus) amitől hangos volt a net, az a Marketen elérhető volt... Nézzétek meg, hogy a telepítendő program mihez kér hozzáférést, ott bukott le ez is.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #929 Dátum: 2011, 08 17, 20:52:55 »
Hozzáértőeket kérdezem. Úgy tudom a Vodafone-nál árult Sensation gyárilag független. Megtudja ezt erősíteni valaki? Függetlenítéssel bukom a garit vagy visszaállítható ha gond van a telefonnal? Csak mert akkor megvenném ezt de én Telenoros vagyok. Ha valaki ki tudná próbálni megköszönném!

Nekem is Vodás, és Telenor kártyával használom.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #930 Dátum: 2011, 08 17, 21:22:28 »
Akinek t-mobilos sensationja van  nektek is dobálja el a térerőt??

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #931 Dátum: 2011, 08 17, 21:34:04 »
Akinek t-mobilos sensationja van  nektek is dobálja el a térerőt??

Én trés vagyok, de még sosem dobta el....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #932 Dátum: 2011, 08 17, 21:55:24 »
köszönöm.

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #933 Dátum: 2011, 08 17, 21:59:39 »
Annyit megnézne valaki nekem akik Vodánál vették a telót hogy Telenoros kártyával megy-e a net? Csak az APN-eket kell átírni és kész?

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #934 Dátum: 2011, 08 17, 22:02:08 »
Annyit megnézne valaki nekem akik Vodánál vették a telót hogy Telenoros kártyával megy-e a net? Csak az APN-eket kell átírni és kész?

Semmit sem kell átírni, megy anélkül.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #935 Dátum: 2011, 08 17, 22:03:15 »
Egy érdekes cikk a techneten: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #936 Dátum: 2011, 08 17, 22:18:36 »
most meg már 519mA.
ilyen drasztikus lenne a fogyasztás valóban?
igaz, hogy a taskmanager szerint fut vagy 15 progi is a háttérben. callconfirm, skype, missed reminder, business calendar, gmail, antivirus, stb.

a hd2-ön jól szuperált a widget nyugalmi mindig 4-6 között volt. ha használtam akkor 300-400-között dolgozott.
ott hyperdroidot használtam
arra gondolok nem-e a sense3 miatt ilyen sok a fogyasztás

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #937 Dátum: 2011, 08 17, 23:18:05 »
Egy érdekes cikk a techneten: You are not allowed to view links. Register or Login
Hát elég szomorú vagyok, hogy az egykori kedvenc oldalam (egykori nevén pdamania) idáig süllyedt, hogy olyan problémákat ír le mai nappal, amiket már régen kiküszöböltek (akadozás) ill. ami régóta ismert tény (wifi). Ráadásul belinkel két olyan videót is, aminek még a keletkezése is lassan 2,5 hónapos. Nem tudok másra gondolni, minthogy ez egy marketing cikk a HTC lejáratásra idehaza, mert túl sokan vesznek mostanában Sensation-t.
Ha esetleg ez a cikk neked új volt, akkor olvass vissza itt a topicban is kitárgyaltuk ezeket már régen.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #938 Dátum: 2011, 08 18, 07:03:45 »
Hát elég szomorú vagyok, hogy az egykori kedvenc oldalam (egykori nevén pdamania) idáig süllyedt, hogy olyan problémákat ír le mai nappal, amiket már régen kiküszöböltek (akadozás) ill. ami régóta ismert tény (wifi). Ráadásul belinkel két olyan videót is, aminek még a keletkezése is lassan 2,5 hónapos. Nem tudok másra gondolni, minthogy ez egy marketing cikk a HTC lejáratásra idehaza, mert túl sokan vesznek mostanában Sensation-t.
Ha esetleg ez a cikk neked új volt, akkor olvass vissza itt a topicban is kitárgyaltuk ezeket már régen.
Nem mondott újat a cikk. De épp ideje, hogy vki nyilvánosan is lemerte írni, hogy gond van a készülékekkel, a gyártó pedig fülebotját sem mozdítja. Nem tudom, mire gondolsz az akadozás kijavításán, de nekem ezzel a frissítéssel csak rosszabb lett. De abban igazat adok, hogy egy egykoron színvonalas oldal a béka sgge alá sülyedt.

Nem elérhető szasa77

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 3/Navigon-Waze
  • PDA: Galaxy Note 3
« Reply #939 Dátum: 2011, 08 18, 07:29:04 »
Nekem is T-mobilos van és még kézbe sem kell vennem, hogy sokszor nullára essen a wifi, pedig itt van mellette a noteszom, azon pedig fullon van a térerö. A hálozati térerövel is vannak problémák, lehet, hogy ebböl szerviz lesz! 8O Sajna...

• TOPIKGAZDA
« Reply #940 Dátum: 2011, 08 18, 07:43:19 »

Sajnos igazat kell adjak kedves jóbarátomnak abban, amit írt. Tegnap megnéztem ezeket a videókat újra(mivel láttam már sokkal korábban is) és megpróbáltam lemodelezni ugyanazokat a mozdulatokat, fogásokat a készüléken. A szomszédom wifijére csatlakoztam, ami 2 emelettel van alattam. Egyetlen sávot nem csökkent a wifi jelszintje. A 2.3.4-re való áttérés után, sosem látot szárnyakra kapott a Sense, legalábbis NEKEM ismétlem NEKEM ez az észrevételem. Kijelző érzéketlenségi problémám meg sosem volt, így azt kell gondoljam, hogy valóban lejárató hadműveletről lehet szó, mint amikor az egyik oldal(direkt nem írom melyik, aki jártas a dolgokban az tudni fogja) összehasonlította az SGS2-t és a Sensation-t, egy a Samsungtól kapott kamerával készítve a videót, ugye nem kell mondanom melyik készüléket hozták ki győztesnek.(hozzáteszem nem biztos, hogy alaptalanul)

Jelen állás szerint, nálam és megint csak ismétlem NÁLAM a világon semmi baj a készülékkel, egyetlen dolog zavar engem csak, a melegedés.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #941 Dátum: 2011, 08 18, 08:03:32 »
Sztem egyszerűen arról van szó, hogy kissé régi hírt talált a híríró (ami mondjuk elég gáz egy hírportálnál). Ezt pl. július elején a You are not allowed to view links. Register or Loginis megírta.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #942 Dátum: 2011, 08 18, 08:09:44 »
mint amikor az egyik oldal(direkt nem írom melyik, aki jártas a dolgokban az tudni fogja) összehasonlította az SGS2-t és a Sensation-t, egy a Samsungtól kapott kamerával készítve a videót, ugye nem kell mondanom melyik készüléket hozták ki győztesnek.(hozzáteszem nem biztos, hogy alaptalanul)
Ezt amikor szóvá is tettem nekik, ezt a választ kaptam: "Okos vagy, leülhetsz. A szerkesztőség a Samsungtól két kamerát kapott, s ezt "adja" cserébe, hogy kiírja a videók végére, hogy honnan jöttek az eszközök"
Remek.

• TOPIKGAZDA
« Reply #943 Dátum: 2011, 08 18, 08:15:27 »
Ezt amikor szóvá is tettem nekik, ezt a választ kaptam: "Okos vagy, leülhetsz. A szerkesztőség a Samsungtól két kamerát kapott, s ezt "adja" cserébe, hogy kiírja a videók végére, hogy honnan jöttek az eszközök"
Remek.

Pazar, érdekes válasz, csak így felesleges minden teszt, de ez kell népnek úgy látszik..... A technet-es cikkírója meg azért megnézhette volna hogy death grip-es videót 2011.06.07.-én töltötték fel..... rohamosan hanyatlik a minőség sok portálon......

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #944 Dátum: 2011, 08 18, 08:22:51 »
Bocs, nem éppen ide való egészen, de szerintetek ezek a cikk nevek mögött nincs egy csipetnyi "hátszél"?? ;
LG P920 Optimus 3D - újításból ötös  , HTC EVO 3D - nem éppen szenzációs . Hozzá teszem hardveresen nem egyszer az E3D-t hozták ki győztesnek az összehasonlításokból tőlünk nyugatabbra. Szoftveresen pedig valóban lehetne fejlődni 3D-ben, de a 2.3.4-es android a Sense 3.0-val teszi a dolgát. Én annak idején a HD2-ön örültem volna ha így stimmel minden. Bocs hogy ide írtam, csak úgy tapasztalom én is hogy nálunk a HTC ellen jobban nyomulnak a vetélytársak "valamiért" sikeresen.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #945 Dátum: 2011, 08 18, 08:30:40 »
...rohamosan hanyatlik a minőség sok portálon......
Maradjunk annyiban, hogy ezek sosem véletlen dolgok és mindig van valami a háttérben. Nem csak itt, máshol is.  :(

• TOPIKGAZDA
« Reply #946 Dátum: 2011, 08 18, 08:34:06 »
Bocs, nem éppen ide való egészen, de szerintetek ezek a cikk nevek mögött nincs egy csipetnyi "hátszél"?? ;
LG P920 Optimus 3D - újításból ötös  , HTC EVO 3D - nem éppen szenzációs . Hozzá teszem hardveresen nem egyszer az E3D-t hozták ki győztesnek az összehasonlításokból tőlünk nyugatabbra. Szoftveresen pedig valóban lehetne fejlődni 3D-ben, de a 2.3.4-es android a Sense 3.0-val teszi a dolgát. Én annak idején a HD2-ön örültem volna ha így stimmel minden. Bocs hogy ide írtam, csak úgy tapasztalom én is hogy nálunk a HTC ellen jobban nyomulnak a vetélytársak "valamiért" sikeresen.

Nincs ezzel a hsz.-el semmi baj, jogos a felvetésed. Nemtudom miért nyomják ennyire a samut, az meg végképp nem értem hogy LG Optimus 3D mit keres ott, egy ismerősöm szerint borzasztó a készülékkel beszélgetni, pocsék a hangminőség.

• TOPIKGAZDA
« Reply #947 Dátum: 2011, 08 18, 08:40:47 »
Maradjunk annyiban, hogy ezek sosem véletlen dolgok és mindig van valami a háttérben. Nem csak itt, máshol is.  :(

Világos, tudom én, hogy a háttérben a legtöbb esetben valami érdek dolog áll. Ezért szoktam inkább hinni a saját szememnek. Ilyenkor megvárom, hogy valahol megjelenjen a készülék és megnyomkodom magam, persze olvasgatok fórumokat is és ezen információk összesítése után döntök.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #948 Dátum: 2011, 08 18, 08:45:26 »
Világos, tudom én, hogy a háttérben a legtöbb esetben valami érdek dolog áll. Ezért szoktam inkább hinni a saját szememnek. Ilyenkor megvárom, hogy valahol megjelenjen a készülék és megnyomkodom magam, persze olvasgatok fórumokat is és ezen információk összesítése után döntök.
Neeem, félreérted, nézd meg, mire válaszoltam. A színvonalra gondolok.
Neves és a hírére valamit is adó oldal nem engedheti meg magának, hogy lefizessék és nem is igény a gyártók részéről.

• TOPIKGAZDA
« Reply #949 Dátum: 2011, 08 18, 08:53:25 »
Neeem, félreérted, nézd meg, mire válaszoltam. A színvonalra gondolok.
Neves és a hírére valamit is adó oldal nem engedheti meg magának, hogy lefizessék és nem is igény a gyártók részéről.
Okés, reggel van még, leesett a tantusz.