2025, 01 14, 10:57:54

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 599029 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bedecs.hu

• Nem: Férfi
    • Saját weboldalam
  • Navigáció / Navigation: Locus, Waze
  • PDA: Xiaomi MI9
  • PDA ROM: Pixel Experience
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2375 Dátum: 2011, 12 24, 17:59:15 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

Nem elérhető szasa77

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 3/Navigon-Waze
  • PDA: Galaxy Note 3
« Reply #2376 Dátum: 2011, 12 24, 21:47:40 »
Minden kedves forumozo kollégának nagyon boldog Karácsonyt kivánok!!! :taps:

Nem elérhető rentom

• PDA: HTC ONE M8
Re: Sensation probléma
« Reply #2377 Dátum: 2011, 12 25, 09:14:14 »
Üdv! Közben rájöttem valamire, lehet az a baja, hogy egyik név a teló memóriában van, másik pedig a kártyán, így át tettem mindet a telefonra. Idáig úgy néz ki minden ok. Azért köszi a segítséget. Kellemes Karácsonyt Kívánok mindenkinek! Üdv! T.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #2378 Dátum: 2011, 12 25, 11:21:41 »
Karácsonyi béta ICS Triptől :D You are not allowed to view links. Register or Login

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2379 Dátum: 2011, 12 25, 14:10:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Karácsonyi béta ICS Triptől :D You are not allowed to view links. Register or Login

cask azt nem ertem en, ha a senses ics romokban minden mukodik cask kicsit lassuak a sense miatt akkor itt miert nem mukodnek azok a dolgok??? camera, Bluetooth
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2380 Dátum: 2011, 12 25, 14:32:02 »
cask azt nem ertem en, ha a senses ics romokban minden mukodik cask kicsit lassuak a sense miatt akkor itt miert nem mukodnek azok a dolgok??? camera, Bluetooth
Én nem tudom, ezt Trip fejleszti teljesen külön, gondolom ezért van különbség. A senses ics-ek egyébként valóban rendes ics romok? Nem csak ilyen moddolt akármik? Egyébkênt felraktam a Trip fêlét, de le is szedtem mert nem tudtam böngészni semmilyen programmal, nem jelenítette meg a weblapokat normálisan. Mellesleg TB-al most sem sikerült visszaállítani a programjaimat :( pedig Trip szerint mindennapi használatra alkalmas :(

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2381 Dátum: 2011, 12 25, 14:54:47 »

Amint jott a tweet reggel hogy kint a beta, fel is raktam.
Ti NE rakjatok fel. Nekem 6-8szor ujraindult magatol, vannak grafikai hibak, bongeszo nem megy, ha kikapcsolod a kijelzot, nem kapcsol vissza, csak ha akksit kiveszed. Emiatt total haszbalhatatlan.

Küldve az én HTC Sensation Z710e-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #2382 Dátum: 2011, 12 25, 15:00:31 »

Kernel. Aosp kamerahoz es bt kezeleshez kernel szintu meghajtok kellenek, ami nincs. Ha kijon (bar asszem kint is van) a hivatalos htc kernel source a driverekkel, akkor konnyebb lesz portolni. Source nelkul nullarol megirni nem egyszeru.

Küldve az én HTC Sensation Z710e-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2383 Dátum: 2011, 12 25, 17:14:59 »
én tegnap felraktam az insertcoin és rcmix féle ics-t, és egyikben sem ment nekem a wifi, a mobilkapcsolatot meg csak nehezen sikerült életre lehelnem az insertcoinban, rc-ben meg egyáltalán nem ment az sem
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető virusrota

• PFC Fan
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: 1.50.401.1
« Reply #2384 Dátum: 2011, 12 25, 18:37:49 »
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok.
Másodsorban tudjátok esetleg, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy az adatforgalmat időközönként be lehessen kapcsolni "x" időre, és utána meg lekapcsolni. Azért kérdezem, mert nekem alapból nincs bekapcsolva a net a telón, mert szívja az akksit. Azt szeretném elérni, hogy automatikusan pl. 1 óránként bekapcsolna 2 percig, amíg leszinkronizál mindent és kész.

Juice Defender Ultimate jó kis app rengeteg beállítási lehetőséggel!

Nem elérhető bebus1

• PDA: HTC Sensation
« Reply #2385 Dátum: 2011, 12 25, 19:19:31 »
Sziasztok!

Van egy problémám a telefonnal.Hívás közben recsegve hallom a másik oldalon beszélő embert,és ez nagyon zavar.Találkozott már valaki ezzel a problémával? Rákerestem a hozzászólások között ,hátha beírta már valaki,de nem dobott ki semmit a kereső.

Előre is köszi a segítésget!
Kellemes ünnepeket Nektek!

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2386 Dátum: 2011, 12 25, 21:54:36 »
Estét mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan progi, ami a statusbar-ba felülre kiirja a szolgáltató nevét? Van nekem ez a Phono nevü progi, de ez csak egy logo-t tesz ki...

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető skandargraun

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4
  • PDA ROM: passz
« Reply #2387 Dátum: 2011, 12 25, 22:26:48 »
Sziasztok!

Van egy problémám a telefonnal.Hívás közben recsegve hallom a másik oldalon beszélő embert,és ez nagyon zavar.Találkozott már valaki ezzel a problémával? Rákerestem a hozzászólások között ,hátha beírta már valaki,de nem dobott ki semmit a kereső.

Nálam ez csak kihangosítás esetén jelentkezik, gagyi a hangszóró.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #2388 Dátum: 2011, 12 26, 07:12:17 »
én tegnap felraktam az insertcoin és rcmix féle ics-t, és egyikben sem ment nekem a wifi, a mobilkapcsolatot meg csak nehezen sikerült életre lehelnem az insertcoinban, rc-ben meg egyáltalán nem ment az sem

Nálam mindkettőnél ment a wifi. A galériából egyiknél sem lehet képet berakni háttérnek vagy névjegyhez ikonnak. Az insertcoin pedig nem szinkronizált  htcsyncel, a névjegyekhez nem szedte le az avatarokat a fészről. Az rcmixre azt írják, hogy már működik a htcsync, de nem próbáltam, mert közben egyenként felnyomtam az összes névjegyem a gmailre. Az avatarok pedig lejöttek a névjegyekhez.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #2389 Dátum: 2011, 12 26, 12:43:29 »
Sziasztok!

Gyári Rom-od van?
Nekem az van,és nem recseg sem kihangosítva ,sem máshogy! A recsegés,lehet tulvezérelt hang...miatt is! Amit akár egy telepített  progi is tud produkálni.

Nem elérhető csabee87

• PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #2390 Dátum: 2011, 12 26, 15:34:38 »
Üdv!

Először is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek :)

Másodszor pedig olyan kérdésem lenne, hogy milyen tartományban mozog a szabad ram mérete ha nem piszkálod valamilyen task killerel? A kérdés oka annyi, h teló váltás előtt állok, és meghatározó dolog nálam a multitasking  :)
Előre is köszönöm a segítséget!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #2391 Dátum: 2011, 12 26, 16:00:01 »
Üdv!

Először is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek :)

Másodszor pedig olyan kérdésem lenne, hogy milyen tartományban mozog a szabad ram mérete ha nem piszkálod valamilyen task killerel? A kérdés oka annyi, h teló váltás előtt állok, és meghatározó dolog nálam a multitasking  :)
Előre is köszönöm a segítséget!

Nem gyári szoftverem van (ott a sense elég sok memóriát bezabált, néha a memory management a rosie-t is bezárja, hogy más appoknak is tudjan memóriát allokálni), de elég sok program fut a háttérben: HTC zenelejátszó, DSPManager, GoChat, Whatsapp, Twitter, Facebook, Gmail, Tapatalk, Titanium Backup, Viber, Dropbox, Maps, Gmail stb. És emellett 106MB szabad memóriám van még, úgyhogy lehetne mit ráindítani probléma nélkül.
Gyári szoftver esetében is azért 4-5 program képes egyidőben futni.

Nem elérhető csabee87

« Reply #2392 Dátum: 2011, 12 26, 17:41:29 »
Nem gyári szoftverem van (ott a sense elég sok memóriát bezabált, néha a memory management a rosie-t is bezárja, hogy más appoknak is tudjan memóriát allokálni), de elég sok program fut a háttérben: HTC zenelejátszó, DSPManager, GoChat, Whatsapp, Twitter, Facebook, Gmail, Tapatalk, Titanium Backup, Viber, Dropbox, Maps, Gmail stb. És emellett 106MB szabad memóriám van még, úgyhogy lehetne mit ráindítani probléma nélkül.
Gyári szoftver esetében is azért 4-5 program képes egyidőben futni.

Köszönöm a segítséget :) Sgs2, és e között vacilálok, de akkor sztem marad az sgs2, mert a sensation-ben pont a sens lenne az ami miatt kellene :(

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #2393 Dátum: 2011, 12 26, 17:43:32 »
Sziasztok!

1) Én régóta használok desire-t, (sok romot kipróbáltam már, szóval valamelyest otthon vagyok androidban) most apám kapott egy sensationt, és szeretném egyszerűsíteni, nagyobbítani a betűméretet. Először is van valami program a marketban, de nem jut eszembe a neve, ami képes minden betű méretét feljebb állítani. Valaki tudja esetleg ennek a nevét?

2) A másik problémám a Sense-tárcsázóval van. Ha a névjegyeknél görgetek és jobboldalt megragadnám a görgőt, amivel gyorsan tudok az ABC szerint pörögni  - nos ez egyszerűen nem megy a Sensationon. Nem reagál, nem tudom a görgőt megragadni. Nem tudom, hogy az érintőképernyő rossz, vagy a program bugos, mindenesetre nekem is sensem van, szóval nem béna vagyok, egyszerűen nem működik, 10-ből kétszer sikerül. Mi lehet ennek az oka? Ez nagy hiba, másrészt jobb volna, ha nagyobb volna a betűméret, ezért gondoltam, hogy felrakom a rocketdialpro-t, mert annál mindkét dolog jól működik és jól beállítható. Igen ám, de valamiért ha vki hív, akkor kétszer kell felvenni a telefont: egyszer a rocketdial tárcsázójával, utána pedig a sense felvevő gombját kell megnyomni. Sőt, ha rocketdialból indítok hívást, akkor nem a rocketdial tárcsázója jelenik meg, hanem a sense-é. Tehát kavarodik a kettő. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi az oka? Ha a kavarodás megszűnne, tökéletes lenne a rocketdial önmagában.

3) Sense gyári romon lehet esetleg állítani ,hogy hány képernyőt lehessen lapozgatni a home-on?

Köszi a segítséget!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #2394 Dátum: 2011, 12 26, 18:07:39 »
Köszönöm a segítséget :) Sgs2, és e között vacilálok, de akkor sztem marad az sgs2, mert a sensation-ben pont a sens lenne az ami miatt kellene :(

Nem rossz készülék az SGS2 sem, de nekem túl műanyag, túl széles, túlságosan melegszik, és nem utolsó sorban túl sok ember kezében látom. Touchwiz felület sem jön be, a képernyőfelbontása is kisebb.
A Sensation kicsit kisebb, nekem fogásra is jobban bejön. Egyedül esetleg a SAMOLED+ hiányzik a Sensationből.
Meg nem tudom mit akarsz vele, csak extrém körülények között lehet a gyári szoft szűk keresztmetszet, várd meg a többiek véleményét is! :)
Jól gondold meg, nem kis pénzről van szó, én is majdnem az SGS2-t választottam

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #2395 Dátum: 2011, 12 26, 18:16:33 »
Nem rossz készülék az SGS2 sem, de nekem túl műanyag, túl széles, túlságosan melegszik, és nem utolsó sorban túl sok ember kezében látom. Touchwiz felület sem jön be, a képernyőfelbontása is kisebb.
A Sensation kicsit kisebb, nekem fogásra is jobban bejön. Egyedül esetleg a SAMOLED+ hiányzik a Sensationből.
Meg nem tudom mit akarsz vele, csak extrém körülények között lehet a gyári szoft szűk keresztmetszet, várd meg a többiek véleményét is! :)
Jól gondold meg, nem kis pénzről van szó, én is majdnem az SGS2-t választottam
Jöttem trollkodni a másik topicból.  :oops: :D
Az SGS2 kereken 0.7 mm-rel (!) szélesebb mint a Sensation, ami cserébe 2.8 mm-rel vastagabb és 0.8-cal magasabb. ;) Szóval nem nagyobb az SGS2, sőt.

Műanyag? Igen. Tokban fogod úgyis hordani, mert félted a fizetésednyi telefont? Naná.  :D
A TW tényleg ócska, de ezért van egy rakat ingyenes launcher. Tényleg nagyon jó a Sensation felbontása, ez nem is kérdés. Csak az, hogy az ember AMOLED-es telefonról vált-e. Ha igen, akkor eleve szóba se jöhet egy nem AMOLED-es sztem. Az mondjuk érdekes, hogy a december 2-i PFC talin láttam egy gyári, eladásra szánt Sensationt - Speedshoptól - és még mindig nem volt a Sense kezelőfelület a nagyobb képernyőfelbontáshoz igazítva, még mindig szögletes volt az amúgy íves dock bar teteje! :shock:
Samut sztem kevésbé macerás moddolni mint egy HTC-t (kiindulva a saját SGS-emből és párom ex Dézijéből), viszont az SGS2 gyári ROM-jai olyan szinten nagyon jók, hogy csak az igazán fanatikus ROM-merek ROM-olnak... Egyszerűen úgy jók a gyári cuccok, ahogy vannak (SGS után amúgy ez full meglepő volt :D ). Bocsi a belevauért.  :oops: :)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #2396 Dátum: 2011, 12 26, 18:50:38 »
Jöttem trollkodni a másik topicból.  :oops: :D
Az SGS2 kereken 0.7 mm-rel (!) szélesebb mint a Sensation, ami cserébe 2.8 mm-rel vastagabb és 0.8-cal magasabb. ;) Szóval nem nagyobb az SGS2, sőt.

Műanyag? Igen. Tokban fogod úgyis hordani, mert félted a fizetésednyi telefont? Naná.  :D

Jéé, és tényleg! Fogásra nekem nagoybbnak tűnt! Gondolom ez a Sensation lekerekített széleiből adódik. A Sensation még ha vékonyabb lenne picit, de szeretném. :)

Én például nincsazazisen hogy tokban hordjam. Sőt, fóliával sem fogok szórakozni. És pont azért, mert a fizetésnyi telefontól had várjam már el, hogy ne kelljen időt, pént, és helyet áldozni arra, hogy megvédjem minden külső behatástól. Velem van, használom, gyorsan kell, sietek, zsebrevágom, leesik stb. A Sensation úgy van összerakva, hogy semmi jelen sem látszik, hogy pl leesett volna. Ha meg egy év után mégis a háza megsérülne, ebay, rendelek hátlapot. :)

Mindkét telefon remek készülék és a kettőjük közti választást egyedül a vásárló igényei fogják eldönteni.  Nekem a Sensation jött be, neked az SGS2, (rokonomnak az EVO3D).

Szoftver téren meg szerintem az ICS kijöttével egyik készüléknek sem lesz gondja! 3rd party launcherrel meg a sensation első gyári romjával sincs gond, szóval ez a Sensationre is igaz.

Veled sem találkoztam, pedig ott voltam a dec 2-ás talin.
:)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #2397 Dátum: 2011, 12 26, 18:57:02 »
Jéé, és tényleg! Fogásra nekem nagoybbnak tűnt! Gondolom ez a Sensation lekerekített széleiből adódik. A Sensation még ha vékonyabb lenne picit, de szeretném. :)

Én például nincsazazisen hogy tokban hordjam. Sőt, fóliával sem fogok szórakozni. És pont azért, mert a fizetésnyi telefontól had várjam már el, hogy ne kelljen időt, pént, és helyet áldozni arra, hogy megvédjem minden külső behatástól. Velem van, használom, gyorsan kell, sietek, zsebrevágom, leesik stb. A Sensation úgy van összerakva, hogy semmi jelen sem látszik, hogy pl leesett volna. Ha meg egy év után mégis a háza megsérülne, ebay, rendelek hátlapot. :)

Mindkét telefon remek készülék és a kettőjük közti választást egyedül a vásárló igényei fogják eldönteni.  Nekem a Sensation jött be, neked az SGS2, (rokonomnak az EVO3D).

Szoftver téren meg szerintem az ICS kijöttével egyik készüléknek sem lesz gondja! 3rd party launcherrel meg a sensation első gyári romjával sincs gond, szóval ez a Sensationre is igaz.

Veled sem találkoztam, pedig ott voltam a dec 2-ás talin.
:)
Na itt jön elő, hogy mindenki másképp áll a dolgokhoz. :) Nekem az első utam vezetett a Gigatelbe, hogy tokot vegyek rá, aztán Brando fólia (Gorilla Glass ide vagy oda, agyvérzést kapnék egy hajszálkarctól is). Persze ez is igaz, hogy legrosszabb esetben full új ház rá eladáshoz és amúgy használatot nézve neked van igazad. ;) Én szeretném, ha úgy nézne ki egy évesen is majd mintha zsírúj lenne.  :D Kinek melyik a perverziója.  O->- :ok:

Egyébként jogos amit írsz, ez tényleg inkább már Samu vs HTC kérdés. Ez volt anno nálam és páromnál is, hogy melyik legyen és "egyszerű" volt a döntés, el kellett olvasni egy rakat fórum hozzászólást, hogy melyiknek van több és milyen jellegű hibája, valamint milyen nehéz ROM-olni. Ja és persze mindkettőt kellett egyidőben kézbe fogni. Ennyi.  :)

Hmm pedig ott voltam a talin (párommal együtt), Lacus mellett ült eva1021, na mellette a rövid hajú, szemüveges, sötétkék felsős csajt nézd, az lennék én.  :taps:

Nem elérhető csabee87

« Reply #2398 Dátum: 2011, 12 26, 19:20:11 »
Na itt jön elő, hogy mindenki másképp áll a dolgokhoz. :) Nekem az első utam vezetett a Gigatelbe, hogy tokot vegyek rá, aztán Brando fólia (Gorilla Glass ide vagy oda, agyvérzést kapnék egy hajszálkarctól is). Persze ez is igaz, hogy legrosszabb esetben full új ház rá eladáshoz és amúgy használatot nézve neked van igazad. ;) Én szeretném, ha úgy nézne ki egy évesen is majd mintha zsírúj lenne.  :D Kinek melyik a perverziója.  O->- :ok:

Egyébként jogos amit írsz, ez tényleg inkább már Samu vs HTC kérdés. Ez volt anno nálam és páromnál is, hogy melyik legyen és "egyszerű" volt a döntés, el kellett olvasni egy rakat fórum hozzászólást, hogy melyiknek van több és milyen jellegű hibája, valamint milyen nehéz ROM-olni. Ja és persze mindkettőt kellett egyidőben kézbe fogni. Ennyi.  :)

Hmm pedig ott voltam a talin (párommal együtt), Lacus mellett ült eva1021, na mellette a rövid hajú, szemüveges, sötétkék felsős csajt nézd, az lennék én.  :taps:

Hihi  :taps: Hát igen, nem tudom hogy bírnám ki, hogy legalább heti 1x ne romoljak én is az sgs után :D
De ahogy írtátok sok pro és kontra érv van a két teló melett, de részemről most már inkább az a kérdés, h ér-e annyival többet az sgs2 mint amennyi van köztük. Tény h nem nagy az árkülönbség, kb 10000, de most úgy vagyok, h attól sem szívesen válok meg, ha nincs annyi plusz benne  :oops:

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #2399 Dátum: 2011, 12 26, 19:22:18 »
Hihi  :taps: Hát igen, nem tudom hogy bírnám ki, hogy legalább heti 1x ne romoljak én is az sgs után :D
De ahogy írtátok sok pro és kontra érv van a két teló melett, de részemről most már inkább az a kérdés, h ér-e annyival többet az sgs2 mint amennyi van köztük. Tény h nem nagy az árkülönbség, kb 10000, de most úgy vagyok, h attól sem szívesen válok meg, ha nincs annyi plusz benne  :oops:
Nézd meg őket élőben, próbáld őket minél többször nyomogatni, stb. Egyszerűen nincs jobb és használhatóbb ötlet, de tényleg. Ebben a topicban a Sensationre fognak rábeszélni, az SGS2-ében pedig arra, bár ez nem túl meglepő. Nem tudunk helyetted dönteni, tehát hajrá valami Media Markt vagy GSM "bót", esetleg hardcore userrel randi innen a PFC-ről és tessék megnyomkorászni mindkettőt! ;)