2024, 12 20, 18:30:59

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 596830 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2011, 06 22, 15:36:12 »
Sziasztok!
Új vagyok itt, de mivel érdekel a Sensation ezért végigolvastam amiket eddig írtatok.
You are not allowed to view links. Register or Login
Másik. Aki a Vodánál vette, próbálja ki másik SIM-kártyával (T-Mobile vagy Telenor), mert állítólag függetlenül árulják.
A cégem vodás, és már régóta várom, hogy megjelenjen a kínálatban. Most is megnéztem a honlapot és ott az áll most is, hogy hamarosan érkezik. De még az ára sincs meg. Hogy veszitek a vodától a Sensation-t?

Üdv:
B.

Nem elérhető rondzsy89

• Nem: Férfi
  • T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #376 Dátum: 2011, 06 22, 18:58:38 »
Sziasztok!
Új vagyok itt, de mivel érdekel a Sensation ezért végigolvastam amiket eddig írtatok.A cégem vodás, és már régóta várom, hogy megjelenjen a kínálatban. Most is megnéztem a honlapot és ott az áll most is, hogy hamarosan érkezik. De még az ára sincs meg. Hogy veszitek a vodától a Sensation-t?

Üdv:
B.
Már kapható a készülék, de lehet a honlapon még nem, csak üzletben. Egyébként pár nap múlva elérhető az Expansys-tól is a független készülék (nincs welcome képernyő = nincs Vodafone logó induláskor)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #377 Dátum: 2011, 06 23, 09:13:03 »
"Én lenni Sense függő", de megmondom őszintén, feltettem egy LauncherPro-t, mert ez bármelyik PDA-n kitűnőnek tűnt eddig...
Nos, semmi akadás, sem órákig tartó képernyő betöltögetés, a tapasztalatom... ez nem rossz  :)
Aki nem ragaszkodik feltétlenül a Sense-hez , kipróbálhatja... Persze ettől még a belső dolgok úgyis Sense stílusúak, meg pl. a zárképernyő is megmarad ugye, szóval nem olyan veszélyes... max. a widgetek, amik hiányoznak... egy kicsit... :oops:

Akksi tapasztalat... valahol láttam olyan app-ot, hogy méri mire mennyi energia ment el egy töltés alatt... vagy pont a romban az energiatakarékos funkciónál láttam? Ajjjaj, nem emlékszem pontosan :(... Nekem 8óra 46 percet bírt 3-4 telefonálással, olyan 2-3 óra wifi-vel... meglehetősen keveset... De az is lehet sokat macerálom még  :whistle:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #378 Dátum: 2011, 06 23, 10:26:50 »
"Én lenni Sense függő", de megmondom őszintén, feltettem egy LauncherPro-t, mert ez bármelyik PDA-n kitűnőnek tűnt eddig...
Nos, semmi akadás, sem órákig tartó képernyő betöltögetés, a tapasztalatom... ez nem rossz  :)
Aki nem ragaszkodik feltétlenül a Sense-hez , kipróbálhatja... Persze ettől még a belső dolgok úgyis Sense stílusúak, meg pl. a zárképernyő is megmarad ugye, szóval nem olyan veszélyes... max. a widgetek, amik hiányoznak... egy kicsit... :oops:

Akksi tapasztalat... valahol láttam olyan app-ot, hogy méri mire mennyi energia ment el egy töltés alatt... vagy pont a romban az energiatakarékos funkciónál láttam? Ajjjaj, nem emlékszem pontosan :(... Nekem 8óra 46 percet bírt 3-4 telefonálással, olyan 2-3 óra wifi-vel... meglehetősen keveset... De az is lehet sokat macerálom még  :whistle:
Próbáld ki a battery monitor widget-et. :ok: Az adatgyűjtés gyakoriságát be kell állítani..

Nem elérhető TiaDalma

• PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #379 Dátum: 2011, 06 23, 10:37:58 »
Próbáld ki a battery monitor widget-et. :ok: Az adatgyűjtés gyakoriságát be kell állítani..
Mondasz valamit, lehet az volt az ;)
Csak a Nexus meg a DHD meg ez is... kóvájgok az appok közt állandóan... :angyal:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #380 Dátum: 2011, 06 23, 12:03:28 »
Vajon mitől gyorsabb a Sense?

Nem elérhető Banderas76

« Reply #381 Dátum: 2011, 06 23, 13:04:56 »
Vajon mitől gyorsabb a Sense?

Ez vajon amerikai készülékekkel volt kipróbálva? Mondjuk valószínűleg, mert EVO 3D még csak ott van, sajnos CDMA hálózat függően, azért nem lehet onnan szerezni... :( Pedig e-bay-en már 60ezertől-110ezerig kínálják szolgáltató függetlenül..  :ok: Az elképzelhető hogy a Sensation romot feljavították egy kicsit.. Legalább is a videó szerint. De majd a komolyabb tesztek. Ilyen különbséget száraz, zsíros ujjakkal is is lehet produkálni. A két PDA között szerintem nagy hardveres különbség nincs.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #382 Dátum: 2011, 06 23, 13:20:50 »
Ez vajon amerikai készülékekkel volt kipróbálva? Mondjuk valószínűleg, mert EVO 3D még csak ott van, sajnos CDMA hálózat függően, azért nem lehet onnan szerezni... :( Pedig e-bay-en már 60ezertől-110ezerig kínálják szolgáltató függetlenül..  :ok: Az elképzelhető hogy a Sensation romot feljavították egy kicsit.. Legalább is a videó szerint. De majd a komolyabb tesztek. Ilyen különbséget száraz, zsíros ujjakkal is is lehet produkálni. A két PDA között szerintem nagy hardveres különbség nincs.

Mindkettő USA változat (Sensation T-Mobile, EVO 3D meg Sprint).
Videóban pont az látszik, hogy Evo 3D-n jobban megy a Sense.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #383 Dátum: 2011, 06 23, 14:47:23 »

Mindkettő USA változat (Sensation T-Mobile, EVO 3D meg Sprint).
Videóban pont az látszik, hogy Evo 3D-n jobban megy a Sense.
Bocs. Nem voltam egyértelmű.  :ok: A Sensation feljavított rom verziója kerülhetett az Evo-ba... Mindig a piacra dobás után jönnek rá egy-két bakira. De annyiból ígéretes hogy a Sensation-ra érkező új romok már ennyire gyorsak lesznek. :D Persze csak ha tényleg ekkora a különbség.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #384 Dátum: 2011, 06 23, 14:50:26 »
Bocs. Nem voltam egyértelmű.  :ok: A Sensation feljavított rom verziója kerülhetett az Evo-ba... Mindig a piacra dobás után jönnek rá egy-két bakira. De annyiból ígéretes hogy a Sensation-ra érkező új romok már ennyire gyorsak lesznek. :D Persze csak ha tényleg ekkora a különbség.
Tök vegyesek már a tapasztalatok a telefonról. Ki tudja már, hogy tényleg mi igaz :D

Nem elérhető Banderas76

« Reply #385 Dátum: 2011, 06 23, 15:10:02 »
Tök vegyesek már a tapasztalatok a telefonról. Ki tudja már, hogy tényleg mi igaz :D
:ok:

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #386 Dátum: 2011, 06 23, 15:31:07 »
Ki kell próbálni és akkor eldől szerintem
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #387 Dátum: 2011, 06 23, 15:32:08 »
Ki kell próbálni és akkor eldől szerintem
Hát még nem volt rá alkalmam. Ha lenne pénzem, már a sajátomat nyomogatnám :D

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #388 Dátum: 2011, 06 23, 15:35:01 »
Hát még nem volt rá alkalmam. Ha lenne pénzem, már a sajátomat nyomogatnám :D
AZ a legjobb a sajátot nyomkodni :D :D
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #389 Dátum: 2011, 06 23, 22:39:03 »
Megjelent a Sygic 11.0.2 ami már működik a Sensation-ön is. :) Tehát nem fog lefagyni, és el is indul.
Ha esetleg valakinek még se menne, akkor várni kell a 11.1-re, mert addigra kijavítják a hibát benne. :)

Szerk: Aki már nyomkodja a telefonják, annak ez most nem annyira lényeg: Itt van még néhány videó a telefonról :) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető molnard89

• PDA: OnePlus 3
  • PDA ROM: OxygenOS 4.0
« Reply #390 Dátum: 2011, 06 24, 08:55:21 »
Tök igaza van annak, aki azt mondja, hogy 140-150eFt-ért működjön korrekten. Fiamnak SGS2-t vettünk, mint a rakéta ....  :ok: Nagyon úgy tűnik, hogy a nagy hajtás, hogy behozzák samuékat, ezt a helyzetet produkálta. Aztán majd az idők során, némi köpködés-anyázás közepette, kijavítgatják a hibákat. Csak közben a HTC presztizs a béka segge alatt ... Sajnálom, mert a Sense egyszerűen szenzációs ... lenne

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #391 Dátum: 2011, 06 24, 10:05:09 »
Tök igaza van annak, aki azt mondja, hogy 140-150eFt-ért működjön korrekten. Fiamnak SGS2-t vettünk, mint a rakéta ....  :ok: Nagyon úgy tűnik, hogy a nagy hajtás, hogy behozzák samuékat, ezt a helyzetet produkálta. Aztán majd az idők során, némi köpködés-anyázás közepette, kijavítgatják a hibákat. Csak közben a HTC presztizs a béka  censored e alatt ... Sajnálom, mert a Sense egyszerűen szenzációs ... lenne

Teny, hogy az SGS2 szoftver optimalizalasa igen jol sikerult. Amennyit a videok vissza adtak. En azok koze tartozom, hogy szeretek butykolni ugyhogy nem okoz gondot ha romolgatni kell ahoz, hogy mukodjon a vas. Biztos vagyok benne, hogy ha kijon az uj frissitessel a nyilt bootloader akkor az xda-s sracok darabokra szedik mint annak idejen hetvegen a trabantot es osszehegesztik ujra:) Out of box mukodo keszulekekben nincs semmi kihivas:)))

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #392 Dátum: 2011, 06 24, 10:39:25 »
Teny, hogy az SGS2 szoftver optimalizalasa igen jol sikerult. Amennyit a videok vissza adtak. En azok koze tartozom, hogy szeretek butykolni ugyhogy nem okoz gondot ha romolgatni kell ahoz, hogy mukodjon a vas. Biztos vagyok benne, hogy ha kijon az uj frissitessel a nyilt bootloader akkor az xda-s sracok darabokra szedik mint annak idejen hetvegen a trabantot es osszehegesztik ujra:) Out of box mukodo keszulekekben nincs semmi kihivas:)))
Nehogy azt hidd, hogy SGSII-t gyári állapotban használják. :D Kérdezd meg a témában, hogy kinek van gyári szoftver rajta, szerintem max 20%-nak.  :D

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #393 Dátum: 2011, 06 24, 11:38:57 »
Lehet, hogy megöregedtem, és belefáradtam a buherálásba, de a hátam közepére sem kívánom, azt az őrületet, amit a win-es cuccokkal műveltem. Volt olyan, hogy naponta cserélgettem a romokat, de mindig volt valami g...zés :) vagy awifi nem működött, de minden más tök jó volt. Azt kijavították, akkor a fényképezésbe jött valami bug..NEM vagyok apple őrült, és higyjétek el, hogy mindennt kiprobáltam, és az iphone sem tökéletes, de közel van hozzá! Itt ez a Htc sensation amibe beleszerettem, és a szívem azt diktálja, hogy induljak érte, miközben az eszem mást mond. Kézbe véve, hiába a gyönyörű ház, az erős processzor, a felhasználói élmény 50% os. Én azt mondom, hogy igy nem szabad kiadni készüléket. Műszaki ember lévén egy pörgős napon elfogadhatatlan, hogy lefagyjon, vagy ne reagáljon, vagy akadjon a készülék. Azért van, hogy kiszolgáljon, megkönnyítse a munkámat, és ismerem magam, a 2. Fagyásnál, földhöz ba....m :)
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #394 Dátum: 2011, 06 24, 12:37:56 »

Onnantól kezdve, hogy egész nap feküdnöm kell, az a jó hírem van, hogy a hétvégén biztosan kész lesz a teszt.
A Sense sajnos valóban hajlamos belassulni a Sensation-ön, s ez természetesen a tesztben is meg lesz emíltve. Nagyon sajnálom a dolgot, mert ez a "baki" sajnos valamennyire rányomja a bélyegét a telefonra, s emiatt egy kicsit rosszabb értékelést vagyok kénytelen adni neki. Nyilván nem olyan rossz a helyzet, s szerintem csak egy szimpla optimalizálatlanságról van szó, ami vélhetően ki lesz javítva egy patch-csel, de egy csúcsmodell esetében (szerintem) a HTC nem engedhetne meg magának ilyesmit.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #395 Dátum: 2011, 06 24, 12:41:34 »
Onnantól kezdve, hogy egész nap feküdnöm kell, az a jó hírem van, hogy a hétvégén biztosan kész lesz a teszt.
A Sense sajnos valóban hajlamos belassulni a Sensation-ön, s ez természetesen a tesztben is meg lesz emíltve. Nagyon sajnálom a dolgot, mert ez a "baki" sajnos valamennyire rányomja a bélyegét a telefonra, s emiatt egy kicsit rosszabb értékelést vagyok kénytelen adni neki. Nyilván nem olyan rossz a helyzet, s szerintem csak egy szimpla optimalizálatlanságról van szó, ami vélhetően ki lesz javítva egy patch-csel, de egy csúcsmodell esetében (szerintem) a HTC nem engedhetne meg magának ilyesmit.
Ha megyek ma talira, remélem meg tudom valakiét nyomogatni, mert már nagyon kíváncsi vagyok. :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #396 Dátum: 2011, 06 24, 12:53:26 »
Ha megyek ma talira, remélem meg tudom valakiét nyomogatni, mert már nagyon kíváncsi vagyok. :)

Biztosan tetszeni fog! :D Én akárkinek adtam oda, kereste az állát a földön. A Sense-es probléma ellenére én azt mondom, nagyon jó a cucc. Ami mondjuk egy kicsit kár, hogy ugyan erős hardverek kerültek bele, nem a legújabb szériákból választottak a HTC-nél (gondolok itt a Cortex-A8-ra, és hasonlókra).
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #397 Dátum: 2011, 06 24, 13:18:31 »
Biztosan tetszeni fog! :D Én akárkinek adtam oda, kereste az állát a földön. A Sense-es probléma ellenére én azt mondom, nagyon jó a cucc. Ami mondjuk egy kicsit kár, hogy ugyan erős hardverek kerültek bele, nem a legújabb szériákból választottak a HTC-nél (gondolok itt a Cortex-A8-ra, és hasonlókra).
Hát nekem még úgyse aktuális a vásárlás. Mármint az lenne, csak ugye a pénz... Különben már rég megvettem volna :D Mire meglesz szerintem már özönleni fognak a főzött romok is, bár már most is van 4 :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #398 Dátum: 2011, 06 24, 14:47:25 »
Nehogy azt hidd, hogy SGSII-t gyári állapotban használják. :D Kérdezd meg a témában, hogy kinek van gyári szoftver rajta, szerintem max 20%-nak.  :D
Gyári rommal is teljesen jó az sgs2, a legtöbben a deodex és az esetleges színezés miatt használunk főzöttet.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #399 Dátum: 2011, 06 24, 14:49:30 »
Gyári rommal is teljesen jó az sgs2, a legtöbben a deodex és az esetleges színezés miatt használunk főzöttet.
Nem is mondtam, hogy rossz lenne, csak az SGSII társaság nagy része korábban az első széria táborába tartozott és ott se használtatok sokáig gyári romot :)