Én bizony nem élek szamuráj életet nem értem miről beszélsz, a név csak megtetszett. Másrészről ha meg akkora szakértője lennél a dolognak(mint ahogy nem vagy az) rögtön láthattad volna, hogy a nevem még csak jól sincs leírva, persze nem azért mert tudatlan vagyok, hanem azért mert el akartam térni az eredetitől, tehát erről ennyit......
Már megint vádaskodsz! Honnan tudod, hogy minek mekkora szakértője vagyok. Nekem nem kell semmit bizonygatnom feléd. Valóban nem jól írtad le a neved, hiszen nincs is a magyar nyelvben olyan betű. (Mielőtt még belekötsz, nem a japán szótagírásra gondoltam.) Viszont gondoltam, hogy a primitívséged miatt nem írtad helyesen. Hisz eleve primitívség az, ha valakinek tetszik egy egykoron élt nagy tiszteletű ember neve, de azt szándékosan rosszan írja le! Ráadásul ezzel elárultad, hogy ki vagy, mert így leírva ez a név az összes létező közismertebb közösségi oldalon fenn van, gratulálok. Elég a google-ba beírni a neved. Érdekes hogy mások, akik szintén a valaha élt egyik legnagyobb szamuráj nevét használják, helyesen írták le a nevét.
És nekem ez az előbbi volt most az első(!) gúnyom rád, mert leírhatatlan az a primitívség ami árad az írásaidból. Ez mind a nyelvtanodból, mind a helyesírásodból, mind a rossz következtetéseidből, a felfogásodból következik. Először belemész olyanba, hogy a dojoban is megállod a helyed, sőt ha látnálak élőben, akkor... (Élőben? Miért most holtan látlak? Érted! élő-holt szópár. Vagy inkább úgy gondolod, hogy be vagy kamerázva és most virtuálisan látlak? Érted! élő-virtuális szópár.) Szóval a következtetéseid és a magyarázataid, hasonlataid önmagukért beszélnek. Ide tartozik a "csontért vicsorgó fogatlan ugató kutya" is. Hogy jön az ide? Hol itt a hasonlat rám nézve? Talán inkább én mondhatnám azt, hogy az a kutya amelyik ugat, az nem harap. Utalva arra, hogy egy fórumon nagyképűsködsz, hogy "ha látnálak élőben...", de valószínűleg ha tényleg szemtől szembe állnánk nem így viselkednél. EZ az idevágó hasonlat. Egyáltalán mit akartál ezzel mondani, hogy ha látnálak? "Nyilván a dojo-ban is megálnám a helyen" (így egy 'l'-lel és 'n'-nel a végén), azt sem tudod, hogy mi lehet ott ha most meg azt mondod semmi közöd a szamuráj életmódhoz.
Egy rágalmazó egyszerű ember vagy, aki úgy kötekedik az erejét fitogtatva, hogy azt sem tudja, hogy a másik kicsoda vagy micsoda. Ráadásul egy erős ember, vagy egy önvédelmi sportot űző ember sosem kötekedik fórumokon, mert van önbizalma és neki nem szükséges ilyet bizonygatnia. De te még önbizalomhiányos is vagy, és ezt pszichológusnként mondom az írásaidat elemezve. S ha most azt mondod sosem fitogtattad az erődet, akkor tényleg fejtsd már ki, hogy mit akartál azzal mondani, hogyha látnálak élőben!
Na most jött el az idő primitív barátom amikor én tényleg befejeztem, mert te hiába írtad le ezt 5-ször, mindig provokációnak vetted az írásomat amire még erőszakosabban válaszoltál.
U.i.: Ezúton szeretnék elnézést kérni a többi fórumtársamtól a rossz hangvételű hozzászólásom miatt.