Én azt mondom, hogy mire végleges lesz, nagyon jó renszer lesz, már most meggyőző, viszont a Sense továbbra is be fogja lassítani, és a sok bloatware ami vele együtt jön, a gyári rom használatát nálam továbbra is kizárja. Van viszont már most Sense-o-Maniac ROM belőle, és a későbbiekben is biztosan lesz, ami nagyon jó választás lehet majd.
Én most az RCMix változatot hajtom éppen (bár az Insercoin és a harmadik is kb ugyanez, minimális módosítással bír mindegyik egyelőre), és kicsit kigyilkolva a gyári romból általam feleslegesnek tartott dolgokat (kb egy sense-o-maniac szintre "butítottam" vissza) máris gyorsult a rendszer. Most lehet kipróbálom, hogy mi van, ha teljesen kigyilkolom a Rosie launchert is, és kapok egy Sense-o-maniac desense romot, az lehet már nekünk rosie launcher utálóknak is meg fog felelni. Jah, amúgy nagyon melegszik ezzel az alpha cuccal a készülék alja (radiot nem raktam fel).
Viszont jobban várok már a ma éjjel megjelenő TripnIce romra, immáron beta verzióba fog ugrani a rom, trip sokmindent kijavított rajta, kíváncsi leszek milyen lesz, amint lehet felrakom.
Annyit szeretnék még mondani, hogy aki a Beats mod miatt nem akarnak lemondani a Sense romról, ajánlom figyelmükbe, hogy a DSP Managert (ami cyanogenekhez jön elsősorban, de például Hypernonsense romban is benne van) ha tehetik próbálják ki, és lepődjenek meg, hasonlítsák össze