2024, 12 21, 12:15:09

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 596890 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető erzo79

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #650 Dátum: 2011, 07 28, 22:04:50 »
Az mitől lehet, hogy ha töltök le valamit a Marketből akkor az 99 %-nál megáll? Teljesen mindegy, hogy mit töltök. A másik dolog, hogy ha letölt valamit akkor az meg kilép és nem látom sehol a programot.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #651 Dátum: 2011, 07 29, 08:53:22 »
sziasztok, nem tudom probaltae mar valaki, de ha mgyaritani akarod a kicsiket akkor more location2 marketbol es az egesz, minden magyar lesz :) beallitasok, sense, minden :)
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető sovjet

• PDA ROM: 3.33.707.6
« Reply #652 Dátum: 2011, 07 29, 16:30:14 »
Miért van az hogy az "emberek" menüpont alatt ill. a "telefon" menü alatt valahogy nem ugyanazok a számok találhatók!  van amit megtalálok a "telefonálás" lehetősége alatt azonban már az emberek lehetőségben nem?!

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #653 Dátum: 2011, 07 29, 16:48:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az Operában is be lehet kapcsolni egy "KILÉPÉS" gombot mivel nem kell addig lépegetni mire kilép.  :)
És ezt hol, mert most sem találtam ilyet.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #654 Dátum: 2011, 07 29, 16:59:00 »
Ja és a wp7 teljes memokartyat belső memoriakent kezeli, ki sem tudod venni mert nem ismeri fel a windowsos gép a fájl rendszert . Ennyit a win rendszerrol

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Persze, hogy nem bántasz meg. A válaszom az, hogy azért nem vettem winmo-s készüléket mert nincs. Illetve van az általad is említett wp7, de attól fázok és egyelőre nem sok jót olvastam. Számomra a winmo 6.5 volt a legjobb megoldás. Persze tudom, hogy meg kell mindent szokni, és igyekszem is, de egyelőre pl olyan dolgok is zavarnak, hogy winmo 6.5-re volt igo 8.3 amit egy hack-elt ultra skin-nel használtam. Androidra már nem lesz 8.3, csak amigo van és valószínűleg primo lesz. mindkettő olyan csiri-viri, hogy nekem ez már sok.
Arra a megjegyzésedre, hogy mutassak egy gépet, aminek nem telik be a 2 nap alatt a gyökérkönyvtára (vagy a memóriára gondoltál?) azt tudom mondani, hogy a korábbi telóm egy Touch HD volt, saját szerkesztett ROM-mal. Az alap programokon kívül volt rajta telepítve: changescreen, navitel, coreplayer, hdtweak, cleanram, hypergps, igo, msm7kcpuspeed, pocketrar, russa, smsdrfix, spbbackup, storage tools, total comm, cleartemp, xdashutdown. Ezek mind a ROM-ra lettek telepítve, és még így is van 146 mega szabad helyem!!! Nekem egy telefon munkára kell, nem játszom rajta. Bár most gondolkodom ezen az angry bird-ön, mert mindenki erről beszél  :p
Az SD-kártyán pedig az igo, egy zene mappa és a fényképek. Ennyi. Nagyon szerettem a winmo 6.5-öt, sajnálom, hogy nem adtak ki újabb hardverrel többé.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #655 Dátum: 2011, 07 29, 17:03:41 »
Androidon nincs szukseg a programok konkretan bezarasara, mert fejlettebb rendszer reven inteligensen kezeli a gepsarkany memoriajat. Ha szukseg van memoriara egy adott alkalmazas inditasakor akkor egy korabban inditott, de mar x ido ota nem hasznalt appot bezar. Mig WinMo alatt a memoria szivargas miatt vadul nyomkodtuk az X-et es a task managerben lodoztuk ki az appokat mint a cellovoldeben a ket palcikas plussmacit. Androidnal erre nincs szukseg.
Aha, sejtettem, hogy valami ilyen lesz, mert amikor android alatt elkezdem a task managerében lelőni a programokat, akkor mindig meglepődöm, hogy nem annyi memóriát ad hozzá. Őszintén amikor először láttam a task manager-ben, hogy még mennyi a szabad memóm, miközben nem is fut semmi, nagyon megijedtem. 388 mega használt és 170 mega szabad.
Az igazság az, hogy ehhez is hozzá kell még szoknom. Munkám során használok win7-et/winxp-t és sun solaris-t/debian-t is. De ezeken a felületeken mindig ha be akarok zárni egy programot amit én indítottam, akkor le tudom lőni. Szeretem én irányítani a dolgaimat, na.  ;)

Nem elérhető blackdog7

« Reply #656 Dátum: 2011, 07 29, 17:08:46 »
Az mitől lehet, hogy ha töltök le valamit a Marketből akkor az 99 %-nál megáll? Teljesen mindegy, hogy mit töltök. A másik dolog, hogy ha letölt valamit akkor az meg kilép és nem látom sehol a programot.
Nekem a google maps-et vagy mit (térkép) legalább 5-ször töltötte le és mindig 99%-nál elszállt. A 6-ra több nappal később sikerült. Szerintem néha a market nem az igazi.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #657 Dátum: 2011, 07 29, 17:12:59 »
Persze, hogy nem bántasz meg. A válaszom az, hogy azért nem vettem winmo-s készüléket mert nincs. Illetve van az általad is említett wp7, de attól fázok és egyelőre nem sok jót olvastam. Számomra a winmo 6.5 volt a legjobb megoldás. Persze tudom, hogy meg kell mindent szokni, és igyekszem is, de egyelőre pl olyan dolgok is zavarnak, hogy winmo 6.5-re volt igo 8.3 amit egy hack-elt ultra skin-nel használtam. Androidra már nem lesz 8.3, csak amigo van és valószínűleg primo lesz. mindkettő olyan csiri-viri, hogy nekem ez már sok.
Arra a megjegyzésedre, hogy mutassak egy gépet, aminek nem telik be a 2 nap alatt a gyökérkönyvtára (vagy a memóriára gondoltál?) azt tudom mondani, hogy a korábbi telóm egy Touch HD volt, saját szerkesztett ROM-mal. Az alap programokon kívül volt rajta telepítve: changescreen, navitel, coreplayer, hdtweak, cleanram, hypergps, igo, msm7kcpuspeed, pocketrar, russa, smsdrfix, spbbackup, storage tools, total comm, cleartemp, xdashutdown. Ezek mind a ROM-ra lettek telepítve, és még így is van 146 mega szabad helyem!!! Nekem egy telefon munkára kell, nem játszom rajta. Bár most gondolkodom ezen az angry bird-ön, mert mindenki erről beszél  :p
Az SD-kártyán pedig az igo, egy zene mappa és a fényképek. Ennyi. Nagyon szerettem a winmo 6.5-öt, sajnálom, hogy nem adtak ki újabb hardverrel többé.

Hát akkor tudom ajánlani a htc hd2 bár igaz nem a legújabb de szerintem még mindig bőven meg állja a helyét és már az ára sem olyan vészesen sok, sőt ha android vagy wp7 et is ki akarod próbálni simán fetelepited és már tudod is tesztelni de természetesen alapból win 6.5 rendszer fut rajta, sőt ha nagyon akarod akkor 2 rendszert is tudsz használni hol ezt hol azt ez lehet win-Android vagy wp7-Android szerintem akkor ezt a pda-t neked találtak ki ;);)

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető blackdog7

« Reply #658 Dátum: 2011, 07 29, 17:14:12 »
Miért van az hogy az "emberek" menüpont alatt ill. a "telefon" menü alatt valahogy nem ugyanazok a számok találhatók!  van amit megtalálok a "telefonálás" lehetősége alatt azonban már az emberek lehetőségben nem?!
Mit jelent az, hogy "valahogy nem ugyanazok a számok"?
1. Az emberek alatt alapból csak a Telefon névjegyeit látod, de ha szinkronizáltad google-lal, akkor már láthatod annak a névjegyeit is, s ha ott is volt megadva telefonszám, akkor...
2. Ha arra gondolsz, ami az én személyes problémám is, hogy bár az emberek alatt be lehet állítani, hogy a vezetéknév legyen először (vezetéknév, keresztnév), ettől függetlenül a tárcsázóban marad a keresztnév vezetéknév sorrend.

Ez utóbbin dolgozom, mert nagyon  censored  a csőröm, de jelenleg ezzel a temporary root-tal szenvedek, ami nem sok mindenre jó, várom én is az S-OFF-ot, hogy itt is kényemre-kedvemre szabhassam a telót, mint a winmo-ban (ikon cserék, Sense módosítása, stb.)

Nem elérhető blackdog7

Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #659 Dátum: 2011, 07 29, 17:16:42 »
Hát akkor tudom ajánlani a htc hd2 bár igaz nem a legújabb de szerintem még mindig bőven meg állja a helyét és már az ára sem olyan vészesen sok, sőt ha android vagy wp7 et is ki akarod próbálni simán fetelepited és már tudod is tesztelni de természetesen alapból win 6.5 rendszer fut rajta, sőt ha nagyon akarod akkor 2 rendszert is tudsz használni hol ezt hol azt ez lehet win-Android vagy wp7-Android szerintem akkor ezt a pda-t neked találtak ki ;);)

Igen, sokáig gondolkodtam rajta, mert tényleg jó már az ára, de szeretek haladni a korral hardverileg, no meg tudom, hogy amikor a HD2 kijött a HD-t is kezdték elfelejteni, még szerencse hogy sokmindenben hasonlított a kettő. Szal a HD2 is már halott.
Arról nem beszélve (és nem bosszantani akarok megint mindenkit  :oops: ), de a Sensation-höz is 39 ropiért jutottam hozzá, szal olcsóbban mint a HD2 mostani ára.
Egyébként a HD-re is raktam fel android-ot, de eszméletlen sokat szenvedtem vele, állandóan fagyogatott. Ki is fakadtam az xda-n emiatt. Pl. mire találtam olyan sd-kártyát, amin egyáltalán elfutott...

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
Re: Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #660 Dátum: 2011, 07 29, 17:27:27 »
Igen, sokáig gondolkodtam rajta, mert tényleg jó már az ára, de szeretek haladni a korral hardverileg, no meg tudom, hogy amikor a HD2 kijött a HD-t is kezdték elfelejteni, még szerencse hogy sokmindenben hasonlított a kettő. Szal a HD2 is már halott.
Arról nem beszélve (és nem bosszantani akarok megint mindenkit  :oops: ), de a Sensation-höz is 39 ropiért jutottam hozzá, szal olcsóbban mint a HD2 mostani ára.
Egyébként a HD-re is raktam fel android-ot, de eszméletlen sokat szenvedtem vele, állandóan fagyogatott. Ki is fakadtam az xda-n emiatt. Pl. mire találtam olyan sd-kártyát, amin egyáltalán elfutott...

Na jó ebben igazad van így olcsóbb volt és mégis csak újabb hardwer :) de az árával engem legalábbis nem akasztasz ki mert én 49 eurót fizettem érte :):):);) tehát nálam drágábban vetted :) és abban is igazad van hogy a hd2 már sajnos lejárt lemez bár még mindig tartja magát az élmezőnyben, de azt hozzá kell tennem a hd2 olyan simán futott az Android hogy néha már olyan érzésem volt gyorsabb és stabilabb mint a win6.5 de én is le csereltem pont a fent említett ár miatt ;)

Nem elérhető erzo79

« Reply #661 Dátum: 2011, 07 29, 22:07:24 »

Opera megnyit - Opera gomb - Beállítások - Haladó és itt megtalálod

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #662 Dátum: 2011, 07 29, 22:08:24 »

Beállítások-haladó-kilépés gomb be
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető erzo79

« Reply #663 Dátum: 2011, 07 29, 22:11:21 »
Nekem is volna kérdésem. :)

Az mitől van, hogy ha fel van telepítve a PC-re a HTC Sync akkor a telefon miért nem látja? Hiába állítom Sync-be a készüléket akkor is kiírja, hogy nincs telepítve. Valahogy nem látják egymást.
Az új gmail klienst próbálta már valaki? Érdemes felrakni?

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #664 Dátum: 2011, 07 29, 22:16:03 »
Lehetőségem van a DHD és a Sensation egyidejű használására. Hiába a duplamagos progi, de nem érezhető, hogy gyorsabb lenne a Sensation. Sőt. Sokszor a DHD gyorsabb, bár az is igaz, hogy azon Sense2 van csak.

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #665 Dátum: 2011, 07 29, 22:21:22 »
Beállítások-haladó-kilépés gomb be
haladó menün belül csak ennyi van:
- Hálózati teszt
- Kezdőlap hivatkozások

(Opera Mini 6.1.25577)

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #666 Dátum: 2011, 07 29, 22:22:34 »
haladó menün belül csak ennyi van:
- Hálózati teszt
- Kezdőlap hivatkozások

(Opera Mini 6.1.25577)

Az Opera Miniben nincs, csak a Mobilban.

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #667 Dátum: 2011, 07 29, 22:26:13 »
Az mitől van, hogy ha fel van telepítve a PC-re a HTC Sync akkor a telefon miért nem látja? Hiába állítom Sync-be a készüléket akkor is kiírja, hogy nincs telepítve. Valahogy nem látják egymást.
Ilyet nekem is csinál néha, de a reboot megoldja.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #668 Dátum: 2011, 07 29, 23:37:25 »
Lehetőségem van a DHD és a Sensation egyidejű használására. Hiába a duplamagos progi, de nem érezhető, hogy gyorsabb lenne a Sensation. Sőt. Sokszor a DHD gyorsabb, bár az is igaz, hogy azon Sense2 van csak.

Akkor tedd fel az uj virtuous unity-t 1.29. Egyre szebben fut DHD-n a Sense 3 es a grafikai hibak is alig vannak mar rajta. Jovohet hetfon jon az uj verzio belole. Igy jobb osszehasonlitasi alapod lesz.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #669 Dátum: 2011, 07 29, 23:53:04 »
Az Opera Miniben nincs, csak a Mobilban.
Ezek szerint ez nem a "gyári" browser? Nem igazán akarok feltelepiteni új browsert, ha használható a régi és nem lehet leszedni azt.
Egyébként hol tudom megnezni hogy milyen verziom van? Meg egy nevjegyet sem találok.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #670 Dátum: 2011, 07 30, 00:03:13 »
Az én Sensation-öm már s-off!! :D Annyira nem látszik, de tényleg az. :D Megy is fel a Revolution ROM
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #671 Dátum: 2011, 07 30, 01:26:26 »
Az én Sensation-öm már s-off!! :D Annyira nem látszik, de tényleg az. :D Megy is fel a Revolution ROM
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

ez buli, de hogy csinaltad???? pár szoban vagy linkben. koszonom.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #672 Dátum: 2011, 07 30, 01:41:01 »

már nekem is az :):):):)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #673 Dátum: 2011, 07 30, 01:48:01 »
Még nem akartam kipostolni, de mivel nyaralni megyek, és az S-OFF leírásra most lenne szükség, ezért kirakom, a többi leírás majd szépen lassan készülget hozzá:

Itt a HTC Sensation Tudástár!  :shock:

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #674 Dátum: 2011, 07 30, 01:52:05 »
Még nem akartam kipostolni, de mivel nyaralni megyek, és az S-OFF leírásra most lenne szükség, ezért kirakom, a többi leírás majd szépen lassan készülget hozzá:

Itt a HTC Sensation Tudástár!  :shock:

itt is nagyot alkottal  :shock: mint a HD2-nel, gratulalok  :taps: :taps: :taps: :taps: