Először is, a cégnek van egy üzleti fix osztható tarifacsomagja 10 telefonszámmal.
A 3 db Sensation-höz úgy jutottunk hozzá, hogy vásároltunk egy üzleti fix osztható mobilnet csomagot.
A sztori: Mindenképpen akartam magamnak egyet. Erre a hölgy vázolta, hogy vagy megveszem kiemelt partnerként 119-ért, vagy ha veszek hozzá mobilnetet, akkor 39-ért. Erre visszakérdeztem, hogy mi a csavar a dologban. Ő pedig elmondta kerek perec, hogy a mobilnetet fizetni kell min. 2 évig, addig nem mondhatom le. A mobilnet csomagok közül a legalapabb 1 gigás adatforgalommal max. 3 telefonszámra, havi 5-ért. Kiszámoltam gyorsan, hogy 5x24=120+39, az egy kicsit sok, de kérdeztem a hölgyet, hogy ha a 3 telefonszámhoz vennék 3 sensation-t, akkor azokat is megkapom-e 39-ért. A válasz igen volt. Gyors körbetelefonálás a cégen belül és azonnal találtam még két embert akit érdekelt a sensation.
És mielőtt még valaki megkérdi, igen, az 5ezret havonta csak egyszer kell kifizetni, azaz nem minden telóra. Ez a lényege az osztható mivoltának.
Így ha kiszámoljátok, akkor valóban nem 39-ért vettem, hanem 79-ért. Persze ez így nem igaz, mert mégiscsak 39-ért vettem és havi 5-ért mobilnetet hozzá. :-)
Részletek itt:
http://www.vodafone.hu/letoltes/surf-arlista.pdf
Na de nem kaptam választ a fóliára!