2025, 01 07, 01:56:16

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598383 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Banderas76

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G2
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #875 Dátum: 2011, 08 16, 17:10:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Tudtok már igo megoldást a sensation képernyő méretére?
:D Én is ezt nézegetem folyamatosan, bár nem sensationre, de valahogy méretet nem lehet állítani.. :(? Annyira nem értek hozzá, a Win romoknál írják a sys.txt átírását, androidban ilyen sehol, szóval majd csak ha megjelenik a 960x540 -es, az lesz az egyedüli megoldás?

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #876 Dátum: 2011, 08 16, 17:21:10 »
szóval majd csak ha megjelenik a 960x540 -es, az lesz az egyedüli megoldás?

Szerintem ez lesz a jó megoldás. Viszont szerintem a sygic is megfelelő lenne navigálásra és viszonylag pontos is. Azt nem próbáltad?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #877 Dátum: 2011, 08 16, 17:57:38 »
Szerintem ez lesz a jó megoldás. Viszont szerintem a sygic is megfelelő lenne navigálásra és viszonylag pontos is. Azt nem próbáltad?
Még nem, de kipróbálom.  :ok:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #878 Dátum: 2011, 08 16, 17:59:26 »

Ez most az uj verzio iGO v8.4.3.179971 iden februari, de meg ez is csak 800x480-at tamogat. Viszont sokkal pontosabb mint az elozo 4.3.2-es verzio.

• TOPIKGAZDA
« Reply #879 Dátum: 2011, 08 16, 17:59:40 »
Még nem, de kipróbálom.  :ok:

Próbáld ki, én azt használtam 2x is már(sokat nem utazgatok) és nem hagyott cserben, és persze megy teljes kijelzőn.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #880 Dátum: 2011, 08 16, 19:44:03 »
Én bizony nem élek szamuráj életet nem értem miről beszélsz, a név csak megtetszett. Másrészről ha meg akkora szakértője lennél a dolognak(mint ahogy nem vagy az) rögtön láthattad volna, hogy a nevem még csak jól sincs leírva, persze nem azért mert tudatlan vagyok, hanem azért mert el akartam térni az eredetitől, tehát erről ennyit......
Már megint vádaskodsz! Honnan tudod, hogy minek mekkora szakértője vagyok. Nekem nem kell semmit bizonygatnom feléd. Valóban nem jól írtad le a neved, hiszen nincs is a magyar nyelvben olyan betű. (Mielőtt még belekötsz, nem a japán szótagírásra gondoltam.) Viszont gondoltam, hogy a primitívséged miatt nem írtad helyesen. Hisz eleve primitívség az, ha valakinek tetszik egy egykoron élt nagy tiszteletű ember neve, de azt szándékosan rosszan írja le! Ráadásul ezzel elárultad, hogy ki vagy, mert így leírva ez a név az összes létező közismertebb közösségi oldalon fenn van, gratulálok. Elég a google-ba beírni a neved. Érdekes hogy mások, akik szintén a valaha élt egyik legnagyobb szamuráj nevét használják, helyesen írták le a nevét.
És nekem ez az előbbi volt most az első(!) gúnyom rád, mert leírhatatlan az a primitívség ami árad az írásaidból. Ez mind a nyelvtanodból, mind a helyesírásodból, mind a rossz következtetéseidből, a felfogásodból következik. Először belemész olyanba, hogy a dojoban is megállod a helyed, sőt ha látnálak élőben, akkor... (Élőben? Miért most holtan látlak? Érted! élő-holt szópár. Vagy inkább úgy gondolod, hogy be vagy kamerázva és most virtuálisan látlak? Érted! élő-virtuális szópár.) Szóval a következtetéseid és a magyarázataid, hasonlataid önmagukért beszélnek. Ide tartozik a "csontért vicsorgó fogatlan ugató kutya" is. Hogy jön az ide? Hol itt a hasonlat rám nézve? Talán inkább én mondhatnám azt, hogy az a kutya amelyik ugat, az nem harap. Utalva arra, hogy egy fórumon nagyképűsködsz, hogy "ha látnálak élőben...", de valószínűleg ha tényleg szemtől szembe állnánk nem így viselkednél. EZ az idevágó hasonlat. Egyáltalán mit akartál ezzel mondani, hogy ha látnálak? "Nyilván a dojo-ban is megálnám a helyen" (így egy 'l'-lel és 'n'-nel a végén), azt sem tudod, hogy mi lehet ott ha most meg azt mondod semmi közöd a szamuráj életmódhoz.
Egy rágalmazó egyszerű ember vagy, aki úgy kötekedik az erejét fitogtatva, hogy azt sem tudja, hogy a másik kicsoda vagy micsoda. Ráadásul egy erős ember, vagy egy önvédelmi sportot űző ember sosem kötekedik fórumokon, mert van önbizalma és neki nem szükséges ilyet bizonygatnia. De te még önbizalomhiányos is vagy, és ezt pszichológusnként mondom az írásaidat elemezve. S ha most azt mondod sosem fitogtattad az erődet, akkor tényleg fejtsd már ki, hogy mit akartál azzal mondani, hogyha látnálak élőben!
Na most jött el az idő primitív barátom amikor én tényleg befejeztem, mert te hiába írtad le ezt 5-ször, mindig provokációnak vetted az írásomat amire még erőszakosabban válaszoltál.

U.i.: Ezúton szeretnék elnézést kérni a többi fórumtársamtól a rossz hangvételű hozzászólásom miatt.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #881 Dátum: 2011, 08 16, 19:47:35 »
Ez most az uj verzio iGO v8.4.3.179971 iden februari, de meg ez is csak 800x480-at tamogat. Viszont sokkal pontosabb mint az elozo 4.3.2-es verzio.
Én ezt a verziót használom:  :warez:
Ez 854x480-as felbontású. Egy kicsivel nagyobb, mint a 800x480. Ja és nem kell hozzá root-olt op.rendszer! ;)

• TOPIKGAZDA
« Reply #882 Dátum: 2011, 08 16, 20:05:59 »
Már megint vádaskodsz! Honnan tudod, hogy minek mekkora szakértője vagyok. Nekem nem kell semmit bizonygatnom feléd. Valóban nem jól írtad le a neved, hiszen nincs is a magyar nyelvben olyan betű. (Mielőtt még belekötsz, nem a japán szótagírásra gondoltam.) Viszont gondoltam, hogy a primitívséged miatt nem írtad helyesen. Hisz eleve primitívség az, ha valakinek tetszik egy egykoron élt nagy tiszteletű ember neve, de azt szándékosan rosszan írja le! Ráadásul ezzel elárultad, hogy ki vagy, mert így leírva ez a név az összes létező közismertebb közösségi oldalon fenn van, gratulálok. Elég a google-ba beírni a neved. Érdekes hogy mások, akik szintén a valaha élt egyik legnagyobb szamuráj nevét használják, helyesen írták le a nevét.
És nekem ez az előbbi volt most az első(!) gúnyom rád, mert leírhatatlan az a primitívség ami árad az írásaidból. Ez mind a nyelvtanodból, mind a helyesírásodból, mind a rossz következtetéseidből, a felfogásodból következik. Először belemész olyanba, hogy a dojoban is megállod a helyed, sőt ha látnálak élőben, akkor... (Élőben? Miért most holtan látlak? Érted! élő-holt szópár. Vagy inkább úgy gondolod, hogy be vagy kamerázva és most virtuálisan látlak? Érted! élő-virtuális szópár.) Szóval a következtetéseid és a magyarázataid, hasonlataid önmagukért beszélnek. Ide tartozik a "csontért vicsorgó fogatlan ugató kutya" is. Hogy jön az ide? Hol itt a hasonlat rám nézve? Talán inkább én mondhatnám azt, hogy az a kutya amelyik ugat, az nem harap. Utalva arra, hogy egy fórumon nagyképűsködsz, hogy "ha látnálak élőben...", de valószínűleg ha tényleg szemtől szembe állnánk nem így viselkednél. EZ az idevágó hasonlat. Egyáltalán mit akartál ezzel mondani, hogy ha látnálak? "Nyilván a dojo-ban is megálnám a helyen" (így egy 'l'-lel és 'n'-nel a végén), azt sem tudod, hogy mi lehet ott ha most meg azt mondod semmi közöd a szamuráj életmódhoz.
Egy rágalmazó egyszerű ember vagy, aki úgy kötekedik az erejét fitogtatva, hogy azt sem tudja, hogy a másik kicsoda vagy micsoda. Ráadásul egy erős ember, vagy egy önvédelmi sportot űző ember sosem kötekedik fórumokon, mert van önbizalma és neki nem szükséges ilyet bizonygatnia. De te még önbizalomhiányos is vagy, és ezt pszichológusnként mondom az írásaidat elemezve. S ha most azt mondod sosem fitogtattad az erődet, akkor tényleg fejtsd már ki, hogy mit akartál azzal mondani, hogyha látnálak élőben!
Na most jött el az idő primitív barátom amikor én tényleg befejeztem, mert te hiába írtad le ezt 5-ször, mindig provokációnak vetted az írásomat amire még erőszakosabban válaszoltál.

U.i.: Ezúton szeretnék elnézést kérni a többi fórumtársamtól a rossz hangvételű hozzászólásom miatt.

Te vagy pszichológus? Esetleg majd ha nagy leszel jóbarát, de még akkor sem. Nyilván az én avatorom egy vicsorgó kutya. Ez akkor nálad mi? A rövid férfiasságod meghosszabítása? Álmodj még szépeket.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #883 Dátum: 2011, 08 16, 21:24:31 »
Egyetek dinnyét.

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #884 Dátum: 2011, 08 16, 21:28:54 »
közbe beszéljék meg pü-be :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #885 Dátum: 2011, 08 16, 21:35:06 »
Én ezt a verziót használom: "asdf"
Ez 854x480-as felbontású. Egy kicsivel nagyobb, mint a 800x480. Ja és nem kell hozzá root-olt op.rendszer! ;)
Nem írtad oda, hogy kell hozzá viszont SD kártya! Illetve hogy be kell kapcsolni az "Ismeretlen források"-at. ;)
Amúgy nem szabad igot linkelni, mert hivatalosan nincs androidra.  :ima:

Nem elérhető GS_Laja

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Samsung Note 4
  • PDA ROM: eredeti gyari
« Reply #886 Dátum: 2011, 08 16, 21:35:43 »
Hali!

Újabb kérdésem van a nagyérdeműhöz  :)
Szeretnem kártyafüggetlenné tenni a telefonomat, amit itt kinn Angliaban vettem.
Valami 8 jegyu kodot ker, ha nem az eredeti T-mobilos kartyat teszem bele.
A neten vannak oldalak, amik az Imei szam alapjan kuldenek ilyen kodot.
Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban, mukodik a dolog, erdemes vennem ilyen kodot?

• TOPIKGAZDA
« Reply #887 Dátum: 2011, 08 16, 21:37:46 »
Hali!

Újabb kérdésem van a nagyérdeműhöz  :)
Szeretnem kártyafüggetlenné tenni a telefonomat, amit itt kinn Angliaban vettem.
Valami 8 jegyu kodot ker, ha nem az eredeti T-mobilos kartyat teszem bele.
A neten vannak oldalak, amik az Imei szam alapjan kuldenek ilyen kodot.
Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban, mukodik a dolog, erdemes vennem ilyen kodot?

Angliában nem független a készülék?  :shock:

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #888 Dátum: 2011, 08 16, 21:50:42 »
Ne a neten kérj kódot, az angol szolgáltatók is függetlenitenek pénzért nem?
Vagy vársz még 1 kicsit mert s-off után lehet,hogy lesz super cid törés is.

vagy már van is? : You are not allowed to view links. Register or Login

esetleg: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető blackdog7

« Reply #889 Dátum: 2011, 08 16, 22:01:12 »
Srácok, most teszem be harmadszor ezt a linket: You are not allowed to view links. Register or Login
De tényleg nem mérgelődöm.  :-X
Hozzáteszem, nem próbáltam, de elvileg itt azt írják műxik a supercid.
Ezt a linket mindenkit tegye el, ha úgy érzitek, mert ezen le van írva hogy S-OFF után hogy lehet ismét S-ON-olni is.
Persze az S-OFF is le van írva, de hát a címében benne van minden. Remélem most nem fed meg senki a linkelésemért.  :D

Nem elérhető blackdog7

« Reply #890 Dátum: 2011, 08 16, 22:02:53 »
Nem írtad oda, hogy kell hozzá viszont SD kártya! Illetve hogy be kell kapcsolni az "Ismeretlen források"-at. ;)
Amúgy nem szabad igot linkelni, mert hivatalosan nincs androidra.  :ima:
Igazad van, és azt is elfelejtettem hogy kell hozzá egy android-os készülék is, aminek legalább 854x480-as a felbontása.  :taps:
Ja és internet, hogy letöltsük, meg ....

Nem elérhető GS_Laja

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Samsung Note 4
  • PDA ROM: eredeti gyari
« Reply #891 Dátum: 2011, 08 16, 22:11:38 »
Angliában nem független a készülék?  :shock:

De van olyan szolgaltato, ahol igen.
Sajna azonban a T-mobilnal nem fuggetlen.  :'(

• TOPIKGAZDA
« Reply #892 Dátum: 2011, 08 16, 22:13:26 »
Remélem most nem fed meg senki a linkelésemért.  :D

Biztos nem, mert az ilyen terjedelmű leíráshoz kevés vagy mint vak ember az aura randin.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #893 Dátum: 2011, 08 16, 22:22:54 »
Srácok, akinek már a 2.3.4-es verziója van, azoknak gondolom frissült a radio verziója is, talán erre: 10.56.9035.00U_10.14.9035.01
Tapasztaltatok javulást a gps-ben? Esetleg akksi üzemidő nőtt?
Kérdem ezt elsősorban a gps miatt, mert ablak mellett benn a lakásban a Touch HD-m hamarabb talál műholdakat, mint a Sensation.

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #894 Dátum: 2011, 08 16, 22:39:26 »
Android: 2.3.4
kernel: 2.6.35.13-g3422292
alapsáv: 10.43a.9007.00U_10.51.9007.27_M3
nekem a gps-szel nem volt bajom eddig, milyen javulásra gondolsz?
a bluetooth-val viszont igen, és azóta is: autós kihangosítóban aki hív, visszhangosan hallja magát.

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #895 Dátum: 2011, 08 16, 22:41:41 »
Sziasztok!

Most gondolkodok egy HTC Sensation vásárlásán. Vagyis őszintén megvallva a HD2-esem cserélném le rá. Érdemes a csere vagy nem? Lenne egy pár kérdésem még:
- MKV-t 1080p-ben letud játszani a telefon?
- Ha TV-out be van kötve megy a full TV-s filmlejátszás?
- Mennyire igaz hogy a következő ROM Frissítés már nyitott bootloaderrel lesz a Sensation?

Moddolható lesz-e annyira mint a HD2 valaha? Jó telefonnak tartom csak nemtudom megéri-e azt a plusz 40-50 ezret..

Üdv

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #896 Dátum: 2011, 08 16, 22:42:17 »
Én még mindig a böngészőből való kilépegetés miatt bosszankodom. Frissítés óta csinálja, de már a Dolphin HD is. Másnál is van ilyen?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető blackdog7

« Reply #897 Dátum: 2011, 08 16, 22:47:37 »
Android: 2.3.4
kernel: 2.6.35.13-g3422292
alapsáv: 10.43a.9007.00U_10.51.9007.27_M3
nekem a gps-szel nem volt bajom eddig, milyen javulásra gondolsz?
a bluetooth-val viszont igen, és azóta is: autós kihangosítóban aki hív, visszhangosan hallja magát.
Csak azért kérdeztem, mert a Revolution HD rom-oknál eddig az 1.1.x-eseknél még a korábbi radio volt, az 10.43a.9007.00U volt előírva, az ami neked is van. Most azonban kijött az új 2.1.0-ás amihez már 10.56.9035.00U ajánlják, anélkül gondok lehetnek a működéssel.
Mivel láttam hogy TaRsY az Insertcoin rom-ot használja ezért láttam, hogy ott is a 2.2-eshez már szintén ezt az újabb radio-t javasolják.
Mind az Insertcoin-nál, mind a Revolution-nál a verziónövekedés oka az új gingerbread, ezért gondoltam, hogy a hivatalos gingerbread frissítéssel is az új radio jön.
Javulásra arra gondoltam, amit írtam is. A nappalimban az ablak alatt szoktam dolgozni, ahonnan mindig simán fogtam műholdakat, korábban a Touch Cruise-ommal, majd a Touch HD-val is. De a Sensation-nek ez nem megy. Akármennyit is várok (fél óra). Ahhoz ki kell mennem az erkélyre, de ott is kb. 2 perc mire fog műholdakat, míg a Touch HD-mnak ehhez kb. 15 másodpercre van szüksége.

Ez a bluetooth visszhangzás már volt itt téma, azt hiszem ez csak valamelyik szolgáltatónál gond. Talán telenor? Olvass vissza. Nekem egyik autómban sincs gond a bt-vel.

Szerk.: Ja most olvastam vissza, ez pont te jelentetted korábban is 7.13-án. Én is vodás vagyok azzal nincs gond, s itt te is azt írtad, hogy azzal nem volt gondod.

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #898 Dátum: 2011, 08 16, 22:55:04 »
Fogja a műholdjeleket, pedig ablaktól 1,5m-re ülök, vasbeton lapostető van felettem.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #899 Dátum: 2011, 08 16, 22:57:30 »
A helyszín nálam is dettó. Nekem is egy vasbeton lapos tető van a fejem felett. De az ablakom alatt nincs vasbeton, ez nem panel, hanem ún. alagútzsalus épület.
Esetleg be van kapcsolva nálad az adatkapcsolat is?
Én a következőt próbálom: Az adatkapcsolat és a wifi is ki van kapcsolva, hogy ne azzal találja meg a helyemet. GPS bekapcsolva. Elindítom a Google Navigációt, erre a műhold megjelenik felül és villog. A képernyőn meg a "Várakozás a helyre" felirat jelenik meg. Most már 3 perce megy és semmi.