2025, 01 05, 06:01:14

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598035 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető korimv6

• Nem: Férfi
  • Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #825 Dátum: 2011, 08 13, 23:02:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A böngèsző probléma nekem is feltűnt, görgetês közben leáll a böngésző üzenet nélkül. Ha pedig újra rábökök, "szűzen" indul kezdőlapról. Elég zavaró...

Ezt lehet vhol a HTC-nek jelezni? A másik ami sokszor előfordul, de már a régebbi romnál is, ha arra az oldalra megyek, ahol a kedvenc névjegyek widget van kinn, sokszor csak fekete a névjegyek helye, majd1-2 mp múlva kezdi egyenként betölteni őket. Azt hiszem van még mit reszelni a Sense 3-on. Azért ezen a téren a DHD sokkal gyorsabb.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #826 Dátum: 2011, 08 13, 23:58:33 »
Ez érdekelne engem is  ;)
@zenerofi és csehi:
Eszerint is próbáltátok S-ON-olni: You are not allowed to view links. Register or Login ?
Ezt a linket most írom be másodszor alig egy napon belül. Itt minden le van írva a SuperCID is.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #827 Dátum: 2011, 08 14, 09:50:09 »
Sziasztok, és mar elore is bocs az OFF-ert :)

a felesegemnek tegnap vettunk egy HTC desire S keszuleket, gondoltam megspekelem neki es felraktam egy sense 3.0 romot (nekem sensationom van) es hat arra kellett rajonnom, hogy mig a sense 3.0 a sensationon neha akadozik, belassul stb stb, tehat vannak vele kisebb hibak addig a desire s-en hasit, villam gyors egybol csinal mindent gyonnyoru masfelszer hanem ketszer olyan gyors mint a sensationomon amire elmeletileg keszult, pedig abban erosebb a vas is, innen is latszik, hogy lehet az XDA-s sracoknak kellene a HTC-nel dolgozni :) erosen gondolkodtam rajta, hogy lecserelem en is csak a kepernyo lenne nagyobb, na csak gondoltam elmondom, mert a karcolodas a kepernyon meg most ez .... hat bosszantanak ezek a dolgok. pedig ugye csucs szuper keszulekunk van......

meg egyszer bocs az off-ert.

tovabbi szep napot mindenkinek.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető blackdog7

« Reply #828 Dátum: 2011, 08 14, 10:01:49 »
És a Sensation-ödet is "megspékelted" már? Szvsz a főzött rom-okon nem akad semmi.
Nekem a revolution hd van fenn, az 1.1.8-as, ami abszolút megbízható gyors, és az akksifogyasztás is lényegesen javult.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #829 Dátum: 2011, 08 14, 11:29:43 »
Esetleg akinek nincs még root joga, de szeretne screenshot-ot csinálni az tegye a következőt.
Csupán annyit kell tenni, hogy a bekapcsoló gombot + a home gombot lenyomod gyors egymásutánban és kész a kép.
Lehetne jobb minőségű is, de akinek nincs root jog, megteszi ez is.
Bocs, ha már volt ez.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #830 Dátum: 2011, 08 14, 11:45:49 »
És a Sensation-ödet is "megspékelted" már? Szvsz a főzött rom-okon nem akad semmi.
Nekem a revolution hd van fenn, az 1.1.8-as, ami abszolút megbízható gyors, és az akksifogyasztás is lényegesen javult.

mar az osszes romot kiprobaltam :) elotte hd2-m volt ott belejottem a romolgatasba :) de igy is sokkal gyorsabbnak tunik a desire s.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #831 Dátum: 2011, 08 14, 12:11:57 »
Megpróbáltam, valamiért onnan nem indul el nekem a letöltés!
Viszont innen megy:
Köszönöm a segítséged, sikerült :)
Eddig nyaraltam, azért nem jeleztem vissza.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #832 Dátum: 2011, 08 14, 13:11:03 »
Esetleg akinek nincs még root joga, de szeretne screenshot-ot csinálni az tegye a következőt.
Csupán annyit kell tenni, hogy a bekapcsoló gombot + a home gombot lenyomod gyors egymásutánban és kész a kép.
Bocs, ha már volt ez.

Már amelyik ROM-ból nem veszik ki ezt a funkciót

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

• TOPIKGAZDA
« Reply #833 Dátum: 2011, 08 14, 13:13:47 »
Már amelyik ROM-ból nem veszik ki ezt a funkciót

Melyik rom-ról beszélsz, mert én a gyáriról. Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, root jog nélküli pda-ról beszéltem, tehát pl. főzött rom szóba sem jöhet.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #834 Dátum: 2011, 08 14, 13:13:53 »
mar az osszes romot kiprobaltam :) elotte hd2-m volt ott belejottem a romolgatasba :) de igy is sokkal gyorsabbnak tunik a desire s.

A 2.3.4es romok piszok gyorsak, csak olyanokat probalj.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
Re: Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #835 Dátum: 2011, 08 14, 13:17:00 »
Melyik rom-ról beszélsz, mert én a gyáriról. Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, root jog nélküli pda-ról beszéltem, tehát pl. főzött rom szóba sem jöhet.

Főzött ROM is lehet root nélkül, de igazad van, figyelmetlen voltam. Nekem nem megy olyan jól a multitasking, hogy hiba nélkül beszéljek anyámmal, meg írjak a fórumra is :D

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #836 Dátum: 2011, 08 14, 14:02:46 »

Bocsi hogy beleszólok Sensation nélkül

Olvastam a Desire S topikban, hogy Virtuous Unity-t raktál rá, akkor próbáltad már Sensation-re is?
Nem Virtuous Unity hanem Virtuous Sensation, de Virtuous ROM akkor is:

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #837 Dátum: 2011, 08 14, 14:28:51 »

Bocsi hogy beleszólok Sensation nélkül

Olvastam a Desire S topikban, hogy Virtuous Unity-t raktál rá, akkor próbáltad már Sensation-re is?
Nem Virtuous Unity hanem Virtuous Sensation, de Virtuous ROM akkor is:

Köszönöm, de igen próbáltam gyors ez igaz, de nem volt fent sokáig mert nekem a mobil net nagyon fontos de ezzel a rommal ( bár lehet nem a rommal van a gond mert azóta több romnal is tapasztaltam) kb 20 percenként ki majd be kellett kapcsolnom a mobil hálózatot mert megszakadt és másképp nem akart meg javulni, de mint írtam azóta szinte az összes romot kipróbáltam és szinte kivetelnelkul ezt csinálja mind. Lehet nem ROM hiba? Másoknak is csinálja vagy csak nekem? Mert ha a kutyu adta meg magát megy vissza a szervizbe

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #838 Dátum: 2011, 08 14, 16:03:59 »
@zenerofi és csehi:
Eszerint is próbáltátok S-ON-olni: You are not allowed to view links. Register or Login ?
Ezt a linket most írom be másodszor alig egy napon belül. Itt minden le van írva a SuperCID is.
Köszi a linket megint, valószínûleg átsiklottam felette. Most egyelőre nem jelentkezett a probléma, de a linket elmentettem :-)

Nem elérhető blackdog7

« Reply #839 Dátum: 2011, 08 14, 17:23:59 »
Bocs, ha már volt ez.
Aki pedig úgy szeretné, hogy a screenshot egyből a számítógépén (PC) legyen, annak pedig én ajánlom ezt a programot: You are not allowed to view links. Register or Login
És persze annak is, aki a pc-ről akarja ADB és egyéb shell nélkül  censored kurálni a gépét. Kicsit olyan mintha a Total Commander (PC) alatt a WinCE plugin-nal és az activesync-kel léptünk a winmo-s készülékek esetében a telefon fájlrendszerébe. Ha root-olt a készülék, akkor a root fájlokat jogosultságokkal együtt másolja. Értsd példának okáért a követekezőt: Amikor szerkesztettem az időjárás adatbázisát, hogy más magyar városokat is felvegyek az adatbázisba, akkor az egyszerűség kedvéért a szerkesztést a PC-n végeztem el. Ha azonban visszamásolva felül akarom írni a telón a /data/data/com.htc.provider.weather/database mappában, akkor elvileg ahhoz ha csak ADB használnék mindenféle extra parancsra lenne szükségem (cat, chown, push, stb.) Itt csak egy másolás és kész. Hasonlóan a betűtípuscserét mindenféle extra program telepítése és egyéb nélkül, csak egy egyszerű felülírással meg lehet oldani. Vagy pl. az AngryBirds-öt is simán a teljes mappáját lementem backup-ként és egy új ROM felrakása utána csak visszamásolom és kész.
Ja, és a legjobban ami tetszik a programban, hogy nem kell telepítenem!
+ lehet vele sms-t küldeni a számítógépről.
+ csatlakozik wifi-n keresztül is, nem csak kábellel

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #840 Dátum: 2011, 08 14, 17:46:10 »
Sziasztok.

Van egy SGS I. készülékem amivel teljesen elégedett vagyok. Most viszont lehetőségem lenne eladni, és venni egy új készüléket. Az Lg 3D és a Sensation van terítéken eddig. Tetszik az SGS II is de az lényegesen drágább. Van köztetek olyan aki SGS I-ről váltott Sensationra? Ha igen akkor mik a tapasztalatok? Néztem a
füves videot és úgy látszott, hogy a Samsungnak lényegesen jobban látható a kijelzője erősebb napsütésben. A támogatottsága mennyire jó? Az SGS I-re elég sok ROM van, lehet buherálni...

• TOPIKGAZDA
« Reply #841 Dátum: 2011, 08 15, 12:15:02 »
Aki pedig úgy szeretné, hogy a screenshot egyből a számítógépén (PC) legyen, annak pedig én ajánlom ezt a programot: You are not allowed to view links. Register or Login
És persze annak is, aki a pc-ről akarja ADB és egyéb shell nélkül  censored kurálni a gépét. Kicsit olyan mintha a Total Commander (PC) alatt a WinCE plugin-nal és az activesync-kel léptünk a winmo-s készülékek esetében a telefon fájlrendszerébe. Ha root-olt a készülék, akkor a root fájlokat jogosultságokkal együtt másolja. Értsd példának okáért a követekezőt: Amikor szerkesztettem az időjárás adatbázisát, hogy más magyar városokat is felvegyek az adatbázisba, akkor az egyszerűség kedvéért a szerkesztést a PC-n végeztem el. Ha azonban visszamásolva felül akarom írni a telón a /data/data/com.htc.provider.weather/database mappában, akkor elvileg ahhoz ha csak ADB használnék mindenféle extra parancsra lenne szükségem (cat, chown, push, stb.) Itt csak egy másolás és kész. Hasonlóan a betűtípuscserét mindenféle extra program telepítése és egyéb nélkül, csak egy egyszerű felülírással meg lehet oldani. Vagy pl. az AngryBirds-öt is simán a teljes mappáját lementem backup-ként és egy új ROM felrakása utána csak visszamásolom és kész.
Ja, és a legjobban ami tetszik a programban, hogy nem kell telepítenem!
+ lehet vele sms-t küldeni a számítógépről.
+ csatlakozik wifi-n keresztül is, nem csak kábellel
Valamiért nálam csikos a képernyő amit lement

Nem elérhető blackdog7

« Reply #842 Dátum: 2011, 08 15, 13:25:04 »
Hm, nekem semmi gondom nincs vele. Wifin-n vagy kábelen csatlakozol? Root-olt a készülék?

• TOPIKGAZDA
« Reply #843 Dátum: 2011, 08 15, 13:26:47 »
Hm, nekem semmi gondom nincs vele. Wifin-n vagy kábelen csatlakozol? Root-olt a készülék?

Wifin keresztül nincs képernyő mentés. tehát usb, nincs rootolva.

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #844 Dátum: 2011, 08 15, 17:35:03 »
Valaki használ Folder Organizer-t? Arra lennék kíváncsi hogy Sensationon ezzel az apk-val az asztalra kihelyezett címkék változatlanok maradnak, vagy egy idő után eltűnnek továbbra is (illetve zöld mappákká változnak)..??

Nem elérhető vassjana

« Reply #845 Dátum: 2011, 08 15, 18:10:26 »
Valaki használ Folder Organizer-t? Arra lennék kíváncsi hogy Sensationon ezzel az apk-val az asztalra kihelyezett címkék változatlanok maradnak, vagy egy idő után eltűnnek továbbra is (illetve zöld mappákká változnak)..??
Szia. Én használom de semmi gond nincs vele.
Ami cimkét kiraktam ott is maradt és a cimke se változott.

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #846 Dátum: 2011, 08 15, 18:21:25 »
Szia. Én használom de semmi gond nincs vele.
Ami cimkét kiraktam ott is maradt és a cimke se változott.
:ok: Köszi az infót.

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #847 Dátum: 2011, 08 15, 19:49:47 »
Sziasztok! Htc sync-nél nálatok az emberek meg a naptár-t lehet lementeni? nálam nem aktiv,valakinél hasonló?
esetleg megoldása? elöre is köszönöm.

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #848 Dátum: 2011, 08 15, 20:07:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login           oldalon lehet reggelni meg kérni a hivatalos s-off-ot persze aláírod a garvesztést stb :D

Nem elérhető blackdog7

« Reply #849 Dátum: 2011, 08 15, 21:58:04 »
Wifin keresztül nincs képernyő mentés. tehát usb, nincs rootolva.
Má' mér ne vóna!
Most csináltam, csak neked, csak most:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A megállapításod esetleg úgy már helyesebb, hogy mivel nincs root-olva a készüléked, ezért nem lehet wifin keresztül képernyőmentést csinálni. Ahhoz ugyanis a képen bemutatott progit is kell telepíteni. :-)