Sziasztok!
1) Én régóta használok desire-t, (sok romot kipróbáltam már, szóval valamelyest otthon vagyok androidban) most apám kapott egy sensationt, és szeretném egyszerűsíteni, nagyobbítani a betűméretet. Először is van valami program a marketban, de nem jut eszembe a neve, ami képes minden betű méretét feljebb állítani. Valaki tudja esetleg ennek a nevét?
2) A másik problémám a Sense-tárcsázóval van. Ha a névjegyeknél görgetek és jobboldalt megragadnám a görgőt, amivel gyorsan tudok az ABC szerint pörögni - nos ez egyszerűen nem megy a Sensationon. Nem reagál, nem tudom a görgőt megragadni. Nem tudom, hogy az érintőképernyő rossz, vagy a program bugos, mindenesetre nekem is sensem van, szóval nem béna vagyok, egyszerűen nem működik, 10-ből kétszer sikerül. Mi lehet ennek az oka? Ez nagy hiba, másrészt jobb volna, ha nagyobb volna a betűméret, ezért gondoltam, hogy felrakom a rocketdialpro-t, mert annál mindkét dolog jól működik és jól beállítható. Igen ám, de valamiért ha vki hív, akkor kétszer kell felvenni a telefont: egyszer a rocketdial tárcsázójával, utána pedig a sense felvevő gombját kell megnyomni. Sőt, ha rocketdialból indítok hívást, akkor nem a rocketdial tárcsázója jelenik meg, hanem a sense-é. Tehát kavarodik a kettő. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi az oka? Ha a kavarodás megszűnne, tökéletes lenne a rocketdial önmagában.
3) Sense gyári romon lehet esetleg állítani ,hogy hány képernyőt lehessen lapozgatni a home-on?
Köszi a segítséget!