2025, 01 14, 11:04:53

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 599030 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2350 Dátum: 2011, 12 21, 19:13:53 »
BRAKING NEWS:
ICS+Sense3.5

RCMix:
You are not allowed to view links. Register or Login
InsertCoin:

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
  • Navigáció / Navigation: Locus, Waze
  • PDA: Xiaomi MI9
  • PDA ROM: Pixel Experience
« Reply #2351 Dátum: 2011, 12 21, 19:22:44 »
Nah mégsem kell a gyári rommal bíbelődni, feltettem kipróbálni az Energy romot és eddig semmi hibát nem produkált. 10-15x rácsörögtem, mindíg fel tudtam venni, remélem így helyre áll a rend. Igaz 50 megával több, mint a SoM, de a Sense-hez egyelőre ragaszkodom.  :ok:

Viszont még mindíg keresem a megoldást arra, hogy hogyan lehet az eddig engedélyezett maximum 7db lapot 9-re bővíteni:olvass:
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
« Reply #2352 Dátum: 2011, 12 21, 19:49:29 »
hali. gyári rommal nekem sokat fogyasztott nagyon az akksi, kicsit több, mint fél nap alatt lemerült, igaz, folyamatos sync és adatkapcsolat mellett. Kicseréltem a romot és a radio-t, azóta másfél 2 napot is ki tudja húzni ugyan olyan használat mellett.

kamera alapjáratban szerintem nem csinál olyan szép képet, viszont a 3.5-ös sense-es főzött romokhoz lehet felrakni egy amaze camera mod nevű módosítást, illetve néhány rom tartalmazza is, amivel viszont klasszisokkal szebb képet és videót lehet vele készíteni. Ez az én tapasztalatom

kvázi a gyári rom kuka a mostanihoz képest nálam
Mondjuk az akkuidőt azt gondoltam, mert eddig mindegyik pda-nál-anno még az Omniánál is- kalsszisokkal jobb volt az akku a főzött rommal. Akkor mégsem várok majd ICS-ig... :D
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető Soultanx

• PDA: Galaxy S4 gt-i9505
  • PDA ROM: stock 4.2.2 i9505xxudmha
« Reply #2353 Dátum: 2011, 12 21, 19:54:59 »
Nah mégsem kell a gyári rommal bíbelődni, feltettem kipróbálni az Energy romot és eddig semmi hibát nem produkált. 10-15x rácsörögtem, mindíg fel tudtam venni, remélem így helyre áll a rend. Igaz 50 megával több, mint a SoM, de a Sense-hez egyelőre ragaszkodom.  :ok:

Viszont még mindíg keresem a megoldást arra, hogy hogyan lehet az eddig engedélyezett maximum 7db lapot 9-re bővíteni:olvass:
Kösz, hogy megosztod. Akkor nekem is az lesz a következő :)

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #2354 Dátum: 2011, 12 22, 00:00:53 »
Nekem az Energy kb 1 hét után idegesítően belassult, pedig nagyon tetszik. Most percaso dolog nyúzok, easel sincs még bajom, de már jön le az RCMix ICS.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #2355 Dátum: 2011, 12 22, 00:02:50 »
Én inkább a ghost commandert javasolnám vagy a total commandert :D de izlések és pofonok.

Én is a ghost commandert ajánlanám.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #2356 Dátum: 2011, 12 22, 01:01:33 »
Nekem az Energy kb 1 hét után idegesítően belassult, pedig nagyon tetszik. Most percaso dolog nyúzok, easel sincs még bajom, de már jön le az RCMix ICS.

Az rcmix ics van fent, nagyon baba de kissé komotosnak tűnik nekem, nem lassú mindent egyből csinsl kamera működik minden megy csak komótosan de érdemes kipróbálni

Küldve az én HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e-emről Tapatalk használatával.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2357 Dátum: 2011, 12 22, 01:37:47 »
Én azt mondom, hogy mire végleges lesz, nagyon jó renszer lesz, már most meggyőző, viszont a Sense továbbra is be fogja lassítani, és a sok bloatware ami vele együtt jön, a gyári rom használatát nálam továbbra is kizárja. Van viszont már most Sense-o-Maniac ROM belőle, és a későbbiekben is biztosan lesz, ami nagyon jó választás lehet majd.
Én most az RCMix változatot hajtom éppen (bár az Insercoin és a harmadik is kb ugyanez, minimális módosítással bír mindegyik egyelőre), és kicsit kigyilkolva a gyári romból általam feleslegesnek tartott dolgokat (kb egy sense-o-maniac szintre "butítottam" vissza) máris gyorsult a rendszer. Most lehet kipróbálom, hogy mi van, ha teljesen kigyilkolom a Rosie launchert is, és kapok egy Sense-o-maniac desense romot, az lehet már nekünk rosie launcher utálóknak is meg fog felelni. Jah, amúgy nagyon melegszik ezzel az alpha cuccal a készülék alja (radiot nem raktam fel).

Viszont jobban várok már a ma éjjel megjelenő TripnIce romra, immáron beta verzióba fog ugrani a rom, trip sokmindent kijavított rajta, kíváncsi leszek milyen lesz, amint lehet felrakom.

Annyit szeretnék még mondani, hogy aki a Beats mod miatt nem akarnak lemondani a Sense romról, ajánlom figyelmükbe, hogy a DSP Managert (ami cyanogenekhez jön elsősorban, de például Hypernonsense romban is benne van) ha tehetik próbálják ki, és lepődjenek meg, hasonlítsák össze ;)

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #2358 Dátum: 2011, 12 22, 07:04:15 »
Kipróbáltam az RCMix romot, de nálam iszonyúan lassú volt. Az igo alig akart elindulni, a tune in és a PowerAMP el sem indult, csak fekete képernyő.  Ment vissza a percasorom.

Nem elérhető saba141

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Android 5.0
« Reply #2359 Dátum: 2011, 12 22, 08:00:10 »
Remélem hogy majd az ICS ki vog jönni sense nélkül is,mrt mióta GO Launcher-t használok, sokkal gyorsabb lett a teló. Nem raktam fel új romot, hanem kikapcsoltam a sense-hez tartozó process-eket, és kész.

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
  • Navigáció / Navigation: Locus, Waze
  • PDA: Xiaomi MI9
  • PDA ROM: Pixel Experience
« Reply #2360 Dátum: 2011, 12 22, 09:03:03 »
Kösz, hogy megosztod. Akkor nekem is az lesz a következő :)

Örömöm korai volt, most ismét csinálja... Szétvet az ideg...  >:( Lehet valami külső app az oka, de mire rájövök hogy melyik... Most a RingDuration-t leszedtem, az az egyetlen ami hívásokkal kapcsolatos lehet, ha aztán jó lesz boldogság, ha nem akkor nagyon dühös leszek.
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

Nem elérhető Soultanx

• PDA: Galaxy S4 gt-i9505
  • PDA ROM: stock 4.2.2 i9505xxudmha
« Reply #2361 Dátum: 2011, 12 23, 12:26:20 »
Örömöm korai volt, most ismét csinálja... Szétvet az ideg...  >:( Lehet valami külső app az oka, de mire rájövök hogy melyik... Most a RingDuration-t leszedtem, az az egyetlen ami hívásokkal kapcsolatos lehet, ha aztán jó lesz boldogság, ha nem akkor nagyon dühös leszek.
Romolás elött futtasd ezt recoveryből:Android Revolution HD Super Wipe Sensation - You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rentom

• PDA: HTC ONE M8
Sensation probléma
« Reply #2362 Dátum: 2011, 12 23, 14:38:26 »
Sziasztok! Kb. három hónapja nyúzom a Trémobilos Sensationt. Nagyon szép és jó. Az akku az elég gáz, bár ha nem piszkálom akár két napot is kibír. A problémám az, hogy néha elfelejt neveket, telefonszámokat........ ilyenkor általában újra kell indítani, és láss csodát megvan. Ilyen van másnál is?? Előre is köszi! T.

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
Re: Sensation probléma
« Reply #2363 Dátum: 2011, 12 23, 17:11:03 »
Sziasztok! Kb. három hónapja nyúzom a Trémobilos Sensationt. Nagyon szép és jó. Az akku az elég gáz, bár ha nem piszkálom akár két napot is kibír. A problémám az, hogy néha elfelejt neveket, telefonszámokat........ ilyenkor általában újra kell indítani, és láss csodát megvan. Ilyen van másnál is?? Előre is köszi! T.

Nálam még nem jelentkezett ez a gond!

Nem lehet,h pl feldugod PC-re,s ott nem szikronizáltad a Htc sync-el az ujjonan beírt neveket..akármiket,s az leszedi ?! vagy valami hasonló...

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #2364 Dátum: 2011, 12 23, 22:10:07 »
Sajnos az Insertcoin ICS Rom sem volt fenn sokáig. A sebessége már az elfogadható szintet megütni, de sajnos sehogy sem bírtam rábeszélni, hogy elinduljon a HTC sync és áttolja a névjegyeket. A másik hibát a galéria generálta, ha be akartam állítani egy képet a záró képernyő hátterének, akkor hibaüzenettel leállt, és újbóli megnyitáskor sokáig tartott, míg magához tért. A záró képernyőn pedig nem lehet lecserélni a gyorsindító ikonokat.

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #2365 Dátum: 2011, 12 23, 22:11:55 »
Nagyon szépen futkorászik ez a játék!

You are not allowed to view links. Register or Login.
 :ok:   :taps:

Végignyomtam ezt a játékot!  na ezt ajánlom nmindenkinek! garfikailag történetileg.... Űber   :taps:

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #2366 Dátum: 2011, 12 24, 07:17:20 »
Hali.

Először is kellemes ünnepeket mindenkinek! :) Remélem jó sok ajándékot hoz mindenkinek a jézuska :).

Mostanság szórakozik velem a Sensationom. A hibák amiket produkál:
- Állítólag akivel beszélek az elég gyengén hall (Halk a mikrofonom)
- Elég sokszor dobálja a térerőt.

Lehet hogy a rádió romot kellene frissítenem? Ez okozhat ilyen galibát?

Nem elérhető rentom

• PDA: HTC ONE M8
Re: Sensation probléma
« Reply #2367 Dátum: 2011, 12 24, 07:20:06 »
Nálam még nem jelentkezett ez a gond!

Nem lehet,h pl feldugod PC-re,s ott nem szikronizáltad a Htc sync-el az ujjonan beírt neveket..akármiket,s az leszedi ?! vagy valami hasonló...

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #2368 Dátum: 2011, 12 24, 07:56:52 »
Hali.

Először is kellemes ünnepeket mindenkinek! :) Remélem jó sok ajándékot hoz mindenkinek a jézuska :).

Mostanság szórakozik velem a Sensationom. A hibák amiket produkál:
- Állítólag akivel beszélek az elég gyengén hall (Halk a mikrofonom)
- Elég sokszor dobálja a térerőt.

Lehet hogy a rádió romot kellene frissítenem? Ez okozhat ilyen galibát?

Most néztem a Radio romomat: 10.11.2007.27_M3 volt. :) Most a legújabbtól egyel régebbire frissítettem mert a legújabbal újraindulgatot a telefon. Remélem ez már jó lesz.

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #2369 Dátum: 2011, 12 24, 13:24:45 »
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2370 Dátum: 2011, 12 24, 13:32:03 »
Minden kedves kollégának Békés Boldog Karit kívánok innen:)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #2371 Dátum: 2011, 12 24, 14:09:07 »
egyre több ICS rom van. Eddig tripmiui, elegancia, virtuous, rcmix, insertcoin és revolution. Ki melyiket próbálta és mi a tapasztalat?
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető saba141

« Reply #2372 Dátum: 2011, 12 24, 15:00:00 »
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok.
Másodsorban tudjátok esetleg, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy az adatforgalmat időközönként be lehessen kapcsolni "x" időre, és utána meg lekapcsolni. Azért kérdezem, mert nekem alapból nincs bekapcsolva a net a telón, mert szívja az akksit. Azt szeretném elérni, hogy automatikusan pl. 1 óránként bekapcsolna 2 percig, amíg leszinkronizál mindent és kész.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #2373 Dátum: 2011, 12 24, 15:01:21 »
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok.
Másodsorban tudjátok esetleg, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy az adatforgalmat időközönként be lehessen kapcsolni "x" időre, és utána meg lekapcsolni. Azért kérdezem, mert nekem alapból nincs bekapcsolva a net a telón, mert szívja az akksit. Azt szeretném elérni, hogy automatikusan pl. 1 óránként bekapcsolna 2 percig, amíg leszinkronizál mindent és kész.
Párom ezt a Green Power Premiummal csinálja, de tuti van ezer másik program még. Extra, hogy eszméletlen sok mindent lehet még ezen kívül beállítani az alkalmazásban... :ok:

Nem elérhető saba141

« Reply #2374 Dátum: 2011, 12 24, 15:17:32 »
Párom ezt a Green Power Premiummal csinálja, de tuti van ezer másik program még. Extra, hogy eszméletlen sok mindent lehet még ezen kívül beállítani az alkalmazásban... :ok:

Köszi szépen, ki is próbálom.