Esetleg akinek nincs még root joga, de szeretne screenshot-ot csinálni az tegye a következőt.
Csupán annyit kell tenni, hogy a bekapcsoló gombot + a home gombot lenyomod gyors egymásutánban és kész a kép.
Lehetne jobb minőségű is, de akinek nincs root jog, megteszi ez is.
Bocs, ha már volt ez.
Aki pedig úgy szeretné, hogy a screenshot egyből a számítógépén (PC) legyen, annak pedig én ajánlom ezt a programot: You are not allowed to view links.
Register or
LoginÉs persze annak is, aki a pc-ről akarja ADB és egyéb shell nélkül
kurálni a gépét. Kicsit olyan mintha a Total Commander (PC) alatt a WinCE plugin-nal és az activesync-kel léptünk a winmo-s készülékek esetében a telefon fájlrendszerébe. Ha root-olt a készülék, akkor a root fájlokat jogosultságokkal együtt másolja. Értsd példának okáért a követekezőt: Amikor szerkesztettem az időjárás adatbázisát, hogy más magyar városokat is felvegyek az adatbázisba, akkor az egyszerűség kedvéért a szerkesztést a PC-n végeztem el. Ha azonban visszamásolva felül akarom írni a telón a /data/data/com.htc.provider.weather/database mappában, akkor elvileg ahhoz ha csak ADB használnék mindenféle extra parancsra lenne szükségem (cat, chown, push, stb.) Itt csak egy másolás és kész. Hasonlóan a betűtípuscserét mindenféle extra program telepítése és egyéb nélkül, csak egy egyszerű felülírással meg lehet oldani. Vagy pl. az AngryBirds-öt is simán a teljes mappáját lementem backup-ként és egy új ROM felrakása utána csak visszamásolom és kész.
Ja, és a legjobban ami tetszik a programban, hogy nem kell telepítenem!
+ lehet vele sms-t küldeni a számítógépről.
+ csatlakozik wifi-n keresztül is, nem csak kábellel