Ja és a wp7 teljes memokartyat belső memoriakent kezeli, ki sem tudod venni mert nem ismeri fel a windowsos gép a fájl rendszert . Ennyit a win rendszerrol
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Persze, hogy nem bántasz meg. A válaszom az, hogy azért nem vettem winmo-s készüléket mert nincs. Illetve van az általad is említett wp7, de attól fázok és egyelőre nem sok jót olvastam. Számomra a winmo 6.5 volt a legjobb megoldás. Persze tudom, hogy meg kell mindent szokni, és igyekszem is, de egyelőre pl olyan dolgok is zavarnak, hogy winmo 6.5-re volt igo 8.3 amit egy hack-elt ultra skin-nel használtam. Androidra már nem lesz 8.3, csak amigo van és valószínűleg primo lesz. mindkettő olyan csiri-viri, hogy nekem ez már sok.
Arra a megjegyzésedre, hogy mutassak egy gépet, aminek nem telik be a 2 nap alatt a gyökérkönyvtára (vagy a memóriára gondoltál?) azt tudom mondani, hogy a korábbi telóm egy Touch HD volt, saját szerkesztett ROM-mal. Az alap programokon kívül volt rajta telepítve: changescreen, navitel, coreplayer, hdtweak, cleanram, hypergps, igo, msm7kcpuspeed, pocketrar, russa, smsdrfix, spbbackup, storage tools, total comm, cleartemp, xdashutdown. Ezek mind a ROM-ra lettek telepítve, és még így is van 146 mega szabad helyem!!! Nekem egy telefon munkára kell, nem játszom rajta. Bár most gondolkodom ezen az angry bird-ön, mert mindenki erről beszél
Az SD-kártyán pedig az igo, egy zene mappa és a fényképek. Ennyi. Nagyon szerettem a winmo 6.5-öt, sajnálom, hogy nem adtak ki újabb hardverrel többé.