Sziasztok!
Örömömre szolgál amit olvasok a voda-s Sensation kapcsán: tényleg kártyafüggetlen?
1. Az első kérdésem az, hogy magán a készüléken (a házon) van-e valamilyen vodafone logó?
2. A másik kérdésem az, hogy tulajdonképpen frissíthető-e az újabb ROM-mal. Sorry ha buta a kérdésem, de eddig 3 PDA-m volt az elmúlt 5 évben és mindig eleve függetlent vettem. Az első kettőnél megúsztam a meghibásodást, de a mostani Touch HD-mnél egy hónapja tönkrement az érintőképernyő. Mivel magam sem a gyári ROM kedvelői közé tartoztam így a garancia megőrzése érdekében visszaraktam a hivatalos HardSPL-t és egy gyári ROM-ot. A szerviz nem is talált kivetnivalót rajta, kijavította és már használom is azóta. Gondolom a voda is ad a készülékeire 2 év garanciát. A kérdés az, hogy ha egy meghibásodás esetén egy gyári ROM-mal viszem be hozzájuk a készüléket, akkor elkergetnek-e, mondván, hogy ezen nem a voda-s szoft van. (Mintha mondtátok volna, hogy eredetileg voda-s logo a startscreen, meg a menü, stb.)
3. Ja és még egy kérdés: Amikor vettétek, akkor tudtátok, hogy kártyafüggetlen a készülék? Azaz a voda-nál ez mennyire ismert dolog. Azért kérdem, mert akkor én is vennék ott egy Sensation-t, de a vásárláskor direkt rákérdeznék hogy független-e, nehogy úgy járjak, hogy már egy újabb szállítmányból kapok, amik már nem azok.
Köszi!