2024, 12 19, 10:30:16

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 596753 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Krisztian156

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #6375 Dátum: 2014, 05 27, 07:29:58 »
És hol zárjam vissza, a htcdev-en?
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető tatita

• PDA ROM: 4.03
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #6376 Dátum: 2014, 05 27, 16:18:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És hol zárjam vissza, a htcdev-en?

Ha jól tudom ott is lehet.
Fastbootban használhatod a fastboot oem lock, majd fastboot reboot-bootloader parancsot.
Még egyiket sem próbáltam.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation Z710e-ről

HTC Sensation

« Reply #6377 Dátum: 2014, 05 27, 19:04:23 »
Ha jól tudom ott is lehet.
Fastbootban használhatod a fastboot oem lock, majd fastboot reboot-bootloader parancsot.
Még egyiket sem próbáltam.

Az nem S-on ra van? :D Majd utánanézek...

Nem elérhető tatita

Re: Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #6378 Dátum: 2014, 05 27, 19:08:42 »
Az nem S-on ra van? :D Majd utánanézek...
Mondom, hogy nem csináltam még :D

HTC Sensation

Re: Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #6379 Dátum: 2014, 05 27, 20:39:06 »
Mondom, hogy nem csináltam még :D

:D   :ok:

Nem elérhető tclar

• Navigáció / Navigation: A701
  • PDA: A701
  • PDA ROM: R65.3.101.0921.1
« Reply #6380 Dátum: 2014, 06 07, 07:03:47 »
Sziasztok! A nem gyári autós töltőre kapcsolva azt mondj a HTC Sensation-om 4.0.3-as Androiddal hogy a töltő veszélyes a készülékre. szerviz azt mondta nem kell vele foglalkozni de nem engedi leokézni az Android, nem tudom használni a telót.Mi a megoldás? Köszi

Nem elérhető tatita

« Reply #6381 Dátum: 2014, 06 09, 20:43:15 »
Sziasztok! A nem gyári autós töltőre kapcsolva azt mondj a HTC Sensation-om 4.0.3-as Androiddal hogy a töltő veszélyes a készülékre. szerviz azt mondta nem kell vele foglalkozni de nem engedi leokézni az Android, nem tudom használni a telót.Mi a megoldás? Köszi
Próbálj másikat vagy valóban a gyárit használd. Ennél többet szerintem senki sem tud javasolni.

HTC Sensation

Nem elérhető kalapacsolok

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Galaxy
  • PDA ROM: gyári
« Reply #6382 Dátum: 2014, 06 10, 16:09:49 »
Sziasztok! Apukám alap feladatokra használja a telefont. Nemrég kapott új akksit, minden jó volt, de most nagyon merül, 6 óra alatt csutkára. System panel lite-tal monitorozva kiderül, hogy folyamatosan pörög a processzora. Van, hogy 20% körül, de van, hogy 80%körül. Nincs egyértelmű program, inkább a system-et írja csak ki a fogyasztás okaként... Mit tudnék tenni? Ki lehet valahogy deríteni a procipörgés okát? Vagy csak újratelepítés segít?

Milyen alap, megbízható, stabil romot ajánlanátok ehelyett? Külön home alkalmazást használok, de ezt a romot már kezdem unni, mert több probléma volt már vele. Pedig azt hiszem gyári, csak egy frissebb változat...

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #6383 Dátum: 2014, 06 10, 18:38:57 »
Sziasztok! Apukám alap feladatokra használja a telefont. Nemrég kapott új akksit, minden jó volt, de most nagyon merül, 6 óra alatt csutkára. System panel lite-tal monitorozva kiderül, hogy folyamatosan pörög a processzora. Van, hogy 20% körül, de van, hogy 80%körül. Nincs egyértelmű program, inkább a system-et írja csak ki a fogyasztás okaként... Mit tudnék tenni? Ki lehet valahogy deríteni a procipörgés okát? Vagy csak újratelepítés segít?

Milyen alap, megbízható, stabil romot ajánlanátok ehelyett? Külön home alkalmazást használok, de ezt a romot már kezdem unni, mert több probléma volt már vele. Pedig azt hiszem gyári, csak egy frissebb változat...

Rakj fel egy ViperS romot. Testreszabható. Egy jó sebastianfm kernellel.

Tapatalk-kal küldve az én HTC One-el

Nem elérhető udna

• PDA: Samsung Galaxy Tab 2 10.1 3G
  • PDA ROM: 3.0.8-507234
« Reply #6384 Dátum: 2014, 07 18, 11:42:57 »
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne.
Sensation XE-re raktam vissza a gyári romot (xda-developers-ről, 3.33.401.153).
Az a probléma, hogy a wifi nem tud felcsatlakozni a routerre. Látja a host-ot, beírom a jelszót, de az IP cím lekérésénél visszadobja. Olvastam hogy valami bug van a rendszerben, de nem találtam rá megoldást. Tud segíteni valaki?

THX

Nem elérhető tatita

« Reply #6385 Dátum: 2014, 07 19, 21:29:03 »
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne.
Sensation XE-re raktam vissza a gyári romot (xda-developers-ről, 3.33.401.153).
Az a probléma, hogy a wifi nem tud felcsatlakozni a routerre. Látja a host-ot, beírom a jelszót, de az IP cím lekérésénél visszadobja. Olvastam hogy valami bug van a rendszerben, de nem találtam rá megoldást. Tud segíteni valaki?

THX

Talán egy FR segíthet...

HTC Sensation

Nem elérhető Mezdor

• PFC Fan
  • PDA: HTC Z710e
  • PDA ROM: 1,2Ghz dualcore
« Reply #6386 Dátum: 2014, 07 26, 10:34:37 »
Miért nem ad ki a htc újabb szovtver frissitést? 4.0.1 -es vezióm van,mások  pl. a samsung is ennél jóval előrébb jár. Egyébként sensation Z710 e telóm van .Baromi lassan nyílnak meg rajt a dolgok lassan vált, pedig már a gyári beállításokat is visszaállítttam..Azt gondolom, hogy egy újabb szovtververrióval jobb lenne .Delehet hogy a htc-nek csak az számit hogy eladja a telót aztán meg tojik az egészre .Csúcskategóriás telónak tartják sokan de én ezt cáfolom ! Nekem csak rossz tapaztalataim vannak vele. A telefon szervizek nem javasolják pl a főzött rom felrakásét sem, mert szerintük azzal sem lenne jobb. Mit lhetne tenni ?

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #6387 Dátum: 2014, 07 27, 14:45:28 »
Miért nem ad ki a htc újabb szovtver frissitést? 4.0.1 -es vezióm van,mások  pl. a samsung is ennél jóval előrébb jár. Egyébként sensation Z710 e telóm van .Baromi lassan nyílnak meg rajt a dolgok lassan vált, pedig már a gyári beállításokat is visszaállítttam..Azt gondolom, hogy egy újabb szovtververrióval jobb lenne .Delehet hogy a htc-nek csak az számit hogy eladja a telót aztán meg tojik az egészre .Csúcskategóriás telónak tartják sokan de én ezt cáfolom ! Nekem csak rossz tapaztalataim vannak vele. A telefon szervizek nem javasolják pl a főzött rom felrakásét sem, mert szerintük azzal sem lenne jobb. Mit lhetne tenni ?
Ember,  egy három és fél éves telefonról beszélsz. Egyik gyártó sem foglalkozik ilyen idos csucskeszulekkel se.
A htc az egy évvel fiatalabb One X - re is csak 4.2.2-ig frissitett. A samsung a szintén fiatalabb galaxy s3ast 4.3ra frissitette,  de a frissítés csak elrontotta a telefont. Ha az uj szoftver az elsődleges szempont, akkor vegyél nexust.
Amit tehetsz, hogy főzött szoftvert teszel fel. Azt hiszem cyanogenből van friss. Nezz utána XDA-n. :)

Nem elérhető tatita

Re: Sense-es ROM-ok
« Reply #6388 Dátum: 2014, 08 15, 13:52:16 »
Most úgy döntöttem, hogy kipróbálom a HTC Sense Input billentyűzetet. Az a gondom vele, hogy a rezgést nem tudom állítani rajta, mivel a pipát nem lehet betenni. A furcsa az, időszakonként működik magától és a pipa is ki/be vehető. Lenne egy olyan beállítás, ami ezt szabályozza, csak én nem vettem észre?

HTC Sensation

Nem elérhető tatita

« Reply #6389 Dátum: 2014, 08 15, 13:55:37 »
Most a preditív szóbevitelből sem lehet a pipát kivenni, de máskor igen. Nem értem.

HTC Sensation

Nem elérhető mrteo

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: Sense
« Reply #6390 Dátum: 2014, 10 07, 09:35:07 »
Sziasztok, van egy olyan gondom, hogy a telefon hangszórója nem működik. Sajnos akkor sem jó, ha fejhallgatót dugok be, vagy kihangosítom.
Okozhatja a hangszóró hibája, vagy az alaplap hibás? Ha csak a hangszóró romlik el, akkor fejhallgatóval nem kéne mennie?

Köszi: teo

Nem elérhető tatita

« Reply #6391 Dátum: 2014, 11 11, 20:43:54 »
Sziasztok, van egy olyan gondom, hogy a telefon hangszórója nem működik. Sajnos akkor sem jó, ha fejhallgatót dugok be, vagy kihangosítom.
Okozhatja a hangszóró hibája, vagy az alaplap hibás? Ha csak a hangszóró romlik el, akkor fejhallgatóval nem kéne mennie?

Köszi: teo
Mennie bizony.

HTC Sensation

Nem elérhető machinev

• PDA: HTC TyTN II (Kaiser)
  • PDA ROM: 1.27.12.11
« Reply #6392 Dátum: 2014, 12 08, 18:00:23 »
Sziasztok!

Vásároltam nemrég nagyon jó áron egy teljesen karcmentes Sensation XE-t. Hogy jól jártam-e vele? Nagyon tetszik, HTC-m már volt és ebben sem csalódtam. Viszont van egy elég nagy probléma vele.
Olvastam itt-ott, hogy hálózati probléma előfordul egyes készülékeken. Gyakorlatilag bárhová megyek, mindenhol van térerőm - munkahelyi épületen belül bárhol, egy helyen nincs, a lakásomban...Kimegyek az ajtón, akkor már van. Bármilyen másik telefonnal van és volt is, másik kártyával és másik szolgáltató másik kártyájával is próbáltam. Erre van-e esetleg valami megoldás? Másik ROM-ot, másik radio ROM-ot már próbáltam (többet), előtte ilyen téren érintetlen volt a teló. Wifi vétel nagyon jó, GPS vétel is van. Hardvercsere, vagy egyéb megoldás? Szolnok környékén esetleg valaki, aki meg tudná csinálni (természetesen nem ingyen!)?

Így számomra értelmetlen, hogy nem bírom otthon használni, ezért minden megoldás érdekelne.
Előre is köszönöm  ;)

Nem elérhető machinev

« Reply #6393 Dátum: 2014, 12 08, 18:31:44 »
Sziasztok!

Vásároltam nemrég nagyon jó áron egy teljesen karcmentes[...]

Érinkező tisztítást, fóliát az érintkezőkre és egyéb boszorkányságot a szűzlány vérén kívül mindent próbáltam már.
Cegléd-Szolnok környékén van esetleg ilyen telefonja, hogy a hátlapcserét ki tudjam próbálni?

Nem elérhető tatita

« Reply #6394 Dátum: 2014, 12 08, 20:18:20 »
Érinkező tisztítást, fóliát az érintkezőkre és egyéb boszorkányságot a szűzlány vérén kívül mindent próbáltam már.
Cegléd-Szolnok környékén van esetleg ilyen telefonja, hogy a hátlapcserét ki tudjam próbálni?

Korábban én aláfeszítettem csavarhúzóval az érintkezőknek, amikor ilyen gondom volt. Utána lett jelem.
Ha nem jön össze, mielőtt hátlapot veszel, próbáld ki egy másikkal, ha lehet. Ne költs feleslegesen rá.
Gyári rom van rajta egyébként? Főzött rom is bekavarhat.

HTC Sensation

Nem elérhető machinev

« Reply #6395 Dátum: 2014, 12 08, 20:48:20 »
Korábban én aláfeszítettem csavarhúzóval az érintkezőknek, amikor ilyen gondom volt. Utána lett jelem.
Ha nem jön össze, mielőtt hátlapot veszel, próbáld ki egy másikkal, ha lehet. Ne költs feleslegesen rá.
Gyári rom van rajta egyébként? Főzött rom is bekavarhat.

Persze, próbáltam már a kifeszítést és sajna nem vált be. Gyári ROM volt rajta, én piszkáltam ezt a részét először (2 napom ment rá, Hboot 1.29 miatt). Hátha látja valaki, aki a közelben lakik és ki tudom másik hátlappal próbálni. Remélem ez lesz a baja :)

Nem elérhető crow70

• PFC Fan
  • PDA: HTC Wildfire S
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #6396 Dátum: 2015, 02 05, 23:27:58 »
Sziasztok. Tulaja lettem egy HTC Sensation Z710e mobilnak. Android 2.3.3 gyári rom van rajta. Valami 4.0-ás romra fel lehet frissíteni?
Valami olyasmit keresek ami hasonlít a gyárira./ikonok,stabil működés/
Ha igen akkor légyszi linkeljétek be nekem hol található.

Nem elérhető tatita

« Reply #6397 Dátum: 2015, 04 01, 14:38:41 »
Sziasztok. Tulaja lettem egy HTC Sensation Z710e mobilnak. Android 2.3.3 gyári rom van rajta. Valami 4.0-ás romra fel lehet frissíteni?
Valami olyasmit keresek ami hasonlít a gyárira./ikonok,stabil működés/
Ha igen akkor légyszi linkeljétek be nekem hol található.

Azt magától is kellene.

HTC Sensation

Nem elérhető Psychokiller

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Garmin 255w
  • PDA: Htc one x
  • PDA ROM: stock rom 4.1.1
« Reply #6398 Dátum: 2015, 04 18, 15:41:50 »
Üdv!
A tesómnak fel szeretném rakni a ViperS romot. Telefonhoz még nem volt hozzányúlva. Már elolvastam az első hozzászólást. ( Motorola Defy-t flasheltem szájbarábós leírás alapján ) Találtam is egy youtube videót a viperS installról: You are not allowed to view links. Register or Login Csak az a baj, hogy tartok a verziószámok ütközésétől. Hogyan induljak neki?

Várom válaszotok. :D

Nem elérhető tatita

« Reply #6399 Dátum: 2015, 04 20, 12:24:07 »
Üdv!
A tesómnak fel szeretném rakni a ViperS romot. Telefonhoz még nem volt hozzányúlva. Már elolvastam az első hozzászólást. ( Motorola Defy-t flasheltem szájbarábós leírás alapján ) Találtam is egy youtube videót a viperS installról: You are not allowed to view links. Register or Login Csak az a baj, hogy tartok a verziószámok ütközésétől. Hogyan induljak neki?

Várom válaszotok. :D

Először is a bootloadert kell feloldanod(ha nincs még) a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon, regisztráció után a készüléket kiválasztva, lépésrő-lépésre haladva.
Ha ezt megvolt, S-off-olni kell a készüléket, persze csak ha nem történt ez még meg.
Szájbarágós leírását itt találsz:

Ha 1.27-es bootloadered van, kicsit macerásabb, de annak idején nekem is sikerült, igaz nem elsőre :)

HTC Sensation