2024, 12 21, 09:18:06

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 596884 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #600 Dátum: 2011, 07 26, 00:52:06 »
Igaz, erre akkor nem is gondoltam.
Jo lenne egyszer osszehasonlitani a ket panelt a sajat szememmel.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #601 Dátum: 2011, 07 26, 01:36:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez egyben root es az oc-t is beintegralja, ezzel csinaltam en is. 1,5 undervoltage jo valasztas. Jobb akkuido, jobb teljesitmeny :)
Azóta is így ketyeg? Semmi probléma?

Nem elérhető erzo79

• PDA ROM: Gyári
« Reply #602 Dátum: 2011, 07 26, 04:30:34 »
Saját szubjektív vélemény: Nekem mindig HTC telóm volt és a HD óta az első dolgom kikapcsolni az automatikus fényerőszabályzást és levenni 20-30%-ra. Sokat lehet ezzel spórolni és szerintem szinte minden körülmény között elég a fényerő. Ráadásul ha kirakod az Energiaellátás widget-et, akkor a fényerő gombbal 3 fokozatba tudod kapcsolni. Azaz bármikor ha olyan helyzetbe kerülsz, azonnal tudod növelni a fényerőt.

Neked ilyen "spórolós" móddal meddig megy el az aksi? Állandó net kapcsolatban vagy?

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #603 Dátum: 2011, 07 26, 06:49:18 »
Saját szubjektív vélemény: Nekem mindig HTC telóm volt és a HD óta az első dolgom kikapcsolni az automatikus fényerőszabályzást és levenni 20-30%-ra. Sokat lehet ezzel spórolni és szerintem szinte minden körülmény között elég a fényerő. Ráadásul ha kirakod az Energiaellátás widget-et, akkor a fényerő gombbal 3 fokozatba tudod kapcsolni. Azaz bármikor ha olyan helyzetbe kerülsz, azonnal tudod növelni a fényerőt.

Köszi az ötletet. Kipróbálom :) Azt már a Dianál is észrevettem, hogy sötétben nem veszi le teljesen a fényerőt, mint ahogy ez sem. A gyári progik közt talált vki alkalmazáskezelőt? Tegnap nem volt net elérésem a pdan, és a kártyán lévő programokat nem tudtam feltelepíteni. Pedig ott rajta volt a TC.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #604 Dátum: 2011, 07 26, 06:56:55 »
Azóta is így ketyeg? Semmi probléma?
1782-t is bírta simán, 1512 UV is eddig stabilan megy már jóideje, Ha lenne időm kipróbálnám az 1782 UV-t is. De nincs.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #605 Dátum: 2011, 07 26, 11:25:42 »
Neked ilyen "spórolós" móddal meddig megy el az aksi? Állandó net kapcsolatban vagy?
Még nem tudok erről nyilatkozni, mivel pénteken hozta a futár a telefont és csak szombaton tudtam kicsomizni. Ráadásul 7végén anyósoméknál voltunk, szal csak éjjelente nyúzom alvás helyett. Nincs állandó mobilnet kapcsolatom se.

Nem elérhető erzo79

« Reply #606 Dátum: 2011, 07 26, 15:55:27 »
Még nem tudok erről nyilatkozni, mivel pénteken hozta a futár a telefont és csak szombaton tudtam kicsomizni. Ráadásul 7végén anyósoméknál voltunk, szal csak éjjelente nyúzom alvás helyett. Nincs állandó mobilnet kapcsolatom se.

Kár. :) Ma akartam telefont rendelni és így nem sikerült még döntenem, hogy mit. :)

Nem elérhető erzo79

« Reply #607 Dátum: 2011, 07 26, 16:04:21 »
Kérdeznék külön is hátha ma mégis tudok dönteni. :)
A térerő gond mennyire jellemző a telefonra? Olvasgattam és írták, hogy ha úgy tartja az ember akkor bizony előjön ez a probléma és a wifire is hatással van ha épp úgy netezik az ember.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #608 Dátum: 2011, 07 26, 17:05:58 »
Sziasztok
Hétfő óta használom a Sensation-t, és azt vettem észre, hogy nagyon melegszik alul a kijelző felöli oldalon, már már zavaróan....nem töltés közben, hanem simán használat közben. Van erre valami tapasztalat nálatok? Lehet kifogtam egy hibás készüléket?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erzo79

« Reply #609 Dátum: 2011, 07 26, 18:45:48 »
Sziasztok
Hétfő óta használom a Sensation-t, és azt vettem észre, hogy nagyon melegszik alul a kijelző felöli oldalon, már már zavaróan....nem töltés közben, hanem simán használat közben. Van erre valami tapasztalat nálatok? Lehet kifogtam egy hibás készüléket?

Nem azért melegszik ott mert ott van alatta a proci? Az SGS2 nekem is melegedett a kijelző egy részén. Nekem azt mondták, hogy azért mert ott van alatta a processzor.

• TOPIKGAZDA
« Reply #610 Dátum: 2011, 07 26, 19:40:58 »
Nem azért melegszik ott mert ott van alatta a proci? Az SGS2 nekem is melegedett a kijelző egy részén. Nekem azt mondták, hogy azért mert ott van alatta a processzor.

A gond az, hogy az extrém meleget kb. 5-10 után már produkálja, ez szerintem nem normális....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erzo79

« Reply #611 Dátum: 2011, 07 26, 20:37:53 »
A gond az, hogy az extrém meleget kb. 5-10 után már produkálja, ez szerintem nem normális....

5 - 10 micsoda? Perc?

• TOPIKGAZDA
« Reply #612 Dátum: 2011, 07 26, 20:43:41 »
5 - 10 micsoda? Perc?

ja igen perc, csak idegességemben nem írtam oda

Nem elérhető erzo79

« Reply #613 Dátum: 2011, 07 26, 20:54:16 »
ja igen perc, csak idegességemben nem írtam oda

Ha van azon a részen valami a kijelző alatt ami komolyan dolgozik akkor ez az idő nekem ez normálisnak tűnik. Bár attól függ, hogy milyen tevékenység váltja ezt ki.

• TOPIKGAZDA
« Reply #614 Dátum: 2011, 07 26, 20:57:55 »
Ha van azon a részen valami a kijelző alatt ami komolyan dolgozik akkor ez az idő nekem ez normálisnak tűnik. Bár attól függ, hogy milyen tevékenység váltja ezt ki.

Csak ez a meleg az archoz téve, ugye telefonálni is szoktam, már-már fáj, de minimum kellemetlen, ez itt a baj. A hd2-esem is melegedett, igaz ott 1 mag van, de meg sem közelítette ezt......

Nem elérhető sovjet

• PDA ROM: 3.33.707.6
« Reply #615 Dátum: 2011, 07 26, 21:01:57 »
Miért van az hogy az "emberek" menüpont alatt ill. a "telefon" menü alatt valahogy nem ugyanazok a számok találhatók!  van amit megtalálok a "telefonálás" lehetősége alatt azonban már az emberek lehetőségben nem?!

Nem elérhető erzo79

« Reply #616 Dátum: 2011, 07 26, 21:04:47 »
Csak ez a meleg az archoz téve, ugye telefonálni is szoktam, már-már fáj, de minimum kellemetlen, ez itt a baj. A hd2-esem is melegedett, igaz ott 1 mag van, de meg sem közelítette ezt......

Ez azért azért elég brutálúl hangzik.

Nem elérhető laptoprepair247

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: NexusHD2-Gingerbread V2.8
« Reply #617 Dátum: 2011, 07 27, 00:30:40 »
Sziasztok,

tartunk egy kis S-OFF osszejovetelt penteken, akinek szuksege van ra - custom ROM, stb. - az irjon privat uzenetet szerdan vagy csutortokon.

Idopont: 2011/07/29 13.00-15.00
Helyszin: Deak teri McDonalds (azt hiszem Suto utca)

Udv,
laptoprepair247
android S-OFF es fuggetlenites

Nem elérhető blackdog7

« Reply #618 Dátum: 2011, 07 27, 11:24:51 »
Nekem nem melegszik és nincs is térerőproblémám.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #619 Dátum: 2011, 07 27, 11:28:56 »
Köszi az ötletet. Kipróbálom :) Azt már a Dianál is észrevettem, hogy sötétben nem veszi le teljesen a fényerőt, mint ahogy ez sem. A gyári progik közt talált vki alkalmazáskezelőt? Tegnap nem volt net elérésem a pdan, és a kártyán lévő programokat nem tudtam feltelepíteni. Pedig ott rajta volt a TC.
Kicsit kétértelmű amit írsz:
Nincs a gyári programok között alkalmazáskezelő, legalábbis ha te a fájlkezelőt annak hívod. Viszont nem értem, hogy miért nem sikerült telepítened a kártyáról a programjaidat, ha van TC-d? Csak simán katt rá és telepíti.

• TOPIKGAZDA
« Reply #620 Dátum: 2011, 07 27, 13:27:51 »
Nekem nem melegszik és nincs is térerőproblémám.
Térerő problémám nekem sem volt, de merülőforralónak inkább lenne való mint pda-nak, át is vették szervizelésre....

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #621 Dátum: 2011, 07 27, 14:38:32 »
Kicsit kétértelmű amit írsz:
Nincs a gyári programok között alkalmazáskezelő, legalábbis ha te a fájlkezelőt annak hívod. Viszont nem értem, hogy miért nem sikerült telepítened a kártyáról a programjaidat, ha van TC-d? Csak simán katt rá és telepíti.
Igen, fájlkezelőre gondoltam.De hogy telepítsek vmit az sd kártyâról, ha nem tudom megnézni a tartalmát.
Térerő: telefon nem rosszabb, mint az előző pda-knál. Wifinél nagyon kell keresni azt a pontot, amivel leárnyékolod a jelet. Eddig csak 1x-2x sikerült. Bt iszonyat erős. Egy óra kerékpározâs alatt egyszer sem szakadt meg a zene a bt headseten. Azonban változik a helyzet, ha fektetve kêzbeveszed. Bt-on zenét hallgattam és közben jâtszottam az angry birdsel. Kicsit hozzáértem a hátlaphoz, megszakadt az adás. Sajnos nem lehet azt mondani, hogy csak egy  bizonyos pontot megnyomva jön elő.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #622 Dátum: 2011, 07 27, 15:16:12 »
Öööö izé, bocs, de nekem a kártyán mindig csak olyan telepítők voltak, amikről tudtam is hogy mi az. Szóval nekem nem jelentett problémát ez.
Így már értem a problémádat. Bár hogy őszinte legyek, nem ismerek olyan telepítőt, ami akár windows mobile-on, akár windows xp-, akár más op.rendszeren pusztán a telepítőfájl elindításával megmondja, hogy micsoda. :oops:

De hogy rosszat is mondjak: Mi 3 Sensation-t vettünk egyszerre és az egyiknek hibás a hangerőszabályzó gombja közül a "fel" gomb. Mondjuk nem egy nagy kaland a Touch HD-mben, most kellett nemrég cserélni a touch panel-t és a garis szerviz eredményeképpen ugyanúgy elrontották a hangerősítőgombot. Szvsz ez más telónál is előfordulhat.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #623 Dátum: 2011, 07 27, 15:19:17 »
Öööö izé, bocs, de nekem a kártyán mindig csak olyan telepítők voltak, amikről tudtam is hogy mi az. Szóval nekem nem jelentett problémát ez.
Így már értem a problémádat. Bár hogy őszinte legyek, nem ismerek olyan telepítőt, ami akár windows mobile-on, akár windows xp-, akár más op.rendszeren pusztán a telepítőfájl elindításával megmondja, hogy micsoda. :oops:
Sztem félrebeszélünk egymás mellett. A gyári progik közül melyik alkalmas arra, hogy az sd kártya tartalmát böngészd? Mert tudom, hogy ott hol vannak a programok telepítőfájljai, de nincs mivel megnézni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #624 Dátum: 2011, 07 27, 15:58:35 »
Sztem félrebeszélünk egymás mellett. A gyári progik közül melyik alkalmas arra, hogy az sd kártya tartalmát böngészd? Mert tudom, hogy ott hol vannak a programok telepítőfájljai, de nincs mivel megnézni.

Root explorer