2024, 12 21, 06:23:07

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 596873 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #525 Dátum: 2011, 07 07, 08:45:58 »
A tobbi ruu is ugy szvargott ki, nem hivatalos.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Nem elérhető Madam79

• Navigáció / Navigation: Igo 8 /
  • PDA: Asus PadPhone2
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #526 Dátum: 2011, 07 07, 09:41:30 »
Ezzel az új rommal (1.35) megy az mms is. Szép lassan megoldódik minden.
:-)

Nem elérhető gridoux

• PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 1.35.401.1, android2.3.4, sense3.0
« Reply #527 Dátum: 2011, 07 07, 09:42:56 »
Sziasztok,
3 héti intenzív és örömteli használat után tapasztalataim:
üzleti célra is nagyon jól használható, könnyen kezelhető készülék.

Egyetlen kellemetlenség eddig: Nokia CK-7W autós BT kihangosítóval használva nálam kitűnő a hangminőség, de a hívó annyira visszhanggal hallja magát, hogy így használhatatlan. Másik BT telefonnal ugyanez a hiba nincs. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás, van valami zajszűrési, stb hangbeállítás?

Nem elérhető Madam79

« Reply #528 Dátum: 2011, 07 07, 10:57:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,
3 héti intenzív és örömteli használat után tapasztalataim:
üzleti célra is nagyon jól használható, könnyen kezelhető készülék.

Egyetlen kellemetlenség eddig: Nokia CK-7W autós BT kihangosítóval használva nálam kitűnő a hangminőség, de a hívó annyira visszhanggal hallja magát, hogy így használhatatlan. Másik BT telefonnal ugyanez a hiba nincs. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás, van valami zajszűrési, stb hangbeállítás?

bmw gyári bt ugyan ez.
HTC Desire Hd tökéletes, Sensation visszhangzik.  >:(

Nem elérhető gridoux

« Reply #529 Dátum: 2011, 07 07, 11:05:58 »
én nem segített a szoftverfrissítés sem, az 1.28-cal is és a 1.35-tel is ugyanúgy. :(

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #530 Dátum: 2011, 07 09, 10:57:17 »
Egy kis újdonság, bár valószínűleg a többségnek már ismert beállításokról van szó...:

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #531 Dátum: 2011, 07 10, 18:57:36 »
3 helyen megkarcolódott. Hú de mérges vagyok. A HD2 jobban bírta kb. :@
Na jo, apro karcok, de akkor is.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #532 Dátum: 2011, 07 11, 09:34:07 »
"We wanted to provide an update on HTC’s progress with bringing bootloader unlocking to our newest phones. We know how excited some of you are for this capability, and we’ve put significant resources behind making this change as soon as possible. While we wish we could flip a simple switch and unlock all bootloaders across our device portfolio, this is actually a complex challenge that requires a new software build and extensive testing to deliver the best possible customer experience.

We’re thrilled to announce today that software updates to support bootloader unlocking will begin rolling out in August for the global HTC Sensation, followed by the HTC Sensation 4G on T-Mobile USA and the HTC EVO 3D on Sprint. We’re in the testing phase for the unlocking capability now, and we expect it to be fully operational by early September for devices that have received the software updates. We'll continue rolling out the unlocking capability over time to other devices as part of maintenance releases and new shipments.

HTC continues its commitment to unlocking bootloaders and supporting the developer community. Because of the importance of this community to us, please expect an update on this about every few weeks as we make progress toward launch. Thank you for your patience and continued support!"

Forrás: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #533 Dátum: 2011, 07 11, 10:22:17 »
3 helyen megkarcolódott. Hú de mérges vagyok. A HD2 jobban bírta kb. :@
Na jo, apro karcok, de akkor is.

A képernyő, vagy máshol?

Nem elérhető marceeh

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD™ 6.5.5
« Reply #534 Dátum: 2011, 07 11, 11:41:01 »
Azon kedves sorstársak akiknek ázsiai modelljük van,most már letölthetik az 1.35 ös frissítést:)!  :ima:  :taps:

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #535 Dátum: 2011, 07 11, 15:49:22 »
Azon kedves sorstársak akiknek ázsiai modelljük van,most már letölthetik az 1.35 ös frissítést:)!  :ima:  :taps:
Igeeeen!!!  :taps:
Hála a mennyei HTC Isteneknek ott valahol a másik féltekén ;)  :ok:

:oops: O->- :oops:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

R2D20208

• Vendég
« Reply #536 Dátum: 2011, 07 12, 00:10:31 »
Sziasztok! Én még sgs - es vagyok, de nagyon tetszik a sensation. Hallani zárt bootloader gondról, kijelző hibákról (csíkos) akksigondokrol. Segitene valaki? Elégedettség a készülékkel kapcsolatban? Nekem van egy sgs em és egy sgs 2 - m. Szeretem, de ujitani szeretnék, mert pl nagyon tetszik a sense 3. Lenne lehetőségem(jol jönnék ki) lecserélni az sgs 2 met. Csalodnék, vagy örülnék a sensatinnak? Kamera ügyileg ? Fotó , videó rendben a dolog? Ha valaki röviden tájékoztatna a készülékről , megköszönném. Ciaó

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #537 Dátum: 2011, 07 12, 08:12:43 »
Sziasztok! Én még sgs - es vagyok, de nagyon tetszik a sensation. Hallani zárt bootloader gondról, kijelző hibákról (csíkos) akksigondokrol. Segitene valaki? Elégedettség a készülékkel kapcsolatban? Nekem van egy sgs em és egy sgs 2 - m. Szeretem, de ujitani szeretnék, mert pl nagyon tetszik a sense 3. Lenne lehetőségem(jol jönnék ki) lecserélni az sgs 2 met. Csalodnék, vagy örülnék a sensatinnak? Kamera ügyileg ? Fotó , videó rendben a dolog? Ha valaki röviden tájékoztatna a készülékről , megköszönném. Ciaó
Érdemes végigolvasni a topicot az elejétől. Itt volt, aki megvette és azóta SGS2-re (?) váltott (Animoo), nekem az SGS után egyáltalán nem jött be (írtam róla itt a topicban is meg You are not allowed to view links. Register or Loginis, de You are not allowed to view links. Register or Login), páromat a Dézi után sem győzte meg... Elvileg augusztus végéig nyitják a bootloadert (tegnapi info).

R2D20208

• Vendég
« Reply #538 Dátum: 2011, 07 12, 09:25:20 »
Érdemes végigolvasni a topicot az elejétől. Itt volt, aki megvette és azóta SGS2-re (?) váltott (Animoo), nekem az SGS után egyáltalán nem jött be (írtam róla itt a topicban is meg You are not allowed to view links. Register or Loginis, de You are not allowed to view links. Register or Login), páromat a Dézi után sem győzte meg... Elvileg augusztus végéig nyitják a bootloadert (tegnapi info).
Ahogy olvasgatok, nézelődök, jobban járok az sgs 2 - mel. Pedig bejönne ez a pda is....

Nem elérhető gridoux

« Reply #539 Dátum: 2011, 07 12, 09:49:45 »
Érdemes végigolvasni a topicot az elejétől. Itt volt, aki megvette és azóta SGS2-re (?) váltott (Animoo), nekem az SGS után egyáltalán nem jött be ...
Én Omnia i900-at tettem le, a Sensation PDA-ként ezerszer jobb, egyértelmű.
De a telefonálás hangjaival nem vagyok elégedett. Van, hogy térerőhiányosan szaggat, pedig nincs rá oka. És amit pár hsz-al előbb is írtam, a visszhangos bluetooth kihangosító.

Nem elérhető Madam79

« Reply #540 Dátum: 2011, 07 13, 11:30:59 »
Én Omnia i900-at tettem le, a Sensation PDA-ként ezerszer jobb, egyértelmű.
De a telefonálás hangjaival nem vagyok elégedett. Van, hogy térerőhiányosan szaggat, pedig nincs rá oka. És amit pár hsz-al előbb is írtam, a visszhangos bluetooth kihangosító.

Az tapasztaltam, hogy térerő, visszhang stb. probléma csak a Telenorral van. TMob és Voda tökéletesen megy nem szaggat nem dobálja a térerőt és autóban (bt) sincs visszhang!

Nem elérhető gridoux

« Reply #541 Dátum: 2011, 07 13, 11:38:53 »
vodás vagyok. szoftverfrissítés óta még nem vettem észre, hogy térerő gond lenne, ez lehet megoldódott. De BT kihangosító visszhangosodás továbbra is van. A család össze autójában ugyanolyan típusú kihangosító van, mindegyikkel visszhangos. Hétvégén építek be másik típusú kihangosítót, majd beszámolok róla, azzal is visszhangos-e.

Nem elérhető Madam79

« Reply #542 Dátum: 2011, 07 13, 11:45:42 »
vodás vagyok. szoftverfrissítés óta még nem vettem észre, hogy térerő gond lenne, ez lehet megoldódott. De BT kihangosító visszhangosodás továbbra is van.

Vodát 2-3 beszélgetés erejéig próbáltam azalatt tökéletes volt.
Tmob-ot használtam 1 napig azzal is, visszaraktam a Pannont azzal azonnal visszhang volt!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #543 Dátum: 2011, 07 15, 01:33:08 »
Ti is próbáltátok esetleg az OC-t, vagy csak én járok 1782Mhz-en? :D :taps:
2772Quadrant pont
CF Bench:
Native: 13112, Java: 3718, Overall: 7475

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #544 Dátum: 2011, 07 17, 23:05:41 »
Sziasztok!
Sikerült rendelnem nekem is a vodától Sensation-t! Rögtön 3-at! Darabonként 40k-ért. Nem, nem elírás!
De hogy tényleg kártyafüggetlen-e, arra nem tudott válaszolni a telefonos hölgy, sőt egyenesen kizártnak tartja. De ennyi pénzért megéri nekem akkor is ha nem az.
Jövő héten érkeznek a telók, már nagyon várom.
Neki is estem a múltra való tekintettel az xda-n olvasgatni a témákat a telóról. Ami rögtön megragadott: Ehhez is kell fólia a touchscreen-re? Azt hittem, hogyha gorilla glass a képernyő, akkor már nem kell. Vagy csak ajánlott? Nektek van?
Amire utaltam, itt: You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
« Reply #545 Dátum: 2011, 07 18, 09:19:27 »
Sziasztok!
Sikerült rendelnem nekem is a vodától Sensation-t! Rögtön 3-at! Darabonként 40k-ért. Nem, nem elírás!
De hogy tényleg kártyafüggetlen-e, arra nem tudott válaszolni a telefonos hölgy, sőt egyenesen kizártnak tartja. De ennyi pénzért megéri nekem akkor is ha nem az.
Jövő héten érkeznek a telók, már nagyon várom.
Neki is estem a múltra való tekintettel az xda-n olvasgatni a témákat a telóról. Ami rögtön megragadott: Ehhez is kell fólia a touchscreen-re? Azt hittem, hogyha gorilla glass a képernyő, akkor már nem kell. Vagy csak ajánlott? Nektek van?
Amire utaltam, itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tudom hogy sikerült ennyiért venni, meg hogy minden stimmel-e, de irj nekem pü egy jó árat, egyet átveszek. Vodánál és 40 ért? :)

Nem elérhető gridoux

« Reply #546 Dátum: 2011, 07 18, 09:23:38 »
Nem tudom hogy sikerült ennyiért venni, meg hogy minden stimmel-e, de irj nekem pü egy jó árat, egyet átveszek. Vodánál és 40 ért? :)
Van ilyen akció, 2 év hűség vállalásával. Tehát a 40 az gyakorlatilag csak az első részlet... :!:

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #547 Dátum: 2011, 07 18, 19:30:07 »
Először is, a cégnek van egy üzleti fix osztható tarifacsomagja 10 telefonszámmal.
A 3 db Sensation-höz úgy jutottunk hozzá, hogy vásároltunk egy üzleti fix osztható mobilnet csomagot.
A sztori: Mindenképpen akartam magamnak egyet. Erre a hölgy vázolta, hogy vagy megveszem kiemelt partnerként 119-ért, vagy ha veszek hozzá mobilnetet, akkor 39-ért. Erre visszakérdeztem, hogy mi a csavar a dologban. Ő pedig elmondta kerek perec, hogy a mobilnetet fizetni kell min. 2 évig, addig nem mondhatom le. A mobilnet csomagok közül a legalapabb 1 gigás adatforgalommal max. 3 telefonszámra, havi 5-ért. Kiszámoltam gyorsan, hogy 5x24=120+39, az egy kicsit sok, de kérdeztem a hölgyet, hogy ha a 3 telefonszámhoz vennék 3 sensation-t, akkor azokat is megkapom-e 39-ért. A válasz igen volt. Gyors körbetelefonálás a cégen belül és azonnal találtam még két embert akit érdekelt a sensation.
És mielőtt még valaki megkérdi, igen, az 5ezret havonta csak egyszer kell kifizetni, azaz nem minden telóra. Ez a lényege az osztható mivoltának.
Így ha kiszámoljátok, akkor valóban nem 39-ért vettem, hanem 79-ért. Persze ez így nem igaz, mert mégiscsak 39-ért vettem és havi 5-ért mobilnetet hozzá. :-)
Részletek itt:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.vodafone.hu/letoltes/surf-arlista.pdf
Na de nem kaptam választ a fóliára!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #548 Dátum: 2011, 07 19, 09:50:05 »