0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Lehet,hogy rossz helyen laksz
Budapest! te.. neked nem is volt sima sensationod! hanem XL lehet ottan máshogy van nem?Írd már le rendesen a szoft verziót 1.5...? mi had keresek csak ráNekem android verzio 2.3.4-sense 3.0-attol sincs ujabb hivatalos.
Nekem volt sima is,haverom vette meg, valahol spanyolba van, de asszem 1.50.401.1 ment rá
Örülök hogy sikerült 1 kis adrenalint pumpálni a topikba!
De nem hivatalosan OTA-n! hanem rátolta neked nem? mert nem mindegy! Rá tenni rálehet,a leg ujabbat is!Már én is töltöm ez a játékot,kíváncso vok a grafikára!
A teló szolt, hogy van fress ranyomtunk és tádám
Azaz 1.50.401.1 már kb 1 hónapja megjelent OTA-n több haverom is letöltötte csak nekem nem ment!
na meg akkkor nekem sem! Majd rá rakom külön ha nem jön! Ennyi! Jelenleg nekem van frissítés de az twitter!
Itt lehet válogatni, a hivatalos romok között, letölt és telepít....You are not allowed to view links. Register or Login
Itt lehet válogatni a hivatalos romok között, letölt és telepít....You are not allowed to view links. Register or Login
s mi változik(mit tapasztalat) a frisebb 1.5.xxx a 1.4xxx hez képest? mert a sense az ugye mind a 2 ben 3.o,és a android meg 2.3.4 nem? és ésésésés akko tényleg miéé nem frissít magától?
Azért nem frissít, mert a fogtonos dünterben handolál a mekon és a torxikus mintorral konszelofelózták a szervereket......komolyra fordítva a szót, nemtudom az okát, persze engem nem is szokott érdekelni, magam rakon fel, ha máshogy nem megy, most is a RUU_Pyramid_LE_HTC_Europe_1.73.401.4 van fent. Viszont én már nem romolok már csak akkor, ha lesz ICS.
Ahham erre gondoltam én is! na igen ez marad akkor,ha nem akkor nem,old meg magad! na s a 2. Dikdik Típusú kérdésem! Mi a Különbség-tapasztalat a 1.4xx-s a 1.5xx köztetetetet !
Szia!RUU_Pyramid_LE_HTC_Europe_1.73.401.4 Ebben mit takar az"LE"?
Limited Edition? nemtudom
Pyramid -> SensationPyramid LE -> Sensation XE
Ezt tudtam, de ez nem magyarázza az LE jelentését
De, azt jelenti, hogy az az XE-re készült RUU. Amit amúgy felrakhatsz a sima Sensation-re is.Legalábbis XDA-n ezt olvastam.